17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Депутатите приеха, че брашното е продукт, който се получава от смилането на хлебна пшеница и е годно за производството на хлебни продукти." мухахахахах

а хлебната пшеница какво е? А хлебните продукти?

Само да попитам: Хлебарите и мелничарите, които няма да внасят ДДС, ще имат ли право на "данъчен кредит"? Т.е. платеното ДДС от горива енергия и др. да им се връща, а досега им се прихващаше от начисленото ДДС върху продажбите. И, ако нямат произведен и един хляб и започнат да точат ДДС за фиктивни доставки/разходи, к'во се случва? Е, нЕма такива малоумници като в сегашния ПараЛаМммента!!!

Пушенето, яденето на корем до пръсване, пиенето като свиня въобще не трябва да се обсъждат, а директо да се сакционират. Стига с тази свинщина. Тулуп до тулупа в България. Като ще ядете, поне протестирайте срещу боклуците, които внасят от т.н. цивилизован свят.

да пийнеш нещо си е чиста инквизиция, или ще се пие качествено или въобще да не се започва

Много тъпо решение, предвид нивата на електронизация и възможностите на НАП да прави адекватни ревизии и да се пази от корупция. Да не говорим пък за контрабандата през митниците...

Високотехнологичната баба Цона от ДАбългаристите, чиято партия се скъса да се гаври с хората, които срещат трудност при машинното гласуване, сгрешила с бутона?... Върнете хартиените бюлетини!

Значи хляба не трябва да е повече от 1,20 във веригите да видим ?

КОи са тия уроди които искат да вдигат акциза на цигарите , напишете им имената да ги заплюем , един вот да не получат от пушачите завинаги !!!!

Пушачите трябва да плащат двойни здравни осигуровки. Пушенето не е задължително и от жизненоважно значение, а натоварва здравеопазването, защото пушачите са все болни хора. Пушенето трябва да се забрани. Да се разрешава само за медицински цели.

забранява се тютюна и цигарите изчезват. Няма да се продават семена, в нивите трудно ще се сее, продажбите няма да вървят ..... ама на хората им трябва някакъв наркотик за да преглътнат ежедневието

Сега е момента да кажеме две, три думи за евро-атлантическите ценности, които ДПС и сектата на ДСеБе повтарят като заклинание под път и над път. Как стана така, че с 10 лв вече не може 1 кг сирене да се купи? Явно евро-атлантическите им ценности тотално са се обезценили и не струват и 5 пари...

Аве, боклуци, как в свестните държави няма ДДС за храни, лекарства и книги, ве майка ви мръсна! Долни продажници, дето само гледат да се нагушат и да си продадат гъза на някой.

Ква мама бе, идиот? Нали ти ще го плащаш това накрая с данъка върху доходите си?

вече повече от 2 седмици в няколко магазина има по-малко хляб от обичайното! нищо добро не ни чака, ако продължаваме да си го дървим срещу Русия и да се подлагаме на украйната!

Запомнете ги добре тези мизерници, побиращи се в един вагон, проклятиета на страната ни. И Цоневата, на хранилката на Сорос от край време и тя капацитет стана. Наследниците на Костов, първи държанки на Козяк, не родили досега нищо нормално и градивно, освен да рушат паметници. Какви майки раждат такива негодници, не се ли срамуват. И Ристе, от семейство, предано на СССР, сега отрочето пък апологет на агресора САЩ, с над 200 войни в историята си, също измерваща се със няколко столетия. Отвратителните лица на българския псевдодемократичен преход, съсипали хиляди български съдби.

SU-152

Поради това че кирето искал да изгони 70 руски дипломати, а пък те били към 40, тая нощ Митрофанова докарва 30 парчета. Не се спряха тия руснаци ееей...........

SU-152

Доктрината Ал Йо............. Важно е комунистите да не дойдат на власт. П.С.а бат ицо от кадъру,кво да кажем.................баща висш партиен член,майка му родена у Маскве,и началото на прехода защитаваше Доганя,а бат ицо се бори с една лодка с Доганя,направо цирк Зеленски.......

.

нъль при ТИКВАТА ви беше зле ? нъль при ТИКВАТА беше //ХУНТА/// ??? нъль са въргаляхте кат магарици на ОРЛОВ МОСТ ??? А ся духайте на Радев ПАТКАТА и цункайте Кире отзад на 6 пъти по-скъп ток и шарлань на 4 лева килото и дизел на 4 лева литъра Ма Тиквата бил прост- бил чел само ВИНИТУ А ся вии га сте много учени да ва вида как ки читете ВОЙНА и МИР на свещи щото тока е 6 пъти по-скъп

Как да ти кажа че да разбереш, настоящите харвадци са за прокуратурата, което не означава че харесвам намчина на управление на ГЕРБ. И сега, както преди, Кирето/ извинявам се за неуважението, но и толкова не заслужава/ еднолично си решава какво да прави по негово усмотрение. Пардон, не по негово, а явно по давление на разни дипломати евроатлантически ориентирани, на които не им пука за народа на България.

Житото в момента се изнася с тирове от България! Какви нула процента? На какво, като всичко заминава през Оряхово, Дунав мост, пристанище Варна, както и натоварено ма турски тирове!!!

Баничка която беше 1.5 лева от 3 месеца е 2 лв! Сега след тези ''промени'' ще и падне ли цената? Аз се обзалагам ,че отговорът е НЕ! ДАЛИ ЦЕНАТА НА ХЛЯБЪТ ЩЕ ПАДНЕ? Ще видим ,че пак отговорът е НЕ!

България е под американско робстово!

Бюджета на Асен беше много лош. Затова сега го направихме още по-лош. хахахаха Харесва ли ви шоуто а? За мен е чест!

Баце изпада в интелектуална криза - как да стигне до Дубай без да го усетят.

който гласува за пп и дб на следващите избори окончателно може да се счита за умственоизостанал и деградирал индивид, за гласуващшите за герб няма какво да ги коментирам даже, там е ясно !

Копейкин като дойде на власт и ще купува нефт на 50$, а газ на 60$. Ще национализира всички енергийни дружества и рафинерията. Е тогава ще си караме колите от Бургас до София и обратно ей така, за кеф, а лампите няма да ги гасим. Комунизъм, а?!

а като си гласуват актуализациите на заплатите, как пък един не се изправи на нокти ?

Да виждам Мравояда повече заедно с Джендърс Кирил и Василев повече в парламента Изключително противни и нагли лицемери???

Това с нулевото ддс на хлябя е чиста демагогия. Все едно че, ще струва по-малко. Дрън, дрън. Неграмотници. Намаляването на ддс в България не води до облекчаване на крайния потребител .

Цонева е п..ка заспала.

Не й се натягай, тя харесва жени, не го ли знаеше...

Не се казва п...ка заспала, а в*гин+лис хипнотика :)

Коалиция Радева ЗИма на соросоидите от ДБ и болшевиките на БСП са толкова некадърни, че даже не могат да гласуват това което искат .....

Ебете им майките на Промяната,искат тотален глад и студ.

Стига с тези глупости бе? Дайте някакви новини за Гришо, че вече цял час няма информация, дали е пръднал.

Гласуват курвите.А че всичко е поскъпнало тройно и повече.Най малки заплати най високи цени на храните.

даряваме

Не мога да разбера какво търси в парламента АНЕТА ЦОНЕВА? Преди беше твърдо за субсидиране на пъртиите от държавния бюджет, а сега против 0/нулева/ ставка на брашното. Също така в предизборната програма на ДБ беше заложено да не се вдига максималният осигурителен праг, но не го направиха! Как да им вярваме на такива псевдо демократи? Да си ходят.

В яда си преименувах АНТОАНЕТА ЦОНЕВА в АНЕТА.

сега вместо с 20% брашното да падне, ще се качи с 20%, така е в България!

Някой да не мисли, че депутатите са там, за да умуват, как да оправят държавата? Всички, от първия до последния, представляват някой, защитават нечии интереси. Та за това се карат и поради същата причина често не намирате логика в разсъжденията им и като цяло слушате предимно абсурди. Виждате какви доводи се вадят в защита на едната и другата страна. Някакви удобни някому "истини", как щяло да бъде, какво ще се получело.

goose

Тези популисти с това предизборно пазаруване на гласове ще ни излязат не през носа, ами ... До вчера опяваха, че няма пари в държавата, даже използваха този претекст, за да свалят правителството, сега поемат ангажименти за същите тези пари, които до вчера ги нямаше според тях ...

Schilo

То, хубаво нулева ставка, ама докога? Тук нулева, там нулева, накрая- бюджета издънен и нови заеми. И тук гасят пожар с бензин. Акцентирайте на друго място бе, шебеци- заетост, производителност, принадена стойност, увеличаване на доходите с икономически механизми, а не заеми.

Много си грозен, Бойкикев. Имаш вид на нещо средно между мишка и мравояд. Твар потна нечистоплътна.

Тез хайлази не мислят за народа ! До един в Палфингер заварки на смени!

Не е важко кой как гласува, важно е кой брои гласовете.

Абе 10 милиарда нов дълг е най-важното. Като се има предвид, че според ПП Бойко е крадил по 6 милиарда на година и кражби вече няма, стават общо 16 милиарда джобни за усвояване.

розовите партии дойдоха на власт и кво стана. за никъв не ставате.

Народното събрание, храните трябва да са с 0 ддс. Всички храни.

Е спекулативно висока.Снощи в Кауфланд имаше касетки с намалени цени хляб.Даже не погледнах какви са . Пазарят в България е толкова свит,че не може да понесе повече увеличения.На практика хлебопроизводителите рекетират бедните по селата,които просто нямат избор .

Нормално ли е едно и също лекарство , в Гърция да е 1 / ЕДИН/ лев , а в Бг-тото цената да е 11. 86 /единадесет лв. и 86 сТинки/ ,.. ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е , НИКАКЪВ КОНТРОЛ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТОРИ !

Никъде в Европа няма лекарство по 1 лв.(0,5 евро).Даже билките са по -скъпи.

Я, кажи, кое е това лекарство, за да го намеря?

Лекарствата в Гърция са по евтини, защото ДДС-то е 6%, а в Турция е още по-евтино, защото турската лира е много евтина в момента. Другото, което е много важно е намаляване на % на реимбурсация на лекарствата изписвани по здравна каса. Навсякъде в Европа те се заплащат от здравната каса. Още повече в КОНСТИТУЦИЯТА на Република България чл.52 гласи: Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинското обслужване при условията и по ред, определени със закон. Ал.2 Здравеопазването на гражданаите се финансира от държавния бюджет, от работодателите, от лични и колективни осигурителни вноски и от други източници при условията и по ред, определен със закон. Всъщност здравеопазването в Република България е бизнес, който не гарантира на всички качествено такова.

в ТАЯ държава , няма КОНТРОЛ НА НИЩО , НИТО НА ГОРИВА , НИТО НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ , ...ИЗОБЩО , НА НИЩО !

Има ли въобще държава ???

Многоси видял в другите сържави кво е. В Англия за 6м горивото от 1.25 лири стана 2 лири. Държавата ли е виновна абдал? Всичко скача и тука. Преди пазаряха от Украйна олио и зърно, от Русия дървен матрял, торове желязо, нефт. Едно нещо да му скочи по веригата цената на крайния продукт веднага се вдига. Са щото са умни карат от на другия край на света стоки. Така че не е само в Бг

с НУЛА процента... Справка: Заведенията, книгите...

Цонева е голяма кифла. Страх я е, че като не е спазила партийният вот ще бъде наказана. Промяната на гласуването й не променя нищо, но наказанието я чака. Е те това е политическа кифла!

Цонева е ковчежника на Америка за България. През нея минават грантовете за джендърските НПО

С тези нулеви ставки на ДДС пълнят само гушите на търговците. Крайният потребител няма да го усети.

Защо изобщо поскъпна толкова хляба? Освен че още за 2021г. поскъпват торове правени от петрол. Но те ползват ли се там? Че пада някаква конкуренция от Русия и Украйна, която да смъква цените? Че има картели тук?

Освен горива за машините и после за пренос. Но пак не се побира в това поскъпване.

Интересно какво остава в бюджета на семейство с 2 деца, когато и двамата родители са на минимална заплата или на близка до минималната, какъвто е масовият случай в провинцията?

Или нещо не си разбрал :)

Прочети си пак какво означава "намаляване на данъчната основа".

В която и държава да си на минимална заплата, няма да живееш много на широко.

заради която литър дизел в Унгария е 2,20, а тука гони 4 лв.?

Бензин и дизел по 4 лева и...бедните да духат супата! За олиото ,сиренето, кашкавала и десетки други стоки чиито цени са дубъл, няма да имаме сили да издадем вопъл и стон.

Моля да се заложи в бюджета компенсации за деца между 2 и 3 годишна възраст, неприети в детски ясли! Защо децата над 3 години получават, а тези между 2 и 3 не получават?