Бракониери убиха благороден елен в Русенско

Оръжието и трупът на животното са конфискувани, а нарушителите са отведени за разпит в полицията

Обратно в новината

Коментари - Бракониери убиха благороден елен в Русенско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошото в случая е, че въпросните убийци на животни, или т.нар. Бракониери, отново ще минат метър и няма да го отнесат от закона, защото не са "случайни" хора.

Сигурно са пеели Марсилезата, докато са стреляли. Чукундури!

Лошото е, че всеки с пушка, разбирайте законно притежавано ловно оръжие (смятащ себе си за ловец) живее с разбирането, че му се полага едно такова животно или пък друго, каквото и да е, да си го убие и да си напълни хладилника само защото плащал такси, разрешителни и т.н. Един вид приема ставането си за "ловец" като вид инвестиция, която трябва да му се възвърне многократно. Когато престанат да разсъждават по този начин ще изчезнат и бракониерите. Реално всички (99%) бракониери са надлежно регистрирани "ловци".

Всяко стадо има и мърша. А от боклуци като тези не трябва да се съди за всички като цяло. Тези са не само ловци, те са и някакви работници или специалисти, служители , семейни хора, бащи и т.н. Така, че изводите не са толкова прости!

Тези просто бих ги застрелял като кучета.

Да им се отнемат разрешителните за оръжие и 100 000 сто хиляди лев глоба . В другите държавие толкова само че в евро .

през 2021г са отстреляни два елена! а през 2023г тоя елен просто е убит! ко да му речеш??

с разрешително, или без?? щото ако е без, също си бракониер и трябва да те гръмнат!

Сигурно са ходили за гъби като бившият кмет на Созопол,елена ги е нападнал и в условието на неизбежна самоотбрана са го застреляли.

Оффф...аман от мачовци,кошто избиват комплекси. Що за индивид би стрелял по такова животно?! Боже как оскотя тоя народ,Божее!

Бая хора коментират без да са чели закона.

да се разстрелят