Божидар Димитров: Ердоган ще бъде ликвидиран тази година

"Ердоган ще бъде ликвидиран в рамките на тази година", заяви директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Божидар Димитров: Ердоган ще бъде ликвидиран тази година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трагедията на ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН БОЖИДАР ДИМИТРОВ се състои в това, че е научил историята на тракийските българи от родителите и предците си, НО НЕ устройваща 100 г. вече политиката на Турция, нито днешната ни ТРУДНА дипломация с Турция в тези размирни времена. Затова този невъздържан от патриотични чувства и несъгласия ИСТОРИК и Велик Българин ГО ИЗГОНИХА ОТ длъжността "Министър без портфейл", нарушил угодническите слагачески дипломатически интереси с Турция, УДАЧНИ? в момента за България в тия размирни времена. НАРУШИ ГИ, като СГАЗИ ОТ ПАТРИОТИЧНИ ЗАДУШАВАЩИ ЧУВСТВА, турските дипломати, като им ПОСТАВИ ВЪПРОСА ЗА 20 -те МИЛИАРДА НЕ ПЛАТЕНИ ОТ ТУРЦИЯ ЗАГРАБЕНИ ЗЕМИ, ЛОЗЯ, НИВИ, ЗЛАТО, КЪЩИ И ДОБИТЪК от ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ, ПРОГОНЕНИ И УБИВАНИ, НАСИЛВАНИ И ГРАБЕНИ ПО ПЪТЯ им към Родината България. Същите ни съотечественици, представляващи 1/3 от българския народ пред 1913 г. са загубили децата си, са травмирани завинаги, загубили са всичко, хвърляли са децата си във вирове или са удушвали бебетата си от ужаса, за да не попаднат живи в ръцете на турците, за да спасят останалите си деца. А тези, които не са намерили сили да убият бебетата си, издаващи с плача си другите 2 до 5-6 деца на всяка криеща се в гората майка, са закачали люлките им по дърветата. А следващите бягащи български майки и баби са ги намирали живи с изкълвани очи от птиците. Бабите забранявали на състрадателните майки да ги накърмят и приберат, заради зарази. ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА, СТИГНАЛА ЧРЕЗ РАЗКАЗИТЕ НА ПРЕДЦИТЕ ДО ОМРАЗНИЯТ НА ВАС БОЖИДАР ДИМИТРОВ - потомък на същите тракийски бежанци!!!! Затова е и толкова лют, безкомпромисен, агресивен и категоричен и неразбираемият Сидеров - потомък на същите прогонени богати, успели и работливи българи от Тракия, загубили всичко с десетилетия напред. НЕ ПЛЮЙТЕ, БЪЛГАРИ! ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА СИ! УКРИТАТА! "Разорението на тракийските българи" от Любен Милетич.

Божи-дар Димитров - врачка.

Тоя от глупавия си акъл страда и затова го изгониха от правителството.Въобще не е работа на публична личност да разпространява простотиите и версиите си за ликвидиране на един или друг държавен глава.И защо не го пенсионират вече?

БОЖО Е ЛЕГЕНДА.ДВАМАТА С ВЕЖДИЧКАТА ИЗСМУКВАТ ПО ЕДНО КИЛО УИСКИ !

Даже.... и по-малко -някъде към 990 грама.

Ей, смотаняк, този ИСТОРИК и Велик Българин ГО ИЗГОНИХА ОТ длъжността Министър без портфейл, защото наруши угодническите роболепни слагачески дипломатическите интереси с Турция, удачни в момента за България в тия размирни времена. НАРУШИ ГИ, като СГАЗИ ОТ ПАТРИОТИЧНИ ЗАДУШАВАЩИ ЧУВСТВА, турските дипломати, като им ПОСТАВИ ВЪПРОСА ЗА 20 МИЛИАРДА НЕ ПЛАТЕНИ ОТ ТУРЦИЯ ЗАГРАБЕНИ ЗЕМИ, ЛОЗЯ, ЗЛАТО, КЪЩИ И ДОБИТЪК от ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ, ПРОГОНЕНИ И УБИВАНИ, НАСИЛВАНИ, ГРАБЕНИ ПО ПЪТЯ. Същите твои съотечественици, представляващи 1/3 от българския народ пред 1913 г. са загубили децата си, са травмирани завинаги, са загубили всичко, са хвърляли децата си във вирове или удушвали бебетата си от ужаса, за да не попаднат живи в ръцете на турците, за да спасят останалите си деца. А тези, които не са намерили сили да убият бебетата си, издаващи с плача си другите 2 до 5-6 деца са закачали люлките им по дърветата. А следващите бягащи български майки и баби са ги намирали живи с изкълвани очи от птиците. Бабите забранявали на състрадателните майки да ги накърмят и приберат, заради зарази. ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА, ЗАЩИТИЛ ОМРАЗНИЯТ НА ВАС БОЖИДАР ДИМИТРОВ - потомък на същите тракийски бежанци!!!!

Турция на Ердоган е разкрачена между САЩ и Русия, а онзи Гюлен е ясно че е пудела на обама и уса за да използван турция срещу по-големият враг-Русия.Накрая май ние ще го отнесем- двама като си мерят онази работа ние сме в стойка партер и пак може да викаме в отчаяние дядо Иван. Божо, гледай теб да не утрепят,за Ердоган,Доган и местан има кой да мисли.

Няма защо да плюете Божо, който е умен слуша , какво му говори разузнавача (освен че е историк) а глупавия слуша само себе си!

Кога бе професора, кога? Не може ли да се ускори процеса? Ами останалите изверги? И тях ли?

Абе, тоя, от кога започна да разбира от политика? Да си се занимава с вампирите и разкопките. Да не се гласи за дипломат някъде?

Ако се стигне до там - викаме казаците да помогнат на Падишаха!.. Айде, де!

Така е! Няма да си оставим кръвчицата на пъня, бе??!

Извинете, ама Бат,Божо е подпийнал малко, преди да влезе в студиото! Ба, нещо малко като в стил Бат,Боко!?!?

Дано да го свитнат Ердоган, друго не заслужава тоя болен мозък! А Божидар Димитров смятам, че наистина се справя добре с НИМ и нямам против да си увеличават заплатита. Това че на нас не ги увеличават, сме си ние виновни че търпим управниците си!

Ти не си добре! Как ще посегнат на баш Падишаха, бе?

Я го прати "да се справя " с баба ти!?

Бат Божо съвсем изперка. Що за изказване, това си е малоумие. Единственото достойнство на този чичко е правилния му възглед за макетата.

Той е в състояние от всеки правилен възглед да изфабрикува гаф.

б. димитров си е чист бояджия ,член на бкп и доносник на дс преди 89г. ,сега мина внезапно от герб за да не го уволнят от музея.въобще човека се изказва силно и се бори с международното положение но никога и срещу власт имащите, приятел на боко тиквата защото такъв му е интереса на човечеца-интереса клати феса.

достатъчно е възрастен г-н Димитров за да помни мъдростите на Радой Ралин, ( хубавата епиграма е за между двама, ако е половинчата - бутай я в печата).........но не го прави и вероятно ще създаде проблеми на някои управляващи......

Брех, тоя бил и ясновидец.

Ясновидец, ясновидец! А Тиквата кога?

Мразя соросоидите, мразя и тарамбуките ама тоя ГЕРБераст вече не деменция ми съвсем за гробищата е.

Абе най-обичам да мразим!

Ми обичай си ги тарамбуките, прави им минет щом искаш... все ми е тая, шорош ще гушне букета а целия се разгражда и храносмила от вътре... Нека ви видим...

това сутрин! а следобед мразиш и себе си , нали?! а иначе божидарчо си е ваш човек! държавна сигурност!

Божко е вашо-соросоидно ченге в момента.. А за утре незнам :) Аз се уредих при големите шефове на запад, като се разпадне обаче ВАС СЛУГИТЕ ще удари кризата, големите шефове ще се разберат помежду си (гледай Тръмп).

първи път, че пишещите против бай Божидар са типични българи? Дребни душички които на малкия му пръст не могат да се закачат. Тъпаци!

Аман от герберасти / сороси - бояджии като вас... Вчера бяхте БКП/БСП като тая кранта днес първи Герберасти - сороси.. Ай сиктир... Нека пукне ердоаня, ще се радвам ама вече незнаете на коя планета сте от цинизъм...

Инвестожии при плосък корпоративен дание -нонсенс.А накарай някой да инвестира краднатото . Вода в лъжите ма олигархията и клакйорите.

принципно Божидар Димитров и вампир+русалка+мощи на ЙоанПредтеча откри край Созопол ...друго незнам к'во да кажа ако ме разбираш накъде бия ;) принципно си прав и аз искам България на три морета и какво ли още не ама като тръгна към Гърция ми става тъжно че точно в България пътят е разбит и към Тополовград е мизерия и цигани с каруци дърва като вляза в Гърция някакси по-подредено ми се струва не че да хваля нещо гърците ама факт - затуй си рекох - мир да има по земята и евросъюза да върви и да помага на България щото българите и целият свят да ни дадеш ше го прецакаме и ще стане като Тополовград всичко

дай поминък на тия хора, де! Доведи някакви инвестиции! Кво се правиш на ощипан, бе? Точно Ти много добре знаеш, че Тополовград и зоната е гранична и в целия социализъм Т. Живков не развиваше граничните райони и с Турция и с Гърция. Не знаеш ли къде са поделенията наричани Триъгълника на смъртта,а? Не знаеш ли, че заради Турция този район няма пътища. Както и Гоце Делчев и Петрич, а? Да строят пътища за чуждите танкове ли? Не знаеш ли, че заради изкуственото залесяване на Сакар, там настъпи суша и безводие и Живков направи този район с предимства - Сранджа-Сакар, ЗА ДА ГО РАЗВИЕ. Не знаеш ли, че след 89-та г. нищо не се пипна в България, а? А знаеееш, много добре знаеш за гръцкия крадлив народ, наброяващ, колкото нашия, че е усвоил 300 милиарда НЕ лева, а ЕВРО + лапане от Американски военен флот + НАТО.... И си ми седнал да се слюнчиш за някакъв по-подреден пейзаж в Гърция? КЪДЕ СА ИМ на тези КРАДЦИ МАГИСТРАЛИТЕ, БЕ - З00 МИЛИАРДА ЕВРО, 600 МИЛИАРДА ЛЕВА!!!!!! До Александрополис - полош от харманлийски път, до Кавала почти - пак нищо, НЯМА МАГИСТРАЛА! И това - ПОЛОВИН ГЪРЦИЯ БЕЗ МАГИСТРАЛА! С 600 МИЛИАРДА ДЪЛГ!! А тук се изпонасрахте за 13 милиарда дълг! ХАЙДЕЕЕЕЕ, СТЕГНИ СЕЕЕЕ!Тополовградския край е символ на българщината! Странджа-Сакар е символ на добрите хора, произхождащи от тракийските бежанци! Най-яките българи, наследници на родопските българи и Орфей и пазещите граничните зони на Велика България в древността. Вярно е, че е луд Сидеров /той е тракиец/ , ама е единственият, казал на висок глас неудобните истини на политиците в последните 70 години, само че от тук, а не от Лондон и не по Дойче веле!

Този коментар не е верен. Районите с турско население бяха с привилегии. За децата им имаше отделни места във ВУЗ, получаваха субсидии за тютюн и мляко. Партията ин се грижи да получат дипломи.

точно турски инвестиции оправиха много пътища в югоисточна бг... е ...вярно, че само главните ама па те главните са важни в баш трафика

Turciq е врящо гърне. Гонейки отново османско величие, уж умните Давитуглу и Ердоган са на път да загубят Турция.

ААААА АКОО НЕ БЪДЕ ПОДАВАШ ЛИ СИ ОСТВКАТА ГРЪКО.

Божо Свирепото, а иначе Боянският Оракул!Делфийският ряпа да яде докато стигне наш Божо!

от дълбините на историята е отправил взор в бъдещето! остава и да познае!

И путин също. Тази година!

Ха, ха, и той ли ти пречи да обслужваш жена си?

защото .... аз я обслужвам!

Такова изявление меко казано е доста безумно и може да доведе до сериозни последствия в двустранните отношения

Божо откри де що имаше вампир, таласъм, мощи на светец или извор със "светена" вода из държавата, изми главата на Б.Б. в Плиска с водата и с'я като няма какво да прави - прави се на врачка!

мозе и да е зурналистическа измислица...а че република турция е една силна суъзна дурзава на република булгария е нещо с ,което доста булгрски политици и общественици не успяват да прумеят.

Б.Димитров има доста положителни качества, но и много трески за дялане. Обективно погледнато, в случая се касае за непремерено изказване на високопоставен държавен служител по отношение на ръководител на чужда страна, при това съседна и съюзник по линия на НАТО.

Нали събра Българо- гагаузка и турлашка, качествена, да облагородява, тая Дива раса, македонска !

Той ли щял да го ликвидира.Много смело го заявява.

Прав сте, че американците създадоха урода ИДИЛ, но , че Ердоган ще бъде унищожен тази годинане! ЦРУ се провали с опита за преврат, на Гюлен ще му резнат ръчичките, Ердоган се бетонира с големи правомощия, които му гласува турския парламент!

Ако знаеш наистина, кажи нещо по-определено, поне датата...

Турция е една от тези държави, които са изградени и винаги са се държали чрез насилие и потисничество. И какво пак ми даваш примери отпреди 30 години? Нали точно това обясних, че Ердоган промени онези реалности. Според нас за лошо, според него - за добро. С чесане ан езици не можем да го променим, трябва да виждаме реалността.

Но родените след Мохамед пророци. лай.а да ядат. Уважаеми професоре, а Вашият кръщелник, когото изкъпахте с лай.на вода , колко още ще е жив?

Какво общо има с темата! Ако имаш нещо към лично към професора атакувай го във профила ми!

"ортодоксален" на български се нарича "православен"

дори на троловет им е неудобно да те защитават толкова си лъжлив

Аз не съм трол - атакувай го конкретно - аз ще ти опонирам!

Димитров, разбирам че Ви е нужна малко реклама, само че някои от съжденията Ви са още от време оно. Отдавна няма вече в Турция военна елита, коята да е независима. ТОка бе сложена именно август, и това бе основната цел на организирания цирк. В момента практически цялата армия е ръководена от фанатично предани на ислямистите хора. а и охраната на Ердоган е огромна, говорят за около 1500 човека.

е държавна сигурност не прощава

Г-н Димитров! Бог да Ви Богослови! Който не ви харесва няма вкус. Много сте начетен, еродиран, умен, добър одрински тракиец. Ние тракийците от Беломорска Тракия ви подкрепяме и обичаме искрено.

Благодарение на Божидар Димитров , тракийските българи бежанци още не са получили обезщетенията си , които българската държава им дължи по международмо споразумение за имотите с турция. Божу , толкова обича тракийците, че вместо да лобира да им се плати дължимото обезщетение от българската държава, ги праща на паша да си го ъърсят от турция. И глупаците не само му вярват , ами го имат за свой.

Прав си! Професора не можа да намери пари , но Болния сигурно ще ги намери от някъде! хайде да речем Димитров не успя, сега като дойдат на власт патриотите те да видим какво ще направят!

Пише се ерУдиран, глупчо!

Лицето да се яви на преглед утре в 9:00 ч.

кух каун е Божката поназубрил тук там историята ама сърцето му до Одрин и Цариград тупти

Има право на анализ, историк е, но анализите му в реално време, не на минало вече, нещо не се сбъдват съвсем. Не мисля, че и тук ще е прав.

Примери искам а не лафове - чии прогнози се сбъдват ?

проф. Димитров от профан ли идва или простотията е божи дар....

често пъти простотията си е дар от бога :)))

ТИ КАКВО СИ СЪЗДАЛ, БЕ? Какво си направил за България? Едно малко нещо покажи! Та си седнал да съдиш1 Тая държава от съдници не може да потегли напред. Един способен да има и ще му извадят очите стотиците, нахвърлили се върху него. Е, ТОВА НИ Е ТРАГЕДИЯТА БЪЛГАРСКА!

си ти! а какво е направил профи-то бе лумпи? :)) той освен война на България друго неможе да причини... а да!!! .. и да полива главите на пишшман примиерите с помийна вода ... да таковааа - русалки вампири ...т.н... а как се въздига в собствените си очи - нЕма равен!!! :)) смешник! това е прфи-то

Бат' Божо - кифтето .. и той за пророк се писал ...

Оставете ги турците .Те ще се оправят и без Вожидар.Да не забравяме че човека знае иастинската истприя ма Бьлгария , а не таЗи която учат машите деца

Оставете ги турците .Те ще се оправят и без Вожидар.Да не забравяме че човека знае иастинската истприя ма Бьлгария , а не таЗи която учат машите деца

е принципен историк,които до сега единствен поставя въпроса за имотите на тракийските бежанци,"приватизирани" от турската държава.Принципен е и за македонците във "виртуалната" държава на Александър Македански т.е. съвременна Македония и присвояването на българската история и писменост от македонските "историци.

абу стига с вашите принципи точно ся бе тикви кауни с вас целия близък изток гори и пожара наближава и към балканите а вие мушмули ся се сетихте имоти и земи български да търсите - ами не е сега момента за тея популистки патриотични каузи

ПОПУЛИСТКИ? ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ, БЕ? Я, седни и прочети "Разорението на тракийските българи" от Любен Милетич, па тогава се изкажи! Малоумник с малоумника! Когато 1/3 от българския народ - тракийците са били гонени, убивани и оставени на гола поляна с деца на ръце, без дрехи, без покъщнина, без дом, без ниви, без животни и без хляб и поминък в най-тежкия момент за България - Междусъюзническата война. И Държавата тогава не се е погрижила за тези хора, умиращи в зимата. ГНИДО ПРЕДАТЕЛСКА! НЕ СМЕЙ ДА ГОВОРИШ ЗА ТРАКИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ, СЛЕД КАТО НИЩО НЕ ЗНАЕШ, ЗА ДА НЕ ТЕ СПОЛЕТИ ТЯХНОТО НЕЩАСТИЕ ДА СТОИШ на гола поляна с умиращите ти деца. Можеш да кажеш, че не е дипломатично в момента, но да обезценяваш този въпрос и тези хора е долно предателство.

принципно Божидар Димитров и вампир+русалка+мощи на ЙоанПредтеча откри край Созопол ...друго незнам к'во да кажа ако ме разбираш накъде бия ;) принципно си прав и аз искам България на три морета и какво ли още не ама като тръгна към Гърция ми става тъжно че точно в България пътят е разбит и към Тополовград е мизерия и цигани с каруци дърва като вляза в Гърция някакси по-подредено ми се струва не че да хваля нещо гърците ама факт - затуй си рекох - мир да има по земята и евросъюза да върви и да помага на България щото българите и целият свят да ни дадеш ше го прецакаме и ще стане като Тополовград всичко

Кво се правиш на ощипан, бе? Точно ти мн. добре знаеш, че Тополовград и зоната е гранична и в целия социализъм Т. Живков не развиваше граничните райони и с Турция и с Гърция. Не знаеш ли къде са поделенията наричани Триъгълника на смъртта,а? Не знаеш ли, че заради Турция този район няма пътища. Както и Гоце Делчев и Петрич, а? Да строят пътища за чуждите танкове ли? Не знаеш ли, че заради изкуственото залесяване на Сакар, там настъпи суша и безводие и Живков направи този район с предимства Сранджа-Сакар, ЗА ДА ГО РАЗВИЕ. Не знаеш ли, че след 89-та г. нищо не се пипна в България, а? А знаеш, много добре знаеш за гръцкия крадлив народ, наброяващ, колкото нашия, че е усвоил 300 милиарда НЕ лв, а ЕВРО+ лапане от Американски военен флот + НАТО.... И си ми седнал да се слюнчиш за някакъв по-подреден пейзаж в Гърция? КЪДЕ СА ИМ на тези КРАДЦИ МАГИСТРАЛИТЕ, БЕ - З00 МИЛИАРДА ЕВРО, 600 МИЛИАРДА ЛЕВА!!!!!! До Александрополис - харманлийски път, до Кавала почти - пак нищо, НЯМА МАГИСТРАЛА! И това - ПОЛОВИН ГЪРЦИЯ БЕЗ МАГИСТРАЛА! С 600 МИЛИАРДА ДЪЛГ!! А тук се изпонасрахте за 13 милиарда дълг! ХАЙДЕЕЕЕЕ, СТЕГНИ СЕЕЕЕ!Тополовградския край е символ на българщината! Странджа-Сакар е символ на добрите хора, произхождащи от тракийските бежанци! Най-яките българи, наследници на родопчаните и пазещите граничните зони на Велика България в древността. Верно е, че е луд Сидеров /той е тракиец/ , ама е единственият, казал на висок глас неудобните истини на политиците в последните 70 години, само че от тук, не от Лондон и не по Дойче веле!

Божка оди копай русалки и вампири ве ! не се занимавай с работи де нямаш топки за тях.

Прав или не - Ердоган сам си постла гърмящото килимче... Като се започне от руския самолет, мине се през войната с кюрдите и се завърши с действията му около преврата и по-нататъшните простотии...

обаче си доста гупав кибик :)

не е лесно да си руско-турски ибрик...целувахте преди поне само руските гъзове а сега и турските ви наредиха а следващото е да ви направят и сонет за да покажете вярност към падишаха и императора......НЯМА ПО-ГОЛЕМИ ПРЕДАТЕЛСКИ ПОДЛОГИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛСКИ РУСОФИЛИСТИЦИ!!!!!

държава отдавна е замислено от Америка, т.е. държава създадена от територии населени с кюрди в Турция,Ирак,Иран,Сирия и още някои държави от Близкия изток.Америка отдавна е разбрала ,че не може да се разчита на мир межде арабите при които исляма е разнопосочен, реакционен или в крайна сметка рожбата му е джихад.Ердоган е безсилен и нищо не може да направи със средствата на военната сила и брътвежите за възродената османска империя.Проф.Б.Димитров в същност констатира една истина,че идва края на управлението на Ердоган.Колкото до заплатите в НИМ ,свалям шапка на Професора .Ето това се казва Ръководител,който с умелото си ръководство, докарва допълнителни финансови средства с които увеличава авоарите на своите подчинени.А не като болшинството от така наречените съвременни "биснесмени" тънещи в разкош на гърба на своите работници.

Общи приказки, повтаряне на общоизвестни неща; на това отгоре - просто не може да се говори така за законния президент на една съседна на България страна! (Това, че огромната част от хората у нас, и не само у нас заслужено мразят Ердоган, е съмсем друг въпрос). Защо изобщо се публикува това? Провокация някаква?

че др.Божидар Димитров измисли лъжата. Кой бивш турски военен ще сподели с НЕГО, че желае и знае за убийство на държания си глава? Излъга в национален ефир .

Това кой ти е разрешил да го коментираш се питам и отговор не искам, не че е лъжа де.

Браво Божо, мъдър си! Почтен човек! С позиции.

е все едно като си комодор аз да стоя отстрани безопасно да гледам накъде ти върви кораба и да коментирам като сгрешиш в някоя маневра да те река- веднага некадърник прецака се потопи кораба ама не се знай ти може и да се справиш просто морето е бурно и не всички маневри са правилни ама ако ердоган си намери правилният курс може и да си оцелее и да е фактор

божо какви са тези расистки писания! оти мразиş турците бре пудел смотан!

оти на тях дуля тена си македонски братко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И къде по-точно я видя тази омраза към турците? Турците обичат ли ERR-Доган? Значи с Божо са на една страна...