Божанков: Радев похарчи 4 милиарда за 4 дни преди да сдаде служебната власт

Ще върнем президента там, където му е мястото, коментира депутатът от ПП-ДБ създаването на новия кабинет

Обратно в новината

Коментари - Божанков: Радев похарчи 4 милиарда за 4 дни преди да сдаде служебната власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев се зарази от власт. Дано да му приседне това, което ще му върнат под масата пътните фирми. Жалък човек.

пътната карта на Теменужка,и не се помайвай с глупости.

Мършава излезе на челото да я смачкат...Този пигмей да не се прави на голяма работа..Елате в родния му град да видите какъв нов палат си строи..Не смее да се появи тук ,защото ще го личнувайт хората! 1.50 ама голямата работа ,ако не бяха на тати парите щеше да търка стола в някоя банка

Кой знае още колко далавери ще излязат свързани с Мунчо. Този навъсен човек трябва да бъде заврян в дупката от която изпълзя.

Колко са нагли чагъртащите Тиквата, вместо да се снишат за да отмине недоволството от предатеството им, те продължават да се правят на ударени..но скоро ще има възмездие.

Е па межеме да сме луди, ама това келеме ни направи съвсем на калдарини. Питам само къде прочете нещо подписано от генарала за харчене на пари и то цели 4 милиарда. Пък коги успе да ги сметне. То Фройд твърди че мъже които се надценяват били меки китки, или склонни към педератия. Ама при него не само външият вид, ами и поведение, изказваане говорят за това че от момИченце е минал под дъгата. пък и вероятно е възможно, тя конституцията стана като хартия за опаковане на мазни храни последните вече трета година.

Явор Божанков - какво поетично име, той не е за тук1 Мястото му е до младите Яворов, Димчо Дебелянов, Пенчо Славейков, Пеньо пенев и други творци на "мереното слово"! Какъв поет загива - изхлипал Нерон, преди да го прониже преторианецът!!!

Това долно пед№№@@@че да вземе да се гръмне някъде. Джендър нефелен. Новоизлюпен смотльо без ден трудов стаж.

Ами като се знае къде са насочени парите -има и начин за връщането била с апортни вноски, било с яки момчета събирачи на дългове. И тва нещо Коги кратун стана, коги опаш навири!

Ето сега вече ще ни залеят с помията на умствените и морални диарии....Този миличък на мама отгледан и издигнат от Партията, както се казва детето на полка, сега вече е върл привърженик на друга партия...има само нещо, което е кофти....такъв ще е само докато е в кацата с мед....нищо че е лайно в кацата с мед...изгонят ли го от кацата,ще кацне върху друга партия и ще пее други песни....а бе български НАРОДЕН представител

Много е зле здравеопазването в горката ни родина. Такива като божанков и манол пейков трябва да са в психиатрични клиники.

Да се бе изказал точно: "това са ... посолствените ... приоритети" Да не забравят, че те са се клели, че във всичките си действия ще се ръководят от интереса на народа. И тук не се визира народа на Украйна, САЩ или друг, а българският.

Kalin

Простичко казано всички маскари в новата коалиция си търсят враг за да оправдаят седунката наречена редовно правителство на тази коалиция.Поради липса на враг всички сега си нарочиха служебното правителство и Радев.Ако си бяха спретнали коалицията след първите избори нямаше да има нуужда от служебно.Ава чак сега се договориха за кокала и затова ни млачиха 4 пъти на избори.

Божанов, като чуя за това същество някак ми изниква Близашки. Същото неприятно чувство на нещо плъзгащо се.

Бе много просто тва, бе! Ма как може от сутринта да го пускате да ръси акъли...

тоя келеш небеше ли в бсп депутат ебати и ренегата тоя малоумник откъде се пръкна да дава акъл бог да пази българия от еничари и продажни депутати хвърчашти от цвят на цвят

Подлоги на ФАЩ!

“ ще върнем президента там, където му е мястото” А вас кога ще ви натикаме, където ви е мястото…май само с Народен съд ще стане.

Всички помним 9-те милиарда , изтеглени от българския Варуфакис - Асен Василев. Към тях Радев просто прибави още 4. Нищо ново под слънцето. Сталинисти и болшевики разпарчетосаха Б-я като Молотов-Рибентроп Полша и след това се сбиха.

ФАЙДА ЙОК! АМИ СИ ХВАЩАЙ ЧЕМОДАНА И ПЪТУВАЙ ЗА МАСКВА, ЧЕ ТАГАРЕВ ЩЕ ВИ ЕВЕ МАКЯТА!

Вие нарочно ни пускате този Менте Депутат да плямпа глупости ! По - добре напишете как купува цигански Гласове ! Иначе то е едно нищо , малка дрислива фекалия ! СМЪРТ НА ФАШИЗМА !

Това момче Божанков откачи....

Тоя мйекащ.европедал вече се взе насериозно..той имал правителство

На мястото си е - в партията на предателите.

Божанов е едно селянче, което дойде в големия град и се превърна в курва на Бойко.

какво чакаш осъди го - резултат няма да има

Показно: Жив хамелион Пе....ст. Майко България!

ЧУКА ЯКО РУБЛОФИЛИТЕ И ТЕ ТУКА ПИЩЯТ ОТ КЕЕФ!

Това хлапе кога си избърса млякото от БСП от устата, кога политик стана и акъл раздава. Боже опази ни от днешните псевдополитици.

Това правителство ще изкара до бюджета!

150-те лумпена събрани от Израждане вчера пред НС.

Никой не вярва, ПП сте пълни. Боклуци !!!!

Ви бърка в задника д боксова ръкавица.

Може би най-голямата вина на БСП в политическия живот на БГ е отглеждането на такива педали като Божанов! Абе, като инкубатор за педали и мастии...

ако си склоонен да мислиш логично, а такова мислене ви е чуждо на дебилите на Дебилни Боклуци и Продажни П..тки щеше да осъзнаеш, юе тоя малоумен гном бърка във вашите педалски задници.

е в затвора - предател и крадец!

Тоз ще довърши порочната партийка, дори Корни започна да ми става симпатична, че първа го натири!

Прехвърчащият между партии се изказа,беше с комунистите,сега се прави пък на евроатлантик след едно посещение в чужбина.Това не са лоялни и читави хора,за пари ще продадат и майка си.

Не ги е похарчил бе охлюв, разплатили са се със строителни фирми за свършена работа.

С това правителство Боро ритуално си направи хара-кири :)

Трудно ли е Божанков, боли ли, да те таковат Доган и Борисов на ротационен принцип? Не се оплакваш, защото като ви тръгне славата още баджанаци ще се наредят на ротацията.

Туй нежно нервно хюмненце искам да го шляпвам по бялото дупенце и да ми намаже масура до сливиците . Като до наритат неговите другари Сорос ганя травестити го чакам да м кацне на черния патладжан

Ей Пепи , Радев е единствения харесван политик . Вие рано или късно ще си платите за всички злини който направихте и сте планирали да направите скоро.

Бръкна им дълбоко с уволнените зам. министри. Той си ги е назначавал, той ще си уволни, нека да си намерят екип. Да не говорим, че няма нищо общо със саботажа, никой закон не му забранява да ги уволни, но...... на война,като на война. "На зла круша - зъл прът" - както народа го е казал.

Тоя Божанков е ебаси и политическата курва

Президента как точно харчи 4 милиарда, не стана ясно.

Не знам, какъв е Божанков (научи му името), но Радев се разкри като българофоб, крадец и дори убиец - по негово време и неговите правителства продължителността на живота в България падна с 2 години. ДВЕ ГОДИНИ! Вече сме на ниво Африка!

Къде го намерихте тоя бе,уГъс правен

Тоз не са ли го били в тоалетните ??!! Бой бре , човека да се оправи !

С парите е блокирал всички пътища, да не може и гилза да излезе от страната. Нали е водач на лигата на миротворците - приятели на путин.