Божанков: Радев похарчи 4 милиарда за 4 дни преди да сдаде служебната власт

Ще върнем президента там, където му е мястото, коментира депутатът от ПП-ДБ създаването на новия кабинет

Обратно в новината

Коментари - Божанков: Радев похарчи 4 милиарда за 4 дни преди да сдаде служебната власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пази Боже сляпо да прогледне. Кой ли управлява нагнетяването срещу президента. Манипулации на макс. Пак нищо няма да се случи като вниманието се съсредоточава върху битките между институциите. Мераклии да се включат в агитките бол.

Който не е чел Конституцията, няма как да разбере какви глупости плещи!

lu4ka

Тоя к'во леке е...

Куражлия ,браво момче!

Млад човек с диплома ,но некачествен и прост материал.Това момче Божанков е тотално увреден и него вече го презират и свои и чужди.Предателите никой не тачи и не ги ебава за нищо освен за мегафони.Асен Василев днес обяви,че няма проблем с финансите и в държавната каса има 10 милиарда лева.Божанков Божанков Юда искаисарски разкарай се от НС.Срам си за България .

Оформен олигофрен,преминаващ от партия в партия - този е за Карлуково

Вие Божанков идвате от на Радев кокарджата машинките.

Божанков ти си слънчоглед партия не се обаждай

Много добра идея за името на нова партия. Всички партийно мигранти ако се съберат, може да вземат 51%. Намирайки попрището си, могат да осигурят наистина стабилно управление.

търчат да лъжат най-безочливо! Не 4, 40 млрд. изхарчи Радев за седмица!

дори божанков знае за какво са дадени тези пари, ако е истина разбира се, за ремонти на пътищата, и какво лошо ли е поне някакви мерки срещу катастрофите на пътя, а знае ли божанков къде са отишли онези 9 млрд. за 9 дни, нека ни каже

Разни глупаци, малоумници и ветропоказатели забравят, че Президента на Република България е избран с над 3мил. избиратели, а те с по 7-8 хил. купени гласа. Новото сгодено правителство доста поразии ще направи в страната и след неговия крах България ще стане нормална държава а не на предатели и лумпени, като Божанков и др. мухльовци.

Як селяк си, склери.

Морски

Що се не опиташ да обориш бай Иван с нещо сериозно, ами се изцвъка? А ако няма какво да кажеш, недей за джобни стотинки да се излагаш!

тоя Божанков колко бой носи

da se proveri na kolko izdurja

Милите те. Ограбили ги, сега нямало от къде да вземат за курви.

Теб ще опъват.

Дори Бойко не посмя да върне ДПС. Тея от ПП са слабоумни. Пеевски ще пише конституцията на Република България......

"Фискалният резерв към 5 юни е 10,2 млрд. лева. Там са и парите 3,9 млрд. лева на Сребърния фонд и около 4 млрд. лева европейски средства. Не са разблокирани и не са харчени пари", заяви бившият служебен премиер Гълъб Донев в предаването "Лице в лице". Ами сега??????

Не е чак толкова важно какво е казал бесепаря Божанков, въпреки, че 4 милиарда лева са си очебиен факт. Важното е да се разбере какви огромни щети е нанесло на държавата България служебното правителство Трябват тотално ревизии и проверки на всички министерства и ведомства. Трябва да се отнемат от правомощията на президента Радев да назначава и освобождава всички ръководни длъжности и позиции, особено службите които ръководства бяха подменени при Радев,. Възраждане разчита на президенството при провеждане на вредителската си дейност,сеене на омраза и разделение на обществото. Президента Радев Решетников, БСП,ДС и Възраждане са най вредните и опасни партии и лица за националната ни сигурност и риск за европейските интереси на България. Президента Радев се държи като руски губернатор,а не като български президент.

бесепаря викаш на тая фурнаджийска лопата от ПП, сега. Не си добре с истината.

Президента Радев винаги е бил вреден, но някой българи започнаха късно да разбират този факт. Резки скочилите всички цени на стоки и услуги станаха при служебните правителства на другаря президент Радев. Високата инфлация също е по вина на некадърните Радеви правителства. Те освен сами да се хвалят друго не умеят. Загубите на АЕЦ Козлодуй над 100 милиона лева е тяхна вина. Раздаването на калпак на пари под форма на енергийна помощ на всички другари от бизнес а също е по вина на некадърниците от служебните правителства, включително на милионерите от руската Лукойл дадени над 250 милиона лева. Човек трябва да е сляп или глух за да не види многото гафове на служебните Радеви правителства.

Ами си вземай редовно хапчетата ,че манията за величие е психично отклонение.

Яворка Божанкова ще сънува цял живот кошмари.

Защо всички тук забравят факта че, Президентът на първият мандат беше избран с гласовете на БСП и ДПС!?!Кратка памет,не мисля..

От тез 4 млрд що нищо не е дошло при мен? Това са с исредно по 2 бона на семейство ! То па Божанков 100 пъти се пребоядиса. Бесепар. Президентски човек. Антибесепар, антипрезидента.... еее поне малко мярка да има трябва човек!

Различна е мярката на всеки! На един - джобче, на други - чекмедже, на трети - асансьор...

Дребно куче,което си сменя стопаните.Жалък, дебен хамелеон,не си върти шибания задник ,където ти е изгодно и удобно.Ако това което ломотиш,е интрига или лъжа,очаквай дебелият.

Въпреки всичко подкрепям и приветствам Явор Божанков.Парламента има нужда от точно такъв депутат, а и други които да го подкрепят !!!

а ицко средния пръст подкрепяш ли го?

дали няма да изкара някакви записи да бутне правителството!?

Всяка партия си заслужава предателите!

Ами по скоро е за вярване. Някак си много ударно започнаха ремонти по Тракия и огрооомните задръствание точно в началото на туристическият сезон и в края на мандата на служебното /определено от Радев/ правителство. Не, той директно не ги е дал, но е дал благословията си на служебните министри, които са негов избор. И да, няма работещ парламент в момента за това едно такова даване на пари и престъпление. Лесно може да се установи - банкове преводи, нареждания а пък се вижда и с просто око как живнаха пътищарите и правят "леки" ремонти по магистралите.

и какво, лошо ли е да се поправят пътищата

Не Радев, а стринка му похарчи 4 милиарда за 4 дни.Той нямаше достъп до парите, а стринка му ги сецаше.

Тази мишка първо да си сравни рейтинга с този на Президента, после да лае като мастия.

На Владо Кузов рейтинга със сигурност е по-висок от твоя! Това какъв те прави, овчи?

ни довлече ПП на власт и постигна това, което му беше наредено, а именно ПП прокараха енергийната зависимост на България и ни набутаха в общата енергийна Европейска система ! За миналият месец за първи път България е внасяла ток!!! Сега ще ни наквасят с еврото и цените ще станат съвсем "европейски" за разлика от заплатите. Ето малко история за Румен САЩисания Радев: През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“.

Още едно доказателство на искането ми за вписване текст в Конституцията на Р.България: За Народен представител в НС на Р.България може да бъде издигана кандидатурата на единствени и всамо на български гражданин. Той не може да бъде по-млад от 40 навършени години. Той не може да бъде с ценз по- нисък от бакалавър. Той не може да е сключвал граждански брак с повече от две лица. Той може да има ,не по-малко от едно дете.

Божанков има една ехидна физиономия, подобна на Ицето Хазарта. Долна, мазна, подмолна и джендърска. Като братчета са. Остава да им подарим полички :))))).

Направо бърка с пръст в откритата рана това пишлеме! Ще докара някой инфаркт я на Курнела, я на Късопишков!

Много ми е чудно, как Явор Божанков, (това Горнооряховско лайно) стан депотат ?? Той има характер, на доносник и интригант!

що задаваш отговори?

И това ли не ти е ясно? Станал е депутат, защото някакви хора са гласували за него! Дано ти я сервирам достъпно тази информация...

Клептократ

защо е възможно да напускат групата и да преминават другаде защо не напусне парламента а ? защо не с а100 депутата с ОТзоваване?

А КОй избра Рублев при първият мандат????Май с гласовете на ДПС и БСП а бляд!?!?

А кой сложи насреща му една вмирисана мърша гербава? Да нямат никакъв избор хората?

Вчера сякаш видях на балкона байтошо на 10.11.1989г.

Божанов се очертава като полезния идиот на ПП. В конкуренция са с Кирчо, затова толкова се старае момчето.

Кабинетът може да бъде избран и без Пеевски, но (анти) конституционните реформи можете сами заедно. Чакаме с нетърпение Конституцията на Пеевски, Нексо и Писолството

Гнусен предател- подлога е бужанков!! Слава на президента Радев

Слава на БКП а гнидата!?!?Мръсна платена гад!!

Божанков, едва ли можеш да работиш истинска работа? Цял живот на партийна хранилка, готов да плюе по команда всеки, който господарят заповяда.

Божанкоф,ти си един шебек в дрехи и си много продажен. Очертаваш се като една политическа проститутка,която скоро ще бъде напълно деформирана от многотото си гости.Хамелеон си и такъв ще те удари капака.Трябва да си много нагъл,дори само да споменеш името на Р.Радев.Седи си на запареният задник и спри да блещиш глупости.

Скрий се, бе анонимен боклук!

До Аз. Наистина ли си толкова тъп да вярваш,че Президента ще превиде 4 милиарда.Той не е разпоредбите с бюджета Правителството.Това е клевета.Нормално е П.авителдтвото да се разклати за извършената работа.Иначе това копелета Божанов щеше да реве.Правилството ни остави 4 милиарда неразположение сметки.Хо.а бъдете.ютия ще ни вкарат във война

ТОВА , МАЛКО ИНТРИГАНТЧЕ НЕЩО СЕ Е РАЗВИХРИЛО.

Палячо и политически шут.

Радев ли?

Не , ти!

Това противно копеле няма ли кой да го шамароса

Ще дойдат пак президентски избори и ще разберете по трудния начин колко голяма подкрепа има всъщност президента.... продажници и жалки подобия на хора. Още не са взели властта и почнаха със скапаната Украйна. Кусур да ни набутат и във войната, тогава жална да им е майка ...

Президента имаше подкрепа преди да се прегърне с ДПС и сараите и да изпоназначи техни хора където му наредят. Сега ако наистина им е превел на пътищарите 4 милиарда точно преди да се разкарат неговите хора си е направо за затвор.

Съгласен с Аз. , само дето президента не е Путин ча да командва и раздава. Прави го правителството. В определени сделки правителството внася за гласуване в НС.. Не ми е симпатичен Радев и не съм гласувал. Но тоя палячо да обясни как точно е станало това, раздаване, защото и при харвардиге потътаха за под седмица 8 милиарда...

Как точно ги е раздал тези пари? България има правителство и НС, където се гласуват тея неща... То да не е куфар под леглото. Излагате се ...

Хахах,днес Пеевски ,депутат от ДПС етърсен от твоите хора за партньор, поддръжник и дори признат от вас, за много полезен партньор,като експерт по конституционно право .Трябва да си доволен ,а не да плюваш по Радев

Радев няма право на трети мандат.

Това се казва "Да продадеш душата си на дявола".

недоразумение пак ни го навират пред очите. Ама нали трябва да се кланяме на Посолството!

Аз чудя как може да защитавате юмруков.Не виждате ли докъде стигнахме от неговото управление.А цените бе тъпаци по 300,400%и сте доволни

Това умствено изостанало мекотело какво ни го навирате постоянно. Тази гнида е типичния пример за това, какви хора ценят от "посолството". Продажни гниди.

От такива лайна е съставена сега управляващата фейк "партия" ?? !!

Гледахме 2 години лайната на президента Гадеф. Ще съм Очуден, ако се намерят по-големи л-на!

Абе Яворчо, абе баба, колко пъти да ти казвам да си пиеш редовно хапчета!

След коалицията с БСП, най- сладко е да се коалираш с ГЕРБ.ДПС

Наистина няма такава държава! Вместо да се плюете един друг по форумите хващайте се за работа да измъкнете държавата от дупката. Два месеца и половина не можахте да съставите правителство, сега колко месеца ще се обвинявате един друг? Не съм съгласен да ви плащам заплати за такъв цирк. Имаме съдебна система- внасяйте там сигнал и юристите да заработят, а народните представители да се заемат с бюджета и с мерките за развитие на държавата.