Алексей Петров за миналото си и за отвличанията

Бившият съветник в ДАНС и преподавател по корпоративна сигурност Алексей Петров коментира темата с отвличанията, станала отново актуална последните седмици.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров за миналото си и за отвличанията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато си помисля, че Нова няма накъде повече да пада към дъното, тогава ме изненадват истински. Отиват още повече към дъното като дават изява на такива като А. Петров. Срам ме е...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Алексей Петров е един от многото мозъци от ДС и заслужава съд и т.н но се споразумя с Борисов и останалите да си мълчи и никой не го закача за съжаление

Дирници, защо давате трибуна на този мафиот?

Този "мафиот" иска България да е равно отдалечена от Русия и САЩ и да води политика в защита на българските интереси. Малък си за да ги разбираш тези работи !

Докога престъпници като този трактор ли е както и да му казват, ще имат наглостта да се изказват а и медиите да ги отразяват. В нормална държава с работеща съдебна система знаем къде щеше да е. Тук се разчита на това някой пострадал от него да се саморазправи или такива като него да го "уволнят" и изпратят в заслужена "почивка"

Преди този така наречен смело от теб"престъпник" и "трактор" има доста не само за затвор , а и за убиване.Първо не работеща , корумпирана и самообявила се за божество бацилна съдебна система ,после са Цветан Василвечета, дУпетатчета .Защото ако не бяха те нямаше да ги има и такива като обвинения от теб Алексей Петров.

Тиквата изкара трактора и се почва !!! Жалка история

След тази статия ми стана интересно за този случай който Петров споменава как някакъв от наглите се споразумял с прокурора. И пуснах един сърч в гугъла. Та това което излиза в медиите от онова време е че въпросния ихтимански е заловен да точи карти някъде в провинцията. И там казва че има информация за наглите и иска среща с цветанов. Водят го в гдбоп , където той казва че иска да свидетелства и започва да разказва. Та всъщност цветанов да не се бие в гърдите и да заблуждават обществеността че са ги разкрили, защото очевидно нищо не са разкрили а всичките случаи са разплетени благодарение на това лице - ихтиманския, който в момента е със статут на защитен свидетел някъде в чужбина. А ние вярваме на лакърдиите на цецо.

Е що не отиде при Боги герговия,мими йорданов или пикаещия в шадраваните ,все коскоджамити червени експерти,а отиде при Цецо Цветанов?Тази банда тероризира България над 15 години,как един от горните корифеи не я разкри?

А защо подценяваш значението на факта на осъждането на групата? Разказвал - разказвал, ама само с едно разказване съдът не осъжда. Да не говорим, че цялата мафия беше впрегната да спъне делото и успя до някъде... Въпрос на време е сумиста да замине при братя Галеви . В това няма никакво съмнение!

Аз факта че има осъждане не го подценявам! Учудвам се как се ни се вменява от него че са разкрили бандата. А то било оня говори там сме закопали убитите, там и там са къщите където сме държали похитените, еди кой си шофира, еди кой си ги пази похитените, тези и тези участвст в товс отвличане, други участват в друго. Това не е разкриване на отвличанията от страна на службите. А знаеш ли защо при отвличането на стефко колев от пума, няма осъдителни присъди? Защото е имало полицай в групата. И още в начална фаза всичко е объркано, тъй като една част от делото е пратено във военна прокуратура заради действащия полицай, другата част при друг прокурор и така. Ама и това не се говори по медиите - че имало замесен полицай

как дебелата лъжлива крава Курнелия беше ДЯСНА РЪКА на Костов - двамата разпродадоха и Техноимпекс и Техноекспортимпорт. Костов назначи мъжът на Курнела шеф на митницата със Сръбско - Олтоманци по време на бензиновото ембарго - Солунската минтница нищо не е. И как така -при Костов и изведнъж - хоп в БСП - ха-ха - нямате срам. За синът ѝ в САЩ няма и да говоря.

Цацке,четеш ли,Цацке:)))??? Или си сляп и...глух:)))?!?

Как ще се отървен от тези бандити не знам. Знам само, че е заслужено от народа.

На родопския жентълмен, духовният надтавник е едно ДаВиди Леви чарково , кандидат депутат на РЗС. Тия по цял свят с отвличания се месят

Пуста алчност. Птевзехте държавата и пак не може да си я разделите.

ДАНС свърталище на престъпници и подлоги на Пеевски

На този очевидно проблема му е че е осветен и занапред при всяко отвличане ще бъде разпитван, привикван, подозиран за мозъка.тоест въпросния прокурор му е прецакал лапачката. Виждате ли за какво е шума: за това че прокурора е оневинил някакъв, който е изпял с подробности и доказателства цялата групичка, с което се прекратяват за тогавашния момент отвличанията с осъдителни присъди.Излиза че това е по-лошо отколкото въпросните похитители да продължат с отвличанията. Петров е старо ченге и по-притеснително е защо точно сега той започва тази атака, при положение че историята с наглите е някъде около 2012 мисля. Какво точно се случва сега и на кой му е запарило под краката, сякаш се стреми да изпревари събитията с нещо.

Абсолютно съм съгласен с това. Само дето звучи малко елементарно за стара лисица като Петров. По скоро той може да бъде мозъкът на такива отвличания. Освен това въпросите които задава сс сигурност имат отговор и този отговор ке знае в определени среди.

Сега на власт е Тиквун III възкачването отново от овчиците. ! Стадото му се налага на пазара !

Как въобще може да се дава трибуна на един престъпник като този.

защото е центурион на Мафията дето те управлява

Какъв експерт,какъв стойностен човек сме имали,а ние тези данни не ги знаем.Какво разнобразие на му..ри,даже и шоумени да управляват нашата територия,а народа отчаян ,че нищо не върви.Боже помагай,избави този клет народ от ,,хората с добри намерения.

Бойко Борисов остарява, изморен е, търси се заместник, атовете започнаха да се ритат, колкото по-далеч от всичко, свързано с тия хора, толкова по-добре.

...до кога тези "бизнесмени " ще ги правите медиини звезди ?!?...до кога ще са на свобода ?!?....стрелят по него с гранатомет в центара на Sofiа и "бизнесмена " казва ..че било грешка ?!?!???...абе що за народ и що за дарjaва сме ние бе ?!??....вярно е че такава дарjaва няма !!!!

Атовете започнаха да се ритат.Става много опасно

Трябва ни голям стадион!!!

....страхотна идея...!!!!

За измяна се получава само голям К

Дай боже , Господ да си дръпне скоропостижно всички изроди съсипали България.

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ МИ Е СИМПАТИЧЕН, ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИН СЪВРЕМЕНЕН ГЕРОЙ НА НАШЕТО ВРЕМЕ. КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА. ОБВИНЕНИЯТА КЪМ НЕГО БЯХА 80 ТОМА И ГИ ВОЗЕХА В СПЕЦИАЛНА КОЛИЧКА. ВЪПРОСА МИ Е, НИМА ВСИЧКО НАПИСАНО ТАМ Е ИЗМИСЛИЦА. КОЛКО ЛИ ПАРА Е ПОТРОШЕНА НА ВЯТЪРА.

Повсеместна мафия.

кога ще престанете с отровните новини? кога ще престанете с отровните бири? кога ще престанете с отровните бутилирани води? кога ще престанете с отровните втори употреби? кога ще престанете с отровните храни? кога ще престанете с отровните газове? .......... Кога ще изгоните европата и морските народ от балканите?

последното изречение е трепач! казва: аз съм русский! или аз съм ромскициганин! което си е едно и тоже!

нали се сещаш че Балканите са стопанисвани от животните преди да дойдат морските народи

Е гати наглият и нахален мафиот. Той стои и зад последното отвличане!

все готини хора по телевизора...

Това ни е елита.

Помак,ахмак...все тая. Така са се оплели по "некои"направления,като свински черва.Бойко Найденов,а онзи важен прокурор,Кокинов,помните ли го?И той ,мазният тип,на къщата в Банкя....при мозъчния тръст. Това е риалитито-бивши ченгета,прокурори,мутри.

тоя бабински помак , ако не го гръмне някой, още дълги години ще прави всички на ахмаци!

е сто пъти по-голям българин от тебе !

а бе, да не те изненадам, но ..бе българин си е, но не е православнохристиянски като русолюбският ви идеал! ориенталскомохамедански сди е!

... по-мек... от помак - няма, е казала чичолина...

повръща ми се от такива

Аре бе! Тоя от 15 го знаем, като престъпник, сега ще излезе по католик от папата. Няма тама държава!!!

Приятел ми разказваше, че на среща с Алексей Петров през 2009 г. същия е желал бизнеса да бъде насърчаван чрез Банката за Възстановяване и Развитие при лихви от порядъка на 4.5%. Това наистина щеше да убие КТБ.