Бойко Ноев: Казаха ми, че съм подслушван, ДАНС е следила участията ми в медиите

Според бившия военен министър агенцията трябва да се преучреди, а 40% от състава - да се съкрати

Обратно в новината

Коментари - Бойко Ноев: Казаха ми, че съм подслушван, ДАНС е следила участията ми в медиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТ БОЙКОВЦИ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР....... БОЙКОВЦИ

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Всички политици да се подслушват.

Да забраним на контраразузнаването да гледа телевизия....... Тоя Бойко Ноев е идиот

Бойко, прекрасно зная на кой Господ се кланяш! Защото за вас "възстановяване на държавност" означава да проснете България в краката на Путин за да я ползва като изтривало! Като такава я ползваха при атентата срещу папата. Ползваше се като свърталище на лица свързани с международния тероризъм - Карлос Чакала, Али Агджа и "Сивите вълци", "Червените бригади" ИРА и редица други подобни организации. Ваша заветна мечта е да чуете от устата на дребния знаменитата фраза на Брежнев " Курица не птица, Болгария не за граница"! Вашата мечта е българите да бъдем праха под нозете на руския император. Е, няма да я бъде! Няма да властвате отново!

Струва ми се, че за да работиш в ДАНС все пак трябва да имаш доста сериозни аналитични способности. Едновременно с това трябва да имаш и добра политическа култура, подготовка и поглед както върху вътрешните процеси в страната, така и в международните, за да можеш да изградиш правилна картина, на базата на която да се направи максимално точен анализ и оценка. Досега ДАНС с това, с което се е занимавала на практика, е да свежда до вниманието на Борисов и Пеевски, какво има срещу неугодни на властта лица. Това си е чиста доза гестаповщина, която трябва да бъде прекратена час по-скоро. Всички служители без ценз и морал, да си ходят и да им се завеждат дела в специализирания съд.

Проблемът не е тоша, че ДАНС следи или подслушва политически и обществени фигури. Все пак трябва да има информация дали не работят за чужди правителства и интереси. Проблемът е, че се е подслушвало тенденциозно с оглед изпълняване на политически поръчки от страна на ГЕРБ. Поддавани са хиляди сигнали до ДАНС за злоупотреби с инфраструктурни проекти, които определено изпълняват корупционни схеми или са в угода на чужди страни. И досега се чудя, защо ДАНС не разследва забавянето и чистата загуба на средства в областта на железопътния и шосеен транспорт. ДАНС има ли на представа какво България губи от липсата на жп връзка с пристанищата в Солун и Пирея и липсата на връзка със Северна Македония. България си е отрязала всякакъв път до Средиземно море, от което може да се печелят стотици милиони. Изобщо ДАНС анализира ли тези неща или спи и докладва на великите сили, които нямат интерес България да има позиции в Средиземноморието.

ДАНС трябва да следи за националната сигурност на страната. Корупцията,лобизмът,неспазването на законите,бедността са голямата заплаха за националната сигурност,, а не личности,които изказват лично мнение и критикуват властимащите.

Яне Янев кога ще изскокне?

Кво моеш да каеш бре, духач, че чак да те подслушват ?

Как е евал на калъп майка ти и сестра ти... Стига ли ти?

Информационна агенция ЕЖК - Една Жена Каза :)

Живея в 21 етажен блок. Искам да споделя че никой не ме подслушва и никой не ме слуша и затова блока прилича на Кербала само че вертикално. Уважаемо служебно правителство докога ще ни занимавате с приумиците на отмъстителни хора, които искат да остават следа в историята на България? Няма да оставят никаква следа !

PEYTSCH

Време е за привилегии на „подсушваните“. Може да има „блок на подслушваните“ или на антигербавите...Активен борец за втори мандат на Радевица...

От днес основавам партия '30 години подслушвани' . Всички , които са сънували или някой е дошъл и им е казал , че са били послушвани, се приканват да станат активни членове. Членският внос е 8 лева ( още не съм решил дали месечно или годишно защото това ще зависи от натрупаните пари, които аз ще управлявам).

Един човек му дал едно нещо където пишело разни неща за него. Ама доколко е автентичен този "документ" дали се е запитвал? Защото всеки "човек от ДАНС" може да му даде някакъв документ, който е натракал на компютъра за час, но който е фалшив, от гледна точка на агенцията. И така нито "човека" е в крачка, нито агенцията. Просто се ползва името.

PEYTSCH

Преди Всички чуха гласове на политици и шефове, а сега чуват само слухове и лъжи...Предпочитаме си ПРЕДИ.

Сак, летище и Ломдонабат. Гет дъ фак ю есоул!

За това той разбрал, след като с него се свързал служител на ДАНС преди "месец-два", който му предал документ, в който се анализира "негов разговор с Хекимян". Явно някой е извършил престъпление по служба като нерегламентирано е предал документ с вътрешна информация, която е служебна тайна на Ноев! Сега прокуратурата трябва да го привика да каже кой е служителя на ДАНС, който предава вътрешни документи на отделни външни лица, защото това е криминално деяние и заплаха за националната сигурност.

Или просто "документа" е фалшив. Или тоя лъже. Или просто го е получил от някого, нямащ общо с ДАНС.

Няма "или", има разследване и резултати от разследването.

....преди 3-4 години "той" си го каза в прав текст, че подслушва всички министри за да ги контролира....., а няма да послушва "кандидат политиците'. ами няма логика да сте "отвързани' и да си говорите с медии и помежду си....щом не ви харесва управлението.....ще си разказвате само вицове а не да "бистрите' политика, а еднокнижника получава информация за да си координира 'политиката' щом танц му сервират всичко на тепсия......

PEYTSCH

Чух че чистачките си говореха че и аз съм може би подслушван.

И тоя един забавен човек! В миналото бил ужким подслушван по думи на някакъв случаен депутат от герб, който бог знае как е имал тази информация. А сега дали Ноев си е търсил правата и е искал проверка явно не е от значение щом не споделя за това. И сега както някакъв случаен човек предал доказателства за подслушване на 32 души на представител на партията ДБ, така и на Ноев някакъв случаен служител му представя ....... анализ на публичните му изяви в медиите!? "Бях потресен от това, което чета, там имаше и фалшиви неща. Това поставя принципния въпрос за кого работят службите в България" Като например? Пък и чак потресен от това че някой си направил записки на участията му!? До колкото до тъй нареченият му принципен въпрос защо смята че няма официален документ според които се изисква да се прави такъв анализ? Или става дума за това че някакъв уж служител на ДАНС му предава тайна информация?

Реплики от сорта на "Този казал, онзи рекъл..." считам, че са неуместни. За качествени истории препоръчвам книгите на Дан Браун, Робърт Лъдлъм, ако щеш Агата Кристи.

Толкова сте заслепени от омраза към Борисов, че не виждате как с бързи стъпки ни налагат едноличен, тоталитарен, путиновски режим!

шибай гербавите мафиоти Бойко МУТРАТА право в ЦСЗ при бай Ставри

Явно и този, както и един велик генерал, наподобяващ на настъпена жаба, се вземат за големи конспиратори.

Параноя. Просто параноя.

Ъъъъ, не че нещо, но да не бъркаме следене и подслушване с анализ на публични прояви. Така, само изглеждате несериозни и правите всички обвинения да изглеждат детски. ДАНС би трябвало да следят всички предавания и всички участници. Разбира се, може и да цъкат из фейса да видят кой герой от Гейм оф Троунс са, и да чакат да ги задействат срещу някого, защото не е удобен.

Участията ти в медиите са публична изява и там няма очакване за лична неприкосновеност на това какво си казал

НИ СЪ ВЪЛНУВАЙТЕ !! КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ЛОШИ ХОРА !!!

една леля им каза, че някой им е обръщал внимание

По-скоро са параноици. В тези среди е неминуемо и не се ли вземат мерки, положението излиза извън контрол, в повечето случаи от сега тиражираните, на които сме неволни свидетели. Параноя пар екселанс :)

По данни на печата службата Ми-5- тяхното контраразузнаване, наброява 3800-4000 служителя и има огромни проблеми с ИРА и пришълци отдалеч.Бюджета и броят на служителите не е тайна и е на обществен контрол.Броят на служителите в нашият ДАНС е тайна, но СМИ пишат,че са около 3 500- а имаме 10 пъти по малко население.Според мен ДАНС трябва да са не повече от 500-600 човека / ГД БОП са 800 служителя/ но умни, грамотни и верни на закона и обществото.С парите за останалите до 3 500 спокойно може да се назначи полиция по селата за да не убиват старци и изнасилват бабички.

А бе муньо - не мога да разбера защо си предавате толкова голяма важност. Кой се интересува от това кой си ти . И кой пък ще се заинтересува какво говориш ти. Безработници - свикнали сте да сте винаги на държавната ясла . Дали имаш и един ден трудов стаж в реалния живот . От такива некадърници сме на тоя ред.

А мен ме подслушват Майкрософт, Фейсбук, Гугъл, , Амазон, Самсунг, Ейпъл и кой ли още не. И то на много по-дълбоко ниво от ДАНС и другите псевдо служби, използвани само за предизборен рейтинг на неизвестните. Вземете се скрийте с тези смешни историйки за подлушване. От подслушване се страхува този, който има лоши дела за криене.

ТОВА Е РУСКА ВОЕННА ХУНТА дошла с измама Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Ти май не си пиеш хапченцата?

милиони левове

ФБР дали следи в САЩ медийните изяви на бивши министри и висши служители в администрацията или сменят канала и си казват "Това не ми се гледа сега". По-интересното е защо Антон канеше този в студиото изобщо при положение, че е малоумен. Явно БТВ цирка е изисквал и присъствие на клоун.

Експресният анализ доказва безспорно, че малоумният си ти!

Ти си същия експерт като него, сигурно си му роднина.

Патрашкова 2 !

Дир, за кого работят, че трият коментари? Къдее е свободата на мисълта и словото, цензура, манипулации....!? Не 112 , а на 1112 ще сме, нищо, че няма толкова държаваи! Напускайте я тая държава хора, тук става страшно!

Е само от и към правителството. Всяка частна медия е свободна да налага собствени стандарти и това не е противозаконно. Ходи се ограмоти малко

Ама разбира се, особено когато коментарите са политически, стандартите са "много високи"! Явно и ти си в подкрепа на литературните анализи!

От къде го изкопахте тоя кашпут? ЕЙ БТВ то, смешни сте.

Една жена от пазара ли?!