Бойко Ноев: България е давала фалшиви имена на руските агенти при издирване от Интерпол

"Не е тайна, че службите подслушват абсолютно бандитски", заяви адвокат Екимджиев и обяви данни за 2020 г. специализираните съдилища са издавали по 14-15 разрешения за използване на СРС на ден

Обратно в новината

Коментари - Бойко Ноев: България е давала фалшиви имена на руските агенти при издирване от Интерпол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново умишлено представяйки на обществеността лъжлива информация, за да прикрие, не знам какво. Ами какво знаеш, бе, сульо?!?! Знаеш ли изобщо нещо??? Кой идиот ни дава трибуна и власт на подобни недоразумения?!?!?!?!?

Русофилите умират да ни завлачат долу на тяхното ниво. Искат България извън ЕС и НАТО, бедна, уплашена, изолирана, без чужди фирми и капитал и в хватката на Кремъл. Армения на балканите...

За мен е интересно, защо освободиха само шефът на ДАНС с мотивът, че е излязъл дълъг отпуск , а тези на ДАР и ДАТО ги оставиха??? Това не е ли двоен стандарт?

Тиквата е руска маша и отдавна задмина големия шлем на Първанов, даде 4.2 милиарда на Москва за реактори и путок, рекорд за финансиране на Русия в цялата ни история . Заделил е пари да дава и за Козлодуй, докато цяла ЗападнЕвропа съкращава атомни мощности, Тиквата финансира позапдналата руска ядрена индустрия. Само да отбележа , че колос като Италия вече няма атомни централи , друг колос Германия затвори почти всички по план да ликвидира цялата атомна енергетика, малките държави като нашата или нямат или затварят реактори , Тиквоний планира нови строежи Отделно Тизостави строежа на газовата връзка с Гърция. При скандалът Скрипал , който засяга и България от ЕС изгониха 70 руски дипломати, Тиквича нито един.

Тук населението е 80 процента дебили , мисли Мутрата за проеропейски. А той го набутва на европейците с двеста, а реално финансира чебурашките с милиарди.

Много интересни биографии имат Бойко Ноев завършва Английската гимназия в София (1973) и „Международни отношения“ в МГИМО Москва (Московский государственный институт международных отношений) през 1981 г. Жан Виденов завършва Пловдивската английска гимназия, а през 1985 г. и „Международни икономически отношения“ в Московския държавен институт по международни отношения - възможно ли е лица да учат през комунизма в Москва, без да имат "правилната" биография, като се има в предвид че много хора с "грешна" биография са лишавани от право да упражняват професията си? Мая Манолова завършва история в Института на младежта в Москва, който по това време се нарича Висша комсомолска школа при Централния комитет на Всесъюзния Ленински комунистически съюз на младежта Антон Кутев учил е „Икономика на киното и телевизията“ в Московския киноинститут.

Кого "взривяват, убиват и тровят" бе, подлого американска? Взривили са складове в Чехия (ако изобщо са те, защото приказката за двамата суперагенти Петров и Боширов които са навсякъде се превърна в някаква комедия), складове на един търговец на смърт, който го беше срам да си признае, че са негови и лъжеше как нямал нищо общо. Защото това са оръжия за гражданската война в Украйна и за терористите в Сирия.

И той имал данни, за да направи обосновано предположение....Хайде давайте данните! Сдружили сте се пребоядисани демократи и червени комундрели и плюете и мажете!!!!

ТИЯ с политика ли се занимават или с ясновидство!!! Единия твърди че „бандитски се подслушва,“ сякаш ТОЙ е бил на слушалката! А другия, сякаш е ПИСАЛ ,съобщенията диктувани от глав.прокурор до ИНТЕР ПОЛ!!! -Другари!!!-Щяхте уж да сменяте системата А я подменяте със методите на ДС -СЛУХОВЕ НАБЕЖДАВАНЕ и никакви доказателства!!-Не сме 1944г. Нямая „червената армия“.-В НАТО сме и е 2021г.

ПРОВЕРЕТЕ ПРИЗНАТА ЛИ Е ДИПЛОМАТА НА БОЙКО НОЕВ В БЪЛГАРИЯ? Ноев завършва Английската гимназия в София (1973) и „Международни отношения“ в МГИМО Москва (Московский государственный институт международных отношений) през 1981 г. Призната ли е дипломата му в България или е работил като министър само със средно образование? Проверете!

Верно ли бе! Петров и Боширов и тук ли са били!?

Аман от ниски мъжлета, виждайки се като Наполеоновци и жадни за власт и келепир. Така е, като разни никому неизвестни натегачи ги направиха генерали, академици, професори за една нощ и те се взеха насериозно. Точи келепир при герберите, сега се натяга и на новите звезди, макар и временни. ИНаче никога не е бил на нужната висота, а дрънка предимно кухи фрази и отвреме навреме хвърля някоя димка кешки го забележат. Такива са всичките им кадри на СДС, ДСБ, ДПС и прочие и прочие лапачи на прехода....

Ръста на хората няма нищо общо с умствените им възможности. Например ти си дълъг и тъп. Навремето Наполеон Бонапарт бил по-висок от повечето мъже във Франция.

Какво ти е написал човека )))) Сигурно измерваш височината, само в мерни единици )))))

Като не разбираш от метафора, си затвори устата, така не си личи колко ти е акълът...

Чети повече книжки и запомни добре, Наполеон е бил нисък. Второ, тиямасали ги пробутвай на неуважените дебели тьотки от ГЕРБ, за които истинският мъж е дебел, прост, потен и на висок пост. Капиш?

Тя дъщеря му на Бойко Ноев се развиваше добре в държавната администрация по времето на Борисов, не знам защо така изведнъж започна да говори срещу него, сигурно отвън са му натиснали копчето. Как изведнъж Ноев за една седмица с две интервюта, чак имал и вътрешна информация от ДАНС. Много се активизира, с какво по-точно се занимава този човек в последните години, някой знае ли?

Така каза и една жена от пазара!!!!

Россия е клоаката на света.

Кой с каквото е запознат, с това сравнява.

На троловете бият всички, - словесни магистралки срещу заплащане, няма значение кой.

Едните лаят ,че Бойко е подлога на Путин ,други лаят ,че е соросоид? Ба ма..му тоя Бойко е всякакъв за всеки болен мозък Бойко е насреща той докара и комунизма той управляваше от 1990 до 2010 той е оня дето всичко е направил ама какво точно ,ще кажат сегашните другари дето ще ви управляват следващите няколко години а такива като мен с 10 000 долара в сметката ще могат да си купят 2,3 апартамента в селото София след 2,3 години, ако помните изобщо колко беше левчето при Жанчо

Абе капут, проблема не е в руските агенти а в американските и техните подлоги в България като тебе.

Само наивните идиоти не знаят, че Борисов е троянски кон на Путин. При нормали съдилища щеше да е със доживотна присъда.

Те за това и най-простите гласуват за големия “демократ” с партиен билет…

ТОВА СА АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ И ТЪПОТИИ! ПО МНОГО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ И СЕТНЕ НА СССР СА ВМАНИАЧЕНИ НА ТЕМА СВРЪХКОНСПИРАТИВНОСТ. ТА НЯМА КАК НИЕ ДА ЗНАЕМ ИСТИНСКИТЕ ИМЕНА НА ТЕХНИТЕ АГЕНТИ. ЗА ДА МОЖЕМ ДА ИМ ИЗМИСЛЯМЕ ФАЛШИВИ ИМЕНА. КОГАТО РУСИЯ ИЗПРАЩА ПО СВЕТА СВОИТЕ АГЕНТИ, ТЕ ВИНАГИ СА С ФАЛШИВИ ИМЕНА. ПО ТАЗИ ПРОСТА ПРИЧИНА НИЕ НИКОГА НЕ МОЖЕМ ДА ЗНАЕМ ТЕХНИТЕ ИСТИНСКИ ИМЕНА. КАЗАНО НАКРАТКО, БОЙКО НОЕВ СЕ ИЗЛОЖИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ С ОГРОМНИТЕ ТЪПОТИИ, КОИТО НАДРЪНКА!

тез "бойковци" да спрат да плямпат глупости и да "ЛАЗЯТ" пред НАТОВСКИТЕ и АМЕРИКАНСКИ ОКУПАТОРИ!!!Тоз глупак ноеВ ЯСНО ЛИ МУ Е,ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ПИТАЛ НАРОДА ЗА ВЛИЗАНЕТО ни В нато и еС!!!Народа,но не тоз СЕГАШНИЯ НАРОД,опростачен и ЧАЛГАЛИЗИРАН а оня ДЕТО ВИ ПОСТРОИ ЯЗОВИРИТЕ,ЦЕНТРАЛИТЕ,ГРАДОВЕТЕ и КИТНИТЕ ВИ СЕЛцА,КОИТО В МОМЕНТА вече ЗАГИВАТ ВЪПРЕКИ еС и нато!!!!Освен да ИЗБИВА НЕВИННИ ЖЕНИ и ДЕЦА,КАКВО нато е НАПРАВИЛО,ЗА ДА ИМА МИР на ТОЗ СВЯТ!!!Турция и Гърция в нато ли са,ЗАЩОТО СА В ПЕРМАНЕНТА ГРАНИЧНА КРИЗА,от кого ни пази нато,ЧЕ МУ ПЛАЩАМ ВСЯКА ГОДИНА 2% от МОЯ ЛИЧЕН БЮДЖЕТ,ЕДНА СТОТИНКА НЕ искам да им давам на тез ВОЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ и УБИЙЦИ,но НИКОЙ НЕ МЕ ПИТА ЗА НИЩО,ДОЛУ нато и еС!!!!Тогава НЕ ПИТАХТЕ "ОНЗИ" НАРОД,ЗАЩОТО ОТГОВОРЪТ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ "НЕ"!!!ТОЕСТ еС и нато са НЕЛИГИТИМНИ организации за БЪЛГАРИЯ,ЗАТОВА и ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ!!!!ДОЛУ и ОСТАВКА!!!!USA мустафата СЪЩО!!!!

Не мога да разбера болшинството коментиращи обичат Русия готови са да простят дори убийството на българи от техни агенти терористи, но не обичат Борисов който ги е прикривал.Луда работа.

Млък бе, платен ибрикчия. Даже и конспиративното ти име Бузов е за подсъзнателно подлагане.

"фалшиви имена на руските агенти за издирване на Интерпол" . Леле и тоя се казва Бойко, ама онзи поне слагаше асфалт по пътищата ( да не друса джипката) , а тоя плямпа глупости. Дали шпионите са с иситнските си имена , или това са имената , които са вписани в паспортите?

Няма ли най-накрая в тази държава да се приложи закона, че като знаеш за някакво престъпление и премълчаваш носиш същата вина като извършителя на престъплението. Направо вече писва на хората по цял ден някой се сетил кой какво правил преди години, той го знаем ама видиш ли сега решил да разкрие истината ама не на прокуратура или полиция със доказателства и както си му е реда а в някоя телевизийка.

А защо кандидат политици и политици ги е страх да ги подслушват. Трябва дори законно да ги подслушват постоянно. Тогава няма да има влияние и корупция. От какво толкова се крият и какво толкова тайно правят - нали всичко е в полза на народа и са народни избраници или кандидати за такива. Трябва дори да са публично достъпни всичките им разговори кога и с кой говорят и какво. Тогава ще излезне истината кой с кой си прави далаверите и кой на кого плаща.

Всичките подлайват и въртят опашки пред Козяк. И всеки обяснява за руски шпиони и за провалени руски проекти с надежда и упование в очите. Дано господарите му подхвърлят кокалче...

Като вида такива индивиди, появили се пак от нищото, направо гаса телевизора честно

от пълния кенеф на нАТО са.

Шило

и тоя иска да се нареди на яслата.

освен нови имена им е давала и нови отпечатъци от пръсти ,и ново ДНК

Сме му ,,яли попарата.,,Разкостваше армията,подаряваше танкове на макетата и др.глупости.А сега се прави на .......

поредният американски агент провокатор на повикване ;) хвърлят ни поредната димка в информационната война

Така е! Помня, че мнооооооооого се чудих като как така нашите главни прокурори си правят спявка с Редкия гл. Прощурор Чайка??? Сякаш че то е част от Нато и ЕС???? Мното странно ми беше!°

Като си знаел и си сигурен защо го казваш това за фалшивите имена сега бе бурс ук? А ако не мижеш да докажеш по-добре не се обаждай!!!

Някой разбра ли какво точно искаше да каже този?

искам си обещаните $

Ти си копрометиран от всякъде, Ноев! На теб никой не ти вярва. Човек си на мафията и олигарсите. Момче за всичко. Вършиш им мръсната работа! След това ще си вземеш сребърниците и ще те изплюят. Единайсети юли идва! Майка ви жална крадлива, корумпирана мафиотска, комунистическа!

Как ще дават истински имена на руските агенти като не се знаят кой хора са .

Радион Попов.......

... подизпълнителят на СИК ... Бойко Методиве Борисов, подизпълнителят на Пашата. Тези ли да слушаме?

Щели да помахат на главния прокурор.

защо го тиражират?

Предполагам че имам предположения че Боко е руски шпионин изпратен от ЦРУ.

Този се възмущава, че не сме предавали руснаци на американците, голям герой, наша гордост.

е гнусен ренегат от отбрано номенклатурно комунистическо семейство. Като член на комунистическия елит преди 10.11.1989 г. е изпратен да завърши висшето си образование в Москва. Тогава ги пращаха в Москва, сега ги пращат в САЩ. Боклукът е съветски възпитаник, завършил „Международни отношения“ (с арабски като първи език) МГИМО, Москва (1981). Виж https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE_%D0%9D%D0%BE%D0%B5%D0%B2

Корнело, верно ли, ма?Твоят верен солташак Гуци Медузата ти бил подарил три(3)апартамента в новостроящата се сграда К-55 на ул."Никола Вапцаров" във Варна.Само на 700-800 метра по права линия от плажа.С този "подарък" за теб другаря Гуцьо си бил осигурил избираемо място в кандидат-депутатската листа! Що не го попиташ Гуцко от де ги има тия пари да построи тази сграда висока 55 метра(затова се казва К-55)??? Или викаш ти стана много хубавко и дражко като си облажи душицата! А верно ли, че миналата година си си поискала от брата на Весела Лечева(Даниел Лечев, строителен предприемач), апартамент като слънце на "Витошка" в София?? И понеже няма гювеч за тебе, и хайде - Веселата аут от кандидат-депутатските ви листи! А верно ли и че Боко Тиквата тайничко ти пълнеше офшорната банкова сметчица за да го подкрепяш.Тайничко, разбира се! Мръсница си ти, Корнело, мръсница и ще си останеш!

Че Гешев трябва да си ходи е сто процента сигурно! Не ни трябва за главен прокурор човек, който казва на Борисов "Шефе" и който не се интересува нито от шкафчето,нито от просташките записи на Борисов, нито от корупцията за милиарди с обществените поръчки. Такова чудо не ни трябва! Сигурно е обаче и друго; че Бойко Ноев редовно трябва да си пие хапчетата! Кои са "руските шпиони" и какво е доказано за тях? Нищо ли? Баби и дядовци тръгнали да се занимават с шпионаж. И какво шпионират у нас Бойко? Какво интересно имаме у нас, което заслужава да бъде шпионирано?Не ти ли се струва Бойко,че тези "руски шпиони" са действали като деца?Прилича ли ти на руското разузнаване? Ако това наистина беше сериозна шпионска мрежа, защо трябваше да се разкрива? Кой прави така? Разкрита шпионска мрежа се контролира и чрез нея се предава дезинформация. Не се унищожава, защото ще бъде създадена нова, която не е ясно кога ще бъде открита и дали изобщо ще я открият! Или си уникално тъп Бойко, или си най-обикновен слугинаж на западни господари. Предполагам, че са и двете!

Запис или е лъжа

Свободата да имаме Задължителен Имунизационен Паспорт!Бойко Ноев дума не отвори кой и как прати толкова много хора по света във Пъкъла?

Б. Ноев: "Имам оцосновани ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ да мисля, че под ръководството на главния прокурор България е давала фалшиви имена на руските агенти за издирване на Интерпол. Българската прокуратура саботира работата по разследването на чехите по взривовете в Чехия, които ВЕРОЯТНО са свързани ПО НЯКАКЪВ начин с България" Б. Ноев МИСЛИ с НЕОПРЕДЕЛИТЕЛНИ думички, сър! ... По повод ИЗЛОЖБА за 24 май в РУСКОТО посолство в РБ СЕ РАЗВИХРИ СКАНДАЛ на най- високо ниво; По повод ВЪОРЪЖЕНОТО НАХЛУВАНЕ на АМЕРИКАНСКИТЕ военни в частен имот - 3 СЕДМИЦИ ТИШИНААА и накрая само 1 ИЗВИНЕНИЕ... ... Аман от БГ подлоги!

Днешните върли антикомунисти са деца или внуци на върлите комунисти от преди 10.11.1989 г.

Ич не си прав - да знаеш!

...обосновани предположения, вероятно, по някакъв начин, не знам какво.... Все думички. Само думички навързани като герданче. Дайте доказателства, моля, иначе сте само клеветници.

Тоз Бойко Борисов свръх човек, бе! Как му е стигашо времето?!?! То пачки, то кюлчета, плеймейтики, шпиони, да почине да хапне 2-3 бебета, после да отпочне банките и Ковид кризата, подслушва всички, после инспекции по строежите - направо не знам как успява?!?! Аз днес една пералня пуснах, една супа направих и вече съм труп ...

Ma ti ne znae6 li??? Toi Boiko bil kanibal...

които бяха васали на САЩ и агенти на ЦРУ като Цветан Цветанов. За да не се злепоставят краваристанците разни ми ти там тъмносиньо-жълти министърчета изкарват Борисов че е работил за руснаците. Аман от Гйобелсова политика. Аман от краваристански подлого. Слава на България и българския народ.

Я първо да се освободим от хватката на КГБ, па после "Слава на България и българския народ"

А шефа ти Мунчо Клепоухия??Всички го видяхме в онова срамното порно видео по гол гъз, плешиво теме и увиснала паца... Ама как скимтяха и охкаха само ония двете палави ромски кОрвета!:-))))

Забравяш, че с модерните технологии всичко може да ся изфабрикува - точно като кюлчитата и пачките на ББ.

Както казах по-долу целта на "прехода" е узаконяването на притежанието на собственоста в БГ от върхушката на живков.Отворете списъците от 89г на цк на бкп,на окръжните комитети на бкп,на министерствата ,на дс,на цк на комсомола,на градския комитет на бкп в софия... И ВИЖТЕ КОЙ ,КОЙ Е СЕГА.Ако са измрели теа от списъците,гледайте за децата им.хаха>БГ БИЗНЕСА ДНЕС.Коя е майката на домусчиевия,кой беш "собственика" на главболгарстрой,стопанска камъра...Баснята с черепа или илийчо павлов или емо кюлев,или мутрите илиеви.Който се е издънил пред шефовете,какво... МИ или умира или го изтеглят в чужбина.Братята галеви .Ами ктб ...Ама как свиха 6 МИЛИАРДА които вие БГ говеда платихте.Нъл тъй...И не искате и не можете да проумеете колко сте тъпи.И за тва са днес теа панаири...Началниците са едни и същи вече 75г и те ше остават некви сополи да си разиграват коня.Така излиза.Да ама за пред вас тъпите БГ .А съдбата на един тъпак е да биде мачкан и мачкан и краден ...и квото се сетите.

Това което си написал за КТБ само говори , че въобще не знаеш за какво става дума !

ООО,РУССССКИЙЙЙЙ,"скъпиййй освободителю",...Пак ли ше ни "псвобождавате "?Както през 1878г?Или както през 1944г.Русссскиййй НИКОЯ ИМПЕРИЯ НЕ ОСВОБОЖДАВА.тЯ САМО ПОРОБВА...хаха."Освободители"...Или през 1878 сте решили че можете да смените турците със себе си...Само дето е имало едни там "некакъв" СТАМБОЛОВ или ЖЕНДО-ЗАХАРИТО СТОЯНОВ.Само дето и двамата,а ...Требва много да ви е заболяло когато номера с "освобождаването" не е минал и сте им видели сметката.За СТАМБОЛОВ Е ЯСНО,но за ЗАХАРИТО аз признавам си не знаех...На 39г тръгва за европа здрав прав и опппаааа връщат го в ковчег... А за "освобождението" 1944г...хаха.Доведохте от оборите и поставихте на власт НАЙ-НИЗШЕТО СЪСЛОВИЕ В БГ ЗА УПРАВЛЯВАТ ВЪВ ВАША ПОЛЗА.И за тва е техната кучешка вярност.Иначе без вашето "освобождение" те и до ден днешен щеха да са при свинете на село.И за тва сега те са на вашите услуги...Но цивилизованите едва ли още дълго ше ги търпат.Тва с руските шпиони да не мислите че данс-САМО преименуваната дс,пълна с децата на активни борци-са го измислили.Айде бе...ПАРТНѝОСКИТЕ СЛУЖБИ-Нъл тъй...

Да обясна за това как русия "освобождава."Преди 1876г русия най малко ТРИ пъти нахлува в БГ.Само при последното нахлуване СЛЕД ГРАБЕЖИ И ОПУСТОШАВАНЕ НА БГ ЗЕМИ СА ОТВЛЕЧЕНИ 120000 СТО И ДВАЙСЕ ХИЛЯДИ БГ В РУСИЯ ЗА ДА БЪДАТ НАПРАВЕНИ НА РОБИ-КРЕПОСТНИ.Тва крепостните са си били чиста проба роби.За кражбите на добитък и квото се сетите не говоря изобщо.Така че ТАКА русия "освобождава" ...

За това както се казва: "любите россю,любите россю и будьте россии на веки верни" ...хаха

Трябва да върнат смъртното наказание за предателите и руските шпиони.

Кой е Бойко Ноев? Баща му е активен борец против фашизма и капитализма. Преподавател във военната академия, адютант на ген. Панчевски. Самият Бойко Ноев расте с привилегиите на червената аристокрация - учи в английска гимназия, следва в Москва и пр. Правоверен комунист до 1989 г. После се превръща в гневен антикомунист и радетел за всичко американско. Ако станем след време васали и на Китай, със сигурност ще си смени името с китайско. Абе, велик е кокалът! Такива ни управляват днес!