Коментари - Спрете да мрънкате, препоръча Борисов на репортерите | Днес.dir.bg

Спрете да мрънкате, препоръча Борисов на репортерите

„Спрете да мрънкате и да ставате популисти и вие. Днес откриваме отсечка, в която се вливат 400 милиона лева в инфраструктурата. Откриват се работни места".

Обратно в новината

Коментари - Спрете да мрънкате, препоръча Борисов на репортерите | Днес.dir.bg

Коментари

До сега влаковете се движеха със скорост 60 км в час. Значи да очакваме почти тройно намаляване на времето за пътуване от Пловдив за Бургас. Разписанието на влаковете коригираха ли го?

Спрете да мрънката а говорете ясно и повеяе когато ме възхвалявате. Само тогава ви признавам за журналисти и медии

До колкото си спомням за това нещо, което се открива имаше конкурс, който се провали на два пъти. В случая комисия беше определила ориентировъчна цена на рехабилитацията която беше 183 млн.лв., а мирмите бяха свързани в картел и на двата провалени тарга предлагаха цени от 330 до 406 млн.лв. Евалата Бате Бойко пак си пастъпил честно и без много шум пак твоя ферма е спечелила. С този акт отново ще изтекат пари от държавата, не както ти казваш ще се влеят. Вливането ще стане отново при Цветелина, а Бойко обира овациите на простия народ. И последно търга беше за линията София - Бургас за 400млн. а не Пловдив - Бургас. При положение, че отсечката е намалена на половина, а парите са двойни лапаницата е здрава - доста повече от тази от спартната зала в София.

Ти май отново си незадоволен...и ги плеещиш ...лъжеш здраво. Ама какво по-ясно от това, каквото и да направи Бойко, все си недоволен и незадоволен. С малка уговорка, че това трябваше да стане преди десетилетия. Когато други се занимаваха само с кражби. Вижда се, че разбираш от кражби...в минало време.

Банкянската тиква дойде на власт след свободни избори. Също и коронованият испански картоф. Споменавам само двамата, щото са краен и изчистен вариант на принципа - способността ни съзнателно да правим не грешни, а ултрасупермегасвръхкретенски избори. Хитлер също е дошъл на власт след честен и свободен избор. След като се счупи колата, пътища много... А следващото кръстовище наближава. Само можем да се надяваме да има поне един асфалтиран изход. Карл Попър беше казал: Не е демокрация да избираш кой да те управлява, а да избираш кога да спре да те управлява. Ленин беше казал: Не управлява този, който гласува. Управлява този, който управлява. Добре би било да ги послушаме и двамата.

Някакви червени бубулечки се разхождат във форума и дават акъл...Попър, Ленин, Хитлер... След което се скриват в миризливите дупки да дочетат Ленин и Попър...и после пак да дават акъл. Защото сметките им все излизат криви...

Мизантроп

Интересно... Сред всичкото нищо, дето си успял изгнявиш, все пак си се изпуснал с една полуистина - да, сметките... или по-точно, надеждите ми, все излизат криви, ей заради таквиз михлюзи, дето гласуват с чреслата (точно "чресла" - няма грешка. Ако не знаеш думата - скивай в речника или в книгата), вместо с главата си. После, понеже са се осрали и около тях смърди, хвърлят плода на труда си навсякъде, че да не са самотни в смрадта. И няма значение дали са червени, сини, оранжеви или розови на зелени точки - все са си безаргументни л.а.й.н.о.мети. А за да оценим разума в изборите, които правим, е достатъчно да се огледаме. Аз не познавам нормален човек, който да не е престъпник и да е доволен от това, в което живеем.

Абе другарю пожарникар, докога ще плещиш дивотии?! Не виждаш ли, че твоите магистрали са с такова качество, че след два месеца започват ремонтите им, нови милиони ще отидат в джобовете на ортаците ти. Ако ходиш по чужбина, вникни в техния живот, в качеството им, в реда, законите, изискванията, в онова, което прави страните им социални. Ти ни донесе мизерията, от която бягаме 22 години - половината на онези 45 години, през които си бил ощетен с власт, образование и близост до Тато. Не разбра ли, че нямаш данните за държавник, че си импровизатор, позьор и обидно пренебрежителен към цвета на нацията - интелектуалците, от които бягаш като опърлен. Опираш се на разни Менди, баничарки, разни провинциалисти и измекяри и така ни вкарваш в такава катастрофа, че един ден ще те гонят с кавмъни. Защото говорим за Родина, за 7 милиона същества, докарани до равнището на опитни мишки заради твоя кеф - кефа на едно частно, никому неинтересно лице.

Каквито и да си ги бръщолевиш, пак ще изберем Борисов и ГЕРБ. Което пък е вашия кошмар... само с лъжи не става...

Намерил се кой да го каже.Докато беше кмет,мрънкаше от сутрин до вечер.Пречеше Му Станишев,да построи завод за отпадъците.Пречеше Му Вълка,да чисти града.Нито завод построиха,нито изчистиха столицата,откакто взеха властта.После се оплака от лошия човешки материал,от наследството на Тройката разбойници....Изобщо,всяко мнение,различно от Неговото,ерго на Партията Му,е мрънкане.И то на фона,на безумно страхливи и услужливи медии,застанали в положение партер пред Него от 2г.А колкото до магистралите-прав е,има смисълТака е,трябва да се усвояват европари за инфраструктурни проекти.В полза ни е.

Съгласен съм с теб. И за магистралите да Благодарим на Европейския Съюз който си развива строително-транспортния план независимо кой е на власт в България. Така,че Борисовото "Аз построих,ние построихме" е насочено към шепа заспали запалянковци,които скоро ще се събудят в шок.

браво боико, варвич в правят пат! не слъчаи плунки, комънягите те мразят, отварни им адекватно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами бате ти Бойко , какъв е бе ,смешкооо.Ами та той е най- големият комунист.- отявлен член на БКП . Дари още си пази членската книжка в БКП и дори в едно интервю беше казал , че се гордее с нея .И не се заблуждавай- такъв шут ще теглиме на бате ти Бойко и неговата некадърна пасмина , на следващите избори , че свят ще им се завие . Времето на ГЕРБ изтича за винаги . А ти за мен си заблуден мишок .Ами то интелигентен и образован човек никога не би се изгаврил със себе си да гласува за необразована мутра ,престъпник и ъндърграунд герой . Споко , ще ги променим нещата . ГЕРБ повече няма и да се сети за власт- НИКОГА ПОВЕЧЕ .

Аз мисля, че наглите комунисти ще забравим след около 5-10 години, но аз ще си напомням на децата как окрадоха няколко пъти България и сега наглите им синчета начело с комрад Станишев искат пак да се докопат до баницата за да чупнат и за внуците - няма как да стане - съмишлениците ти измряха, а повечето от останалите неграмотни пенсии вече не им вярват. Остава да гласуват тези, които имат келепир от това БСП да е на власт - демек тия дет не са свикнали да работят, а само да лапат наготово(не са малко, мамка му!). Аре у лево и духайте супата, ама тихичко, че ми разваляте кефа да слушкам как Бойко и фюрера ви набиват канчетата :) А, и да не забравя да споделя - ако Бойко не вкара поне един от мазните, крадливо-нескопосани комунистически миснистри ще гласувам за фюрера

kgb777kgb

С кеф ще ти прочета коментара след изборите ! В София маже и да се напълни със селяни , но все има достатъчно хора , че бсп никога да не управлява !!! Софиянски ни стига за 100 години - в комбина с червените окрадоха София все едно никога не е била строена !!!

никой не отрича какво е построено (достроено, довършено или открито), тия пари дето влизат от тия строежи отдавна са похарчени. подкрепям те, но мааааалко поне се консултирай със съветниците там около теб.

Ами ти си .... тип , щом откровенно подкрепяш една мутра и престъпник , резач на лентички и приписващ си неща , за които и няма грам заслуги . Явно и ти си такъв нарцис и самовлюбен .В момента няма нормален човек , който да подкрепя Рапона и свитата му . Значи явно ти си от другата категория - т.е от ненормалните. За щастие , вие гербавите сте вече малцинство .

Много злоба има при вас комунистите, че не управлявате. И дано никога повече не се случи.

В никакъв случай не съм червн но как така при крадеца и некадърника Станишев пенсии и заплати нарастнаха двойно за 4 години а сега след като запушихме всички кранчета и течове сме на този финансов хал. Или бат Бойко събира пари за собствения си паметник

Съжалявам че гласувах за Б.Борисов и неговата партия ГЕРБ.Откакто са на власт все някой друг им е виновен, но да не забравят че изборите наближават и такива като мен които са гласували за тях ,утре ще бъдат против тези ревльовци и ще се окажат зад борда както НДСВ и др. подобни и никому ненужни партиики!!!

тази песен бат Бойко я знаеме от времето на развития социализъм . Пуснахме 1 спътник първи човек в космоса строихме язовири заводи гиганти, и все ни обещаваха добър живот някаде в бъдещето . сега сме отличниците по финанси в европа но живеем най зле. докато си мечтаем да достигнем доходите на двойкаджиите

боико спри да разговаря6 с тези тапанари които изопачават всяка твоя дума продалгаваи напред и не слушаи тези платени от комунягите мекерета ние емигрантите сме с теб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе , шушляк , що говориш от името на емигрантите ,бе . И кой ти дава право да изказваш мнение по темата , след като не си в България и вообще не знаеш и си нямаш напредстава , какво изобщо става . Аре стой си там , мий си чиниите и ако обичаш не се обаждай повече . Никой не е искал твоето мнение , ресто , то не струва и пет стотинки .А за твое сведение , за да ти затворим устата , Бойко и пасмината ще я изметеме за винаги със силен шут ..

2 години тоз калпак смотан само довършва това което е започнато много преди него. Спортната зала, Тракия,Люлин...и т.н. Нищо не е направил от съвсем в началото до края.

За пореден път се подиграва с журналистите. До сега да е имало мин. председател който да се е държал толкова арогантно с журналисти? Май не! Ако беше друг досега да са го развинтили от неудобни въпроси, а мутренското поведение явно вече е на мода и се толерира от медиите.

Тоя къде се намира! Как и защо си позволява такива закани и заплахи.Не стига, че поради некадърност и обвързаност с престъпния свят ни докара до просешка тояга, ами най-нагло ни казва, какво да говорим, кога, с кого! Идват избори! Внимавайте! Боя се, че не сме далеч от диктатура!

От диктатурата ни спасява само, че вече е друго време, ако бяха петдесетте години на миналия век отдавна щеше този да е несменяем.

Дайте бееее, дайте да му съберем пари за хапчета на това момче-комуне, виждате, че все повече се влошава! Ех, какви хора сте вие, бе, мъж 100 кила, сланина и меса, ще се гътне заради липсата на подходящо лечение!

Прав е Мутрата само той може да се изказва популистки!Затова колкото се може по-скоро Мутрата трябва да влезе в затвора!!

Едно мрънкане ми остана, което правя добре и вие ми го отнемате - каза Бойко.

подкрепа за Борисов, трябва работа и контрол, а не оплакване и плюене.

"трябва работа и контрол, а не оплакване и плюене" Кажи го това на Борисов : -2г. нищо не е свършил от неуморни присъствия в телевизий. -контрол-той е един от тези които се нужадаят от Контрол. -Оплакване и Плюене-Ако беше прочел статията по-горе,щеше да разбереш колко глупаво звучиш!! Никой не ще достигне висините на Борисов по Оплакване и Плюене!!! Никой.

Боли ме гъза какво влиза в Държавата,джоба ми е празен,а той плещи глупости.

От мутра друго не може да се очаква,но защо журналистите спят.

А така, след народа и журналистите станаха мрънкащи. А какви левенти бях преди година като го хвалеха в аванс, а? Ей тоя мъж забрави съвсем къде живее и кой го избира. Но. споко, пак идват избори :)

Еднократната помощ от163 лева ще бъде обявена в деня за размисъл - преди изборите.

Борисов, магистралите и инфраструктурата са еднократна инвестиция и тях трябва да ги има, но на България й трябват спешно предприятия, заводи и институти. Те движат икономиката! Виж че в Румъния се произвеждат вече телевизорите Самсунг. От технологичния лидер на балканите станахме последни!

Защо да спрат бе? За да можеш само ти да мрънкаш, така ли! Само твоите вопли и простотии да слушаме. Кой си ти да казваш, на който и да било, какво да прави? Ай разкарай се!

Откога на журналистите се заповядва какво да правят ?? Ние бананова република ли сме или пък концлагер в който някакво капи да ни прави на луди ?? БОРИСОВ СЪС СИГУРНОСТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЛАДЕЕ. ТАКИВА ВЕЧЕ СА ОПАСНИ

Спри да плещиш врели-некипели! "Много искаме това да се случи, но в разчетите на бюджета това ще стане ясно в средата на юни, заяви Борисов. " Ми да бяхте обявили благите си намерения Юни. Що бързате да залъгвате баламите отсега? Кой е демагогогът тук?

Хората от властта имат ли медицински прегледи при постъпване на работа,каквото е изискването за всички "простосмъртни"

Неуважаемият Борисов, като че ли се опитва да заповядя на журналистите какво да правят и какво да не правят.

Всеки ден по една простотия! Няма ли някой да издаде книга с бисерите на Вожда?

Спрете да мрънкате и да ставате популисти и вие." и вие?!? що само ние ли може, господине?

От както има човечество, се е строяло и ще се строи с ББ или без. Нито е орал нито е копал за да си приписва каквото и да било. На това му се вика политически търтей.

ХА ТАКА,ХАК ВИ Е ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ!!ВИЕ ГО НАПРАВИХТЕ ТОЯ "ВЕЛИК",НЕКА СЕГА ВИ С.РЕ В УСТАТА!!ПАК МУ СЕ ПОДЛАГАЙТЕ!!

Журналистите могат да си мрънкат, колкото си искат - това е част от работата им. Ти, като премиер, си длъжен да даваш постоянно обяснения на хората, които са те избрали, за това, какво правиш и защо го правиш. Това пък е част от твоята работа. Медиен комфорт има само при Путин и Ким Чен Ир. България е в Европа.

В Нормална страна "спрете да мрънкате" към журналисти се приема като Медийно Самоубийство Борисов е политически полумъртъв, а сега нека видим как ще реагира журналистическата Гилдия? Ще се направят ли ,че нищо не е станало? А ГЕРБ са като като Грип-инфлуенца,ако дълго не му обръщаш внимание и не го лекуваш води до големи усложнения и често смърт. А в момента,Болестта ГЕРБ е взела връх над крехкото здраве на България. И всички ние сме Докторите!!!

Ще се държат така, както досега, с изути гащи леко надупени. Защо ли? Любовта на журналистките към"харизматичния" отдавна я няма. Има страх от "Падни на колене, ти си абсолютен престъпник". Журналистите предпочитат унижението, пред разследванията и гонениеята, които непременно ще последват.

НЕ МРЪНКАТ МЕДИИТЕ, А КАЗВАТ ИСТИНАТА. НАЙ- ВИСОКАТА СТЕПЕН НА НАГЛОСТ ДЕМОНСРИРА БОЙКО БОРИСОВ, ЗАЩОТО ПЕНСОНЕРИТЕ СА СИ ИЗВОЮВАЛИ ТОВА, КОЕТО ИМ СЕ ПОЛАГА С ТРУД, А НЕ С ЛЪЖИ. АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕР И ОЩЕ МНОГО КАТО МЕН СЪС 100 ТОЧКИ, ПО ЗАКОН.

Комунисти, комсомолци, престъпници всички сме в един и същи строй!!

ДА ТИ ДОВЪРША МИСЪЛТА:...един и същи строй сутрин на физзарядката на 4-ти километър.

само Бойко ще ни оправи, а такива като вас къде вият кът псета, нещо много къса ви излезна паметта, когато сини червени зелени и пембени крадяха като разпрани, ревете за пътища- дайте пример за построен по стандарти път от 89 насам, ревете за бизнес , че нямало такъв ,еми няма да има като го съсипаха всички предходни правителства с техните ненаситни за пари искания.Така , че господа - мрънкайте си но така ще е , ще има ред и дисциплина.

Тъпанар!

Освен откровени истини аз тъпотии не прочетох освен името на Пурко. Лайте колкото искате - вижте че само вие си се четете и си отговаряте и си ближете раните. На изборите пак само вие ще си гласувате за БСП, ДПС, РЗС и др. - около 15-20 човека :)

Вие комунистите сте много елементарни.Или крадете,или лъжете,или ругаете.Хайде марш в Сибир.

Много добре е че се строят магистрали. Само че ББ понякога трябва да внимава какво говори защото дразни хората с необмислени приказки като с картофите дето трябва да садим на балкона. А и ако не беше той да строи детски градини се замислете какво щеше да бъде. Ха ха сигурно трябваше да се строи като онази плачевна детска градина на бат Сергейчо.

Ех, да имаше поне един смелчага, да му каже и на Негово Премиерско Величие, той да не мрънка, защото не е спрял.

Хубаво е да има нови пътища. Но имам и една идея- нека ги правят еднопосочни, за да могат хората по-бързо да се изнасят оттук. И Бойко Борисов се оказа пророк- наистина е много лош"матряла" в България и какъвто "матряла" такъв и министър-председателят. Само не знам защо от най-лошия "матрял" правим управници?

А, получиха си го журналистите от Великият "демократ" Бойко. Язък толкова време, че го възхваляваха... Това е положението при "безгрешния" - може само хвалби и нищо друго.

Боко не е демократ, а червен аристократ и партократ!

То и за това колегата е написал "Демократ" в кавички, защото не е.

Влаковете са си много хубав транспорт, а също така и изключително екологични, особено сравнени с автобусите. Само не знам защо развалиха БДЖ.

Тия влакове ще карат на вода и картофи.Много пъдища са построени преди него, но никой не се е бил в гърдите.Тоя спря рехабилитацията на цялата пътна мрежа и започна страителството на отсечка от магистрала и то с европари. ВРЕМЕТО ТИ ИЗТЕЧЕ! РАЗКАРАЙ СЕ!

А бе, Муньо, какво стана с обещанието ти, че София щяла да стане като Виена?! Тогава тройната коалция ти пречеше, отклонявала ти парите, а сега?! По-голям популист от теб няма! Простак!

Борисов, ние не сме тъпи като твоите милиционери. Не е важно колко пари наливате и къде... А КОЛКО ХОРА ЩЕ ГИ ВЗЕМАТ. Така че не се хвали ...

КОГАТО ЗАДАВАШ НЕУДОБЕН ВЪПРОС ЗА НАВИТИТЕ УШЛЯЦИ НА БОРИСОВ - ТОВА СЕ КАЗВАЛО МРЪНКАНЕ!!!

Тая тиква зелена унищожи целия бизнес! По некадърно управление от това правителство няма ! Само реже ленти на проекти които са започнати още от Костово време и си сънува че той е спомогнал нещо за тях ! Комунягите бяха крадци, но са наядени и умеят да пълнят бюджета,а ГЕРБ са още по-големи крадци, но са и големи некадърници! Дано народа да поумнее до Ноември и да избере по-малкото зло !

Най-голямото мрънкало в Б-я е Б.Б. Не го наричам премиер, защото не може да бъде такъв. Показа го за последните години, било като кмет и сега като министър председател. За него е валидна поговорката "Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо". За откривател на обекти с прословутото рязане на лентички няма равен на себе си. Явно е доста преуморен от тази си дейност, че се ядоса и на репортерите. А, те, какво са тръгнали да му задават неудобни въпроси, а направо като го видят не му ръкопляскат, да се чуди човек.

то е ясно за пенсиите и заплатите,ама чии пенсии и заплати ..... туй неразбрах.

Коментари - Спрете да мрънкате, препоръча Борисов на репортерите | Днес.dir.bg

Спрете да мрънкате, препоръча Борисов на репортерите

„Спрете да мрънкате и да ставате популисти и вие. Днес откриваме отсечка, в която се вливат 400 милиона лева в инфраструктурата. Откриват се работни места".

Обратно в новината

Коментари - Спрете да мрънкате, препоръча Борисов на репортерите | Днес.dir.bg

Коментари

До сега влаковете се движеха със скорост 60 км в час. Значи да очакваме почти тройно намаляване на времето за пътуване от Пловдив за Бургас. Разписанието на влаковете коригираха ли го?

Спрете да мрънката а говорете ясно и повеяе когато ме възхвалявате. Само тогава ви признавам за журналисти и медии

До колкото си спомням за това нещо, което се открива имаше конкурс, който се провали на два пъти. В случая комисия беше определила ориентировъчна цена на рехабилитацията която беше 183 млн.лв., а мирмите бяха свързани в картел и на двата провалени тарга предлагаха цени от 330 до 406 млн.лв. Евалата Бате Бойко пак си пастъпил честно и без много шум пак твоя ферма е спечелила. С този акт отново ще изтекат пари от държавата, не както ти казваш ще се влеят. Вливането ще стане отново при Цветелина, а Бойко обира овациите на простия народ. И последно търга беше за линията София - Бургас за 400млн. а не Пловдив - Бургас. При положение, че отсечката е намалена на половина, а парите са двойни лапаницата е здрава - доста повече от тази от спартната зала в София.

Ти май отново си незадоволен...и ги плеещиш ...лъжеш здраво. Ама какво по-ясно от това, каквото и да направи Бойко, все си недоволен и незадоволен. С малка уговорка, че това трябваше да стане преди десетилетия. Когато други се занимаваха само с кражби. Вижда се, че разбираш от кражби...в минало време.

Банкянската тиква дойде на власт след свободни избори. Също и коронованият испански картоф. Споменавам само двамата, щото са краен и изчистен вариант на принципа - способността ни съзнателно да правим не грешни, а ултрасупермегасвръхкретенски избори. Хитлер също е дошъл на власт след честен и свободен избор. След като се счупи колата, пътища много... А следващото кръстовище наближава. Само можем да се надяваме да има поне един асфалтиран изход. Карл Попър беше казал: Не е демокрация да избираш кой да те управлява, а да избираш кога да спре да те управлява. Ленин беше казал: Не управлява този, който гласува. Управлява този, който управлява. Добре би било да ги послушаме и двамата.

Някакви червени бубулечки се разхождат във форума и дават акъл...Попър, Ленин, Хитлер... След което се скриват в миризливите дупки да дочетат Ленин и Попър...и после пак да дават акъл. Защото сметките им все излизат криви...

Мизантроп

Интересно... Сред всичкото нищо, дето си успял изгнявиш, все пак си се изпуснал с една полуистина - да, сметките... или по-точно, надеждите ми, все излизат криви, ей заради таквиз михлюзи, дето гласуват с чреслата (точно "чресла" - няма грешка. Ако не знаеш думата - скивай в речника или в книгата), вместо с главата си. После, понеже са се осрали и около тях смърди, хвърлят плода на труда си навсякъде, че да не са самотни в смрадта. И няма значение дали са червени, сини, оранжеви или розови на зелени точки - все са си безаргументни л.а.й.н.о.мети. А за да оценим разума в изборите, които правим, е достатъчно да се огледаме. Аз не познавам нормален човек, който да не е престъпник и да е доволен от това, в което живеем.

Абе другарю пожарникар, докога ще плещиш дивотии?! Не виждаш ли, че твоите магистрали са с такова качество, че след два месеца започват ремонтите им, нови милиони ще отидат в джобовете на ортаците ти. Ако ходиш по чужбина, вникни в техния живот, в качеството им, в реда, законите, изискванията, в онова, което прави страните им социални. Ти ни донесе мизерията, от която бягаме 22 години - половината на онези 45 години, през които си бил ощетен с власт, образование и близост до Тато. Не разбра ли, че нямаш данните за държавник, че си импровизатор, позьор и обидно пренебрежителен към цвета на нацията - интелектуалците, от които бягаш като опърлен. Опираш се на разни Менди, баничарки, разни провинциалисти и измекяри и така ни вкарваш в такава катастрофа, че един ден ще те гонят с кавмъни. Защото говорим за Родина, за 7 милиона същества, докарани до равнището на опитни мишки заради твоя кеф - кефа на едно частно, никому неинтересно лице.

Каквито и да си ги бръщолевиш, пак ще изберем Борисов и ГЕРБ. Което пък е вашия кошмар... само с лъжи не става...

Намерил се кой да го каже.Докато беше кмет,мрънкаше от сутрин до вечер.Пречеше Му Станишев,да построи завод за отпадъците.Пречеше Му Вълка,да чисти града.Нито завод построиха,нито изчистиха столицата,откакто взеха властта.После се оплака от лошия човешки материал,от наследството на Тройката разбойници....Изобщо,всяко мнение,различно от Неговото,ерго на Партията Му,е мрънкане.И то на фона,на безумно страхливи и услужливи медии,застанали в положение партер пред Него от 2г.А колкото до магистралите-прав е,има смисълТака е,трябва да се усвояват европари за инфраструктурни проекти.В полза ни е.

Съгласен съм с теб. И за магистралите да Благодарим на Европейския Съюз който си развива строително-транспортния план независимо кой е на власт в България. Така,че Борисовото "Аз построих,ние построихме" е насочено към шепа заспали запалянковци,които скоро ще се събудят в шок.

браво боико, варвич в правят пат! не слъчаи плунки, комънягите те мразят, отварни им адекватно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами бате ти Бойко , какъв е бе ,смешкооо.Ами та той е най- големият комунист.- отявлен член на БКП . Дари още си пази членската книжка в БКП и дори в едно интервю беше казал , че се гордее с нея .И не се заблуждавай- такъв шут ще теглиме на бате ти Бойко и неговата некадърна пасмина , на следващите избори , че свят ще им се завие . Времето на ГЕРБ изтича за винаги . А ти за мен си заблуден мишок .Ами то интелигентен и образован човек никога не би се изгаврил със себе си да гласува за необразована мутра ,престъпник и ъндърграунд герой . Споко , ще ги променим нещата . ГЕРБ повече няма и да се сети за власт- НИКОГА ПОВЕЧЕ .

Аз мисля, че наглите комунисти ще забравим след около 5-10 години, но аз ще си напомням на децата как окрадоха няколко пъти България и сега наглите им синчета начело с комрад Станишев искат пак да се докопат до баницата за да чупнат и за внуците - няма как да стане - съмишлениците ти измряха, а повечето от останалите неграмотни пенсии вече не им вярват. Остава да гласуват тези, които имат келепир от това БСП да е на власт - демек тия дет не са свикнали да работят, а само да лапат наготово(не са малко, мамка му!). Аре у лево и духайте супата, ама тихичко, че ми разваляте кефа да слушкам как Бойко и фюрера ви набиват канчетата :) А, и да не забравя да споделя - ако Бойко не вкара поне един от мазните, крадливо-нескопосани комунистически миснистри ще гласувам за фюрера

kgb777kgb

С кеф ще ти прочета коментара след изборите ! В София маже и да се напълни със селяни , но все има достатъчно хора , че бсп никога да не управлява !!! Софиянски ни стига за 100 години - в комбина с червените окрадоха София все едно никога не е била строена !!!

никой не отрича какво е построено (достроено, довършено или открито), тия пари дето влизат от тия строежи отдавна са похарчени. подкрепям те, но мааааалко поне се консултирай със съветниците там около теб.

Ами ти си .... тип , щом откровенно подкрепяш една мутра и престъпник , резач на лентички и приписващ си неща , за които и няма грам заслуги . Явно и ти си такъв нарцис и самовлюбен .В момента няма нормален човек , който да подкрепя Рапона и свитата му . Значи явно ти си от другата категория - т.е от ненормалните. За щастие , вие гербавите сте вече малцинство .

Много злоба има при вас комунистите, че не управлявате. И дано никога повече не се случи.

В никакъв случай не съм червн но как така при крадеца и некадърника Станишев пенсии и заплати нарастнаха двойно за 4 години а сега след като запушихме всички кранчета и течове сме на този финансов хал. Или бат Бойко събира пари за собствения си паметник

Съжалявам че гласувах за Б.Борисов и неговата партия ГЕРБ.Откакто са на власт все някой друг им е виновен, но да не забравят че изборите наближават и такива като мен които са гласували за тях ,утре ще бъдат против тези ревльовци и ще се окажат зад борда както НДСВ и др. подобни и никому ненужни партиики!!!

тази песен бат Бойко я знаеме от времето на развития социализъм . Пуснахме 1 спътник първи човек в космоса строихме язовири заводи гиганти, и все ни обещаваха добър живот някаде в бъдещето . сега сме отличниците по финанси в европа но живеем най зле. докато си мечтаем да достигнем доходите на двойкаджиите

боико спри да разговаря6 с тези тапанари които изопачават всяка твоя дума продалгаваи напред и не слушаи тези платени от комунягите мекерета ние емигрантите сме с теб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе , шушляк , що говориш от името на емигрантите ,бе . И кой ти дава право да изказваш мнение по темата , след като не си в България и вообще не знаеш и си нямаш напредстава , какво изобщо става . Аре стой си там , мий си чиниите и ако обичаш не се обаждай повече . Никой не е искал твоето мнение , ресто , то не струва и пет стотинки .А за твое сведение , за да ти затворим устата , Бойко и пасмината ще я изметеме за винаги със силен шут ..

2 години тоз калпак смотан само довършва това което е започнато много преди него. Спортната зала, Тракия,Люлин...и т.н. Нищо не е направил от съвсем в началото до края.

За пореден път се подиграва с журналистите. До сега да е имало мин. председател който да се е държал толкова арогантно с журналисти? Май не! Ако беше друг досега да са го развинтили от неудобни въпроси, а мутренското поведение явно вече е на мода и се толерира от медиите.

Тоя къде се намира! Как и защо си позволява такива закани и заплахи.Не стига, че поради некадърност и обвързаност с престъпния свят ни докара до просешка тояга, ами най-нагло ни казва, какво да говорим, кога, с кого! Идват избори! Внимавайте! Боя се, че не сме далеч от диктатура!

От диктатурата ни спасява само, че вече е друго време, ако бяха петдесетте години на миналия век отдавна щеше този да е несменяем.

Дайте бееее, дайте да му съберем пари за хапчета на това момче-комуне, виждате, че все повече се влошава! Ех, какви хора сте вие, бе, мъж 100 кила, сланина и меса, ще се гътне заради липсата на подходящо лечение!

Прав е Мутрата само той може да се изказва популистки!Затова колкото се може по-скоро Мутрата трябва да влезе в затвора!!

Едно мрънкане ми остана, което правя добре и вие ми го отнемате - каза Бойко.

подкрепа за Борисов, трябва работа и контрол, а не оплакване и плюене.

"трябва работа и контрол, а не оплакване и плюене" Кажи го това на Борисов : -2г. нищо не е свършил от неуморни присъствия в телевизий. -контрол-той е един от тези които се нужадаят от Контрол. -Оплакване и Плюене-Ако беше прочел статията по-горе,щеше да разбереш колко глупаво звучиш!! Никой не ще достигне висините на Борисов по Оплакване и Плюене!!! Никой.

Боли ме гъза какво влиза в Държавата,джоба ми е празен,а той плещи глупости.

От мутра друго не може да се очаква,но защо журналистите спят.

А така, след народа и журналистите станаха мрънкащи. А какви левенти бях преди година като го хвалеха в аванс, а? Ей тоя мъж забрави съвсем къде живее и кой го избира. Но. споко, пак идват избори :)

Еднократната помощ от163 лева ще бъде обявена в деня за размисъл - преди изборите.

Борисов, магистралите и инфраструктурата са еднократна инвестиция и тях трябва да ги има, но на България й трябват спешно предприятия, заводи и институти. Те движат икономиката! Виж че в Румъния се произвеждат вече телевизорите Самсунг. От технологичния лидер на балканите станахме последни!

Защо да спрат бе? За да можеш само ти да мрънкаш, така ли! Само твоите вопли и простотии да слушаме. Кой си ти да казваш, на който и да било, какво да прави? Ай разкарай се!

Откога на журналистите се заповядва какво да правят ?? Ние бананова република ли сме или пък концлагер в който някакво капи да ни прави на луди ?? БОРИСОВ СЪС СИГУРНОСТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЛАДЕЕ. ТАКИВА ВЕЧЕ СА ОПАСНИ

Спри да плещиш врели-некипели! "Много искаме това да се случи, но в разчетите на бюджета това ще стане ясно в средата на юни, заяви Борисов. " Ми да бяхте обявили благите си намерения Юни. Що бързате да залъгвате баламите отсега? Кой е демагогогът тук?

Хората от властта имат ли медицински прегледи при постъпване на работа,каквото е изискването за всички "простосмъртни"

Неуважаемият Борисов, като че ли се опитва да заповядя на журналистите какво да правят и какво да не правят.

Всеки ден по една простотия! Няма ли някой да издаде книга с бисерите на Вожда?

Спрете да мрънкате и да ставате популисти и вие." и вие?!? що само ние ли може, господине?

От както има човечество, се е строяло и ще се строи с ББ или без. Нито е орал нито е копал за да си приписва каквото и да било. На това му се вика политически търтей.

ХА ТАКА,ХАК ВИ Е ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ!!ВИЕ ГО НАПРАВИХТЕ ТОЯ "ВЕЛИК",НЕКА СЕГА ВИ С.РЕ В УСТАТА!!ПАК МУ СЕ ПОДЛАГАЙТЕ!!

Журналистите могат да си мрънкат, колкото си искат - това е част от работата им. Ти, като премиер, си длъжен да даваш постоянно обяснения на хората, които са те избрали, за това, какво правиш и защо го правиш. Това пък е част от твоята работа. Медиен комфорт има само при Путин и Ким Чен Ир. България е в Европа.

В Нормална страна "спрете да мрънкате" към журналисти се приема като Медийно Самоубийство Борисов е политически полумъртъв, а сега нека видим как ще реагира журналистическата Гилдия? Ще се направят ли ,че нищо не е станало? А ГЕРБ са като като Грип-инфлуенца,ако дълго не му обръщаш внимание и не го лекуваш води до големи усложнения и често смърт. А в момента,Болестта ГЕРБ е взела връх над крехкото здраве на България. И всички ние сме Докторите!!!

Ще се държат така, както досега, с изути гащи леко надупени. Защо ли? Любовта на журналистките към"харизматичния" отдавна я няма. Има страх от "Падни на колене, ти си абсолютен престъпник". Журналистите предпочитат унижението, пред разследванията и гонениеята, които непременно ще последват.

НЕ МРЪНКАТ МЕДИИТЕ, А КАЗВАТ ИСТИНАТА. НАЙ- ВИСОКАТА СТЕПЕН НА НАГЛОСТ ДЕМОНСРИРА БОЙКО БОРИСОВ, ЗАЩОТО ПЕНСОНЕРИТЕ СА СИ ИЗВОЮВАЛИ ТОВА, КОЕТО ИМ СЕ ПОЛАГА С ТРУД, А НЕ С ЛЪЖИ. АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕР И ОЩЕ МНОГО КАТО МЕН СЪС 100 ТОЧКИ, ПО ЗАКОН.

Комунисти, комсомолци, престъпници всички сме в един и същи строй!!

ДА ТИ ДОВЪРША МИСЪЛТА:...един и същи строй сутрин на физзарядката на 4-ти километър.

само Бойко ще ни оправи, а такива като вас къде вият кът псета, нещо много къса ви излезна паметта, когато сини червени зелени и пембени крадяха като разпрани, ревете за пътища- дайте пример за построен по стандарти път от 89 насам, ревете за бизнес , че нямало такъв ,еми няма да има като го съсипаха всички предходни правителства с техните ненаситни за пари искания.Така , че господа - мрънкайте си но така ще е , ще има ред и дисциплина.

Тъпанар!

Освен откровени истини аз тъпотии не прочетох освен името на Пурко. Лайте колкото искате - вижте че само вие си се четете и си отговаряте и си ближете раните. На изборите пак само вие ще си гласувате за БСП, ДПС, РЗС и др. - около 15-20 човека :)

Вие комунистите сте много елементарни.Или крадете,или лъжете,или ругаете.Хайде марш в Сибир.

Много добре е че се строят магистрали. Само че ББ понякога трябва да внимава какво говори защото дразни хората с необмислени приказки като с картофите дето трябва да садим на балкона. А и ако не беше той да строи детски градини се замислете какво щеше да бъде. Ха ха сигурно трябваше да се строи като онази плачевна детска градина на бат Сергейчо.

Ех, да имаше поне един смелчага, да му каже и на Негово Премиерско Величие, той да не мрънка, защото не е спрял.

Хубаво е да има нови пътища. Но имам и една идея- нека ги правят еднопосочни, за да могат хората по-бързо да се изнасят оттук. И Бойко Борисов се оказа пророк- наистина е много лош"матряла" в България и какъвто "матряла" такъв и министър-председателят. Само не знам защо от най-лошия "матрял" правим управници?

А, получиха си го журналистите от Великият "демократ" Бойко. Язък толкова време, че го възхваляваха... Това е положението при "безгрешния" - може само хвалби и нищо друго.

Боко не е демократ, а червен аристократ и партократ!

То и за това колегата е написал "Демократ" в кавички, защото не е.

Влаковете са си много хубав транспорт, а също така и изключително екологични, особено сравнени с автобусите. Само не знам защо развалиха БДЖ.

Тия влакове ще карат на вода и картофи.Много пъдища са построени преди него, но никой не се е бил в гърдите.Тоя спря рехабилитацията на цялата пътна мрежа и започна страителството на отсечка от магистрала и то с европари. ВРЕМЕТО ТИ ИЗТЕЧЕ! РАЗКАРАЙ СЕ!

А бе, Муньо, какво стана с обещанието ти, че София щяла да стане като Виена?! Тогава тройната коалция ти пречеше, отклонявала ти парите, а сега?! По-голям популист от теб няма! Простак!

Борисов, ние не сме тъпи като твоите милиционери. Не е важно колко пари наливате и къде... А КОЛКО ХОРА ЩЕ ГИ ВЗЕМАТ. Така че не се хвали ...

КОГАТО ЗАДАВАШ НЕУДОБЕН ВЪПРОС ЗА НАВИТИТЕ УШЛЯЦИ НА БОРИСОВ - ТОВА СЕ КАЗВАЛО МРЪНКАНЕ!!!

Тая тиква зелена унищожи целия бизнес! По некадърно управление от това правителство няма ! Само реже ленти на проекти които са започнати още от Костово време и си сънува че той е спомогнал нещо за тях ! Комунягите бяха крадци, но са наядени и умеят да пълнят бюджета,а ГЕРБ са още по-големи крадци, но са и големи некадърници! Дано народа да поумнее до Ноември и да избере по-малкото зло !

Най-голямото мрънкало в Б-я е Б.Б. Не го наричам премиер, защото не може да бъде такъв. Показа го за последните години, било като кмет и сега като министър председател. За него е валидна поговорката "Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо". За откривател на обекти с прословутото рязане на лентички няма равен на себе си. Явно е доста преуморен от тази си дейност, че се ядоса и на репортерите. А, те, какво са тръгнали да му задават неудобни въпроси, а направо като го видят не му ръкопляскат, да се чуди човек.

то е ясно за пенсиите и заплатите,ама чии пенсии и заплати ..... туй неразбрах.