Борисов ”вдига” икономиката: След магистралите са заводите

След инфраструктурата са заводите, така се вдига икономиката, каза Бойко Борисов при откриването на нов завод за производство на уплътнения в Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Борисов ”вдига” икономиката: След магистралите са заводите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този похвали пръцко поне да се беше замислил какво говори за две години 450 работни места.МИ то се пада по 18-19 човека на месец .Смешкооо.

Вдига Боко на баба си......кътните зъби.

г-н Борисов ще стане тенденция да се насърчават турски фирми вместо Български в България

В крак с времето вървя, до мене премиера, картофи ще садя тъй рече премиера. Овце ще поведа, до мене премиера, ах как ще ги доя, да пие премиера. И църкви ще строя, до мене премиера, да вярват хората, и те на премиера. И мощите свети, но не на премиера, ще донесат пари, и те кат премиера. Виж, нов се път строи по него премиера, и журналист търчи: Хвала на премиера! Обект се нов откри. От кой? От премиера. Що имаме блага, са все от премиера. Ти тука остани, над тебе -премиера, и блей, овца бъди прославяй премиера.

БРАВО

имаме си такива предприятия със турски собственици в казанлък ,едно от условията за да започнеш работа е да знаеш турски,мнозинството от работниците са турци и цигани,в стара загора ще е също,ако трябва ще докарат с реисове работници от кърджали

Бойко незнаеш какво говориш, ти си нямаш понятие от икономика, не се изхвърляй това да не ти е рекетъорството.

Бойко, не се прави на Тодора, той поне беше хитър.

Бойко пак е на прав път. Уплътнения-гума -презервативи. Ей го значи смисъла - да се задължи всяка българска проститутка да работи с родни изделия от този завод. Даже и в чужбина. Подемът на българската икономика е гарантиран, особено с турски презервативи произведени в България.

Така като е изписано в заглавието смущава-държавата ли заводи ще строи?Не е работа това на държавата.Държавата условия да създава-закони; данъци,мита; дипломация; инфраструктура.Когато има условия и инвестициите ще доидат.

ли това, че и ти още го "вдигаш" Боце ? С икономиката е по лесно, там го правят други вместо теб :)

Казанлък си имаме подобен "турски" завод. Що не питате нас, какво мислим за инвеститора и що аджеба търси той у нас ?

ХА!ХА!ХА!

ПО РАНО ШЕФЪТ МУ КАЗВАШЕ:СЛЕД СОЦИАЛИЗЪМЪТ ИДВА КОМУНИЗЪМЪТ(( ПАПАГАЛ!

за развитие на икономиката наистина трябват умни хора не тъпаци като боко това са технологии инвестиции пазари а нашия изрод на откриването на българския лувър като живков се изцепи нова сграда стари картини и иди прави икономика с този глупак

Както вдигна Кремиковци

"Огромна" инвестиция от 21 млн. лева. Този ленторезач дали започна вече и да си вярва?

То туй ''вдигане'' ще да е като вдигането на самолета , само дето на скопец , а някой си е пълен кастрат по темата и хапчетата не помагат.

2016 г. ще сме живи и здрави да видим с колко човека работи завода.Иначе приветствие за новия завод. В Лукойл Бургас не е вярно че се откриват работни места. Пълна лъжа. Моля попитайте ако имате познат. От 10 хиляди 1987 г- сега са останали под хиляда души. Няма перспектива за увеличение защото след комплекса за тежки битови отпадъци следва закриване на др.производства и устройване на работа на работещите в тях. Още веднъж казвам защото знам- попитайте ако имате познат работещ в Лукойл рафинерия.Пълна лъжа е че има или че ще има увеличение на раб.места.Справка- Р.Григоров- директор по персонала- телефон в сайта.

Ще строи заводи - дръжки!! Както магистралите! Няма магистрала пусната,която да не е некачествена и поправяна поради кражба на материали! та и заводите като магистралите - все турски изпълнители!Е, това българска икономика ли е, или турска!

"Ако минеш по магистрала, очаквай ремонт на шарнири и амортисьори." Така го говорят звездите, а и шофьорите. Има един лаф. "Каквото беше построил бай Тошо, сега няма толкова боя да го боядисаме". Всичко живей от тука има-тука нема, субсидийки и алъш-вериш.

много питаш. Направи справка, имаше го и по медиите преди години. Колко получава турският работник и колко нашия, работейки рамо до рамо на една и съща магистрала.

Ха...хо....Ха....хо . Почакайте да си прибера парсата от магистрало- строенето , пък после ще видим, нещо и за икономика да ви поприказвам и за държава също , ако има въобще нещо за приказки тогава де.

колкото и да драскаш братче,,хората не сме слепи,,,лек ден и караи по новите магистрали,,,безавариино... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В нормалните държави се стремят да развиват собствена индустрия, вместо да се хвалят с асемблирането на продукт, за който 90 % от компонентите са вносни. ТОва не е индустрия, а ишлеме.

И що така реши, че ние сме нормална държава?

Пък и нали за това влязохме в тъпия ЕС дето точно нормална държава не станахме?

Защо се радвате на Китай тогава?

От години не мога да проумея две неща: Едното е, че комунистите пресипаха пенсионния фонд в бюджета е вярно и това е техен грях. Защо вече 25 години никой от така наречените демократи не нарави нищо по въпроса пенсионният фонд да се учреди отново - Вторият въпрос който касае статията е ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НИ СЕ ОТКАЗА ОТ КАКВА ДА Е ФОРМА НА ИНДУСТРИАЛНА СОБСТВЕНОСТ. И ЧИИ ЩЕ СА ТОГАВА ВЪПРОСНИТЕ ЗАВОДИ? Това започна от Костов и всички управляващи до момента единодущно и безотказно ликвидират дъравната собственост. Има производства за които е идиотско да не са държавни: - производство и преработка на мунции - лекарствени производства - енергийният сектор - ВиК - ЖП транспорт - комуникации - участие като сериозен играя в шосейния транспорт - снабдяване с храни - тъговия със стратегически селскостопански продукти Това което пропуска дъжавата като печалба, накрая го плаща,е гражданите през данъчната тежест. По- лошото е, че населението е по сегашният модел всъщност не могат да се съберат достатъчно пари. Няма работа, едрите собственици укриват или изнасят печалби и ред др. фактори.

завода е турски .интереса е в ефтината работна балгарска рака.

от 89 г сме в преход и и няма краи цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

Душко с такива като твоите хора без образование и мозък дет са свикнали да се държат кат първи прстаци освен да ръсеш лафове кат оная реклама за самолета, ама и Лилото шъ удъртее, а на твоя хеликоптер ще изгният витлата.

ПОЖАРНИКАРЧЕЕЕ Без глас останах от смях, ХАХАХАХАХАХАХА!!!

Крадливите 6 правителства на БСП през прехода разкостиха България.Сега ГЕРБ поне строи.

Като кръговото в Пловдив дет Тотев и ГЕРБ станаха за посмешиште. Кат шадравана дет се разкапа 1 седмица след откриването му. Хаха стру ГЕРБ и за тва ли народа заминава за чужбина ве?

Заводи ли? Сигурно за сиганите и за пришълците. Щото кадърните млади се изнасят, възрастните се пренасят...

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

че на гробари по им отива гробище за народа си да построят. Завод от гробари - 12 часа дневно, 6 дни седмично за 340 лева. Такива може и да направят. То в ЕС само у нас е възможно това.

Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Икономиката ще се вдигне когато тиквите се завърнат обратно в селата от които изпълзяха.

бойка борисова не може и собствения си огромен дащен задник да вдигне, какво остава за икономиката. Единственото нещо, което може да вдигне, е устата на модераторката на дир.бг от третия пол - Иво Некитов.

Може народа да мре и бяга, но лентички трябва да се режат ежедневно. Заводи и герб. Майтапи.

Борисов.

Крадливата десница опапа заводите, разруши ги и сега ще ги съзижда отново. Вярва ли някой на тоя?

ама Боцер, тия заводи на какво ще са - американски ток от мариците или с руски газ през Турция? Ше ти ебем господа майчин на теб и на всчиките ти господари юдови - от ясно по-ясно е, че сте планували народеца да е обслужващ персонал, слуги предимно в медийна сфера, за да няма право да си решава съдбата. Но не сте познали!