Борисов: До месец ще има нов инвеститор в ОЦК-Кърджали

За един месец срок са се договорили банките-кредитори и правителството, през което време трябва да бъде сменен мениджмънтът на предприятието, заяви в Кърджали пред работниците от ОЦК министър-председателят Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: До месец ще има нов инвеститор в ОЦК-Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като какъв се изживява този бабаит, като "назначава" нов "собственик" на частно фалирало предприятие! Що за капитализъм вилнее у нас, когато "собствениците" биват посочвани от премиера, а не купуват или придобиват предприятията на публичен търг или чрез офериране! Това ми прилича на феодализъм, където кралят раздава земи и прави "дарения"!

А вие си стойте там. Чичо доктор каза, че е рано да излизате.... Трябва редовно да спазвате процедурите.

Кой каквото ще да казва, жестът на Борисов е огромен. Станишката и Гоце са далече от проблемите на хората и едва ли знаят за що иде реч. Двама - трима сини, останали по погрешка, си критикуват по инерция и напразно. Доган мълчи.... когато му припари. И кой е пак при хората??? Бойко. Кой потушава пожара??? Пак той. Кой помага работниците да получат част от възнагражденията си??? Пак Бойко. Вместо да порита мачле или поиграе тенис.... Курнелия има да се чуди и на следващите избори, колко малко са соц.депутатите....

Къв жест? Ти сигурно си от ония, дет се кефят на новина от типа "бойко борисов нареди на правителствения фалкон да донесе благодатния огън". При все факт, че отпреди ББ да дойде на власт, правителствения самолет е карал делегацията с огъня.

Властта е корумпирана и мутрите са правили всичко пренебрегвайки законите, а това което им е изгодно в случая и за пи ар. Така ще е докато ни управляват малоумници , които работят и защитават само едрия бизнес, защото този бизнес го е поставил на власт и мутрата изпълнява всичко което му кажат котараците и кръга капитал !

Стойте си там, дето ви е мястото... Дано се пооправите... Може да проговорите нормално някой ден. Засега си стойте в психото ...

Ей, тъпак, в нормалните западни демокрации за такива като този циганин Захариев има бърз съд и затвор. Ти и твоите некомпетентни, събрани по кръстовищата лаици си измислихте един капитализъм, дето никъде го няма. Пълен разгул на закононарушители, покровителство над крадци и айдуци от долна проба, внушение в сабите вас си за някакъв непостижим ред, при който вашиет родители мрат като мухи от глад и лишения с пенсии, непипнати от три години, с непостижимо нахалрство да давате съвети на възпитаници на Окфорд и Кеймбридж, при положение, че в живота си не сте чели и една дори книжка,.. Тази страна вие я опростачихте, зарихте под дъното, вие сте нени явни злостни мрагове - вие и вашите лумпенизирани поддръжници.

А дали има документ с подписа на българина, продал на Захариев тези заводи?

Може да си живял си на запад, ама не си разбрал. Българският съд е друга работа. И много, много не се влияе от Борисов. Той е на власт от три години, а ние си живеем така 23 години...Не се хвали, че си живял на запад, нищо не си разбрал. Или не си живял ...

Недостижим и велик. Обаче за съжаление някой неща съществуват и се осъществяват само в приказките. И в все пак и там всичко стига до щастливия край, а след това??? Най-големият проблем на ББ ще бъде именно случващото се след "щастливия край". Засега успява, къде с хеликоптери и самолети и с цялата държавна машина да решава некви проблеми??? А, после? Догодина? Тия неговите с дипломи по искуство или от Луанда, или просто ксерокопирани, те ли ще ни определят бъдещето?

точно така владко ! пр публиkрелатион- вразки с обществеността.само че някои чул-недочул повтаря като папагал или плеимеидки(звучи ми като подмедки)

Някой Бойков слагач ли е на смяна в момента, защо не пропускате коментарите, които не величаят тиквата от Банкя. Изкуствен пиар ли вече кефи бащицата на нацията. Премиера (да не се бърка с театрална премиера), откакто нарече българите кучета , си показа управленското верую - хипер-самовлюбеност, без адекватна преценка на държавната реалност. и на децата вече е ясно, че законите герберугите за нищо ги нямат, кога най-сетне това ще стане ясно и на джърналистите.

Още колко му остава на пожарникаря като мин.председател? Два-три месеца?

Това се споменава в соц. средите от много години... И ще се споменава ощв много години. Все остават 2-3 месеца...

Хей, Симеоне -- ма то тоз твоят Гръб голямо нещо е ! ( И умната с швейцерите, парижките и баварците ! ) И ха вземи му речи на бате Бобчо да спре да се усулва зад гърба ти ; И преди да бие тъпани разни -- първо да Попита Хората ! (какво Те мислят)

Аз не мога да разбера десните в сайта. Не мога да схвана за какви комунисти става дума. Непонятна ми е настоятелността на бедни хора, на хора без власт или облаги, да подкрепят една шайка от 200 престъпни семейства, олицетворение на алчността, бруталната кражба и видимите шафизоидни изцепки. Толкова ли е трудно да се проумее, че България не е Запад, тук няма демокрация и никога не е имало - и прери , и сега, че тук властва демагогията, грабежа и невероятната мизерия. Че нямате предстнава за социалните придобивки на хората на запад от нас, че поддържате една гнила, скапана милицонерско-мутренска хунта от тъпи, неграмотни и некомпетентни гербери, аутсайдери и отхвърлени доскоро малки хорица като вас, драскачите в сайта. Докато ви има, България няма да се успокои и няма да видим и минимума от стандарта на нашите западни братовчеди.

Не разбирам ни от десни, ни от леви, Колега . ( Още по малко -- от леви-леви-малко-десни ! ;-) ) ---------- А Демокрация у Нас ще има ! И поминък, и социални придобивки, ... и Всичко !! ... С тез вагабонтите от шайката махленски шмекери (и сье) ще трябва някак-си да се справим ! ( На-мен-лично ми се струва, че ненужно се притеснявате -- едва-ли са повече от сто, пък и семействата са им от все-едно место ; Че и тесто ! ) И Всичко зависи от Нас и само от Нас !!!

Българската работническа класа или нейните останки заслужават своята нова съдба. От господари на своята страна те се превърнаха в измислени десни избиратели, дали път на мошеници и откронети бандити както в управлението, така и в икономиката. Днес, когато са гладни и мамени като последните наивници от капиталистите на Държавна сигурност и мутрите, оставени без партия-водач, те отиват към тъмно бъдеще. Отиват, както всички трудови хора, към пълна мизерия, разпад и забвение. Всеки заслужава своята съдба.

Знаех, че комунистите пак ще плюят. Няма управия за тях.Да бяха направи закона за който плаче горния. Тяхна е власта вече цяло десетиетие.ББ не е дал заплати от джоба си, но ако не беше настоявал банката нямаше да отпусне пари

Много време и мозък ще трябва на някои соц-помияри да схванат ,че ще дойде края на комунистическите заблуди и , че човек ще бъде с главно "Ч".Да е жив и здрав Бат БОЙКО . Българите схващат доброто и примера за работливост а не напразни химери.

ПР сюжетът: като премиер остави хората да бъдат унижавани 3 години, после на онези, които не са умрели от глад им хвърли 30% от заслужените им пари и си вече БОГ! ...Глупаците един закон неможаха да изготвят 3 години! Хората там не ви щат крадливите мутри, искат храна за семействата си - която са си изработили, но олигарсите 5 пари не дават за съдбите им! А държавата, която трябва да защитава хората от такива изроди какво направи??? Нищо! Нищо, зашото държавата СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ОЛИГАРСИ! Цветелина Бориславова, Цеко Минев, ТИМ, Овчаров, Доган, Първанов, Костов. . . В техни ръце е всичко! Борисов и компания са просто един следващ проводник на геноцида на нормалните-честни българи. Няма как Бориславова да е милярдерка, да се снимат с Цеко Минев под път и над път, а после да чакаме същият този Борисов да гледа националния интерес и да се грижи хората да не бъдат унижавани! ФАКТ! Някой да има друго мнение?

Ползвате разни съкращения, без да знаете какво точно означават. PR в превод на български означава 'връзки с обществеността'. А глупците хем врещят за тях като ги няма, хем пискат при обратното.

Пиар означава, освен публик рилейшън (публучна релация) и всякаква пряка връзка-самореклама на официални служби и ведомсва с произволно избрана или нарочна част от населението. Рекламата има таргет групи, а популиският пиар таргет аудитория от всички отделни таргет групи. Борисов е самовлюбен, в него живее култ към собствената му персона, а медиите, които интерпретират работните му задължения като кралски жестове са мекотели гъзолизци. Ай, стига ви засега толкоз просвета.

И пак ББ спаси хорицата нищо че Цетелинка е продала мините на ....ББ от собствения си джоб извади скрити парици и зарадва хората за великден.