Заплашени ли са Борисов и Цветанов?

За заплаха срещу премиера Бойко Борисов съобщиха някои медии, самият той пък обяви, че се притеснява повече за дясната си ръка - Цветан Цветанов, защото много работел.

Обратно в новината

Коментари - Заплашени ли са Борисов и Цветанов? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОГ да пази премиера- Бойко Борисов и правителството на Република България, бъдете живи и здрави. Най- голям мотив и организирани позиции за това имат комунистите, кораба им потъва бясно.

Нито ЦЦ,нито ББ се страхуват за живота си от мижавите ни октоподчета,дето даже не познават и кога ще ги закопчаят!Просто рейтинга им започна да спада,след хилядите клипчета които изгледахме за тяхната "професионална работа" и решиха да си направят още малко пиар! И дължа да предупредя форумците,че не съм ЧЕРВЕНА бабичка и ако някой не иска да чете моето мнение - да не го чете!

Абе този Гоце Първанов , няма ли най после да го махнат!!! Писна ми да имаме президент който да е срещу народа!!! Дон Карлеоне да се махаааа

Е-е-е, колкото по-вече грачат тук платените червени клакьори - толкова ми балсам на душата!? Простите комуняги не го схващат-както и че оставиха това безхаберно Гей Станишевче, мамино да ги води!!! О, свещенна ПРОСТОТА!!! Е, над това плачете ..тикви не поръбени!!!

Измишльотини.Тия двамата са толко противни, че да не ги виждам по-добре.

при спирането на подобни АБСОЛУТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ който крадЪт по десетки милиони на месец, неме учудва че подготвят покушение, учудвам се , че се забавиха толкова много или може би са си мислили, че ще склонят г-н БОРИСОВ да мине от тяхната страна. МАЙ СА СГРЕШИЛИ, а сега ние гражданите на БЪЛГАРИЯ трябва да застанем зад тези хора и да ги ПОДКРЕПЯМЕ, защото заслужават и да бъдем ЕДИННИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма никога да се угоди на народа ни ! Ако не се борят с престъпнастта - нищо не се прави ! Сега когато има власт, която се опитва да направи нещо, пак недоволни !

УПЛАШЕНИ ЛИ СА Борисов и Цветанов? - ТОВА е вярното заглавие!!!

Когато аз обикновения човек усетя промяната, мога да приема, че нещо в таси държава се върши.

Заплашени са от умствена недостатъчност примесена с полицейска първенющина.

Това което казваш са факти, а не заплаха и е истина.

Да, заплашени са от всенародната любов която ще се излее скоро върху тях.

Препоръчвам на премиера и неговият заместник да погледнат малко надолу по структорите в страната защото там е страшно .Ще дойдат местните избури и няма да се съберат дори и една трета от гласовете , защото не се работи в интерес на партията а само гледат да си напълнят джобовете с разни мошенничества и останалите хора са просто отвратени .Те са готови на всякакви машинации само да могат да крадът.Назначават се само хора от ДПС и БСП а тези които търчаха за идеята за избутани в ъгала.Затова погледнете господа по далеч от София какво правят ваши общински структори защото не върви на хубаво .Много скоро ше изгубите позициите в провинцията защото там са назначени бивши комунисти които работят не за стабилизиране на партия ГЕРБ а обратно.

.. всички гербари са неграмотни кратуни са като теб - спукана й е работата на твоята партия. Пише се - избОри, ъгЪл.

Всичко е пиар !!!

Не знам дали са заплашени ама ако ги видя с кеф ще ги заплаша...

Щом има хорица които вярват на Цецо и Бобо ще трябва още да страдаме. Докато има говеда ще има и касапи.

Колкото повече хора като Вас, толкова по-добре за държавата. От 89та година насам не е имало такова действие от властта. Време е парите, които бяха окрадени от държавата и после върнати чрез изкуствено създадена мафия... да се върнат на държавата. Действията на ГЕРБ са много добри до момента.. само напред!

Само на мен ли прави впечатление как през известно време се пускат слухове как са заплашени ту Борисов, ту Цветанов? Не знам защо всякчески се опитва да втълпи на хората, че в България има толкова мощни групировки, които могат да преодолеят НСС?! Първо ние не сме държава като Колумбия например, където да има военни формирования, или мощни наркокартели, които да са способни на това. Второ в България, поне от съобщеното по новините, по-мощно оръжие от калашник не е намирано при полицейски акции. А за такова сложно начинание си трябват гранатомети, ракети и т.н. Така че тези слухове според мен са опит само да се подсили полицещината в държавата! Всеки поне малко мислещ човек може да види колко безпочвени и неприятни са тези твърдения. Искрено съветвам Борисов и Цветанов да се молят никога да няма наистина мощни групировки, защото тогава в чудо щяха да се видим всички. Достатъчно съм запознат с Колумбия, Боливия и т.н. за да видя какви глупости говорят и какво е наистина опасност!

Горе упоменатият "възмутен", сигурно, се е научил да чете тази дни. Още докато Борисов беше главен сектретар му готвиха атентат точно с гранатомет. Та, след като се е научил да чете тези дни, нека с цел упражнение да почете малко и от отминалите години и след това да си сипе глупостите в интернет пространството.....

А ти продължавай да вярваш на басните за гранатомети! Кой да го убива-мутрите, та нали са от една кръвна група, ЦРУ-нали им е сътрудник, или Путин-нали му клекна и на него, а може би някой закъсал и отчаян пенсионер.....

Ами ,ти от къде си запознат точно какво трябва за осъщестяването на едно покушение? Най вероятно си си запознат със организацията,логистиката и всички други неща? Сподели стана ми интересно.

Коментарът от 15:01 е от друг човек. А сега да отговоря - "Пенчо" ще го попитам кой и кога го видя този гранатомет или пак беше поредния слух! Защото аз мога не само да чета, ама и да МИСЛЯ и то доста добре! А на "УБО" ще му кажа, че не съм експерт, като описаната от него служба, но пък не ям доматите с колците. Все пак тук се опитват да ни убедят в твърдението как с лекота се пробива охраната на НСО и се прави покушение на премиер или МВР министър, което само някой невежа може да повярва. Просто се дразня да ме взимат за канарче! И за протокола ще кажа, че така - със слухове и опит за съчувствие не се вдига рейтинг!

Да, вярно е че са заплашени - от собствената си глупост и бездарие.

баси смешниците . но като гледам има и по големи от тях които им вярват

Господ да ги пази и двамата,не виждам кой друг би оправил тая ограбена държава.

Не знам защо, но женската половина у нас по-забулдена от мъжката що се отнася до политическите реалности. ако дамите харесват мъже тип понапълнял мачо като бате бойко, нека му пишат писма с преложения за среща. Но аз не искам заради това тяхно увлечение мен да ме управляват случайни хора

прав си. само с това че е случаен не съм съгласен. много добре е проектиран даже, все пак пред очите ни го направиха този идол, от пожарникар през събирач на рекети та до министър председател. и това ако не е американската мечта.

надкеее,надке! точно в това е идеята, такива като теб да не виждат алтернатива и да подкрепят медиините герои и балони. нещо от обещаното да е свършено досега??? кажи ми едно само и ще млъкна? пълен маитап са тези двамата, не забравяи и произхода на двамцата, та на какво се надяваш точно мила?

ти да не си Нейнски ....вий позагрубеличките мнооого си пасвате)))))

при спирането на подобни АБСОЛУТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ който крадЪт по десетки милиони на месец, неме учудва че подготвят покушение, учудвам се , че се забавиха толкова много или може би са си мислили, че ще склонят г-н БОРИСОВ да мине от тяхната страна. МАЙ СА СГРЕШИЛИ, а сега ние гражданите на БЪЛГАРИЯ трябва да застанем зад тези хора и да ги ПОДКРЕПЯМЕ, защото заслужават и да бъдем ЕДИННИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бат Бойко наистина сте в правилната посока,продължавайте така,честните хора Ви подкрепят,и вярват във Вас.

Ето това ни е правосъдието - извършва нЕкой некакви престъпления, но съдиите на Груйо Лазаров не виждат извършено престъпление и съответно не го осъждат, сиреч той не е престъпник и остава с ' чисто ' съдебно минало ! После нЕкой от партията - майка го препоръчва за ' съветник ' , защото е ' лоялен ' гражданин на гоцевата република с ' чисто ' съдебно минало , след което става мале - мале ... И после ни обясняват как Борисов, Цветанов и колегите им от МВР, Прокуратура и ДАНС били лоши и мачкали с полицейски ботуши , респ. сме били полицейска държава ...

Защо не си пасеш по обширните планински поляни, а ни пишеш такива глупости? Това платена публикация ли е? Или може би ченге без работа т.е. на работа?

при демокрацията - съдът е независм хич не му харесва на милиционерскто тяло твоа ама вече нее едно време ...те нека си реват то друго не им остана скоро ще застудее...

Напълно сме съгласни с писаното. Който е против сегашното държавно ръководство е просто казано на страната на анархията и партийните директиви. Защото ни е ясно, че от централата на 4позитано" се дават инструкции и препоръки за дестабилизация.

И на мен на това ми мирише - на писане по поръчка, мисля че няма толкова малоумен човек, който всеки път да пишеш такива глупости

Съветник на президента имал група за наемни убийства.Та мислалта ми дами и господа е че The Sopranos може само пасти да яде.

Хора,опомнете се!Намериха се няколко човека да си сложат главата в торбата ,да се опитат да направят живота ни по-нормален и ще ги изядете.Помислете си тогава какво вие защитавате?

Имаме си една много добра народна поговорка, тази за пресолената манджа...Като няма пред какво да се снимат и като научиха от проучването на общественото мнение какви са тенденциите на неодобрение на т.нар. полицейски акции, изведнъж "предани" медии "видяха" заплаха за живота МУ и за този на ЦЦ. Допускам също така, че "братски" разузнавателни централи са предупредили за готвен атентат, като онази измислица с гранатомета от минала година в един вестникарски жълтур.Айде стига бе!!! Тази сол в манджата започва да начарча вече.

Браво, най-после да се появи кадърен премиер. И най-накрая някой да прави нещо, така че някой ден да има защо да се приберем обратно. Гласувах за вас г-н Борисов, и така като гледам минимум още един мандат ще имате.

Уреждай си нещата ,драги ,да си останеш там,защото докато ти решиш да се върнеш,твоя кумир вече ще е закрил държавата.Или може би просто ще се върнеш на едно обезлюдено място осеяно с гробове,което съседните "приятелски "държави ,които и без това сега си правят "културен десант" у нас с удоволствие ще населят.

Аз живея и работя в България, но съм напълно съгласна с Вас. На мен не ми пречат полицейските акции,живея и изкарвам парите си с честен труд и живея много добре. Който "плюе" по управляващите явно се притеснява от нещо.

ОТ ГРИП ЛИ ?!

Хайде пак евтини ченгесарски номерца. Първо трябва да си признаят, че нищо не разбират от икономика, после да си обират крушите и да се махат, защото сега май само с покзни акции и заплаха от покушение искат да си вдигат утрепания рейтинг. Трябва да си признаят, че всъщност не могат да си подберат експертен екип, после как да решат такива проблеми и след като народа не му се слушат вече врели некипели, а иска реални стъпки в подобряване на икономиката, а не борба с вятърни мелници си измислят и заплахи. Ами те не се борят с реално големите престъпници в тази държава- само с малките се разправят, защото те няма какво да им направят- а забравиха тотално за заканите си към Ахмед Доган преди изборите- питам се колко ли им плати та си затвориха устите?????

и не само за доган е забравил и се ослушва. а за външнотърговските дружества какво беше обещал да разследва? абсолютно нищо от това което обеща до сега не е изпълнено. обаче начина по които избягва темата доган е очебиина. поредният циркаджия

Много ясно, че бат Бойко е заплашен. Настъпва много мутри по пръстите и има много хора, на които е неудобен и искат да го премахнат. Бат Бойко е най-хубавото нещо дето се е случвало на България през последните 20 г. Само има много за прочистване и ще продължи поне още 2-3 г. докато изринат гнязта от администрациите.

Ал

Една мутра настъпила друга мутра по пръстите. Нещо ново?

ТЕБЕ ЛИ?

аз не мога да разбера някои личности какво искат в краина сметка,че постянно злословят по боико борисов.нека по добре си дадем сметка кои пуска с охота заловените вече апаши и кои им налага присади от сорта "пробацiя" и "условна"

Кой ги пуска ли? - ами съдиите на основание на това че няма неопровержими доказателства за вина - а това не става чрез PR акции и филмчета на полицията, а чрез истинско събиране на доказатеслтва, филмчетата са подходящи за предизборни кампании. И при това положение ти как искаш да се осъждат хората - чрез народен съд, когато бат Бойко каже ч някой е виновен или просто ако не са ти симпатични - кое ще предпочетеш? :)

Май не си наясно колко разтегливо е понянието "неопровержими доказателства" и как умело се ползва и за осъждане и за оневиняване.

кметицата на СОФИЯ искала да прати оште балички в ПЛОВДИВ

Охо Бохо и построи три завода за отпадъци така е!

Настъпаха много интересите на някой личности..Доста джобове поолекнаха и такава новина не е пиар кампания в тяхна полза.Рейтинга и на двамата е достатъчно висок !!!Не разбирам защо толкова злоба се изилва тук..Или по-точната дума май е завист..

Само един въпрос - за какво и на кого да завиждам? Аз тук освен лош хумор не виждам основание за завист или безпокойство. Може би има основание за един добър присмех или пък закачки...

има толкова смешниц и в тая държава (уж)

Кой ще се занимава с мишоците на СОРОС И ЦРУ -ТИКВАТА И ПАПКОНОСИТЕЛЯ ??? ТА НАЛИ ОЩЕ ИМА ЗА ПРИВАТИЗИРАНЕ И ЗАКРИВАНЕ(ПОДАРЯВАНЕ И УНИЩОЖАВАНЕ) ! А МИ ЦВЕТЕЛИНКА ..... ГЛАДНА ЛИ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ ?

Продължавай да си фен на ГЕРБ независимо какво вършат идолите ти :) Те на такива като теб разчитат за да са във властта :))

Струва ми се, че Премиерът или г-н Цветанов би следвало да поискат на първо място обяснение от "24 ЧАСА" за източника им на информация вместо да четем: "Според публикацията на в. "24 часа" съветникът в парламента и шеф на сумото Петър Стоянов и Васил Костов-Кеца приел поръчката за атентат срещу Борисов преди 6-7 месеца". Информация от този род предизвиква морална паника у обществото. А защо между другото лицата са две-П. Стоянов и В. Костов, а глаголът е в единствено число?

Не разбирате, че ставате смешни. С това мислите да вдигнете рейтинга си, но няма да стане.

Смешното е ако се осъществи! Ще има увиснали комунисти и социалисти по стълбовете!

ти амй ще си първият в списъка на бойната група)))) страшничко а? кой слага по стълбове така е...прибираш се и ...бум..

ани,анииииииии,вятар те вее на бял кон тебе ами !!!!!

Понеже вече става трудно да си поддържат рейтинга , оправдавайки се с предишните,си намират друг начин-сами си измислят филм,в който да се вкарат.А ако наистина ги е страх ,да ходят на село да копат.Там бабите ги е страх единствено да не им ограбят пенсийките ,а не че ще ги гръмнат.Гърмят се само мутрите ,заради интереси.Е другарчетата ББ и ЦЦ май са от последните.Когато чуем такава информация,обикновено си казваме: - "един изрод по-малко".

Абе кой е луд да се занимава с тия двамата? Те са си утрепани по рождение. Пак си правят реклама.

Абсолютно,те са толкова изпаднали и двамата,че кому ли е нужно да се занимава с тях,а са и хора от които нищо не зависи....т.е те са " кукли на конци " ...!!! Малки хора,които никой не ги забелязва и тези си действия се опитват да привлекат внмание....Жалко за България и народеца и с подобни типове - управленци....!!!

ти си бил голяма риба бе 007. и простак на всичко от горе!!!

Толкова евтин ченгеджийски номер не сме виждали от много отдавна. За тъпанари ли вземат целия български народ не мога да разбера? То бива театро, ама нещо им се изчерпа сценарния потенциал.

главата ти брамчи на тебе. маи само брамбари има в нея.

в замяна е бетонна)))

Службите знаят как да разследват, да разкриват и да пердотвратяват престъпленията, включително и евентуално подготвяно покушение срещу високопоставен човек в държавата. Охраната, си е охрана, но по-важно е престъплението да бъде предотвратено.

Каква ли е цената на техния живот,след като животът на повечето българи не струва нищо?

преиграването води до НЕГАТИВНИ РЕЗУЛТАТИ...

Поздрави за добрата работа при разбиването на тази група. Неприятно впечатление прави обстоятелството, че ББ винаги изтъква , че работи във "връждебна' среда. Когато няма такава, той си я създава . Подготвяли му атантат, срещу него работели съдии, Станишев, Първанов и тройната коалиция. За да е по-убедителен в нападките си срещу съдиите си позволява да изопачава фактите. Така, единия от "килърите" /Методи Иванов/ който ги е снабдявал с оръжието е бил осъждан на пробация за незаконно притежаване на взривове и оръжие. Снощи по телевизията, съпругата му покава решението на съда, според твърдението на която, Иванов не е бил осъден за притежаване на взрив а за притежаване на две ловни пушки поради изтекъл срок на разрешително, за което деяни към този момент, присъдата е приемлива.

ще видиш че преди следващите избори ще си инсценира и атентат при които героично ще оцелее. просто наглостта им е неповторима.

Браво бе КЕЦ,не те е срам ,ние ти купуваме песните ,а ти си бил килар.Как може да ти дойде на акъла да ни лишиш от вожда,после Кондъо ли да праим премиер.Не е ли по добре Любо Нейков да изберем,хем смехът ще е по малък,хем по рядко ще го дават по телевизията.А като се замислим по сериозно ще се сетим .че и Путин и Обама са заплашени ,ама не парадират ,че Кондъо ще ги смени,ама наще хора са Рамбовци и ТВ звезди и требе да са на ачика ,инак току виж ,че Любо Нейков се вредил.

Чудя се как се пропуска факта, че този Петър Стоянов е съветник на НАШИЯТ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ - ГОЦЕ. Какво са се съветвали е крайно интересно !!! Гоцето пак е три хода напред пред всички - планирал е остраняването на конкуренцията от рано. :)

Е, това пък вече е смешно. Не подценявайте интелигентността на Гоце, той с такива евтини истории няма да се занимава. "Качествата му" на политик са измерими само с тия на Доган. Ще се сбори с Борисов много елегантно и вероятно много скоро, веднага след като Вальо Златев ги заведе на лов.

Агенте агенте............защо малко не помислиш - ако можеш- после пък и да прочетеш нещо различно от думите на "вожда" и тогава да пишеш...........

Така като гледам двете мнения отгоре + повечето негативни тук, а и като цяло в дира - ясно се набиват на очи един, най-много двама платени комунистически сволочи, които пълнят всяка тема със спам. Този път обаче сметките им са криви, хората поумняхме и не се връзваме на класически комсхеми.