Борисов и Могерини обсъдиха Западните Балкани

Министър председателят на България Бойко Борисов се срещна с върховния представител на ЕС по въпросите на външната политика и сигурността Федерика Могерини.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Могерини обсъдиха Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кукумявка може да е жена ти. Нинова е много секси,красива и умна мацка. Злобата те заслепява ,а може би и лошия ти вкус за жени. Явно,въртиш някаква рошла около себе си и това те вбесява и коментираш Нинова.Когато мъж плюе по жена,това показва,че е пренебрегнат и комплексар.

щеше да свърши по-добра работа.

Прегръдки, целувки, както и преди.

Приятелка на "бежанци".

ли беше тази, която твърдеше, че кръвта на Европа ще се опресни от мигрантите?

и Сталинка и Мони Паси го повтаряха като папагали

и аз познавам един в Бургас, който се среща със всички курви там, но това не означава, че е най-уважаваният!

като ходи около такива разфръцкани мацки,които са прекарали поне половината ЕК, защо поне не се обръсне..?

Първо четеме че Борисов е доволен, после четеме , че са обсъдили ... Обсъдили са дали е доволен

Уж ядеше филии с мас, а минал на маргарин.

На снимката с представителен мъж като бат Бойко Моргерини просто цъфти от щастие

За тебе може и бат Бойко да е, но за Могерини, набор 1976, този е чич Гойко брадясалият.

само не знам как го уважават. Клекнал или ...., Не , че има някакво значение за народа, де !

Каква сигурност за Европа носи тази комисарка Могерини? Щатите и Русия си продават оръжията на азиатцие а ние обираме проблемите с мигранти и терористи! Че даже Европа ще се разпадне..визирам Брексит. Ако някой може да формулира какво всъщност трябва да прави тази дама, нека пише

Само снимки качва Бацето...Със звуков файл с "разговорите" няма ли да ни зарадва?! ... Навън винаги изглежда доволен, а у нас ядосан. Защо ли?! Ненадминат комплескар е..

Бойко обсъждал , ха , ха , ха ...Какво може да обсъжда Борисов , само си е водил бележки !Ами той нашия е толкова зле с мисловната дейност , че акъла му сече само за скалъпяване на някоя мръсотия , я на народа , я на опонентите , я на ортаците му!Мани го тоя дебеловрат мутрьо!

Министър по европейските въпроси можеше да е българин - Сер. Станишев, но поради завист, която е наша черта навремето Орешарки отказа да го номерира макар, че имаше европейски сигнали, които биха одобрили евентуалната кандидатура на Станишев

станиШеф е украйнски еврейн.Така че не представлява България.

НЕ Е България.

Но за огромно съжаление представлява България!

Това хипи вляво наш Боко ли е?

Май и тя е доволна

Бате Бойко е нагушкал и напил цялата Еврокомисия.

Лика прилика като два стръка иглика.

Стига с тези прегръдки и пресилени усмивки. По важно е да уважават като народ и да изпитват респект от качествата на политиците ни.

Аз

Еее... Да... Ама няма.

Storen

За кого е по-важно? За Суджука е важно да реже лентички, да гледа строго и да се снима с известни политици за да може простия български избирател да си каже "Ей голЕм началник!" и да гласува за него. Тази просташка тактика би затрила всеки политик в нормална държава, но в България работи безотказно. Докато българите чакат "строг но справедлив началник" да дойде да ги "оправи" и не схващат принципите на гражданската демокрация ще е така.

Чудесен коментар!

Тези двамата се явяват на конкурс за най-грозна двойка!

Не, не се явяват. То този конкурс Нинова и Решетников вече го спечелиха!

Storen

Вярно си е. Кукумявката е супер противна особено с тази ретро-соц. причесчица от 70те. Всеки път като я погледна ми се повръща. Знам че външния вид не най-важното нещо, но по отношение на нея не мога да го преодолея.

Това е най ненавиждания диктатор на света но никой дори не иска да го свали а само го храни внета

Ако беше така, нямаше да го избират три пъти. Явно има нещо в него за да е така! Пожелавам му да стане най-дълго управлявалия в историята на България!

Не лъжа разходи се в някой университет питай хората обичат ли този уникален олигофрен ни 1 няма да ти каже,че иска да стой премиер до живот хората не го понасят с измами печели изборите

Боже опази !!!!!

Откога Моргерини говори български та да осъжда Бойко Борисов нещо с нея? Страна, която се представлява от министри, които не говорят поне английски не е чудно, че е най-бедната в ЕС. Разбира се, че сме втора категория хора - освен, че явно масово не желаем да учим чужди езици, то дори не намираме за необходимо нашите представители да владеят. По-прости от българите няма никъде по света, да знаете. Останалите партии да не злобеят - и техните кадри не са полиглоти. Освен Станишев не вярвам някой друг от БСП да владее чужд език , различен от руски.

Как така ще говорят английски? Ти утре ще искаш и китайски, и панджаби да говорят? Луд ли си? За тази цел си има преводачи, които са задължителни при срещи, дори да знаеш езика, защото ти дава време. Сега ясно ли е ?

Storen

При неофициални срещи могат да говорят на какъвто език искат. Но когато български политици представят България са длъжни да говорят български. Стига с тази сервилност и самочувствие на второ качество хора.

Аз

Е как да говори боко на Български, като не може!?

Бате Бойко се смята за голем сваляч!

И ние го харесваме.

Явно си от простите на Простия.

Искам да попитам всички коментиращи нормални хора наистина колко години мислите ,че този диктатур ще остане диктатурата му кога ще има друг нормален премиер дали след година или десет години

Не е ,,диктатор,, , а просто - голяма маша!?

За мен толкова нагъл човек за пари храна и власт си е чист диктатор

Kalin

Той след всяка такава среща изглежда така и после Прияталката Меркел Приятеля Макрон Приятеля Камерън........но файда ПЪЛНА НУЛА!До този момент от всичките му потупвания по рамо приятелства погалване по главата реално ама абсолютно нищо не е постигнал за България.Аман от комплексари и самохвалещи се!

Няма файда за теб и не можеш да си го простиш., Андрешко.

Мутрата се снима умишлено с маза физиономия, за да се удря по мутр*нски в гърдите"вижте ме кой съм аз" . Но тази простащина се забелязва отвън и излага България

с мигрантите...нема начин Баце да не се похвалил с оградното съоръжение.

Аз се питам защо ли живея в 21 век ако живеех по татовото време поне онзи е 10000000 пъти по нормален от този този е най- големия наглец ще се бори да стой премиер поне докато стане на 85 90 100 а това нормални млади хора няма да го преживеем как да го изтърпим това унижение това е срамота за всички нормални хора

Storen

Абе не знам... По татово време беше прието високопоставен мъже да се целуват публично. Беше грозно.

Незнам но предпочитам премиер говорещ езици четяя книги дори и това да е някое момче на 25 30 пред тази мутра

Аз

Няма ли тая свиня ПР, да ѝ каже, че е простащина да се прегръщаш с чуждите жени!

От снимката личи, че борисов е прегърнал Могерини, което е сексуален тормоз. След време тя ще се оплаче в мемоарите си!

....Доволен..? ДА НЕ БИ ДА МУ Е ПУСНАЛА БЕ ДРУГАРИ? Е, сигурно е жумял.

Не е много удачно да са правят такива прегръдки. Той баце не е чувал за #metoo

Този изрод освен снимки с високопоставени лица от ЕС , друго не прави ! За това сме на последно място в Европа по всичко , а този Изрод Банкянски се радва , дано не се върнеш изрод мръсен !

КАКВО ВИСОКО ПОСТАВЯНЕ ,БЕ? Снимката не е ли от окловръстното ... спонтанна и непринудена?

Storen

И да не се върне българите ще изберат друг като него. Проблема е културен.

"Този изрод освен снимки с високопоставени лица от ЕС , друго не прави ! " Друго си е да видим снимката на Корнелия и Решетников в Хотела.

кой да ни управлява - всяко ваше управление - катастрофа и то голяма - роднини на престъпници - или престъпници преди 89 г. или сегашни като брата на депутата.

кой ти каза, че трезво мислещите, които оценяват правилно винету са комунисти А?

КАКТО КАЗВА БЪЛГАРИНА, КУЧЕТАТА СИ ДЖАВКАТ, А КЕРВАНА СИ ВЪРВИИИИИ !!!

"От снимките Борисов изглежда видимо доволен от проведения разговор. " Яко обсъждане е било ,явно Баце още си го бива

Аз

И още как... Ама само да пърди и да се уригва.

боко тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла, в целия си блясък. брадясал, със сако от тип палатка, тупа евроидиотите по гърбовете и се снима с тях. те обаче си викат, добре, че е тоя малоумен ибрик, дето доброволно си превръща страната в кенеф и подлага на геноцид работещите, създаващи продукт и плащащи данъци и осигуровки граждани. коментарите са излишни. поздрави на всички фенове на вожда, дето се гордеят, че кауня е доказано прост и е прочел една индианска книга, но до средата, а и шпреха само на банкянски диалект. приятен ден.

как така убиец мутра и тнт като този човек стой на власт и ще стой поне до 2030 та сигурно

Бай Ганьо е много доволен! Сигурно е чул от някъде "Конграчулейшън"! А след селфито издумка ли се в гърдите с вик "Болгар, Болгар!".

С нетърпение чакам ксерокопията на двете курви - наивнички. Сгурно ще са върху тоалетна хартия

Как за първи път председателстването е в региона, след като гърците са председателствали няколко пъти ?

СИК-аджията: тука еврибади парлеву франсе.

Абе Винету, знае ли, че Западните Балкани, ще преминат към Вишеградската Четворка и ще го изгонят.

Ма и тази иска нещо ? Човещинка. Боко, Боко, цървуланска му работа.

Иска! Тя от него ли ще го иска? Има пари да си хване по три жигола на нощ. А нашият вече освен за джобен билярд, за нищо друго не става!

Олижи ми вмирисаната италианска шунда,банкенска каракачанко.Наръси я с пармиджиано за вкус дебеланко гнусен!

Бойко е номер 1