Коментари - Бойко Борисов за записа на ПП: Те бързо трябва да влязат в затвора | Днес.dir.bg

Бойко Борисов за записа на ПП: Те бързо трябва да влязат в затвора

В записа се чуват гласовете на Лена Бориславова, Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков, като интерпретацията на лидера на ГЕРБ е, че си говорят как "реално купуват гласове"

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов за записа на ПП: Те бързо трябва да влязат в затвора | Днес.dir.bg

Коментари

Точно той ли говори за купени гласове...? Точно той ли говори за корупция...? Малко е нагличък, мисля. А що се касае до влизане в затвора, Б. Б. трябва да е първи. То имаще и записи с Ваньо Танов, с Мишо Бирата и т. н. Имаше някакви къщи, любовници, деца, шкафчета, магистрали.... Ама, нещо там нищо не стана. Всичко е манипулирано, нали? Живеем в държавата на АБСУРДА.

А ти, ла..нар гнусен трябва да ги последваш!

ето ви "ала бала с пРЕЗИДЕНТА". Без коефициент на триене, няма изчислена скорост на колата НСО

Всеки по реда си! Първо ти!

Бойко ,а ти защо още не си в СЦЗ ?

А ти още по-бързо !

ОООООО тоя цървул вече раздава и присъди!

Кере, ти ли си ма простакесо?

Порасна му работата. Преди ги изпълняваше.

Никой не е купувал повече гласове от теб и партията ти ! В по-малките населени места знаем добре кои и колко е давал и вие сте номер 1 ! Следват ви от ДПС, а ПП,БСП,ИТН, Възраждане ,преди и Воля и др. по-малки - изобщо не са раздавали.

Ти Бойко за Барселона гейт,за кражбите на милиони с обществените поръчки от магистралните лотове ,корупционите практики и насилия нямаш право да се изхвърляш ,защото целия си оцапан но готов благодарение на материала,медиите и власта която имаш в момента да управляваш отново но вече публично с ДПС.

Българи, кое е по добре: След изборите да излизаме да протестираме срещу тиквата и шиши, или да излезем да гласуваме против тях на изборите.

И за кеша ли ще гласуваш Колко ти обещаха

Шиши и Боко що още са в светлините на прожекторите, като отдавна трябваше да са в раирани пижами някъде?! Да връщат милиардите с лихвите, за да не ги удари челно товарния влак и тях...

хахха, ако те трябва да влязат в затвора, ти трябва да излежиш там 3 живота. Боклук нагъл

А ти михлюзино,когаааааааааааа??????

ПП ДБ Итн БСП с бориха спец съд и спец прокуратурата,. Радев смени съдиии!!!!!!!! За да не бъдат съдени?!!!!!!! И правеха квото си искаха.. Но сега Радев губи почва под краката си и идва време за ресто и възвръщане на спец съда и прокуратурата и нормалните европейски инструменти за борба срещу престъпността.

Да и ще са ефективни присъдите срещу ПП и Рашков и Радев

Намери се кой да го каже!

На Борисов били ярки личности.....,а те крадци ,като на кирчококорковците

КЪДЕ Е ОНЯ ШУТ ИВАН ГЕШЕВ ? Нали беше кадидат депутат ? Тоя мръсник кампания прави ли ?

Вече изтече и скандален запис номер 3 , как се вкарва в списъка Магнитски. Герои отново са ПП.

Браво на Бойко Борисов!

Бойко е готин и пак за него гласувам

Ако трябва да избирам между ПП и ГЕРБ, ще предпочета Биби.

си го опъни с 200!

абе, боклук банкянски, ти не само заслужаваш да гниеш в затвора, а заслужаваш да си изгнил под земята и да сме те забравили вече...дано ти и онзи гнусен шопар пеевски да намерите най-мъчителния и гаден край, в най-скоро време.

Мутрата говори за затвора след като бай ставри му е запазил килия,но чака главния прокурор да се смени и новия да извади отново барселона,пачки,чекмеджета,кражби от магистрали,записи,кого ще унищожи,кого изгори

Злобее мафията, злобее! Само че ако имахме нормална прокуратура, точно най- крадливият премиер, човекът от" Ла Банкя", отдавна трябваше да е в затвора! Сега мафията е на ход! Споко, печелят изборите, мафиота- премиер! И какво- лъжи, хвалби и насаждане на страх! А колкото до кражбите и корупцията- не е необходишмо да коментираме! И най- интересното- този, който въведе езика на омразата, раздели българите на герб и другите, въведе ескалацията на ненависта, той тръгнал да говори за нормалност! Ще е чудо, ако не последваме примера на Словакия!

Не за затвора, всичките тия престъпници и гадове са направо за ГИЛОТИНАТА! Няма друга държава по света дори и в банановите републики на Латинска Америка, където една шепа нагли безскрупулни крадци да са узурпирали, откраднали и приватизирали цяла една държава за своя собствена употреба и за свое лично забогатяване и лични облаги. Никакъв затвор - качваш ги всичките тия уроди на гилотината и им режеш крадливите, нагли чутури! Гилотината трябва да работи 24/7, докато и 1 такава гадина не остане!!! Това е рецептата!!!

Националната агенция за приходите започна срещи с производители, преработватели и търговци на череши, за да ги предупреди, че от тази година са длъжни предварително да декларират превозите на реколтата от полето към търговската мрежа. Срещите се водят сред производителите от района на Кюстендил по повод старта на черешовия сезон. Правилата за предварително деклариране пред НАП обаче засягат всички производители и търговци в страната на плодове и зеленчуци, които се водят стоки с висок фискален риск. От тази година е необходимо след прибирането на реколтата от плодове и зеленчуци всеки превоз до преработватели и търговци в камиони над 3.5 т и количество над 500 кг да бъде деклариран по електронен път в НАП. Производителите трябва да подадат информация за превозните средства, количеството и вида на стоката, в колко часа и на кого предават продукцията си, както и крайната дестинация. Ако при проверка на данъчни инспектори по пътищата или в магазините се установи разтоварване на стока, която предварително не е била декларирана, глобите са огромни - те може да стигнат до 40% от стойността на товара.

Ти (мутро)спекулант, печалбарин или гешефтар ли си, ма? Кво ни занимаваш с твоите спекулантски неволи? Ами оправяй се, на никой не му дреме за паразити като теб! Яж си ти "златните" череши по 20-30 лева килото! Ти сера в устата спекулантска!

Защо с тези нерви ве товариш. Даваш ли си сметка, че нито един земеделец няма да гласува вече за тези боклуци?

народ... от казан до вологоград и от москва до костур... се превърнахме в нещасно племе една шепа... май е време да изчезнем и да си ходим...

Еми на който не му харесва, прав му път.

аз оставам... но такава е тенденцията... те мнго си хванаха пътя вече....

Ами ходи си,ве.Кой те спира?

Забелязвате ли, има почтенно разбирателство между Борисов и Костадинов да не се плюят взаимно. За това няма копейкски мнения.

От коалицията на предателите, много са за затвора. Но и от ГЕРБ и ДПС. И да питат Борисов службите, защо е ходел "сряда, петък и понеделник" в едно посолство? А Мария Габриел, че питала по посолства на САЩ и ЕС за избори тук, директно в затвора. Както Асен Василев за одобрени от посолството. Както Денков, че ще помага на чужда държава дори да вреди на България. Всяко едно от тези действия е национално предателство. А Борисов американците го държат като куче на каишка. Кривне ли в Магнитски. Повече няма собствена воля по въпроси. Да не говорим за миналото му и за колко неща трябваше да бъде съден. Дори не толкова отдавнашни, като кого да се удари при записа с ПКП. Как полицията да се изтегли при "Ало Ваньо", което май си е било СРС и напълно законно доказателство. За ръсените обиди по медии - тулупи, мисирки, прости, на сексуален акт, г-жа Лъжа, Шиши и какво ли не. Да се съдят и за обслужването на чужди държави със закони, подарявания и продавания на безценица и купувания каквото ни кажат от посолството. Колко десетки милиарда лева повече ще ни излязат други реактори (преди гласен целия АЕЦ Белене за 4 милиарда, сега щяло да излиза под 30 милиарда).

Абе прав е, ама забравя, че и той е за там. Всъщност де що е политик от 40 лазарника насам се е клиент за бай Ставри...

Ще гласувам за ГЕРБ- СДС защото обичам свободата, демокрацията и Европейската Народна Партия ЕНП

го донесе юмрука на Радев....

Крим донесе хаоса, а Радев беше путкинска маша

и аз

Ами вземете се щом ги обичаш,моме

Кандидат номер едно за затвора, тръгнал да обяснява, кой бил за затвора. Доооообре.

На базата на какво е класацията?

Ама това е отвратително.Ка може някой да си помисли да купува гласове?Това в Мутристан е недопустимо.

Още като ви натресохме машините Африканския ви обеща че вече край на търговията с гласове.

Типичната изборна кампания са подхванали ПП-ту: и ние сме лоши, всички са лоши, ама ний сме най-добри от лошите Пак ли промяна ще правят ПП? От две години са в управлението, такова разделение между българи не е имало както при тях. Едно добро нещо за държавата не е направено по тяхно време. Дори в Бойко управляваха, голямата промяна

Шиши и Боко ще ви оправят с 200

Герб 31%, ДПС 16% ще им стигнат за правителство

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

Виж фентанилова Америка, нея я управляват, къде задкулисно, къде не, едни хора от избраната раса. Напоследък и газ дават в "оправянето" добре, че тъпите европейци им играят по свирката, та още има откъде да смучат сиромашка кръв

ПП - ДБ се бият сами, това е заради хвърчащия електорат

Когато ГЕРБ заслужено и законно си върнат власта заедно с ДПС които ще са втори на изборите, ще настане спокойствие в България.

Ти си за психиатрия, приятелю!

Нагли и ненаситни - ГРОБокопачи. Хайде поцелуйковци идва вашия ред

Не познавам жив човек, който да иска да гласува за ПП. Социолозите как решиха, че ще са втори на изборите не ми е ясно. Кой може да даде обяснение?

Не решават социолозите. Решава посолството...Американското. Ако нещо зависише от изборите , щяха да ги забранят.

Абе в затвора трябва да влезе някой, разсипаха тази държава за 3 години

Не е така. С толкова пари в джоба, колко сега имаме, не сме били никога. Пари има.

Баци им го тури с 200 на Пе Пе та та.

Днес беше публикуван втори запис, за който се твърди, че съдържа разговор между Асен Василев, Кирил Петков и неидентифициран мъж. Не става ясно от кога е записът. Сайтът "Афера", който разпространява записите, твърди, че гласът вероятно е на Алексей Петров. На втория запис се чува обсъждане на политическата ситуация, като Василев заявява, че „ако някой ще разбие ГЕРБ, това няма да сме ние, това ще е президентът“. Отново се споменава за кеш, като този път обаче се свързва с държавния глава. Вероятно обсъждат предстоящите местни избори и тогавашните спекулации, че Радев смята да участва със свои кандидати, представени като независими. Тук ПП реагира по-гневно. "Разпространените "записи" са пореден опит за кална кампания срещу ПП. Вместо с политически аргументи, кампанията се води с манипулирани записи и внушения през съмнителни медии", заявиха от партията. Също смятат, че думите и фразите, които се чуват са "удобно подбрани за създаване на определени внушения", и напомнят, че става въпрос за събития, от които е минала поне година.

Каква наглост! Всички сте лъжци и крадци! Хайде марш!

всичко е законно, че и по конституция даже.

"Борисов 4 ни очаква след 30 дни. България отново ще стане европейска държава" Дано да си прав. Три години хаос стигат. Ще трябва реформа на реформата.

коги хер Буци е начело, бизнеса върви и има просперитет. Само напред и нагоре.

Не крачат те просто летят, към затвора.

А преди тях грухтят двамата шопара

Не гласувайте за Възраждане в тяхната предизборна програма няма нищо за увеличение на заплати и пенсии

Не си губих времето да чета целия материал, но боко трябваше преди тях да е в затвора. Всияки знаем защо, причините са много, включително съсипване на здравеопазване и образование! Нагли сте! И всички сте маскари, как никой не помисли за хората! Никой да не гласува да ви видя!

Е нали беше в затвора, един пияница комунист го вкара

То това е идеята на тази кафява кампания. Никой да не гласува и ГЕРБ/ДПС да заграбят властта с малцинствения и корпоративен вот. Напротив гласувайте за който си решите. Дали ще е за ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, Възраждане, БСП или който друг си изберете, но гласувайте, за да не се чудите после как гласа ви е бил откраднат.

Така е г-н Борисов, но и вие сте за затвора. Направете си затворническо ОПГ-СГЛОБКА и се отдайте на обществено полезен труд до края на живота си! заедно с просто Киро и Шиши.

Коментари - Бойко Борисов за записа на ПП: Те бързо трябва да влязат в затвора | Днес.dir.bg

Бойко Борисов за записа на ПП: Те бързо трябва да влязат в затвора

В записа се чуват гласовете на Лена Бориславова, Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков, като интерпретацията на лидера на ГЕРБ е, че си говорят как "реално купуват гласове"

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов за записа на ПП: Те бързо трябва да влязат в затвора | Днес.dir.bg

Коментари

Точно той ли говори за купени гласове...? Точно той ли говори за корупция...? Малко е нагличък, мисля. А що се касае до влизане в затвора, Б. Б. трябва да е първи. То имаще и записи с Ваньо Танов, с Мишо Бирата и т. н. Имаше някакви къщи, любовници, деца, шкафчета, магистрали.... Ама, нещо там нищо не стана. Всичко е манипулирано, нали? Живеем в държавата на АБСУРДА.

А ти, ла..нар гнусен трябва да ги последваш!

ето ви "ала бала с пРЕЗИДЕНТА". Без коефициент на триене, няма изчислена скорост на колата НСО

Всеки по реда си! Първо ти!

Бойко ,а ти защо още не си в СЦЗ ?

А ти още по-бързо !

ОООООО тоя цървул вече раздава и присъди!

Кере, ти ли си ма простакесо?

Порасна му работата. Преди ги изпълняваше.

Никой не е купувал повече гласове от теб и партията ти ! В по-малките населени места знаем добре кои и колко е давал и вие сте номер 1 ! Следват ви от ДПС, а ПП,БСП,ИТН, Възраждане ,преди и Воля и др. по-малки - изобщо не са раздавали.

Ти Бойко за Барселона гейт,за кражбите на милиони с обществените поръчки от магистралните лотове ,корупционите практики и насилия нямаш право да се изхвърляш ,защото целия си оцапан но готов благодарение на материала,медиите и власта която имаш в момента да управляваш отново но вече публично с ДПС.

Българи, кое е по добре: След изборите да излизаме да протестираме срещу тиквата и шиши, или да излезем да гласуваме против тях на изборите.

И за кеша ли ще гласуваш Колко ти обещаха

Шиши и Боко що още са в светлините на прожекторите, като отдавна трябваше да са в раирани пижами някъде?! Да връщат милиардите с лихвите, за да не ги удари челно товарния влак и тях...

хахха, ако те трябва да влязат в затвора, ти трябва да излежиш там 3 живота. Боклук нагъл

А ти михлюзино,когаааааааааааа??????

ПП ДБ Итн БСП с бориха спец съд и спец прокуратурата,. Радев смени съдиии!!!!!!!! За да не бъдат съдени?!!!!!!! И правеха квото си искаха.. Но сега Радев губи почва под краката си и идва време за ресто и възвръщане на спец съда и прокуратурата и нормалните европейски инструменти за борба срещу престъпността.

Да и ще са ефективни присъдите срещу ПП и Рашков и Радев

Намери се кой да го каже!

На Борисов били ярки личности.....,а те крадци ,като на кирчококорковците

КЪДЕ Е ОНЯ ШУТ ИВАН ГЕШЕВ ? Нали беше кадидат депутат ? Тоя мръсник кампания прави ли ?

Вече изтече и скандален запис номер 3 , как се вкарва в списъка Магнитски. Герои отново са ПП.

Браво на Бойко Борисов!

Бойко е готин и пак за него гласувам

Ако трябва да избирам между ПП и ГЕРБ, ще предпочета Биби.

си го опъни с 200!

абе, боклук банкянски, ти не само заслужаваш да гниеш в затвора, а заслужаваш да си изгнил под земята и да сме те забравили вече...дано ти и онзи гнусен шопар пеевски да намерите най-мъчителния и гаден край, в най-скоро време.

Мутрата говори за затвора след като бай ставри му е запазил килия,но чака главния прокурор да се смени и новия да извади отново барселона,пачки,чекмеджета,кражби от магистрали,записи,кого ще унищожи,кого изгори

Злобее мафията, злобее! Само че ако имахме нормална прокуратура, точно най- крадливият премиер, човекът от" Ла Банкя", отдавна трябваше да е в затвора! Сега мафията е на ход! Споко, печелят изборите, мафиота- премиер! И какво- лъжи, хвалби и насаждане на страх! А колкото до кражбите и корупцията- не е необходишмо да коментираме! И най- интересното- този, който въведе езика на омразата, раздели българите на герб и другите, въведе ескалацията на ненависта, той тръгнал да говори за нормалност! Ще е чудо, ако не последваме примера на Словакия!

Не за затвора, всичките тия престъпници и гадове са направо за ГИЛОТИНАТА! Няма друга държава по света дори и в банановите републики на Латинска Америка, където една шепа нагли безскрупулни крадци да са узурпирали, откраднали и приватизирали цяла една държава за своя собствена употреба и за свое лично забогатяване и лични облаги. Никакъв затвор - качваш ги всичките тия уроди на гилотината и им режеш крадливите, нагли чутури! Гилотината трябва да работи 24/7, докато и 1 такава гадина не остане!!! Това е рецептата!!!

Националната агенция за приходите започна срещи с производители, преработватели и търговци на череши, за да ги предупреди, че от тази година са длъжни предварително да декларират превозите на реколтата от полето към търговската мрежа. Срещите се водят сред производителите от района на Кюстендил по повод старта на черешовия сезон. Правилата за предварително деклариране пред НАП обаче засягат всички производители и търговци в страната на плодове и зеленчуци, които се водят стоки с висок фискален риск. От тази година е необходимо след прибирането на реколтата от плодове и зеленчуци всеки превоз до преработватели и търговци в камиони над 3.5 т и количество над 500 кг да бъде деклариран по електронен път в НАП. Производителите трябва да подадат информация за превозните средства, количеството и вида на стоката, в колко часа и на кого предават продукцията си, както и крайната дестинация. Ако при проверка на данъчни инспектори по пътищата или в магазините се установи разтоварване на стока, която предварително не е била декларирана, глобите са огромни - те може да стигнат до 40% от стойността на товара.

Ти (мутро)спекулант, печалбарин или гешефтар ли си, ма? Кво ни занимаваш с твоите спекулантски неволи? Ами оправяй се, на никой не му дреме за паразити като теб! Яж си ти "златните" череши по 20-30 лева килото! Ти сера в устата спекулантска!

Защо с тези нерви ве товариш. Даваш ли си сметка, че нито един земеделец няма да гласува вече за тези боклуци?

народ... от казан до вологоград и от москва до костур... се превърнахме в нещасно племе една шепа... май е време да изчезнем и да си ходим...

Еми на който не му харесва, прав му път.

аз оставам... но такава е тенденцията... те мнго си хванаха пътя вече....

Ами ходи си,ве.Кой те спира?

Забелязвате ли, има почтенно разбирателство между Борисов и Костадинов да не се плюят взаимно. За това няма копейкски мнения.

От коалицията на предателите, много са за затвора. Но и от ГЕРБ и ДПС. И да питат Борисов службите, защо е ходел "сряда, петък и понеделник" в едно посолство? А Мария Габриел, че питала по посолства на САЩ и ЕС за избори тук, директно в затвора. Както Асен Василев за одобрени от посолството. Както Денков, че ще помага на чужда държава дори да вреди на България. Всяко едно от тези действия е национално предателство. А Борисов американците го държат като куче на каишка. Кривне ли в Магнитски. Повече няма собствена воля по въпроси. Да не говорим за миналото му и за колко неща трябваше да бъде съден. Дори не толкова отдавнашни, като кого да се удари при записа с ПКП. Как полицията да се изтегли при "Ало Ваньо", което май си е било СРС и напълно законно доказателство. За ръсените обиди по медии - тулупи, мисирки, прости, на сексуален акт, г-жа Лъжа, Шиши и какво ли не. Да се съдят и за обслужването на чужди държави със закони, подарявания и продавания на безценица и купувания каквото ни кажат от посолството. Колко десетки милиарда лева повече ще ни излязат други реактори (преди гласен целия АЕЦ Белене за 4 милиарда, сега щяло да излиза под 30 милиарда).

Абе прав е, ама забравя, че и той е за там. Всъщност де що е политик от 40 лазарника насам се е клиент за бай Ставри...

Ще гласувам за ГЕРБ- СДС защото обичам свободата, демокрацията и Европейската Народна Партия ЕНП

го донесе юмрука на Радев....

Крим донесе хаоса, а Радев беше путкинска маша

и аз

Ами вземете се щом ги обичаш,моме

Кандидат номер едно за затвора, тръгнал да обяснява, кой бил за затвора. Доооообре.

На базата на какво е класацията?

Ама това е отвратително.Ка може някой да си помисли да купува гласове?Това в Мутристан е недопустимо.

Още като ви натресохме машините Африканския ви обеща че вече край на търговията с гласове.

Типичната изборна кампания са подхванали ПП-ту: и ние сме лоши, всички са лоши, ама ний сме най-добри от лошите Пак ли промяна ще правят ПП? От две години са в управлението, такова разделение между българи не е имало както при тях. Едно добро нещо за държавата не е направено по тяхно време. Дори в Бойко управляваха, голямата промяна

Шиши и Боко ще ви оправят с 200

Герб 31%, ДПС 16% ще им стигнат за правителство

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

Виж фентанилова Америка, нея я управляват, къде задкулисно, къде не, едни хора от избраната раса. Напоследък и газ дават в "оправянето" добре, че тъпите европейци им играят по свирката, та още има откъде да смучат сиромашка кръв

ПП - ДБ се бият сами, това е заради хвърчащия електорат

Когато ГЕРБ заслужено и законно си върнат власта заедно с ДПС които ще са втори на изборите, ще настане спокойствие в България.

Ти си за психиатрия, приятелю!

Нагли и ненаситни - ГРОБокопачи. Хайде поцелуйковци идва вашия ред

Не познавам жив човек, който да иска да гласува за ПП. Социолозите как решиха, че ще са втори на изборите не ми е ясно. Кой може да даде обяснение?

Не решават социолозите. Решава посолството...Американското. Ако нещо зависише от изборите , щяха да ги забранят.

Абе в затвора трябва да влезе някой, разсипаха тази държава за 3 години

Не е така. С толкова пари в джоба, колко сега имаме, не сме били никога. Пари има.

Баци им го тури с 200 на Пе Пе та та.

Днес беше публикуван втори запис, за който се твърди, че съдържа разговор между Асен Василев, Кирил Петков и неидентифициран мъж. Не става ясно от кога е записът. Сайтът "Афера", който разпространява записите, твърди, че гласът вероятно е на Алексей Петров. На втория запис се чува обсъждане на политическата ситуация, като Василев заявява, че „ако някой ще разбие ГЕРБ, това няма да сме ние, това ще е президентът“. Отново се споменава за кеш, като този път обаче се свързва с държавния глава. Вероятно обсъждат предстоящите местни избори и тогавашните спекулации, че Радев смята да участва със свои кандидати, представени като независими. Тук ПП реагира по-гневно. "Разпространените "записи" са пореден опит за кална кампания срещу ПП. Вместо с политически аргументи, кампанията се води с манипулирани записи и внушения през съмнителни медии", заявиха от партията. Също смятат, че думите и фразите, които се чуват са "удобно подбрани за създаване на определени внушения", и напомнят, че става въпрос за събития, от които е минала поне година.

Каква наглост! Всички сте лъжци и крадци! Хайде марш!

всичко е законно, че и по конституция даже.

"Борисов 4 ни очаква след 30 дни. България отново ще стане европейска държава" Дано да си прав. Три години хаос стигат. Ще трябва реформа на реформата.

коги хер Буци е начело, бизнеса върви и има просперитет. Само напред и нагоре.

Не крачат те просто летят, към затвора.

А преди тях грухтят двамата шопара

Не гласувайте за Възраждане в тяхната предизборна програма няма нищо за увеличение на заплати и пенсии

Не си губих времето да чета целия материал, но боко трябваше преди тях да е в затвора. Всияки знаем защо, причините са много, включително съсипване на здравеопазване и образование! Нагли сте! И всички сте маскари, как никой не помисли за хората! Никой да не гласува да ви видя!

Е нали беше в затвора, един пияница комунист го вкара

То това е идеята на тази кафява кампания. Никой да не гласува и ГЕРБ/ДПС да заграбят властта с малцинствения и корпоративен вот. Напротив гласувайте за който си решите. Дали ще е за ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, Възраждане, БСП или който друг си изберете, но гласувайте, за да не се чудите после как гласа ви е бил откраднат.

Така е г-н Борисов, но и вие сте за затвора. Направете си затворническо ОПГ-СГЛОБКА и се отдайте на обществено полезен труд до края на живота си! заедно с просто Киро и Шиши.