17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в скоро време ще се израдва на Баце в панделата!

а трябваше много по рано да те подхванат от прокуратурата, време ти беше да те изчагъртат завинаги!

Толупа е един изпущил прост цървул !...

Толупа скоро го виждам като главен герой в някое клипче, като това с Миню Стайков, което от шайката му са прожектирали за назидание на непослушни бизнесмени. Той с двама мангусти.

Тоя пак започна да се изказва все едно досега 12 години някой друг е управлявал, а той сега забелязва, че нещо не е наред и имало, видиш ли, корупция.

"Трябваше да дойде еврокомисаря да им отпере шамара, че те ще им правят плана за ваксинация", каза Борисов, визирайки вчерашната визита у нас на здравната еврокомисарка Стела Кириакиду. Нали е доброволно ваксинирането? За какъв план говори? Че трябва и шамар?

Този скапан престъпник Тиквата и неговото мафиотско обкръжение докато не влязат в затвора държавата няма да се подобри.

боката никой не го бръсне за печена слива. и тия подлизурковци около него скоро ще го изоставят, защото няма келепир. ама толкова си им е багажа

Браво на г-н Борисов.... бъдещия нов-стар премиер.

Успех!

Аз ги пълня, Радев ги (из)пуска Лъчко с убавите джуки, много обича да залива с водопади от празми приказки, така и не каза за бутилката, тревата и тинята смешки от видео:: "" Язовир "Пазар дере" Служебният министър Петков, хванат в манипулация "" - размахва бланка на ВОЛЯ - 1:40-1:45 - кво прави точно там тази бланка? - показа "магистрален път" - 2:38 - верно - виждат се 2 х 4 ленти магистрала на 2 нива и 4 тунела ;)) - не казва 2-3 пъти за БУТИЛКАТА - 4:40... и 5:21... севдинаТВ мъжка мисирка отбива атака... - бетона бил хиТро устойчив 6:19...

Постановката с шкафчето, чекмеджето, пачките, кюлчетата и пистолета не са първата постановка на кагебейците! Това вече сме го виждали, с партийната книжка на Софиянски, копие от която беше публикувана във водещ всекидневник! Демонизиране като това на Борисов също вече сме го виждали. Припомнете си небавилиците, които все още се говорят за Иван Костов. Лично аз никога не съм се поддавал на тях и затова сега не разбирам специално хората, които също не са им вярвали. Понеже сега Борисов им е политически противник обаче, са склонни да замижат и да се направят, че им вярват! Не е достойно, доскорошни мои съидейници!

На всички стана ясно, че целта на мероприятието е да се отнеме победата на ГЕРБ, но няма да им се получи! Разпитите на тези лица в МВР не могат да предизвикат друг ефект, освен ПР в предизборната борба срещу ГЕРБ. Истината е, че все още има хора, които предпоставят виновност, т.е. щом викат някого на разпит в МВР, може и да има нещо! Според тях, докато не се докаже, че разпитваното лице е невинно, то може да е виновно! Относно самата тематика на разпитите, те са типични скелети, извадени от гардеробите, като самият Рашков! Скелетите са брадясали, на повече от десет години!

А бе ясно е, че чалгата, протестърите и служебният кабинет на резидента целят само т.нар. „изчегъртване”, а не да направят нещо добро за България и единственият им шанс да се класират на изборите е подмяната на гласове с измамническото машинно гласуване. И по-лошо, защото ако успеят да оглавят държавата със сигурност ще прекратят изграждането на Балкански поток за да не тече руски газ, а най-вероятно ще ратифицират и Истанбулската конвенция и ще напълнят страната ни с мигранти, в услуга на работодатя си другаря Шорош. Историята се повтаря, т.е. същото беше и през 2013 г.- скалъпени от БСП с парите на Шорош февруарски протести, оставка на ББ, правителство на БСП и спиране на ЮП от техния премиер Орешков. А дано греша, ама не виждам друго обяснение за случващото се от миналото лято досега, още повече че съм убеден, предвид ролята им за свалянето на бай Тошо с антинародния преврат на 10.11.1989 г., плана Ран-Ът по инициатива на другаря Луканов и всичките бесепарски действия, че БСП не е никаква проруска партия, а първа шорошка.

Аз друго може да не разбирам, но сравнението му с колоезденето е много слабо. Хич не е достоен тулупа да коментира колоездене. Качвал ли се е на велосипед? А, и щях да забравя. За затвора е този тип.

Защо да е за затвора? За да бъдете щастливи? Дори и да приемем, че ще го вкарат в затвора, вие пак ще сте нещастни! Вие сте обречени да сте нещастни, защото мразите човека, но не само човека, вие сте обладани от омразата!

дори да се приеме че няма долап с пачки... тогава Радев ли е го снимал гол с пищов на шкафа? кой нормален спи с пищов до главата, че щом са го заснели са можели да го гръмнат! а бутилките алкохол до шкафа? - нали не кусваше?

Ти наистина ли не разбираш или се правиш ? Този,който е снимал е донесъл и пистолета и кюлчетата и пачките.След приключване на мероприятието е изчезнал с всичко.Не трябва много акъл ,за да се сетиш.Типично активно мероприятие по комунистически.

:: blife.bg/article-54114 сетих се: първо донесли тулуп и пищак, после изнесли тулупа и внесли пачките, бах тез кумондета...

Е що да носи всичко това като има толкова добри програми за редакция на снимки?!??! То този филм * е скалъпен за наивници само

На 11-ти партията на хлебарките ще бъде размазана. На 3- то място и аут завинаги.

Само да знае бай Ставри какъв детектор на лъжата му е приготвил!?

Споко бе човек. Има си ред. И тебе ще извикат. Не се коси напразно. Подговтви си един сак с най-необходимото: четка за зъби, гащи, паста за зъби, гащи, потник, гащи, фанела, гащи, и вазелин, вазелин, вазелин.............

... и гащи!

През изминалите избори за периода от 10 години винаги съм гласувал за ГЕРБ и в частност за Б.Б. Но Вчера разбрах, че за строителството на магистрали и други инфраструктурни проекти не е имало търгове, не е имало конкуренция и легално е заобикалян закона за държавните поръчки, което от своя страна води до изкривяване на конкурентната среда. Това е ЧИСТА ДИКТАТУРА!!! Умишлено са “убивани” БЪЛГАРСКИ ФИРМИ извън “кръга” НИКОГА ПОВЕЧЕ ТАКОВА УПРАВЛЕНИЕ!!!

Абе кой беше тоя Бойко Борисов? НЕкой като крадлив дедо а?

:))) Апелирам последователите на Баш гербопитека от Банкя да съберат пари и да купят по-големи количества вазелин - ще му трябват съвсем скоро. В МВР е постъпил сигнал до служебния вицепремиер и министър на вътрешните работи Бойко Рашков във връзка с изграждането на междусистемна газова връзка Гърция – България, съобщава БНР. Министър Рашков е разпоредил незабавна проверка по сигнала... Скоро Баш гербопитекът, който провали изграждането на интерконектора в полза на Русия ще бъде привикван многократно на разпит, а после - при строгия и справедлив Бай Ставри.

Я да добавя и това: В най-скоро време предстоят разпити на Бойко Борисов и Пламен Георгиев заради „Ало, Ваньо“ и кюлчетата. Това потвърди пред Сашо Диков служебният министър на МВР Бойко Рашков. Предстои изслушване на Бойко Борисов по двата казуса. Пламен Георгиев ще бъде викан само във връзка със скандала „Ало, Ваньо“, тъй като по това време е бил наблюдаващ прокурор...

Може след време да разказва: "В затвора попаднах на хора и станах човек.....". Може е клипчета да ни показва.

Много хора виждат и отчитат арогантното и нагло държане на комуноидите на Мунчо и ще подкрепят ГЕРБ.

ГЕРБ ще ги подкрепят анално в затвора и Буци и тези около него олигофрени. А теб ще те подкрепи селският бик много мощно отзад, кретен недоклатен

Бившият премиер и настоящ кандидат-затворник е говорил на брифинг на ГЕРБ.

Ти си целта бе, Бойко, ти Крадлев и другите. Ако няма осъден, значи пак сте си поделили гласовете и власта. В затвора ще има работа, работа, работа!!!

Май и Мишо Бирата, те чака...

силва зурлева мишо бирата и юлиан вучков те гледат отгоре май щяха да са живи ако не беше ти

В момента всички се снишават и чакат резултатите от изборите. Както се очаква ГЕРБ да са извън властта, ще се очаква много да се разприказват , едни да запазят постове и облаги, други да отърват панделета. ГЕРБ е партия от клиентелистки тип, без софра се разпада. При тях идеология няма.

Друго си е идеологията на комунягите: Който не работи, няма да яде, но това не се отнася за нас, а за другите. Нали, другарю трол?

На кои комуняги, дай по точно, че по голям комуняга от Боко тиквата няма. Или ти си знаеш едно, като тъпанарите за които все комунисти са им винивни, иначе Боко е чист като сълза

правилно предполагаш щоно ръцете ти са изцапани с кръв и много престъпления над невинни граждани

Гложди ме един въпрос.Дали ДрОгарете не смениха всички шефове на службите,за да няма наесен кой да арестува пРезидента

Недей да се глождиш толкова, в затвора ще ти дадат конкретен отговор, като ти пръснат анала

Единствената причина, повтарям единствената причина поради която Борисов не задържан и разследван се нарича Иван Гешев и кукловодите му от ВСС. Само записа ,,Ало Ваньо" за който Борисов призна е достатъчен.

Единствената причина Борисов да не е арестуван е, че гастрономическата агентура няма достатъчно въображение: Мишо бири, пилета, фурми, суджуци за Бойко. От време на време на време някакъв запис, който лъсва, че, въх ужас, псува каруцарски, когато няма камери и говори с тежък диалект. Всъщност човек би си задал логичния въпрос ако Бойко е действително толкова черен, за 10+ години ТОВА ли са нещата, които успяха да излязат??? Че те тея комуноиди в момента само за месец вече са се заринали в лайна, очевидни зависимости от мутри, очевидни лъжи, все такива дето са публична информация и лесно проверими, ама давай, лъжи до дупка, отричай,,,

Разбира се ,че само Гешев остана да пречи на военната хунта ,затова се чудят как да го махнат.Хора вие слепи ли сте или тук пишат само тролове на другарите?

Вече е ясно,че Бойко не е канибал,а и единственият политик канибал Иди Амин не е бил премиер,а президент.

Това пък с пачките и кюлчетата мирише на компромат от 200 км. Снимка с телефонче, някакво чекмедже с ЕВЕНТУАЛНО истински пари и злато, ЕВЕНТУАЛНО Бойко спи на леглото ама го няма в кадър, отделна снимка, която може да е правена миналата седмица. ЕВЕНТУАЛНО са негови, а не ги извадил човека зад камерата. Всъщност изглеждат достатъчно малко, за да се поберат лесно в дамска чанта. Не му е дома а резиденция, където достъп имат още 20 човека - охрана, камериерки, чистачки и т.н., т.е. не е толкова трудно да влезе човек, някой очевидно е успял да го направи. И не на последно място снимката ЕВЕНТУАЛНО не е фалшифицирана, щото в момента хората дигитално променят кво ли не пък снимка ли не могат. То в случая няма и нужда. Супер нелогично е да си държиш злато и големи суми в чекмедже, би трябвало да е в сейф, куфарче в гардероб, заровени, и т.н. Има и малък, мъъничък мотив за дискредитиране чрез комрпомати, БСП и производните им имат кристално чиста история по отношения на скалъпени комрпомати, без грам доказатества (пресни примери пилетата, подслушванията, сигнал от баба Пена от 2009 г казала нещо на Пенчо и т.н.) А от чисто юридическа гледна точка тоя ченгеджийски парцал не би имал каквата и да е стойност и в съда на Занзибар. Не и вярно, че нямаше разследване, както твърдеше онова лайно Христо Иванов, имаше, но падна, защото наистина няма какво да разследват. Привикали са курвите, те са отрекли, и точка. Доказателства няма, кюлчетат отдавна са някъде другаде. Идеалното активно мероприятие.

Този отдавна трябваше да е зад решетките.

Бойчето ще разбере в 1 л., Ед.ч. КАК СЕ НАБИВА АКЪЛ НА умен Човек. Ще ГО диагностицират като Невменяем и прекара живота СИ в псхиатрична клиника към ЦСЗ. А Младежи ГЕРБ ще МУ носят пури.

Еми много вярно си го каза Бойко. На простия човек като теб само к*р, само от това разбирате.

Шефът на какво? На "разузнаването", което проспа взривяването на муниционни складове от Чепигите на ГРУ? На "разузнаването", което 8 години не може да определи кой постави бомбата на летище Сарафово, понеже не смее да назове името Хизбула - клриенти на Техеран и Москва? На "разузнаването", което потули опита за отравяне на Гебрев, който беше терористичен акт на българска територия? На "разузнаването", което не знае какво става в пристанище Росенец? На "разузнаването", допуснало издаване на български паспорти на всевъзможни мафиоти от Русия и бившите републики, заради което ще видим Шенген, когато Бойко Борисов проговори на латински? Айде може и без такова "разузнаване".

Що за глупости. По твоята логика дай да обвиним и разузнаванията на Чехия, че не са предотватили взривовете на складове или на Великобритания отравянето на Литвиненко и Скрипал. Това да не са ти обикновени пернишки автокрадци, да ги хванеш в крачка? Росенец вчера ли се пръкна. Палатите на Доган не ги ли дигна при Станишев, когато ДПС беше на власт. По същото време, когато Доган нагло обясняваше при Слави как има обръчи от фирми и е като банкер. А Слави тъпото теле се кикотеше заедно със сценаристите. Останалото са ти някакви спекулативни тъпотии от анонинмни сайтове. Ама като те гледам си си някакво червено тролче, няма смисъл да ти обяснявам.

Това което става, вече сме го живели, при тройната коалиция и Орешарски !! Да се молим да не стане като при Виденов.

Гнусен лъжец. Проклет да си!

Бойче, ЧАО! Бай Ставри ще ТЕ посрещне с питка, а ТИ ще прережеш лентата на ЦСЗ.

ДрОгаре,по-полека ще се гътне някой от злоба.Идиоти,радващи се на червена военна Хунта.

Аз съм Буци комуниста, да ти покажа ли партийната си книжка моето момче, Чичо ме уреди в пожарната, иначе аз съм тъп като селска кратуна. Те комунистите убили дедо, но пък аз станах комунист, ей така от обич, нали съм си селски тарикат, но щом има тъпаци да ми вярват като теб, аз ще ви таковам с 200...

Другарю,това че Бойко е прост,не означава че трябва да връщаме червените боклуци да ни управляват,а всички протестъри играят за руското мекере Радев.

Кой па тебе те брои за жив бе , БОКЛУК дебилен!

Гнусна прогнила тикво,изчезни с 200

ВЪН с 200 гнусна банкянска мутро

Абе каква цел си ти, бе? Ти си отвсякъде за затвор!

Ръководител на организирана престъпна група, водето го при бай Ставри!

Другари шумкари,ятаци и ченгелари! Изборите наближават,следваме плана с акции по изчегъртването!! - в понеделник атакуваме всички църкви и параклиси,проводници на зловредната християнска религия в противовес на светлия комунизъм,за който ни учеше д-р.Жан Рибенов - в сряда атакуваме големите чуждоземни хипермаркети във всички окръжни градове- наблегнете на щафети шпеков салам и КАШКАВАЛЯ ЦЕЛИ ПИТИ грабете,но не гауда,едам...наблегнете на Маджаров,очаква ни дългомесечна окопна война след изборите - в петък- атакуваме всички бензиностанции по аутобаните,съградени от Герб,гориво ще ни трябва за джиповете и военни камиони... На крак и парии презрени,светлик КОМУНИЗЪМ ВИ ЗОВЕ..

Полупроводниците кога се атакуват не разбрахме !? Плана е половинчат и ние не сме наясно.

Тоя мутренски мишок кой му дава думата???? Само турски сайтове като дир.бг!

Като гнила тиква на плет...

До всички коментиращи умници: До сега правителството говори само голословни лъжи. Всичко което твърдят се опровергава от наличните документи. Освен соц пропаганда няма друго. От тук насстатък ще видите какво е крадене.

Браво мойто момче, така те искам, хубаво лижеш задници, ела довечера да ти сера в устата и ще си щастлив с мен . / БУЦИ/

А това което правят ГРОБ какво е

Стъки,скрий се

Най-гадната война на сатрапа беше срещу честните в герб. Ако действително вярва в БОГ, не трябва да се учудва на това, което ще му се струпа на главата. https://www.vbox7.com/play:724fd9c4

е честност?

Дреме ти!Барай си чурката!

Ами той от малък си играе на джобен билярд! Даже и на официални срещи и събития го прави, когато не козирува на началниците разбира се!