Борисов иска вот на доверие от Народното събрание

Министър-председателят Бойко Борисов ще предложи Министерският съвет да поиска от Народното събрание гласуване на вот на доверие за цялостната политика на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Борисов иска вот на доверие от Народното събрание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А има ли вече внесено от левицата искане за вот на недоверие? Ако има, значи вотът на доверие трябва да почака, като се следват датите на внасяне от левицата и от ГЕРБ. Мен ако питате, и без това вотът на доверие трябва да почака - понеже не е изяснен случаят със СРСтата, в които са объркани и Бойко, и Цв. Цветанов. А ако все пак се състои вот на доверие, то излиза, че се гласува на юнашко доверие - някои депутати (респ. Атака) нямат нужда от истината за СРСтата, за да гласуват "да". Такъв вот не е законен - гласуване при неизяснени обстоятелства.

НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ НАРОДА НИ ДА ПРОЧЕТЕ ИСТИНСКАТА БИОГРАФИЯ НА ТОЗИ, КОЙТО СТОИ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ И КОЙТО СЕ "БОРИ" С МУТРИТЕ И КОРУПЦИЯТА!!!! ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА, КОЯТО ВСЕКИ ГРАМОТЕН МИЖЕ ДА НАБЕРЕ В ТЪРСАЧКАТА (Мутрите в България :: Бойко Методиев Борисов - Рапона) ЩО ЗА БАНДИТСКА ДЪРЖАВА СМЕ СЛЕД КАТО ТЕЗИ ОТ ДС НИ ПРЕДЛАГАТ ЗА ПРЕМИЕР ЧОВЕК ОТ ЬНДЪРГРАУНДА С ПРОЗВИЩЕ "РАПОНА". Трябва да сме нацяло изкукали за да не осъзнаваме, че е невъзможно човек, който е имал нелегална фабрика за производство на фалшиви цигари след като е станал премиер да се превърне в борец с контрабандата на тези цигари. Информацията за това, че Борисов е бил съсобственик на нелегална фабрика за такива фалшиви цигари се потвърждава и от публикацията на Виза Недялкова в авторитетния вестник "БАНКЕРЪ". НА КОГО ДА ВЯРВАМЕ - НА ДЕКЛАРАЦИИТЕ НА ПРЕМИЕРА - МУТРА ИЛИ НА НАПИСАНОТО ЗА НЕГО??? А КАКВО ПРАВИ ЗАГРИЖЕНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ ЕВРОПА ??? АМИ НА НЕЯ ТАКА И Е ПО ДОБРЕ - МОЖЕ ДА ИСКА И ПОЛУЧАВА ВСИЧКО ОТ ЕДИН ПРЕМИЕР, КОЙТО Е ЗАВИСИМ ОТ МИНАЛОТО СИ.

В търсачките,казваш....Абе ти каквото и да напишеш,все лъжа излиза...

боико с теб сме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не ми дреме за вота колко време ще проверяват тия записи?

А със проверката на записите какво стана или резултатите ще са ясни към края на мутро-мандата.

смятам ,че е твърде нагло след това насиране да застане в парламента и да иска Вот на доверие от себеподобни като Искра лобиска ,Цецка юриска ,Лъчо мозъка и др.

тиквата може да иска каквото иска, защото началниците му още не са решили да го сменят - колегата му агент Сидеров ще го подкрепи. За да няма изненади, вотът ще е явен.

Общонационален протест против мутренското правителство!

2011

Много е смешно. ББ се уплаши и реши да се бетонира до президентските избори. Сигурен е в сплотените редици на Партията (депутатите и) и подкрепата на Атака. За другите е без значение как ще гласуват да се правят на демократи. Всички следващи скандали ще са проблем на медиите и форумите да си говорят каквото искат и да се оплюват. Всички да се мразят взаимно. Нищо не се променя е дано се смили над бедния електорат и поне да смени някое министърче за пред хората. Всъщност, вече достигнахме благоденствието: фирмите на нашите хора излизат от кризата, полицейската държава е ок, вече може да се бори с престъпниците (враговете на Вожда), а да ... диктатурата ще почака някой друг месец, до пълното прочистване от неблагонадеждните субекти. Който не с ГЕРБ е империалист, комунист ... а бе някакъв някакъв ист и да ходи в Сибир (май имаше и нещо по близо, нови затвори строяха ... )

Българина мрази комунизма и комунистите,това е извън всякакви коментари и е много хубаво!Но след като е допуснал 60 г.комунистическо иго,по-лошо от турското,трябва да има малко търпение!Само за 6-7 г. Бойко ще изправи страната!

Бойко само така ..а тук пишат само злобни хора, ейй нямате стигане по злоба...Бойко сине само напред мили мой, няма остъпление, смачкай ги гнидите..дордеее е времее смачкай на змията главата....това е..Бойче сине аз съм с теб и сам да остана аз ще бъда с теб

На мен Бойко ми обеща ломската митница, и аз ще гласувам за него!

Обявявам резултатите от вота: пълна изолация на комунистите + отрепките на Я.Я. Всички останали ще подкрепят правителството!!

Много си прав но в едно нещо - ББ се изолира от народа с подкрепата на подчинените си...... Страх лозе пази и той така действа.

Бойко е като Тошо.В никакъв случай няма изпусне властта.Ще бъдем европейска диктатура!!!Дупе да Вие е яко!!!! А тази Мирослава Радева от МБМД,да стане говорител на ГЕРБ.Кой й вярва??????

Другарю Лещарски, предсказанието за голямото земетресение в Хасково го познахте на 100%, значи и това ще е толкова вярно.Вярваме ви и сме с вас.Този път няма да спим в палатки, а ще се запасим с камъни- главите на всички гейОвце Сергеевци,Янета ще ги направим червени, за да не им дойде на акъла на някои да се цепят от колектива на червената сган.

Преди да си поиска вот,Борисов най-напред е попитал Сидеров. Като е научил резултата,отново ни прави цирк с предизвестен край."Не се натискаме,но народът ни иска".

Вот на доверие? Или как главатарят прави поредния несполучлив опит за стягане на собствените редици на ЕТ герб. Защото след това ще затяга собствената си примка!

Агент Бъда заповядал на цялото агентурно войнство от бандата си дфа му гласува вот на доверие!

Само страхлив глупак може да обижда министър-председателя скрит зад анонимността си!Типично по комунистически!А ако си пред него ще трепериш като лист!Ти си страхлив негодник,ясно е!

Хаха, то след цялата полицейщина, послушвания и золуми оставаше някой да излезе напред с името си :) Ти глупка ли си или нас вземаш за глупаци?

Това е ясно-ти си.

Ех, агент Буда, ех славни възродителю, ех опитни пожарникарю, ех славни сикаджию, ех деполитизеран комунисте, ех велики охранителю, ех славни пълководецо.... Вслуша се в съветите на Бай Тошо, а? "Приземяване братчета, приземяване, докато отмине бурята!"

Възможно най-лошият сценарий ще е да падне правителството и да има предсрочни избори. Малоумниците, които очакват такава развръзка да знаят, че и Господ да слезе от небето пак ще си останат мизерници и несретници.

И как точно ще ни се случи това щастие? След като ГЕРБ има 117 човека и подлогите от Атака още около 20, как точно може да има отрицателен вот?

и да гласуват утре против вота на доверие. Президентът е задължен да даде мандат на посочен от най-голямата парламентарна група кандидат, който няма съмнение кой ще бъде... :-) така, че ББ може да им се подиграе на някои хора съвсем по български.

при един вот на доверие, в следващите 6 месеца се изклучва вот на недоверие за сащите точки. това е един мн хитър ход от страна на бб. резултатите от аналзите на срс-тата няма да са излязли, герб ще поличи мнозинство и така ще потули цялата история! евала на такива народни избранци! и наи вече евала на глупаците, които ги избраха! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ех боко ех тикво-ще попаднеш в собственият си капан и в езеро от лайна

Гузен (не) гонен бяга.

За пореден път се убеждавам, че кулководите на ДС не познават законите на ентропията и прекаленото увеличаване на хаоса от тяхна страна ще предизвика ефекта на бумеранга при тях или казано по друг начин - Трети закон на Нютон ! А колко от кукловодите на ДС или техните ' полковници ', ' майори ' и ' лейтенанти ' са ходили на международна олимпиада по математика и са донесли златни медали за БГ ? - Нито един ?!

Ако сега има избори - пак бих гласувал за Бойко, а и за самият Сатана дори, само и само да не се намърдат пак Сергей, Костов и Доган в управлението. Това е положението.

убиеца на синята идея Иван Костов.Костов е проекта на първанов .Костов скри досието на гоце.Костов държа като директори на мвр ченгетата от 6-ти отдел от 28 области 26 бяха от 6-то.Костов не реабилитира осъдените от нар .съд хиляди достойни българи.Костов не потърси капиталите ни от транс граничните дружества.Костов освободи министрите от сдс и назначи партийни секретари от бкп.Мрази руснаците пък им продаде лукойл.

И настоящ лъжец си! Костов не е назначавал министри от БКП. Министри от БКП, вкл. и министър председателя, са в сегашното правителство. Костов не може да реабилитира осъдени от съд, още повече ей така на куп, защото там вероятно е имало и престъпници, но Костов и парламента през 2000 г. прие специален закон с който този съд е обявен за престъпление, а конституционния съд прие решение за възтановяване поне на имотите на наследниците. Има и отменени присъди. Костов не е скрил досието на Гоце, а Гоце не е бил нито министър, нито зам.-министър, нито висш магистрат и по закон не е трябвало да се обявява. Но дори и да беше обявен, това нямаше да му попречи да се кандидатира за изборна длъжност. Всички червенотиквеничковци са горди че Гоце и бил Гоце. Нито знаеш каква е била политическата обстановка и причините нито можеш да си представиш. Външнотърговсите дружества и капитали може и да са разследвани, но няма как да бъдат върнати.

До дада: Браво за поста ти, че си прозрял истината не като първосигналните тук!!! НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВИНОВНИК ЗА УРОДЛИВИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕХОД Е ЛИЦЕТО ИВАН КОСТОВ!!! Но не му се връзвъй,че мрази руснаците - той е възпитаник на КаГеБе!!! Може би не обича...рускините щото не са му пуснали, но най обича: ПАРИТЕ!!! Ще го видите мишока как гласува сега, само че Бойко го знае ...

Всичко хубав-изпреварващ ход,брилянтен политически маньовър,преброяване на пилците и т.н.Но има един простичък въпрос - ами ако записите са автентични,какво ще направи премиера и защо ще му е сегашния вот?Значи след този вот,нищо не се забравя,а напротив-започва игра само в полето на премиера,а Костов и компания ще кажат както винеги-ние предупреждавахме,ние прогнозирахме и пр.

И аз подкрепям лично генерал Бойко Борисов и правителството.Оставете го да работи.Оставете и парламента да работи.Стига толкова интриги.Бог да благослови Бойко Борисов

Трудно си представям,че човек с мъничко мозък в главата може да подкрепя герб,бил той ляв,десен или какъвто и да е!Трябва да си пълен дебил,за да не виждаш разрухата,която донесе това некадърно управление.Този вот сега просто ще забави кончината в края на годината или ако Европа не се намеси като в Косово и Черна гора,за да махне от власт престъпника Бойко.

Хайде по-скоро да го правят това гласуване, че да може улицата да си каже гласно мнението за това парламентарното мнозинство.

нелогично разсъждаваш Obi. ти много добре знаеш какъв ще е резултата от това гласуване за да го обвързбаш с мнението на улицата. това което знаеш със сигурност е че не ви стиска да излезете на улицата и да протестирате за какво? - дори и вие не знаете за какво, но на думи силни а на дела никакви ви няма, скрити в дупките дълбоко.

Улицата в България е почти безлюднаТова,че са излезли 5-10000 души,а в мнозинството в случаите няколко стотин души,това е нищо.Улицата в България само един път се напълни ,и то след падането на режима на БКП!В България,кучетата лаят,а керванът си върви!

Я да заметем под килима издънките със СРС, имотите на Цъвко,тоталната корупция на Герберовото котило,контрабандата и наркотрафика и да поискаме доверие?? Ама от кого? БСП, ДПС,РЗС и Сините - НО ПАСАРАН!!! Остава Болен Сидерков- един доказано психясал човек. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ДОВЕРИЕТО ОТ ТАКОВА СЪЩЕСТВО.

големия дришльо се УПЛАШИ и иска вот на доверие

И Борисов е с байганьовски манталитет....Щях да се учуда,ако беше истински мъж,политик и държавник...Смятах,че е приключил с мутренското си минало...Но уви,вълка козината си мени,но нрава си НЕ....

ХА ХА ХА НЕ НИ СТИГАТ НАШИТЕ "СПЕЦИАЛИСТИ" ПО ВСИЧКО, АМИ ОЩЕ ЕДИН, ЧЕ ВЕЛИКИЯ ПОСЛАННИК НА САЩ-НЕГОВО "ВИСОЧЕСТВО" ... ДА КАЗВА КАКВО ТРЯБВАЛО ДА СЕ НАПРАВИ ... АБЕ КОЙ ГО ПИТА НЕГО И КАКВА МУ Е РАБОТАТА ДА СЕ МЕСИ КАКВО МЕ ВЪЛНУВА МЕН И КАКВО ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ПО НОВИНИТЕ ... ИМА ЛИ ДЪРЖАВА ТУК? ИМА ЛИ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ИЛИ Е САМО ГЛАВА НА НОВА ГОДИНА ... ИМА ЛИ ПРЕМИЕР, КОЙТО ЗА МИГ ДА СПРЕ ДА РЕЖЕ ЛЕНТИ АМИ ДА ГО СЛОЖИ ТОЯ ШУТ НА МЯСТОТО МУ?

Бойко отиди си не ни мъчи!

Интересува ме колко време ще проверяват тия записи до края на мандата ли!?И защо вота е преди да са излезли резултатите аааа?Ма тия верно ни мислят за идиоти.

Вотът на доверие ще има точно толкова смисъл колкото вотът на недоверие. Когато резултатът е предварително ясен, няма реална полза от него. По-скоро той е предназначен за насаждане на вяра сред разколебаните партийни редици и гравитиращи около тях привърженици, но най-вече за заблуда на външните приятели. Сигурен съм обаче, че последните не могат да се хванат на въдицата. След време някой "Уикилийкс" ще ни каже, че е така.

Крадеца вика - Дръжте крадеца!!!!

ББ-страхлив и послушен пълшок

Казвах аз, че антирекламата си е най - добрата реклама и колкото повече Р. Петков, Костов и Ал. Петров говорят за оставки, толкова повече електоратът на ГЕРБ се увеличава ! Всички видяхме, че Костов, Р. Петков и Ал. Петров се оказаха от една и съща страна на барикадата , след като взеха да искат оставката на Цветанов . Има ли смисъл още да се чудим кой кой е в държавата ?

ако герб беше нормално правителство щеше да си подаде оставката

Що пишете глупости? Вотът на доверие иска 50% + 1, но не от присъстващите, а от целия брой дупетати. Демек 121.

Чета във форума как от двете барикади един срещу друг се хващат на бас дали това правителство ще си ходи или не? Въпроса при този залог е какъв ще е резултата? Да допуснем че противниците на правителството на Борисов спечелят облога - тогава какво следва? Ами следва нещо което в държавно управленческата политиката се нарича "Параграф 22" - отиваме на избори за ново управление, което по никакъв начин няма да е еднопартиино, не само това ами маи от триглаво ще се наложи да бъде четириглаво - т.е. договорки на високо партиино ниво кой кое министерство да вземе - това вече сме го гледали. И следва логичния въпрос - при едни такива уговорки между партиите не се ли подменя вота на народа / т.е на симпатизантите им. Колкото и недъгаво управление да има борисов, то е по-добро от което и да било коалиционно. Единствено той имаше смелоста да заяви че коалиция и договорки с други партии няма и не прави. Това поне заслужава адмирации. Ще се изпишат хиляди думи колко е лошо управлението на Борисов и ГЕРБ, но нито дума няма да се изпише за едно евентуално бъдещо управление при липсата на ГЕРБ, освен може би стандартния израз взаимстван от Нане/Вуте - на мене може да не ми е добре, но на него трябва да му е зле - това което и сега се пише във форума "всеки друг само не и Борисов" - но кой и как вижда бъдещето си в това, е уравнение с много неизвестни.

въобще не е така: 1. ако вотът не мине, президентът трябва да даде мандат на нов кандидат-премиер, на когото да бъде гласувано правителството. При провал Президента дава на следващите и така 3 пъти - след това служебен кабинет и избори. 2. в следващият парламент ако ГЕРБ не вземат повече от 10 % преобладаващи ще са ДПС и БСП, които преспокойно може да се разберат с останалите и да направят правителство - както се видя - спогаждат се отлично.

Както е казал Княз Кропоткин - Дайте власт на Ангелите и току виж на тия същите ,след месец - два им поникнали рога! Та и другаря Борисов,май вече му поникнаха.Власта е опияняваща и слабия човек,губи честа и достойнството си и е готов да плати всяка цена!

колко трябва осте да стада тоя истрадал народ.луган ипродаван от векове.висчте само фисиономиите на тя хомосехуалисти и подпучнали алкохолизи и като ехтра-аналфабети време е да ставаме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

баи стояне, какво чакаш? организираш недоволните и в четвъртък, 20-ти отивате пред народното събрание и изразяваш своето недоволство. все си мисля че ще се завреш в кучи г*з на тази дата и няма да смееш да си подадеш муцуната, знаеики. че ще сте единици.