Борисов: Чрез нас в НС да се чуе гласът на протестиращите и десните

Бойко Борисов написа във Facebook, че ГЕРБ обмисля тактика и вотът на недоверие в най-скоро време ще бъде факт.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Чрез нас в НС да се чуе гласът на протестиращите и десните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепям Борисов! Той е на страната на народа!!!

У НАС НЯМА ДЕСНИ, ИМА БЕСНИ!

Насладихме се на царуването на ГЕРБ. Може би Бойко Борисов е искал само добро за народа си, може би. Но не му се получи. Достойно е да се оттегли от мераците за власт. Никой не може да се надскочи. А е много порочно да мъчиш цял народ с амбиции, които не работят.

Какъв глас бе шматка? Те лумпените отвън са колкото вие лумпените вътре в парламента.

Синът на Методи Борисов - висш офицер от Българската народна армия, следователно - комунист - т.н. Бойко Методиев Борисов, не може по никакъв начин да се отъждествява с десницата на тази страна. Десница, която плътно се доближава до идеи и език до фашизма. Заканите на разни източници, че през октомври тук ще се лее кръв, говори, че или Борисов ще е начело на аутодафетата и погромите, или че ще му лъсне за енти път същността на измекярин. На авантюрист, крадец и използвач. На ненужен на прехода охранител, неграмотник и досаден гербер.

Колкото и да ти е мъка-на следващите избори той пак ще победи!

Борисов, аз съм десен и съм протестиращ. И въобще не искам ти да си ми говорител. Не се присламчвай към моя протест. Моят глас се чува на площада, нямам нужда говорители! Бъди така любезен да говориш от името на своите избиратели, аз не съм от тях!

Да,ама аз съм от протестиращите,които го подкрепят.

Пидалче, къде пикаеш по време на "протеста"???

кви десни, бе левак....гръмни се

"Десни" отавна няма. Докато дойдат остава ГЕРБ!!

Маркс, Енгелс и Ленин ще се обърнат в гробовете си след това изказване на пожарникаря.Десен комунист -това е сериозен принос в марксистко-ленинската идеология.

То па тактика е като при цигани - да насереш пред вратата на комшията и да викаш на цял вход за смърдежа. Милиционерската му работа.

Г-н Борисов, точно вашето управление е пагубно за България, защото управлявате сам и не признавате Демокрацията.Не желая вашата терца да побеждава моето петдесе.Вие се вслушвате само в собствения си глас и дълбокия си джоб. Оставете народа да реши какъв път да избере. Искам да сме единни като нация, радостни от положителни емоции и, и , и...Искам да се чувствам човек, да ценя себе си, образованието си и да обичам съседа си, който подкрепя друга партия, различна от моята.

Харесвам Борисов и винаги съм го подкрепяла!

Кое точно му подкрепяш? Ще те огрее ли - Ха хахахахахахах! Глупава кучка!!

Те и други БУДАли го подкрепяха, но който се е докоснал до тази отрепка, канализацията го е отнесла! Примери бол: Цветелинка, Болен Сидер, Янето Ярешки, Искра Фидосова, Миро Мърщата, Емо Фаса! Сега на ред е Дебелата Берта -Лиляна мома ненагледна!

Борисов е номер 1.

Нинка огледай се бе мила и виж колко много хора около теб има. Ти майка и татко нямаш ли, братя сестри роднини та тоя пожарникар определяш за 1.

Браво Нинка,и аз съм на същото мнение!

Вотът на недоверие е единствената институционална мярка, която може да се предприеме срещу това калпаво управление. Жалко обаче, че както и Борисов посочва, тройната коалиция ще си се подкрепи и вотът няма да мине. АТАКА няма да гласуват, БСП и ДПС са ясни и така. С камъни и дърве само може да стане за жалост да ги изметем...

Искаш държавен преврат и въоръжена борба? С методите на БКП ще стигнеш и до атентат в Света Неделя... НАистина ли искаш това? Успокой се малко.

Давай Бойко с теб сме!

Давай Боко и ние можем да крадем!!!

Най-накрая ГЕРБ се идентифицираха като парламентарна партия опозиционна ( като дясна - никой не ги възприема извън техните редици ). Трябваше им много време - влизаха и си излизаха от залата като от хан, взеха си ваканция 40 дни, саботираха, Бойкотираха, откриваха магистрали незаконно, ... Сега най-накрая първо се върнаха на работа, после попълниха комисиите, после законопроект предложиха... Баааавничко взеха да стоплят какъв е смисъла на демокрацията и парламентаризма.

Така си е. Бавно стоплят. Малко тъпанари си падат.

тоя помияр Рапоня, защо реши, че протестите са само срещу това правителство?! кой му даде право на тоя олигофрен, да ми оглавява недоволството на народа, до което - неговото управление и пошло правителство ни доведе?!

До сега се забавлявах искрено с Борисов и неговите непремерени изказвания. Простотията му обаче, захочна да ми идва в повече. Мисля, че е време специализирани психиатрични заведения да обърнат внимание на този индивид и да предприемат необходимите действия.

Червени ибрикчии гнусни са доста от пишещите тук.

Рапоне, ти не представялаваш моя глас. Както протестирам срещу тях, така протестирах и срещу теб, защото всичките сте МАФИЯ!

Ако някой се съмнява, да знае от мен, че Боце е напълно десен политик. Макар и член на БКП, като пожарникар винаги е държал маркуча си наклонен на дясно. Сестра му така ми каза и аз и вярвам.

мога да ви кажа, че лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов е напълно прав и наистина скоро време вотът на недоверие ще бъде факт, предвид действията на кабинета! :)

Колко трябва да си си плюл на авторитета, че на всичките обиди, ръсени от този индивид, през годините на неговото управление - че лош материал ли не бяхме, че на каишка ли не ни държаха, че картофи ли не сяхме, че пенсионерите не изядоха фискалния резерв ли, че майките не изпиваха парите от майчинството, че пари на никого не трябвали на оня свят.... - мога още много да ги изреждам, та мисълта ми е, колко ли трябва да си загубен и без чувство за самоуважение, да поддържаш това подобие на човек, пък камо ли политик!

Ако има някой добър снайперист,да ми се обади,ще се договориме някак си за цената,защото покрай този,има още доста за почистване!

"Бойко Борисов написа във Facebook" Грешка, да се чете: "НА Бойко Борисов МУ написаХА във Facebook". Извиняваме се за причиненото недоразбиране.

Пич, проблемът на България е, че всички десни са с "лява" резба (пояснявам- леви в смисъл ,гейове или по нашенски педераси). Ако ставаха за нещо и ФД и Костов, трябваше да адекватно управление когато бяха на власт. Те само рушаха и/или си пълнеха гушките. Дясната политика им беше през оная работа и т.н......

Е тоя ме утепа. На какъв език си говори със световните лидери. Да се чуди човек. Сигурно на банкянски диалект.

Браво Борисов!!! Най-накрая се намери един разумен политик, който да подкрепи десетките хиляди портестиращи срещу това изцяло порочно правителство! БРАВО!!!

Скрий се , бе тъпанар

ти не си ми гласа и няма да ми бъдеш. Иначе днес намери аргументиран отговор на другарите по отношение на еврофондовете. Направо се очудих. Надскочи себе си. Даже не спомена за магистралите.

аааа, не така нали инвестициите щели да дойдат с магистралите, така казваше навремето. Тъй че все едно ги е споменал. То еврофондове и инвестиции не е едно и също ама нали са пари и може да се гепи. Та идеята ми е че каквото и да каже и даже нищо да не каже, все едно всичко е казал - като господ бог е ограва навсякъде и т.н и т.н.

Абе празна кратуно нали след твоето управление доиде "След това "народът ще ни подреди и задължи да намерим вариант да се управлява добре". Или само когато ти не си власт трябва да има "след това" та да дойдеш пак ти . И след твоето поредно оливане пак трябва да има "след това" и пак ти и.т.н само и само да си ти слънце в небесклона.

Ей властта е сладко нещо ,кеф ти да фръкнеш с фалкона да гледаш мач в Испания ,кеф ти да качиш две три чалгаджийки или бистришките тигри на самолета и да си ги повозиш някъде си ,кеф ти с военен хеликоптер да се поразходиш и резнеш някоя лентичка ,да не говорим ,че те пазят безплатно 100 гавази от народната любов и от стари другари от мафиотските години ,въобще сладка работа е властта ,както и за изгладнелите реформаторчета които и дупе дават само да се наместят на софрата.

Под изгладнели реформаторчета , предполагам имаш предвид всички оноя политически трупове изпаднали в по-близки и далечни години от държавната хранилка и мечтаещи за дово докопване до нея като патерички на кралят слънце?

Точно за тази сбирщина от дегенерати говоря ,събрали се царска ,седесерска, турска ,костовистка и всякаква друга сволоч ,начело с Пръмовица с единствената цел да се наместят около баницата .

Бойко да помисли,къде е разликата от цената на която е продаден държавния дял на ЕВН. Ако ги задържат голям майтап ще е .Затова бърза с предсрочни избори, ДА ХВАНЕ МЕТЛАТА И ДА ЗАМИТА.Ще ми се това правителство да продължи.

продажбата на EVN е провокирана от договорите с мариците! тези 87 млн. ако въобще е вярна тази цифра са нищо в сравнение с 13 187 000 000лв разписани от станишев за задължително закупуване на ел.енергия от M1 и M3!!! ако HEK фалира,а тя е държавна и може да фалира само на теория,цялата тая сума се поема от бюджета. ей за такива договори мисли,за преходните приватизации, за заменките. ако ги съберем заедно сумата ще надхвърли 20-те млрд. без проблем!

Чрез герб и бб се чува само гласът на Простака!

ГЕРБ да е гласът на протестиращите?! Да бе...

Ако Боко прочете тук написното дали ще си вземе урок? Надали! В историята на България ще остане един период на управление от полуграмотен пожарникар, мутра и "народен" хитрец. Какво ли не е видяла и преживяла майка България! Язък за многото пари които даде за протестите. Не се получи. Българите не са толкова неразумни. Ето сега имат премиер, който може да говори на дипломатически и професионален английски пред цял свят, а не като Боко да потупва по рамото и да се държи фамилиарно пред света.

Комунистът, възпитаник и служител на Милиционерската школа, ген. д-р Борисов .... бил говорител на "десните"... хахаха

Крясъците и виковете на озлобените фашизоиди отлично се чуват и без Бойко. А той умира от желание да си ги прикотка като електорат! Но забравя - някои от тях го считат за комуне и няма да му простят.

Няма по големи нещастници от тъпите герберугите. Една проста селска Тиква им провали цялата партия, а тия мижитурки, от страх, не могат и оставка да му искат. Явно в тая партия на идиоти, всички са по-тъпи и от тиквата.

За какво говориш?! Каква оставка? ГЕРБ си е едноличната партия на Б.Б. Нещо като ЕТ.

ама не искам ти да си ми нито гласът, нито каквото и да било, не разбра ли!?!

А бе какви "ДЕСНИ"? ДЕСНИТЕ СА САМО ШЕПА ГОЛЕМИ БОГАТАШИ: БАНКЕРИ ЕДРИ ИНДУСТРИАЛЦИ, ЕДРИЕДНОЛИЧНИ ТЪРГОВЦИ, ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ И ПР.Да си "десен" означава да имаш не по-малко от 500,000 лева годишен доход... Ако имаш по-малко годишен доход - си само СЛУГА на десните /макар и много да ти се иска да си "ДЕСЕН".

Той има предвид, че играе десен бек

Боцко нещо кахърен си гаче ли?????????????

Ако чрез Борисов се чува гласа на десните,то аз определено ще "олевея"!

Едно трябва да е ясно: в България няма леви, няма десни, няма център, център-ляво или център-дясно! Всичко е абсолютна радомирска боза, подсладена с обилна доза демагогия!

Тъпата мутра си мисли че някой ще го търпи... и кво лъжете че той пишел във Фейса, 1000% съм сигурен че някоя свирка го прави вместо него!

Ами да, оная Ина Пелева от ТВ7, която цоца пари от него

Какво дясно бе, чукундур? Айде у лево!

Борисов вече открито се обръща за подкрепа от различни (направо диаметрално противоположни) политически групи. Борисов осъзнава, че не си изигра правилно картите, от предишното раздаване и му се налага да гледа играта на по-опитните отстрани. Борисов се компрометира като политик и като партньор. Доказа, че по никакъв начин не е лоялен, освен ако няма личен интерес.

Започва да прокарва мостове към Пеевски и нещо взе да хвали Доган.

Да го духаш гомньо мазен,не си ти моят представител.Лайнар.

Оооопаааа: "Рано или късно и нашите колеги в център-дясното от другите партии ще разберат, че ние нямаме избор или няма никакво значение дали една партия е по-голяма, средна или малка"... Най-после му падна стотинката на Бойко... Къде беше 4 години?! Ако беше десен, имаше прекрасната възможност още в началото на предишния парламент да докаже това. А той, като един истински комунист взе Костов за мишена... Късно е либе за китка...