Бойко Борисов защити във Виена затваряне на границата на ЕС

Във Виена се състоя среща на върха под наслов "Миграция по Балканския път", на която премиерът Бойко Борисов изложи българската позиция за мигрантската криза.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов защити във Виена затваряне на границата на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СИБИР , ПХЕНЯН , ВИЕТКОНГ ДУШАНБЕ

Явно си силен в духането,а слаб в мозъка пишейки простотии.

Духачите сте вие - русофилистиците !

Бързо връщане по родните им места само това може да ни спаси - никакви половинчати мерки няма да ни помогнат. Тук не идват бежанци - в никоя съседна държава не бушува война. Стига вече овчедушие!

България е кучето пазач на европа от създаването си. Спряли сме арабите, монголците и турците. Това поне го можем.

Ами то ББ ги питал на български и в коридора или тоалетната, и то когато бил сам. Така нито го чули, нито го разбрали, а той така и не получил отговор! Пък и случайно някой и да го чул и рабрал и да му отговорил, той пък не ги разбрал! Въобще питам се, след като и в Европа никой не му обръща внимание (след заявлението на руснаците, че е по-добре директно да разговарят с кукловодите му), защо ББ въобще ходи да се бута сред големите по разни форуми? Ако си седи в Банкя и гледа картофи, май ползата от него ще е по-голяма! Не като реколта от картофи, а като липса на реколта от словесни недоразумения, която произвежда нон-стоп!

Кой кого е защитил във Виена не се разбра от смотолявените предизборни пиар обяснения и интервюта на Борисов и управляващата компания.

Много си противоречите защото НИЩО не е защитил и както сами сте написли е ''недоволен от своите колеги дето не са го подкрепили''.. От написаното от вас а и от чутото от мен директно реалността е че никой не го базари за нищо нашия самохвалец

На границата между Гърция и Македония се струпаха хиляди,но макетата не ги пуснаха.

ДПС ВЧЕРА Е ЗАЯВИЛО ЧЕ ЗА 2017Г. ИСКА НОВИ ИЗБОРИ!

НИКОЙ НЕ Е ЧУЛ И ВИДЯЛ БОКО ДА Е ИСКАЛ ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИТЕ ЛЪЖАТ НИ , ЛЪЖАТ !!

БОЙКО СЕ УСМИЛИ ДА ПРОТИВОРЕЧИ НА ЛЕЛЯ СИ И ТЯ Е В ШОК....УЖАС

Така да виждате репортажи с посещението на Бойчо смешника и да виждате как води разговори и как се изказва? Няма да видите. Защо ? Защото никой не го брйсне за слива. До там тоя геврек докара България че да не ни броят че съществуваваме!

Не става ясно как ония дето искат в "джърмани, меркел, джърмани" ще бачкат месечно за двудневната надница (социална издръжка) в Джърманито.

Бойко Борисов се оказва неподготвен за сложното положение в страната и ЕС.Той е просто един изхабен бивш комунист ,който използва във властването си неподготвени хора,но верни нему.За срива и мизерията на България не му пука.Комплексарството и властолюбието ще скроят шапката на Аз Бойко Борисов.

Не знам какво е защитил Борисов, но у нас слабо заселените общини са задължени да настаняват араби, да осигуряват жилища, училища, мед. обслужване. Разбира се, първи ще се запишат общините със смесено население, така че то вече да не е смесено. Затова от 20 години у нас постепенно закриваха междуселските автобусни линии, селските училища, аптеки и болници. Като няма транспорт, населението се изнесе по градовете и в чужбина. Сега в къщите им ще заселват араби, а общините ще им осигуряват всичко това, което отнеха от местното население. Борисов, кой издаде такова нареждане на общините, бе?

С други думи всичски са си замълчали, а от цялата статия не става ясно какво точно е казал ББ.

Борисов е дявола изпратен ни от Господ, за дА ПОУМНЕЕМ.

"Никой от правителствените ръководители не е отговорил на въпроса каква е рецептата, ако скоро на българо-турската граница се струпат хиляди бежанци." Рецептата е една. Армията ни за какво има оръжие, ако не го използва за защита на държавните ни граници? Стрелба във въздуха, да се напикаят маймуните, а ако не се стреснат, стрелба на месо. Само няколко да убият, другите няма и да си помислят повече да идват.

антиборисов,защото домъкна по.мияри на власт като кунева,радан,москов,ненчев и други гранясали същества

Борисов се оказа човек с потенциал и ог разви, напомня ми за главният герой от книгата "Цялото кралско войнство". Той е много полезен за страната ни и работи в правилната посока. Ще го подкрепя в богоугодното му дело!

Да спасим страната си...... от Борисов

Днес в Аман, столицата на Йордания с три изстрела в главата е убит писателят-християнин Нахед Хадар. На едно кибритлия момче от нашите му възврял келя - сторило му се, че Хадер обижда Аллах с творбите си. Айде, рахат да сте, аркадешлер. И да помните - ислямът е най-мирната, благата, толерантната религия!

Бойко ,престани да се и ни излагаш в ЕС с твойто притворно държание.В България сме свикнали да слушаме простотиите и манипулациите ти.Сам се понижаваш непрекъснато,а не Президент е понижение за теб властлюбецо.

да се чете на боци пак му показаха кукиш

Що така, бе Боже Бойко? Що не взе лицензите на ЕРПтата и не ги изхвърли от България? Що не изхвърли Дънди Прешъс, Аурубис, Медет? Що не изхвърли офшорните костови ТЕЦове, бе майна? Що не изхвърли принципалът на Топлофикация? Що не изрита ФАЩ от 4-те безплатни бази, които ползват у нас, и да си платят 2-та милиарда, които дължат за тези 10 години? Що не изрита Веолия? Що не изрита Българския Хелзински Комитет и останалите соросови метастази, а? Що не нариташ курвите от Козяк 16 - Бъчварова, Митова, Захариева, Ненчева, Плевнелиева, Пръмова, Горанова, Лукарска, Теменушка Калинкова, да не казвам Путкова? Защо не изрита комунистическата гад Свиняна Павлова, Милена Пръмова, Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Бойка Борисова? Бойка ли? Та това си ти! Подавай си оставката и бегом в Централния Софийски Затвор. Колкото повече отлагаш, толкова повече ти се увеличава срокът! Не знаеш ли, че ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ сере, а? Купи си една кирка и се стягай да копаеш уран в урановите мини! За росатомстройекспорт дължиш 160 хиляди евро всеки ден! Приготвил ли си ги от джобните? Да не мислиш, че ние ще ти ги плащаме? С Бъчварова организирайте дневно по 160 мигранта от всеки по 1000 евро, за да поемеш лихвата. Терористите после изпращай в ТЕЦ Марица Изток 1,2 или 3.... Връщай си и 28-те милиарда главници, докато не са станали 40 милиарда с лихвите!! Помисли за душата си, защото скоро не 3 папи, а 10 Господа няма да могат да те спасят!

Тъй защити затварянето на границата на ЕС, че нашата остана отворена!

Бат Бойко не може и не бива да я кара като Орбан, все пак сме дъното на Европейския съюз... Трябва да се съобразява, че Ориента е на една граница разстояние..

България не е в Ориента.

Интересно как е защитил всъщност, направил е кафе на еврокомисарите най вероятно..

открийте 2-те разлики: "Дядо Тошо, Дядо Тошо, ти ни управлява лошо. Взе дъската да ти хлопа - станахме за смях в Европа. А априлската ти линия, цял народ сега проклина я." ) жокер - две думи само да сменим...

в търсачката: "ТОДОРЕ, ДЪРТО МАГАРЕ (Всенародна песен на осем милиона)" че МОПДЕРАТОРА пак вилнее с МОП-а

Да, и този референдум в Унгария е обвързан с президентските избори в България. Тъй като е много вероятно критиците на ЕС да се окажат доста над 50% в Унгария, на чиновниците ще им трябва непременно изборен успех на някое тяхно протеже. А нашите избори някак удобно съвпадат с референдума в Унгария. Много удобно се получава - тъй като протежетата на бюрократите у нас и властта държат и медиите и бюлетините броят и протоколите пренаписват...... Очакванията са за сигурна загуба за бюрократите в Унгария, но пък победа за тях в България. Освен ако не ги изненадаме неприятно и не получат втори, този път напълно неочакван шамар.

(от едно хумористично предаване от миналото)гласи: Капка по капка, язовир става. Не може да се прави сравнение м/у Унгария и България поради простата причина, че св. сили/кукловоди имат различен интерес и планове за двете държави. Изходът за България е един: Национално движение (революция), което да смени съществуващия полит-икономически ред в държавата и България да бъде сочена с пръст, както това правите в момента по отношение на Унгария. Никой нормален човек не приема насилието, но нещата са дошли до "точката, от която няма връщане".

След като в страната има чужди военни бази???

За сега,тази новина,за невероятните дипломатически умения на ББ,е на първа страница от часове.Нормално-предизборни времена са.Докато,не се появят новините за"голямото прибиране"и съпътстващите ПТП. Борисов-новият херой на фронтовата линия "Изток-Запад".Огромната му роля,на сцената на конфликтите.Сташна реклама,страшен ПР. Човекът брани страната,ЕС и целия цивилизован Свят от ислямското поругаване. Само че,има подробност.Тази,с която се е снимал,вманиачено,въпреки жълтите картони на немските избиратели,твърдо продължава да си води идиотската политика спрямо емигрантите.И доколко ще се съобрази с нашия,е др.въпрос.Пък той,Тиквуний,се плете в мрежи и сентенции,на които сам не си вярва.

Европейските лидери, сред които Кристалина и Плевнелиев казаха, че тези мигранти са шанс и единствена възможност Европа ( и България ) да си оправи демографския баланс. Ако пак ги изберем такива, наистина това ще остане единственият ни шанс за след 60 години да има население тук. Но дали това ще бъде България?

Където се коментира, че Франция е пред гражданска война, вследствие на муслим нашествието в страната. (Вж. ставащото в лагера до Кале.) Тези двамата малоумници, дето ги цитираш, са за връзване. Открито вече се говори в зап.медии и в интернет, че тези момченца с раничките и айпифончета в ръце, които ги виждаме около Лъвов мост, са бъдещи терористични клетки (а не бежанци), които умишлено в момента се вкарват в Европа, за да предизвикат граждански вълнения! И това е сценарий, подготвян преди един век, и описан от ам. масон Алберт Пайк. Не ви ли прави впечатление, че уж пазим гранивата, а те идват на вълни? Кой ги вкарва в България, и как прекосяват цялата държава, без никой да ги спре и се появяват в центъра на столицата, с доволен, дори весел вид. Та, тези двамата наши "политици" с тези приказки за оправяне на демографска криза, са или луди за връзване, или откровени предатели на България.

главния играч е турция подпомагана от хамерика от тази държава влиза всичко от арабския свят няма от къде другаде целта е разбиване на европеиското единство(англия вече е изкарана) и създаване на безредици и дори граждански воини на континента от което полза имат наи вече две страни америка икономическа и турция ислямоекспанзивна

Ха сега, сравнете политиката ,държанието ,чувството за национална принадлежност и национална отговорност на Виктор Орбан, и нашия ,родния ,любимеца ,йес мена,подмазвача пред Меркел и не само пред нея Бойко Борисо-о-ов

Предстоящият унгарски референдум на 2 октомври не е просто риск пред миграционната политика на канцлера Меркел, а представлява заплаха за европейския либерален ред Има една унгарска поговорка, която гласи, че многото малки неща правят нещо голямо (Sok kicsi sokra megy). Ако преди шест години някой беше казал, че победата на Съюза на младите демократи Фидес ще промени не само малка Унгария, но и Европа, щеше да прозвучи невъобразимо и абсурдно. Днес обаче унгарската революция, както наричат изборната победа на Виктор Орбан през 2010 г., превърна страната малко по малко не просто в политически лидер на региона, но дори успя да формира алтернатива на мултикултурната, консуматорска и десуверенизирана либерална Европа. Около седмица остава до поредната малка крачка на Будапеща в тази посока. Става дума за предстоящия референдум, насочен срещу мигрантската политиката на германския канцлер Ангела Меркел за отворени граници и квоти за мигранти. От Берлин и Брюксел разбираемо възприемат референдума като опасност и упражняват систематичен натиск над Будапеща, кулминацията на който е призивът на външния министър на Люксембург от страниците на германския вестник Die Welt Унгария да бъде изключена от Европейския съюз. Критиките този път са концентрирани около тезата, че унгарците не спазват правовия ред в ЕС с отказа да приемат своята квота от общо 160-те хиляди мигранти, предвидени за разселване в 27-те страни от съюза.

Оплаквате се от лудата бабичка шмеркел, а гласувате са протежетата й у нас? Няма логика! Спасението от меркелизма започва с изритването на агентите му от властта.

Гледайте Сирия и мислете какво бъдеще очаква България, а то е мрачно ,/според мен /и най-вече много несигурно.ЕС ще жертвува България без да се замисли

че вече го прави!

Gledah go nachichkia snochti po novinite, Kanal 1 na BBC. Kamerata grijlivo izbiagvache liceto mu. Imeto mu ne beche spomenato dori. Eto taka se otnasia sveta kam nachte COMUNISTI koito ochte upravliavat stranata...... Nikoi ne si pravi iliuzii koi sa upravliavachtite i che sa sachtite COMUNISTI.

Каква съдба е отредена на Българи. Нали Ротшилд беше цитиран да казва, че България ще изчезне до 2020 г.! Да сте чули коментар на това изказване от някой наш полит-анал-лизаторски-социал-антрополог, дето всеки ден ни скудоумничат от тв. екраните и по радиата?!

те пак демократите в британия игермания цъфнали и вързали под американски диктат превърнаха държавите си в афроарабски развъдници колко англичани виждаш като излежеш по улиците на лондон ?

Чели ли сте бълг. народna приказка за "Тримата братя и неволята"?! Ако не сте, тъкмо сега е времето да я прочетете, или пък да си я припомните (тя не случайно е бълг.). Колкото до Туркеята, там границата трябва да бъде опасана с ядрени мини. Бъдещето ще покаже дали съм прав.

"Успелите българи", за които мънкаш, са хрантутниците в една напълно несправедлива и непазарна среда, в която реално няма поминък за 70% от населението, а това което го има се разпределят сред малко на брой протектирани семейства. А причината за "успеха" им е нагаждането спрямо разрухата - не само ,да не протестират срещу нея, ами и да я подпомагат всячески. Да, ама отхранването на тия лакейчета чрез "европарички" и прочее е към своя край. В същото време на прецаканото мнозинство му е пределно ясно кой как и за какви заслуги е оставен да краде.... Така че тия дрънканици за успех, европари и прочее вече не само че не вървят, ами направи си вкарвате автогол с тях.

Бе нали ни наливат непрестанно, че границата ни е запечатана. Какво още дъвчат тази тема или претоплят вчерашното ядене? Явно боксуват на едно място. Сега е на дневен ред: Как да се отървем от навлеците? Борисов не е в час, чака какво ще каже Меркел, а тя е бита карта. Жалко че не се вслушва във Вишеградци: НЕ на квотите, индивидуална политика спрямо имиграцията, преразглеждане на Лисабонския договор.

Кога ще разберете, че бълг. полититци се избират не от българите , а отвън. Когато проумеете това, ще спрете да се чудите и да предлагате решения на проблемите на България. И за да не сме голословни, ви препоръчваме да чуете последните изказвания на нашето президентче (бай Тошо сигурно се върти от завист в гроба си, като го слуша).

боци един съвет от мен спри вече да повтаряш за това споразумение с диктатораердоган че ставаш смешен освен теб вече никои друг не го споменава даже и германката дето го сътвори как си представяш че едно такова решение за безвизово намалоумници като üнкер и шулц ще мине одобрено през парламентите на унгария австрия или франция на ле пен или саркоси които след 6 месеца ще доидат на власт там абсурд

Борисов направи така, че българите в момента нямат никакви врагове! Почваме от свободна и силна позиция да преговаряме, какво можем да получим без да платим висока цена и това е добре!

Простият Борисов те харесва ,защото както казва си прост!

Нямат и приятели!! Отговорът на поставените от ББ въпроси е ..... пълно мълчание /той го каза/. Това какво ви говори? За пълно безразличие към съдбата на България.

Продължавам да чета отзивите в европейската преса за срещата на 11-те държави във Виена и възникнаха следните въпроси и отговори: Колко зависи от Борисов за представянето на позицията на България и българските искания - безусловно много за да бъдат чути. Говорил ли е той на тази среща - говорил е, но не бил чут и разбран. Защо не е бил чут и разбран - вероятно защото това е специално умение, в което нашите политици са традиционно слаби. Кой губи от тази тяхна немощ - България и българите. Поуките от тази игра са следните: Спираш да шикалкавиш във Facebook и даваш официални брифинги - така като се прави от отговорните политици и държавници. Представяш позицията на българското правителство ясно и тезисно, така, че всеки да запомни важните "три" неща, които казваш. Говориш кратко и ясно, ако трябва да се говори много предоставяш това право на някой заместник. На международни форуми представяш кратко и тезисно политиката и исканията на страната си - така, че да е ясно, че България ще постъпи точно по този начин независимо от това дали ти или някой друг е министър-председател. Винаги представяш и най-малките искания и интереси на България, като голяма политика и част от тази голяма политика - това е важно умение с което можеш да бъдеш много полезен на България. Винаги помниш, че когато говориш много - не казваш нищо, което ще се запомни! Разбираш политиката, като възможност да реализираш успешно интереса на България, и използваш личностните отношения с другите държавници за тази цел, а не за лично тщеславие. Държавник с такова поведение и изказ може да направи и постигне много за страната си и дори за съюзите, в които участва тя.

УЧАСТВАШ ЛИ в тези усилия? Защо не напишеш тезисите си във фейсбука на Борисов? По форумите е по-добре, нали? Анонимен си, повдигаш си самочувствието. Само дето да си по-образован от останалите вече НЕ Е НИКАК ТРУДНО! Я иди на такъв един форум като във Виена, да те видим. Борисов се справя много добре.Лошото е, че няма отзвук. И НЕ, защото не го разбират, а защото се дърпат. Искат само НИЕ вече на Балканите да приемаме мигранти. Само БГ да се оправя с Турция. Те да се окупират на запад-без мигранти и без ангажименти с Турция. Един вид-оправяйте се! Днес в западната преса -общи приказки за Виена. А че Туск е казал-ОГРАДА ПО ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ, Орбан-СЪЩОТО! Не виждаш ли,че всички ни предават, ти се занимаваш с реторика.

Не ползвам Facebook и не искам да си говора с Борисов. За щастие или за нещастие той е министър-председател на България. Не ми е необходима анонимност. Винаги съм готов до сторя урок всеки му! Българин съм и за това съм тук с целия си образ и сила!

Като си толкова наясно, замисляш ли се кой ни докара до това положение??? Нали досега ни се внушаваше, че ЕС стои твърдо зад гърба ни и се съобразявахме с неговите директиви! Защо не защитихме по-рано националния си интерес???

ДА по западните Балкани, защото миналата година, когато от В-4 предлагаха помощ на ББ, тоя се усмихваше стеснително като девственица и отвръщаше наведена глава. Има снимки вижте ги. А чехът го гледаше отстрани с ненавист. Това е некадърник без визия, който венаги бяга след обстоятелствата. Вече е късно. Нищо не се предлага втори път.

пълни глупости си написал братле германците продалжават да приемат скандинавци също

Ти не го учи! Той е чел Винету.

Успелите и кадърни българи са естествен съюзник на Борисов, защото те заедно искат да опазят страната си. Разни мизерници и некадърници, прехранващи се с подлизурство, пълзене и празни приказки, могьт само да им дишат праха и да злобеят, за щастие нищо не зависи от смотаняците!

Борисов направи огромно личностно развитие и достигна до момент, когато е незаменим за България, от неуверен политик, той се превърна в истинско съкровище за страната си. Радвам се, че така се развиха нещата и смятам да го подкрепя! Ако удържи правилната посока ще остане, като успешен български политик в историята на спасяването на страната ни!

Браво! За този пост ще ви се плати двойно! Моля не забравяйте само да завършвате с УРА и ДА ЖИВЕЙ!

Безсилна злоба, говори зле за интелектуалните ви възможности - госпожо!

А каква е правилната посока? 1. Да изгоним останалият лош матрял; 2. Да разпродадем каквото е останало; 3. Да изчезнем някъде далече, където няма да ни намерят.

От прочетеното ми става ясно че на боко НИКОЙ не му е обърнал внимание на празнодумието ама той продължава да се хвали как ''условия поставял, съвети давал''????

Наближават избори и Мутрагеньо започва да ГОВОРИ по познатия начин, за да се хареса на простия матриал, който да гласува пак за неговото магаре. Забележете, не да ДЕЙСТВА, а да ГОВОРИ! А когато спечели битият, бит, еваният, еван. Не си ли спомняте последните местни избори? Тогава Тиквата хвърляше обещания с чували, а като минаха започна да ни бие с теслата по главата. Заборчляса България, както никога досега в новата ни история. Напълни България с орки. Вдигна данъци, винетки и продължи с опитите за унищожаването на българския бизнес. България се позиционира твърдо на последно място във всички позитивни класации. България изчезва! България умира под дебилното ръководство на олигофрена от Банкя! И въпреки явните тиквени лъжи, виждам как се прокрадват мисли как уж дебилът започнал да мисли правилно, как бил кадърен и умен. Нищо подобно! Когато човек е тъп, то това е за дълго, за цял живот. Не се подавайте.на атаките на тролове и на слугинажа на медиите.

Благоря за написаното. Напълно споделям изложеното мнение. Спестяваш ми писане. Човекът просто няма капацитет за длъжността, на която се намира.

давам ви++++++++++++++++++++

пРОМЯНАТА от политическото говорене против Белене, до изграждането на ограда

Борисов ще спечели следващите избори независимо от напъните на чуждите служби срещу него и защо ли?! Защото българинът е уплашен! Защо е уплашен българинът, защото не е луд, а нормален екземпляр, който знае, кога да мине в защита! Време е за обединение и Борисов е човека, затова ще го подкрепим!!!

Искаше да нашишеш: Напъните на чужди служби ЗА НЕГО и се ЗНАЕ защо ... ... ама се обърка нали ....

Чуждите служби искат да ни наврат разрушителите от БСП и деформаторите! Но българинът е хитър и знае, кога да отиде да гласува масово и за кого! Не ни кефи ИД и не я искаме у дома!!! Герб обновиха страната!

Обединени за успех без тиквата.

Как влюбено се гледат боко и бабетката меракел, дали са се опраскали вече?

Водката,ама...

Неее, не го гледа влюбено, просто вече е СВАЛИЛА ГАРДА, УСЕТИ КАКВИ лайна забърка и сега се е снишила и търси някой ЕРБАП ДА започне да оправя хаоса, който тази мисирка създаде!!! А този ХАОС ще става все по-свиреп, ако и сега не им уврят тиквите на "великите лидери"??? За сега се ОЧЕРТАВАТ САМО ДВАМА ЛИДЕРИ, ОРБАН И БОРИСОВ, които са решени ДА ВОДЯТ ИСТИНСКАТА ПОЛИТИКА И БИТКА с "колорадските СКАКАЛЦИ" ! Браво БОЙКО !

Борисов е в много тежка ситуация: - Русия иска да съсипе Европа. - САЩ иска да съсипе Европа. - Германия, Франция, Англия, Австрия, Испания са заляти от ИД и е почти невъзвратимо. - Турция се разпада. Борисов трябва да защити България! Дали това е лесна задача?! Дали трябва да стане на цена измиране на милиони българи?! Колко милиони руснаци загинаха през втората световна война?!

Да си призная, не разбрах какво предлагаш.

боци много си прозрачен приятел единственото което те интересува е да натискаш за безвизово за турците и не пропускаш да повтаряш това при всеки удобен случаи това изглежда е главната мисия с която си натоварен от ердоган каква е логиката да искаш да се спазва споразумението с турция а същевременно да искаш и затваряне на външните ни граници и помощи за опазване на нашите нали щом има споразумение с турция това означава че гаджалите няма да пускат никого и всички сме спокоини 80 милиона турци свободно в европа е мечтата на доган и е наел боци за адвокат