Британците ще гласуват да останат в ЕС, прогнозира Борисов

Мнозинството британци ще гласуват за оставане в ЕС на предстоящия референдум, прогнозира Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Британците ще гласуват да останат в ЕС, прогнозира Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАСТРЕЛЯ МЕ С ТОЯ КОМЕНТАР! ОСОБЕНО ЗА "ЛОНДОНСКОТО СИТИ"!!! КАКВИ ПОЗНАНИЯ ПО ИКОНОМИКА, ПО ПСИХОЛОГИЯ,КАКЪВ КОЛОСАЛЕН ИНТЕЛЕКТ....

Защо му викате тиква , вижте какви прогнози дава като соц. агенция.

ВСИЧКАТА МУ РАБОТА СВЪРШЕНА САМО ПРОГНОЗИТЕ МУ НИ ЛИПСВАХА - ЩОТО Е МНОГО УМЕН ТА МУВИКАТ ТИКВА

Те вече са свикнали някой да ги "продава" - т.е. да решава вместо тях. Важно е на богатите, големите компании и тарикатите да излиза по-евтино. От време на време използват на някой вярата в нещо, като депутатката която бе убита. Какъвто и да е резултата богатите ще ограбват по-бедните повече или по-умерено, според ситуацията.

И аз мислех, че ще останат в ЕС, но след изказването на Тиквата се съмнявам.

ЩО МУ ВИКАШ ТИКВА БЕ , - ТОВА Е МНОГО ЦЕНЕН ПЛОД , НЯМА МЯСТО ЗА ОПРЕЛИЧАВАНЕ , ИЛИ ИМАШ ПРЕДВИД НЯЩО ДРУГО МОЖЕ БИ , ЕДВА ЛИ НЕ.

С което доказва само едно - че е некадърен. Да не разбираш психиката и действията на партньорите си е клеймо за тотална некадърност. Духът на британците е на хора непокорявани никога. От момента на създаването си че и преди това, британците НИКОГА!!! не за били завладявани от друга империя (тук не включвам краткотрайното няма и 50 години теоретично завладяване от римляните от Император Клавдий, и доста по-късно, 2-3 век, няколко други императори са се разполагали на Острова, а Император Константин Велики е бил коронован през 336 АС в сегашен Йорк.... За други мераклии не се знае...Хитлер нещо е направил по въпроса, ни никога не е стоял на завладяна британска територия.... Та, мислата ми беше, че британците просто НЕ ПОМНЯТ! НЕ ЗНАЯТ! НЕ ИМ Е В ГЛАВАТА, ДА СА БИЛИ НЯКОГА РОБИ НА КОГОТО И ДА Е! Та си мислим, че Брекзит все пак ше има...:) просто щото британците са непредсказуеми и защото са бетонни глави по въпроса за суверенитета си!

няма значение какво ще гласуват на запад. за нас резултатът е един и същ: плащане сметката ядем бои слугуваме виновни сме а на здраве за нашата вечна вина!

lu4ka

Е то пък нали е много трудно да се разбере, че няма да има Брекзит. Еййй, генийче ни е той, да се свети Името Му.

Да беше се изказал и за циган...то насилие и безобразията,които вършат,за мерките ,които правителството ти е набелязало!Невероятен наг...ц и тъ...р!

Тиквоний много добре е запознат с ЦРУметодата за броене,все пак я ползва постоянно.

"Елате вие у нас, да не доем ние у вас!"

щом борисов така прогнозира,британците ще го послушат и ще останат в ес за да не се засегне и наи бедната страна на континента европа-българия!

Той знае! Услужил е на "Дейвид" с чувалите, а ЦвЦв им е прати инструктори.

Бай Тошо номер 2 е уникален стратег! Разбира ги нещата от Лисабон до Владивисток. Въобще ,световен лидер. Личен приятел на Путин,Меркел и Камерън.

Това са само 20 % от реалните Му възможности! Не го подценявай! :))

И аз мисля като Борисов, 55 на 45% за оставането!

А как са я карали британците до 1973 г.??????? без тоз пазар! как я карат Норвегия, Швейцария. В тез страни трябва да е голяма мизерия. А боце! А що се отнася до британците техните решения се вземат от Вашингтон.

и без интернет , и без джи ес еми, и без кредитни карти! Питай баба ти дали е ползвала такива работи!

до селяка!британците са си британци,те не с българска народопсихология,където все някои им пречи,не им позволява,меси им се,не са комплексари!

лондонското сити отдавна започна да се мести в китай и др.азиатски държави. Европа беше употребена и изоставена, толкова от еврейските банкови фамилии

Засега, може би !

Купете му шапка или по скоро каскет , че съвсем слънчаса горкият тия дни .

Бравоооооо!!! Нашия МП и врачка стана... Много прогнозира ейййй... Цял институт по прогнозиране..... ЕС и НСИ пасти да ядат.

Грешен е цитатът, Борисов е рекъл: "60-70% от британците ще ги гласуват" за оставане. Той, наш Боко си ги знае тези работи как стават...

Боко е редил боб или е хвърлял карти!

Бочката е пак замислен тежко диша и пръхти пот избива ниско чЕло а уста шепти, шепти: Друго беше си на село- на мегдана първи бек, нищо , че съм си тюфлек. Орешарски не познавах, икономика не вдявах, имах си бухалка, джип, и парички , и женички, и доволни бяха всички, що ме бутаха напред- кадесари, комунисти, царедворци,мазохисти, генерали от запаса и некъпаната раса. А сега какво се случи? Нещо лошо се получи- Боко трябвало да мисли отговорност да поеме Боже, дявол да го вземе! Тука веч не сте познали, или просто сте абдали. Боко вдига си дърмите (то се знае -със парите) и офейква като дрон във посока Вашингтон!

Гърция не фалира.И Англия няма да излезе.Ама колко само си коментирахме...И колко бира изпихме...Утре ще почнем Дания или все едно кой.Голям смях.

Чучелото, по случайност премиер на БГ плямпоти между два лентореза общи лафове: "Британците няма да излязат" Аз това го чувам поне 5 пъти вечер в кварталната кръчма от Боре Шайбата. За стрелбата в Слънчев бряг: "Това е махленска свада" Всяка проститутка в Слънчев бряг знае , че не е така, т.е всяка проститутка е по-подготвена от премиера по тази тема. "Където мина в Северозападна България ме питат за пари за спортни зали и асфалт" Очевидно питащите са от 10-те % лумпени , гласуващи за ГЕРБ. Интелигентните хора там се интересуват от мерки срещу циганския терор и инвестиции , откриващи работни места. Плямпотене, плямпотене като на мутрашко парти- интелигентен човек може да си умре от скука. Да е чул , или чел някой аргументирани обяснения от чучелото -премиер защо бяха гласувани заеми 15 000000000 +5000000000??????? ??????????????? Да е чул някой отчучелото -премиер какво се прави да видим поне едно име с необезпечен кредит от КТБ?????? Тишина.... Като на бостана с тиквите...

Този се провали като премиер дано се реализира като врачка

Боце Боце руча кашкавал, Затова се е налял. Май забравил е за нас, кат оназ филия с мас. Боце наш, с вратовръзка, а Армани-то се пръска. Бицепси и телеса! За фризьорките мечта! Боце туря папийонка. Среща има, със шпионка. В Лозенец, на инструктаж! Той негодник е, но наш!

и за съжаление си прав! Това е нашия модел, чучело!

Баце сигурно знае кой ще брои бюлетините та затова прави това изказване.А не е важно кой как гласува, важно е кой ще ги брои бюлетините, а който ги брои, той пИчели както беше казал един много известен наш спортист !!!

три папи са го галили, ама как един поне не му прасна една комбълка и да го пита къде му е ума ?!

най го обичам те тоя, винаги успява да ме разсмее!

ЗА ДА РАЗПРАВЯ НА БРИТАНСКИЯ ПРЕМИЕР ЗА ГАЛЕНАТА СИ ГЛАВА!

Остави британците Борисов, ти подай оставка за просташкия гаф с " войната " в Черно море!

Някой да е вярвал,че ингелизите ще напуснат ЕС!?Шантажи!?

Ти зае.и Брекзит-а, ами виж там джипките на Дейвид дойдоха ли?! Айде, че ГлаДната Цаца мрънка освен за пари и за "техническо обезпечаване" - нямали с к'во да ги гонят ония- прииждащите на талази, дето пък от МВР твърдят, че не се били увеличили?! С'я на кого да вярваме, че се объркАхме тук...

Ем премиер,ем пророк.Просто 8-то чудо на света е НАШЕ!!!

Те може да останат, ама ти мутро няма на следващите избори...

ЗА БРИТАНЦИТЕ НЕ ПЛАЧИ!ГЛЕДАЙ,КЪДЕ ЩЕ ХОДИШ ТИ КАТО ТЕ РИТНАТ ОТ ВЛАСТТА!МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

Кажи им как се броят бюлетини!

Ми кат са оФФце и се хващат на всички заплахи дето им пуснаха последните 2-3 седмици... си го заслужават... Друг е въпроса че англичаните имат много повече изгода от ЕС отколкото простолюдието дето няма exemption-и и exception-и от всички директиви и договори в ЕС.. Но края му се види, запада реши социялизъм и корупция(военна промишленост/войни) да гради, това е много ОТРОВНА кобинация, щото със 100% дълг, мангите свършват и горят всички - 1997 style...

Смисълът на статията е да се напомни колко папи го били погалили ;)) Ей, 124 години Партия, пък никакво развитие, бе! Едни и същи номера до пръсване ;))

е протестант . Какви папи , какви ходжи и попове .

Е, в контекста на новата-стара собственост и принадлежност на сайта, се изненадвам, че разчиташ на промяна в стила?;)

Няма чуденка.. Но ми е интересно - хем усвояват евро-средства, хем Партията си ги дърпа и те си й служат.. Шизофрения някаква..

ВИНЕТу на екскурзия из Северозапада: Където съм минал днес, ето така се събират хора и само викат пари дай асфалт дай, за църква дай, за стадион дай. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов във Враца. Муххахахаххаххаааа

Е па щом викаш да оставаме-оставаме брат.

Тия строителни обекти нямат ли строителен надзор, та премиерът трябва да ги инспектира? Докога Борисов ще използва строежите, за да оправдае непрекъснатите си разходки, няма ли друга работа за вършене?

На тоя явно са му изплющяли пъпа по магистралите, напразно даскалите чакат да направи нещо за училищата.

тиква и икономика.две противоположности.

Тъпо е да пускате тази тема като възможност на се плюе по Борисов! Той има къде по големи трески за дялане. Социологическото проучване го смотахте бързо...защото води и до други размисли...За дереджето и на останалите партии. Задънена улица е!

Мнозинството британци ще гласуват за оставане в ЕС на предстоящия референдум, прогнозира Бойко Борисов. За да говори така, явно се е видял с Началника си.

Твърдо ще останат в ЕС!!! Само шантажират, за да получат по-големи отсттъпки!

Боко рече и отсече. Ще им дърпа ушетата

ето това е новината, дето трябва дойче веле, ИТАР-ТАСС, льо монд и гардиън да я отразят веднагически. простата мутра, кухата тиква, изпразнения маркуч и малоумната подлога какво мислела, смятала, считала и предвиждала. сигурно великата геоостратегическа мисъл го е споходила, докато е резал поредната лента и се е снимал в глупавия си електорат, на когото лигите му текат само от мисловната пръдня на рапона. прост и мазохистичен народ, крадливи управници, слаба държавност, африкански стандарт. някому да не е ясно, има ли такъв. приятен ден.

... изпразненият... и ... снима с глупавия... да се чете. а може и това пресветление да го е намерило, докато е цъкал джобен билярд, съзерцавайки снимката на кривоустата пръмова. знае ли се.

Нали методите ги познаваш от тях