Путин обсъди по телефона с Борисов енергийни проекти

Руският президент Владимир Путин е обсъдил по телефона с българския министър-председател Бойко Борисов актуални въпроси на двустранното сътрудничество.

Обратно в новината

Коментари - Путин обсъди по телефона с Борисов енергийни проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вика, че на Путин се обадил първо Ненчо Балабанов. И той отнесъл всичките любезности. Путин няма как да знае, че Борисов е двуличник. В смисъл, че си има двойник. И когато след това се обадил истинският Борисов, Путин си бил изкарал яда и бил по-добронамерен.

Когато комунист ти извърти номер ,няма спасение ,батак отвсякъде ...,аман от тази вредна руска с...н !

От стогодишния пенсионер до министър-председателя - всеки българин е готов да бъде ограбен от всеки телефонен измамник.

що ли ни занимавате с тоз калъф и мераците му за Гуем Член....

Пак чета някои писаници на ненормални ,които не ги интересуват български национални интереси.

Бате Б , моля те, драсни един ред или пусни един СМС на Началника, изгоряхме от жега, земята се напука, всичко умря на полето, Бате. Моля те, ти си имаш приказка с Началника, каже една дума , да пусне малко дъжд ..

Говорих, не видеш ли, какво направи началникот у Македонско. Мама мия.

За кой ли път Боко си завъртя задника на 180 градуса. Радой Ралин беше писал: Аз ли направих завоя или те дойдоха на моя (смятай този на Путин). търпеливо ги изчака да му кацнат на х*я!!!

човека обещал, казал - ще видим ние тая работа. уредено е .

Най накрая съюзническата комисия допусна мисълта, че в България, като страна губеща в студената война вече би могло и да се строи, не само да се руши. В това отношения сегашната съюзническа комисия е доста по разрушителна и лицемерна от тази след първата световна война

Путин мн. добре знае, че не може да се разчита на турчина. Днес така- утре друг му кефа....Непостоянен, непредсказуем....

от руското робство...от турците се отървахме , алкашите не можем

От никакви турци не си се отървал, я си виж правителството, и обърни внимание на министъра на БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА, баш БЪЛГАРИНА -ВЕЖДИ РАШИДОВ!!!

Стара ти е плочата...

"Разговорът е бил по инициатива на премиера Борисов "ден след получения отговор от председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер по поставените от българското правителство въпроси..." СМЯХ! Дали му разрешение на тиквата от Брюксел и вече звъни, аиначе тук локално ербап го раздава! Турците тръгнаха да преговарят с руснаците отново за Турски поток и нашия се насра - да не вземе да изтърве нещо... Жалка картинка

ТОВА Е ТВОЯТА ВЕРСИЯ. А ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТРЯБВА И СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ЕС - ЗАЩОТО СМЕ ЧАСТ ОТ ЕС.

Как Меркел си уговаря с Русия газ, а България да не може. Айде стига с тия двойни аршини...Трябва и ние да си държим и да си гледаме интереса. А той е - приятелство с Русия.

ИЗГОДНО ЗА БЪЛГАРИЯ Е ДА СЕ ПОДОБРЯТ ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ! ТРЯБВА ДА ПРОГЛЕДНЕМ ВЕЧЕ ЗА ТОВА. МАКАР И ЗАЩИТАВАЙКИ СВОЯ ИНТЕРЕС, ВСЕ ПАК СА ПОМАГАЛИ И НА БЪЛГАРИЯ, ДА НЕ ГО ЗАБРАВЯМЕ .

явно си от село. Ако беше ходил до София щеше да видиш МОЧА - монумент построен от шумкарите в ''чест'' на окупацията на България от се се сере (СССР)

Явно идиотизма е неизличим за еврогейчетата.

дира защо лъжете,путин не се е срещал с тиквата.

НИКОЙ НЕ ТИ Е КАЗАЛ, ЧЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ, ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ - РАЗГОВАРЯЛИ СА ПО ТЕЛЕФОНА.

" ... в писмото си Юнкер отговори, че през газов хъб в България МОЖЕ да минава и руски газ, ако се спазват ПРАВИЛАТА на ЕС." !! МОЖЕ ДА МИНАВА , НО МОЖЕ И ДА НЕ МИНАВА РУСКИ ГАЗ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ "ПРАВИЛАТА" КОИТО СЕ ОПРЕДЕЛЯТ НЕ ОТ БОРИСОВ И БЪЛГАРИЯ , А ОН ЮНКЕР И ЕС! КАКВА РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВА ТОГАВА БОРИСОВ И БЪЛГАРИЯ В ТЕЗИ ПРЕГОВОРИ М/У РУСИЯ И ЕС?? ОСВЕН НА ФЕЛДЕГЕР И ПРЕНОСИТЕЛ НА ИНФОРМАЦИЯ , БОРИСОВ ПОКАЗВА ПЪЛНАТА НИ КОЛОНИАЛНА ЗАВИСИМОСТ И ИЗЧЕЗВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ КАТО СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА! ЕСТЕСТВЕНО ЗА ПУТИН Е ПО ИЗГОДНО ДА СЕ ДОГОВОРИ С ГЪРМЯНИЯ ВЕЧЕ ЕРДОГАН, ОТКОЛКОТО С НЯКАКВИ БЪЛГАРИ С КОИТО ДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗМИСЛЕНО Е ПРЕГОВАРЯЛ НА ЕВРОПА ЩЕ СЕ НАЛАГА ДА ПРЕГОВАРЯ С ДИКТАТОРА ЕРДОГАН.

То, освен руски газ, друг няма

ДИРЕКТНО СЪС СТРАНА КАТО ТУРЦИЯ , ДРУГО Е ДА ПРЕГОВАРЯШ С ПОСРЕДНИЦИ КАТО БОРИСОВ КОЙТО Е ИЗЦЯЛО ЗАВИСИМ ОТ РЕШЕНИЯ НА НЯКАКЪВ ЕС! Нещата за нас като КОЛОНИЯ на ЕС са обречени на ПРОВАЛ! ТУРЦИЯ ПЕЧЕЛИ!

Сигурно Борисов е уведомил Путин за становището на ЕК,че няма проблеми през хъб,,Балкан'' да се транспортира и руски газ,но по наши тръбопроводи и според европейските правила което означава,че трябва да има изгода и за България.Путин разбира се знае,че ако спазва правилата ще може да транспортира газ за Централна и Южна Европа,но да плаща на България за транзита мусе вижда унизително!Дори и да откаже да построи тръбата до Варна до Турцоя ще му бъде още по трудно защото няма пари,а и турците са патриоти и ще правят як пазарлък.Както беше и преди да свалят руската бракма в Сирия!Така,че Бойко му е ообяснил,че или играе по правилата на ЕС или да продължава да се цупи,но примката около вратлето му се стяга!

12.10.2015 г. "Правим всичко за САЩ", обяви Борисов пред американския бизнес в СОФИЯ. "Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. Спрели сме три големи руски проекта. Спрели сме руски самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е?" И за кво партньорство пита Бочко - на ГМО-та БЛЮДОЛИЗЕЦ ХРАБЪР..

"Това, ако не е партньорство, какво е?"" Не е партньорство, а обикновено гъзолизане. Толкова присъщо за по-дребните мутри...

НЕ!! НЕГО ВЕЧ ГО ПОГРЕБАХА... Щото той преминуваше през България за към Баумгартен в Австрия. Сега мерака на Баце е ХЪБЧЕТО МУ, РЪБЧЕ БАЛКАНЧЕ да са сдобий с ТРЪБИЧКА.. Щот ако тръбата стигне до турско-гръцката граница Баце, няма с кво да си го пълни.. С боб и напъни на сите ГРОБоиди няма да стигне и сал запалката му за пури да са напълни.

Ега ти държавт след като Методиев и е за втори път мин.-председател, а сега и кандидат-президент. Закривайте я тази държава и се разселете по света- нека г-н Борисов властва над останалите свои избиратели- цигани и неграмотни гробари!

Ако не сте разбрали, кандидат-президентската кампания започна. Още тогава, когато Борисов разобличи Плевнелиев и Ненчев за мераците им да правят антируска флота с мамалигари и агарянци. Разговорът с Путин е втори силен ход на кандидат-президента Борисов! По този начин иска да отбие част от русофилските гласове, които биха се насочили към ген. Радев /или който и да е друг кандидат на левицата/

разобличил Чехльо и аграрина за нещо си??? Ти в ред ли си? Щото на УЖ съвместната им пресконференция те си казаха - ЗАЕДНО ГО ОБМИСЛИХМЕ И ПРЕДЛОЖИХМЕ.. Щот, ако е вярно това, което бълваш - то ПРЕМИЕРИНА НИ Е ЧИСТАЧКА НА ТОАЛЕТНИ В КОЗЯК.. И не за русофоли, а за КРАВАРОФИЛИТЕ требе да имаш предвид.. Пак ша дотръчкат едни сенаторЕ..

Би ли формулирал мислата, че нещо ти се губи!

Няма да има никакви енергийни проекти. България нито е голям консуматор, нито е директен път към Западна Европа за Русия. Всичко това са политически простотии и възможност на някой да крадне.

Нито един проект няма да бъде осъществен! Всички ще завършат като Белене и Южен Поток и Бургас Александруполис - да плащаме на руснаците за нищо! България все повече ще затъва с дългове към Западни еврейски банки да плаща неосъществените проекти на Руски евреи приятели на Путин. А младите българи с ум и възможности ще напускат страната.

Е оти ручахме жабето? Ако Тиквата не бе толкова раболепен към евро-геьовете, сега щяхме да сме 10 години напред.

Нали на същите тия геьове искаш да продаваш, неграмотнико :D Добро описание си си написал! Но си пропусна и "сенилно-кукав"!

Краденето продължава с пълна сила,а русофилите се радват като олигофрени.Сега борисов ще има основание да изтегли поне още 10млрд.нови заеми за проекти,които няма и нулев шанс да бъдат завършени.

Не знам доколко си знаещ, но определено си лаещ!

Боко е стоял мирно със слушалка в ръка и е повтарял да да да, тъй вярно, слушам, както наредите.

Никакви проекти не е обсъждал! Договорили са да създадат работни групи, които да обсъждат енергийните проблеми между страните, а не проекти. Защото играта наистина загрубя и някой трябва да плаща!

Другарят Методиев да беше включил и комсомолчето Роско в разговора за да върви мохабета по гладко. Последно какво правим с гръмките изцепвания за "хибридната война" ,"Гьола" и безброй други "бисери" на първите ни "политици"!? Т'ва политиката не е бухалка (В случая с Роско пионерска връзка) да я въртиш по пазарите и да гледаш кръвнишки сегиджиите неплатили навреме таксата "Спокойствие"!

Много им е тъпо на американците че трябва да се съгласят газта да минава през България вместо през Украина, но по-добре за тях е да сме послушковците ние, отколкото дивите и неубоздани Турци, които напоследък им дават пълно "свободно". А бибито е ясен! Той е абсолютно независим! От него нищо не зависи. Друг е въпроса дали Путин ще се върже отново на ненадежден партниор като нас, без никакво собствено мнение и национална позиция!

Ми то и люксембургския педерунгел е доста независим!

От дълго време чета писанията на , да речем, Щерев и др. пещерни антикомунисти и с нетърпение чаках моменто кога любимия им Борисов ще им го сложи в устенцата, да видим какви ще ги приказват след това. Защото те няма начин да млръкнат. Поне за лебецо да има.

Ще бъде интересно да видим ще има ли промяна във финансовите параметри на Проектите и тогава ще разберем защо ги ручахме жабетата с толкова години закъснение.

По време на разговора с Руския Президент, Борисов стоял МИРНО и отдавал чест на телефона

Стоял "свободно" на ...високи токчета...

А Високите токчета са вероятно в задника ти

Борисов закрива руски проекти и се хвали с това. Като видя дебелия, Борисов ги открива отново. Плаща българския народ. Милиарди са заровени, а насреща няма нищо. Проектите на Борисов са като КТБ, парите ги няма ... Сега се провежда спасителна операция

През всичките тези години на псевдодемокрация наѝ много са ни помагали САЩ!

Щерев, аз уважавам компетентните си и добронамерени опоненти. Бих искал да те уважавам и теб, но явно ти липсват нужните качества. Имам чувството, че ти го играеш "опозайтер". Ако искаш да знаеш, какво значи тая дума, напиши я и там ще се появи моето обяснение. САЩ е прекрасна страна и обичат много да помагат. За голямо съжаление, те не помагат на нас, за което сме си виновни самите ние. Избираме за управници хора с лакейско поведение. Нашата съдебна система обслужва престъпният свят. Ние един голям протест не може да направим. Да са живи и здрави рокерите, които ни отсрамват. Американците обичат да ползват услугите на лакеи, но вътрешно ги презират. Те уважават хора с характер, като Путин, например. Нас за какво да ни уважават, след като самите ние не се уважаваме. Приятен ден.

Благодаря ви за точното и обективно мнение! Българите трябва да се научат как да бъдат българофили и хора с последователна позиция и креативно мислене!

ТАТКО ЕВРО-ШЕКЕР , МОГА ЛИ ДА ПРЕСПЯ С ДЯДО ИВАН ? ... .... ПОПИТА МАЛКАТА РОМЛЯНКА БОЙКА

Тия енергийни проекти, за които сега Бойко говори с Путин, биха могли вече да бъдат готови, ако нашият премиер имаше собствено мислене и поведение. Няма как, някакви хора зад океана по добре да знаят, какво е най нужно на българският народ. Те могат само да знаят за нуждите на собственият си народ и въз основа на това да правят своята политика. Такъв тип поведение, когато страните се делят на метрополии, които командват и останалите, които изпълняват, се нарича неоколониализъм. Това е думичка от речника на СИДЕРОВ и е една от причините, той да бъде мразен. Защото истината боде в очите. И няма значение, че Бойко е симпатяга, щом той е васал. Сабал хайр.

Дай решения, а не общи приказки! Или си некомпетентен?

Имам решение по въпроса. Ето го. Който не целува на попадията ръка, кога трябва, после се налага да целува попа по оная работа. Точно същото прави сега Бойко. Добре че Путин е свестен човек, белким се смили над нас.

Както се разбра още с писмото до Юнкер, ще става Бойко президент. Няма да стане нищо от шлема, т.к. пречките още са си там. Посветените знаят. Другото е манипулиране на електората. Да ни е честит новия министър председател - Цецо Мъдрецо.

Браво! Ще за помним Бойко като строителя на капитализъма в Бг както пише в учебниците, че Ив. Костоф е гробокопач на социализъмъ и държавата.

Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. След затвора, Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни!

а така хубау, че крадливия Дедо го изрита в небитието. После завалията се разсърди. Ама фундацията на крадливото Ленче му стига дет Чьорни наля милиарди.

Саудовская Аравия, конкурируя с Россией, Ираком и Ираном на рынке нефти, снизила на прошлых выходных цену на добываемое ею сырье, чтобы сохранить свою долю на крупных азиатских рынках.

Айде вече да ги строим тия проекти щото ще изпуснем и последния влак...

Още правешкия селянин Тодор Живков е разбрал, че ако искаш да просперираш трябва да се насочваш там където са суровините. Как става така, че Германия е на второ място в търговските взаемоотношения с Русия, а забранява на България да има такива взаимоотношения с тях? Това е направо бандитизъм от страна на германците и монопол. То глупав да си ще го разбереш. Сега след като американците си наместиха това и онова изведнъж се оказа, че може. Запитайте се защо.

КАКВО Е НАПЪЛНО ПОРОБЕНА ДЪРЖАВА ? .... ДЪРЖАВА В КОЯТО ЧАКАТ ЕДИН ЛЮКСЕМБУРГСКИ МОШЕНИК , АВСТРИЙСКИЯ КАНЦЛЕР И ГЕРМАНСКАТА АЛЦХАЙМЕРКА ДА ИМ КАЖАТ КАКВО ДА ПРАВЯТ :)))

Това световната политика е голям цирк ако човек има лукса да гледа отстрани безпристрастно. Всичко е икономика (обикновените хора казват за пари). Путин, турците и Б.Б. са ясни, ами за мен големият тупан в тоя "любовен" триъгълник е Юнкер. Пише той писма и казва кво можело и как, Турция трябвало да приемаме а сега и за Руския газ, ама иначе много знаеха за санкции. ЕС съюз е жалка работа с тия ръководители дето се гънат ту насам ту натам между САЩ и Русия. Ей за това браво на англичаните, че напуснаха кораба.

Обяснете как искат българите с пръдня боя да правят. Всички се сърдят, че трябвало да още при планирането да се участвува с капитал. Ми разбера се- това е сделка и бизнес. Но щом се касае за западни договори изведнъж всичко се урежда.Българите послушаха Европейския съюз и загубиха- ще продължат да губят докато се подчиняват, а тези 28 държави членки се смеят всеки път когато се подлее вода на някого. Русия предложи, България отхвърли, но нека никой не си въобразява, че Русия ще се моли.

ББ кога научи руски или Цв.Цв. му превежда?!?! Чакайте да проследим историята от калинка, медицинската от околовръстното. Трайчо, Дянков унищожителя, Врага Станишев та Доган а после Местан и Кунева, та Рада Дълбоката и Манолова, а Монтанското Прасе...?!?!?! И ония с тефтерите, та само веднъж го лъгали...и си мислим, че П е говорил с Б?А!?А?!?!? Пеевски е лайното на всичко ,,, и ореха хахаха а окупацията на СУ е нормално... а честита ви ТСВ!!!

голяма грешка е да се свързваме с Русия.Това е най милитаризираната нация в света .По такъв начин ще финансираме нашите врагове .тоест българската проруска пета колона и руските ястреби ,които винаги са работили против българските интереси!!!!

Хахахаха. Ти на изуст ли говориш или на изуст? А сетих се плащат ти от америка за българия. Проверете колко е военният бюджет на САЩ за миналата година. Нека говорим с факти.

Когато не бяха милитаризирани се намери един Хитлер който реши, че цяла Европа и Русия трябва да са негови- почти както сега Европейският съюз и НАТО. Затова е съвсем правилно сега да си пазят родината, а не като българите да подгъзуват на тъпите американци тоест НАТО.

Когато не бяха милитаризирани СССР са имали 40 000 танка и 50 000 самолета срещу немските 4-5000 танка и още толкова самолета. Русия е милитаризирана нон-стоп от Иван Грозни насам.

Аз съм хасанЧе генов- верен слуга на марихуанските щати и водя подривна дейност за разрушаването на Българич чрез моето НПО. Аз ще бъда верен слуга и васал на марихуанското и израелското посолство. Заклех се.

Настъпи време да цепим ТИКВИТЕ и ДЕФОРМАТОРСКАТА ФАШИСТКА КЛИКА!!!! Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!