Борисов: Повече инициативи в партньорството с Узбекистан

Премиерът Бойко Борисов е на посещение в Узбекистан, където откри българо-узбекистански завод и се срещна с президента Ислам Каримов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Повече инициативи в партньорството с Узбекистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИКВО, А ГОРНА ВОЛТА НЯМА ЛИ ДА ПОСЕТИШ БЕ??? МИ ТЕ СЪЩО СА ИКОНОМИЧЕСКИ ТИТАН И МОЖЕ ДА ИНВЕСТИРАТ Я В ТУНЕЛ ПОД ШИПКА, Я В НЯКОЯ И ДРУГА МАГИСТРАЛКА :) ЕЙ ЛЪЖЕЦ, КАКВО СТАНА С КАТАРСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ И ТУНЕЛА ПОД ШИПКА????????????

1.Краставите магарета се надушват. 2.Завод построен на узбекистанска земя е узбекистано-български, а не българо-узбекистански! 3.Всяка една дружба е добре -"да се разширява и задълбочава." - питайте Лиляна Павлова

Почнахме и ние да изнасяме демокрация. Да му мислят узбекистанците.

От там инвеститори ще докарам.

Руснаците докато не дадат преднина на интелекта и свободата на личната инициатива, бавно и постепенно ги виждам да се разпадат с все всичките им хубави неща м-у другото. Докато не мотивират човек да действа за свое и обществено благо, докато не дадат път на умния човек, това ги чака. С корупция, мутренство и всичко по вертикал, ги чака разруха. И ние понеже сме горе долу като тях, и нас същото ни чака. Ха честито на печелившите.

Мутро гнусна защо ли те търпят още овцете.

една надежда- Иванка Трамп първа дъщеря на Дональд Трамп

смешки и глупости на търкалета!

НАПРАВО ИЗПАДНАХ В ШОК, КАТО РАЗБРАХ, ЧЕ УЗБЕКИСТАН "ЩЕ ИНВЕСТИРА" В БГ! ЩОМ ДО ТАМ Я ДОКАРАХМЕ...АМА НАЛИ ТОНИ БЛЕЪР Е СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА ТАМ....НА СЪМ СИГУРНА ОБАЧЕ, ДАЛИ НА ББ СА МУ ИЗВЕСТНИ АЗИАТСКИТЕ НОМЕРА В БИЗНЕСА И ЖИВОТА....

Абе не е лошо, че Бойко Борисов е на посещение в Узбекистан, ама да видим к'во 'фащаме, в крайна сметка! Досега, за 26г. да сме 'фанали нещо?!

ми какво да прави човека , служба е това ,където го пратят ,там отива

Борисов играе ролята на пощенски гълъб на САЩ. Номерът е да се заобиколи Русия в търговията с газ и нефт. Първанов беше пратен преди години със същата мисия в Узбекистан. Гръмна някакъв защитен вид козел па се върна. С.Паси пък ходи да калесва Монголия в НАТО. Монголия, която се намира между Русия и Китай !!!Жалки картинки!!!

България има свободно най-големия пазар в света, Европейския, прибави и безкрайния Американски, какво повече ни трябва ? Ама като туземните прорашистки олигарси са некадърни да организират съвременно ефективно производство, КОЙ е виновен ??? Пълна и безпрекословна национализация на мутрагенните капиталисти и създаване на национален борд от професионалисти за управление на икономиката.

ЗАЩО НЕ ГО ОРГАНИЗИРАШ ТИ? ЗА СЕБЕ СИ? защото не ти остава време от лъскане?

Комуноидите се чудят защо Боко има такава подкрепа , ами нормалните хора само като чуят как врещи червената измет като му види снимката и са зад него.

Абе тъпак , горе на снимката има двама индивида членували в комунистически партии , а за единия не се знае дали още партийният билет не му е под възглавницата.

Тъпак е баща ти пубер неграмотен.

ревете ли русолюбци ? ревете си ! а утре ще ревете , защото и черна гора вече е в нато! приятна вечер товаришчи , друзя и товаришутки!

Абре, ахмак, ти противниците на банкянския павиан за русофилистици ли ги имаш бре? Тц, тц, колко шизофрения се вихри в тоя форум, бах маому!!!

а, за к"ви бе бай Ганя?

ти явно си по тъп от колкото те е описал алеко!

вече съм спокоен само черна гора липсваше на нато за да уплаши русия вече сме по силни но трябва да се включи и косово за да бъде ордата още по силна напразни усилия и надежди чичо сам се лъже че и този път други ще се бият а той ще богатее ТАЗИ СВЪРШИ ЗА ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК ИДВА ВИДОВДЕН

Време е да прескочи до Сомалия и да убеди и техните бизнесмени да инвестират в България.

''Управлението на Ислам Каримов се смята за твърдо авторитарно, със слабо изразено или никакво насърчаване на гражданското общество. Международната общност нееднократно е критикувала администрацията на Каримов по отношение на човешките права и свободата на медиите'' Опа , къде се е сгушило зайчето на разширеното сътрудничество.

Тиквата реже ленти и зад граница вече, порасна му ластуна...

Я надуй дедо вувузела да викна да възпея премиера наш за делата му грандиозни.

имам само каба кавал, но моеш да пробваш

Е и ако можеш и да го надуеш и да му засвириш песни омайни.

Днес в Узбекистан , утре в Бангладеш.

но не в Северна корея ! Те вече кацнаха на слънцето!

Да , но след като Бойко откри водата и магистралата до Марс .

Всяка отрязана лентичка -трън в задника на комунистите.

Ха ха това е точно в десетката :) Ще го сложа в рамка.

Браво. На КУРнелия между бузите.

с нубийците можем още повече, както е добре известно, а да не говорим с анунаките, сивите и сирианците какви постижения ще постигнем. За сега обаче се радваме главно на тиквите - на тиквите герберски. Там са ни успехите.

Тоя почна да реже лентички и в чужбина. :)))

Узбекистан се командва и експлоатира от рашъните! За потенциала-Афганистан е в пъти по богат!

Операция Матура. Или как може да се стигне до: Госпожо, пищова ми е в гащите, обискирайте ме! Операция Матура стартира в сутрешните блокове. Школска директорка гордо се похвали, че освен образ, камерите ще запечатват и говор....Малко е, другари просветници! От следващата година записвайте и миризми, защото нашите матурци са изпечени тарикати, с множество висящи дела за преписване и подсказване. Как не ви хрумна, че може да си подсказват и по газов път?! МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ КОМ

Бойко се среща с елита на света и прославя българия ,а гащника олигарски ходеше да зяпа в задния двор на ресторанта как виетнамците колят песове и котки за българската делегация!

Бойко като рекламира страната ни за перфектна за инвестиции заради ниските разходи дали има предвид смешно ниските заплати на белите роби ?

не всички са роби, пожелай да си свободен и се бори.

"Нефт и газ " Инвестиции Газов хъб.. - идиотщини. хубавото е, че всичкки са обречени да го проумеят.

Хъб по Хъб минус два пъти Хъб по Хъб на квадрат върху една втора Хъб - това е формулата на газовите ни успехи !

Вместо да ходи в Мадан, Тиквун си вее задните части в Ташкент - иди го разбери?!?

Стокообмена с Узбекистан бил 20 милиона. Голямо сътрудничество ще пада и занапред, то си личи!

Абе, мурзилка такава. Как ще принизяваш заплатите на Българите на някакви си 50 000 $ на месец. Българите получаваме поне 200 000 на месец. Не ти върви пропагандата. Ние сме в Нато и ЕС. . "Ото Скорцени ( нерегистриран ) 18.05.2016 19:38 Само да вметна, че има български специалисти, които работят в нефтената индустрия на Узбекистан и получават по 50 000 долара на месец. Простата и некадърна измет пък чака българската държава да ги направи богати. Лошо няма.

не разбра ли , че това е Щерев ? сиромаха объркал ника.

Комунистическите отрепки са толкова прости, че дори един негативен коментар за Борисов не умеят да напишат както трябва. С такъв матриял комунизмът в България няма бъдеще.

Забрави с кой ник какво пишеш,трол платен.

трудно му е , как няма да сбърка , да не му е за първи път.

Тикво, да не настъпиш Мечока в постсъветското пространство? Тези дето са те пратили са му в категорията,но ти не си.

Комунистическите отрепки са толкова прости, че дори един негативен коментар за Борисов не умеят да напишат както трябва. С такъв матриял комунизмът в България няма бъдеще.

Ти по-малко прост ли си, като не знаеш, че Мутрата е същата червена мастия като останалите?!

те мастиите цвета не ги бърка .

А със Сомалия и Тамбукту още повече, нали, Винету Тикваров?!

Ne sam zhiviela mnogo i az mi lipsva zhiteiski opd,no na 23 sam i postaviam BORISOV na edin piedistdal sas Otto von Bysmarck, Brunno Kreiski, Kerenski, Oliver Cromwell, i dori toi e po-danoviden ot Trozki i Zinoviev i vav dadenite aszpegti dori ot Stalin.

Светлано, как върви дружбата с арабелите? Пощипват ли те? Ако не, намини към Кемниц. Там чуваме голяма веселба пдало, може и тебе да ощастливят.

DAVAI BOKO

нашият няма идея с какво се забърква

А бе Тиквун следващият път когато отидеш на майната си хич не се връщай .

Само да вметна, че има български специалисти, които работят в нефтената индустрия на Узбекистан и получават по 50 000 долара на месец. Простата и некадърна измет пък чака българската държава да ги направи богати. Лошо няма.

Лидерите на БСП се срещат само с републиките на СССР и със Северна Корея. Бойко Борисов се среща И с тях. Отлично! Разкрепостен, отворен за възможностите политик! За това при ГЕРБ икономиката върви нагоре, а при БСП всеки път запада. Има си железни данни за целта, говорят еднозначно и няма никакво съмнение кой е верният политик (за сега).

С ТОЗИ УЗБЕКСКИ ДИКТАТОР НИКОЙ НЕ СЕ СРЕЩА .Е ОСВЕН ДЖУДЖЕТА КАТО ТИКВАТА .

Г-н Борисов дали е на правилното място. Газта не беше ли от Азарбейджан .

Тия какви бяха, не живееха ли в юрти по планините и движеха с тюбетейки, задният двор на СССР?!Браво, Пожарникарю, пред тях си сигурно като лорд!!Тъп, банкянски селяндур!!!

само тогава, когато има силно управление и национално отговорни държавници, които се съобразяват само и единствено с националните интереси на държавата си и в национален и международен план вършат всичко в името на собствените си народ, държава и техните суверенитет и национални интереси!

????????????

за кои държавници се отнася!

Може да режеш повече.лентички

Омръзна ми от тоя простак . Човека бавно но сигурно ни води към дъното а той продължава да наглее и да ни убеждава , колко по-добре живеят хората при неговото управление. Безсрамник.

BORISOV e TITAN, no e edin BG- Oliver Cromwell....samo deto puushtriava samuvolietata na tezi grani4ni holigani ot IAmbol i Borgasz deto potlagat bezhantzite na tormos i biszakonie.. Ina4e Borisov e kulosalen darzhavnig.

Ей, тъпунгер, пиши на кирилица, дебил прост, много бързо забрави азбуката, простако!! А Борисов е толкова държавник, колкото аз космонавт!!Взе 17 млрд. заеми, защо да не е, ще ги връщаш и ти, тъп цървул миризлив!!!

Vie ste edna zhalka mahlenska zlubarka, NEmila mi sa-foromistke.... Ne vi nari4am tapungerka ponezhe sti pot moeto dustdoindsdtvoto. Zhal mie za Vas.

Узбекистан, велика държва, с огромна икономика и невероятен потенциал ...

Важното е,че мама раша гледа отстрани и никой не ги ебва за живи.

Бате -Вожд и Бащица на Велика /също/България прецакал дъртите комуняги,прекарал техните бандити ,съсипал партийката им,Докарал ги до това да целуват жоба на Путя за да не умрат от глад!:))) А Путя "денги" в Жоба не държи! Те са по сметка на Кайманите! Вот колко хубава "картинка"!:)))