Премиерът плакал заради емигриращата майка на увредено дете

Премиерът Бойко Борисов призова служителите в държавната администрация за повече човечност при решаване на проблемите на хората с увреждания.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът плакал заради емигриращата майка на увредено дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нашата Евита Перон. Да се разплачеш.

Kalin

ми крадете по малко за да има пари и за такива хора

Да направят нещо по въпроса. Всеки с акъла си се маха от БГ. За да оцелее. ...

Има ли някой още който да вярва на поредната театрална постановка на тъй наречения Боко.Само като види накъде духа вятара и на там моментално се ориентира.

В тая миризлива страна скоро няма да има читави хора. Тогава паразитите ще измрат естествено и най-после поне земята ще се прочисти.

Богатите също плачат... С присъщите им КРОКОДИЛСКИ сълзи.

Само с едногодишните субсидии за партиите могат да бъдат излекувани всички деца!

га раздаваше амфитаминовите кюфтета не рева!

Гигантите на хумора и майтапа Тошко Козарев,Тодор Колев,Фери,Георги Парцалев и др.,РЯПА ДА ЯДАТ /да ме прощават/ пред изкуството да разсмива НАРОДА ШОУМЕНА,който е ВРИД/временно имащ длъжността/ министър- председател на най-окаяната държава в Европа!!!!!!

Той не управлява, още е в опозиция.

Да оди да реве на Терминал 1 и Терминал 2 .. последователно. Правеилно решение на майката ... да оставим в България да си живеят ченгетата, прокурорите, съдиите и крадците. НИЕ НЯМА ДА ИМ ПРЕЧИМ С НЕУДОБНИТЕ СИ ВЪПРОСИ!! ЩЕ СИ БАЧКАМЕ И ЖИВЕЕМ В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ.

Извинявайте... забравих и ... да соатвим държават и на циганите... извинте, неволен пропуск.

...ей,жестоки хора -защо разревавате горкичкия премиер...в къщи цялата фамилия плакахме,не за детето и жената - за наш Бойко.Да вземем да го освободим ли от това тегло?А?

СЪС ДРАСКАНЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ

прищяло им се холандски модел на тези наглеци,а дали ще работят като холандци,данъци(непозната дума за българите)като холандците ще плащат ли,как не ги е срам,тръгнали с децата си да търгуват и да живеят на техен гръб гнусните паразити,но са случили на премиер,защо другите народи,дето се трудят и плащат данъци и сметки нямат подобен

Цитирайте вярно и не изопачавайте! Той не е плакал а ревал! Може да реве маймуна, лъв, хипопотам, слон и... Бойко! А да плаче може човек с качества ,емоции, обич, любов и много разум и съпричастност, каквато горните животни не притежават!

МНОГО ТОЧНО!!!!!ПОЗДРАВИ!!!!

Тиквоний Милосърдний

браво на жената. в англия ще взима поне едно 500 паунда=1, 000 лева кръгло за детето като соцялна помощ за детето, отделно пари за нея като гледач, отделно пари за наем, а у нас всеки ден на хляб и вода. но да побърза преди 2020, после правата ще се орежат и ще е както преди 2007.

Това Псионария пък е е егати комплаксарското име.....прилича на етиопско. А иначе към толбухинците винаги трябва да се отнасяш с десеторно подозрение за всичко.

не се обаждай,Пасионария е една от активистките на републиканците от гражданскаа война в Испания,Долорес Ибарури е истинското й име,а Пасионария е от пасион-страст,така е защитавала идеите си,чети повече не е страшно и освен това е безплатно

неграмотен и тъп герберистки троле, за теб няма нищо свято нали? Друго си е да венцеславиш вожда - Тиквата от Банкя - шеф на амфитаминовата мафия!

БОЖЕ , КОЛКО МЪКА , ПРЕМИЕР ДА ПЛАЧЕ , ТОВА И ГОСПОД НЕ ГО МОЖЕ

Оставете Го да плаче на воля - тъкмо ще се полива магнолиите.

Плакъл за емигриращата майка! А за всички майки в България кога ще плаче, те са на същото дередже. Да престанат да крадат, а не да плачат!!!

Вместо да плаче, що не вземе да се гръмне. Или да върне откраднатите милиарди в България. Иначе, майките ще продължат да бягат

Боко плаче само като загуби голям рушвет , иначе си лъже на поразия - уж имал чувства!

голям при това

Божке , кат чухме че премиерът са разплакал тук сички у хоремака ревнахме...

А ние плачем заради него.

ЕРлементарни лафове на елементарен мафиоз. Като е толкова загрижен и отговорен защо узакони кражбата на поне 1,5 милиарда от бюджета чрез саниране на четворни цени?. ВСеки българин го знае това , но кражбата продължава и прокуратурата си чеше шутката.. Нагъл елементарен мафиоз!!!

Тоя в инвалидната количка ще да е дЕдо МУ!!!

вкъщи, и за суджуци - естествено безплатни. Как да не пролее сълзичка от умиление човекът - като си помисли само за суджука. Може и малко лиги по суджука да е пуснал - това тук естествено не го пише.

тип крокодилска и си казал наум - "сега тя скоро се надявам и всички като нея. Повече за крадене ще има няма да им плащаме и на тези."

Защо плаче Та той въведе и поддържа корупцията в държавата. Ако някой не му ходи по свирката, му намира цаката. Забравихтели директорката на детската градина, която я уволниха, защото им каза истината, как са и поръчали кой да приеме, а будалайците чакат класиране по Интернет

Вах-вах. Бил плакал. А трябва непрекъснато да реве ,ако знае какво в действителност става в България.

песен на Васил Найденов - Клоунът

Крокодилски сълзи!

По-добре майката да плаче заради емигриращия премиер...

Не е плакал , а е "ревал" по негови думи. И магарето реве, ама чувства не влага! Между другото, някой да се сеща да е "ревал" от тъга? Реве се от болка, от яд, от глупост.....

Суперзаглавие... Спомних си как преди няколко години боко подаде оставка, заради няколко капки кръв на някой си мост... Е, със слаби нерви си е бащицата, не като Българска майка юнашка... А е трудно да си инвалид в България, бял инвалид, де...

Значи така, Цветанов се дърля с президента, спецченгетата търкалят районен кмет по асфалта, Борисов се занимава (уж) с майките на децата с увреждания и глобите в КАТ. Не съм сигурен какво чувам: фалшивия хор на властта, или рева на голям брой магарета.

Нали има много европейска работа? Как е имал време да гледа новини по телевизията... Но в ползу роду каза - ревах, като ги гледах. Нали иска да е близо до народа, да е по човечен, състрадателен... Той така се възмущава и Слави Трифонов от разни неправди, ама на него повече вярвам!

Какъвто народа такива и управниците.Гадно племе сме.Други бяха хората преди

Надяваме се да е катарзис, но си знаем, че е кризисен PR. И стана: "Ние знаем, че ти знаеш, че така не може".

Гигантите на хумора и майтапа Тошко Козарев,Тодор Колев,Фери,Георги Парцалев и др.,РЯПА ДА ЯДАТ /да ме прощават/ пред изкуството да разсмива НАРОДА ШОУМЕНА,който е ВРИД/временно имащ длъжността/ министър- председател на най-окаяната държава в Европа!!!!!!

Плакала съм нощем дълго, чакала съм тебе мълком. Знаела съм, ще се върнеш, мъка в радост да превърнеш.

не вярвам да е ревал! долна лъжа!

а за "избродираната" акция срещу фонда какво прави?

Държавата не функционира! Преди година и половина изпратихме до Общината писмо, подписано от над 100 родители. Искането ни беше в детските градини да се приготвя отделно меню за децата-вегани. Да, правилно се досетихте. Дори не получихме отговор. Питам се къде са всички тези служители, които получават заплати, за да бездействат!

Има един филм "Big Fat Liar".