Коментари - Цв. Василев: Министри на Борисов са под контрола на Пеевски | dnes.dir.bg
назад

Цв. Василев: Министри на Борисов са под контрола на Пеевски

Цветан Василев заяви, че част от министрите в кабинета са под контрола на ДПС и Пеевски. Доган казал на банкера, "че е късно", а Цацаров се отплащал за поста.

Обратно в новината

Коментари - Цв. Василев: Министри на Борисов са под контрола на Пеевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА КОЙ ЛИ ПОРЕДЕН ПЪТ ЦАЦАРОВ ДЕКЛАРИРА, ЧЕ ПРОКОРАТУРАТА Е ИНСТИТУЦИЯ ЗА ЗАМИТАНЕ НА ГАФОВЕТЕ НА ВЛАСТА, А НЕ ИНСТИТУЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЗАКОННОСТА. ЯРЪК ПРИМЕР ЗА ТОВА Е КТБ.

Всички са рожба на партията и кремълски слуги, имитирайки европейска ориентация. С лупа да търсите, читав човек няма да намерите.

Ще се създаде пак нов"стар"народен съд,който да осъди най после всички отрепки съсипали България!!!

Че това не е нещо ново като новина.Те и децата знаят че американското,турското,някоедруго еврогейско посолства и най-вече чрез противоконституционата терористична групичка от ДПС държат изкъсо и ония малоумен олигофрен-президентчето,Бойко ,,куражлията"(ама само на приказки),всичките министри,а да не говорим за ония безхаберници от парламента

Интервюто си беше в услуга на Василев и нямаше нищо общо с журналистиката-такава, каквато би трябвало да бъде: да търси неизказанотот, онова, което е между 2-те страни, истината...

"Малко купих, сметката е вярна, а парите ги няма", говори си сама една баба, излизайки от магазина. И при нас така се получава. Вече няколко пъти през последните 25 години.

ВСЕКИ ОПРЯН В СТЕНАТА БРЪЩОЛЕВИ КАКВО МУ ПАДНЕ!! ИМАЛО ТАКИВА, ИМАЛО ОНАКИВА!!!!! ИМЕНА ЕЕЕЕЙ МУРДАРИ ИМЕНА, А НЕ ПРАЗНОДУМСТВА.

набореееее, не четеш ли, има и имена

трябва свръхумният патриот да каже на свръхработливият патриот кое да се измете и къде ще се изхвърлят тоновете боклуци ...

каквито и реформи на хартия да сътворят...като няма кой да ги провежда,всичко се оттича.

humfry

"Гаранцията за безпристрастен процес я дават Конституцията и законите. Какви повече гаранции са нужни, освен написаните в законите", добави Цацаров. " Демагогия и популизъм. Ако всичко така лесно се гарантираше както е на думи, нямаше да има корупция и всякакви други престъпления, както и нужда от органи на реда, съдебна власт. Закона гарантира, ама едни ги пускат условно, а други ги затварят ефективно.

политико-икономическата мафия е повишила много квалификацията си.. обучението и е минало под носа ни!

Гаранцията за безпристрастен процес я дават Конституцията и законите Ха ха е това определено е ВИЦА НА ГОДИНАТА ;)

Какво ни занимавате с глупости. Този още ли не е в затвора. Позволено му е да лъже, нали е циганин. Пък избрал кого да демонизира, Пеевски отдавна не е новина. Нека каже къде изтекоха парите и кой се е облажил. Иначе само декларации и обобщения, сякаш са взети от тровете във форума.

ГЛЕДАЙ и утре....не чети..а гледай!

Е пък хайде да видим, че само гледаме как ни прецакват от всички страни. Хайде дайте някакви данни, доказателства, само празни приказки и лапнати има няма 4-ри милиарда. После говорете че няма престъпност.

Нека истината да бъде цяла. В официалния си сайт, Василев пише - Делян Пеевски е просто един от инструментите, които българската политическа мафия използва, за да рекетира българския бизнес - видимата част на голям айсберг от корупция. Политическата мафия се опитва да представи случилото се с КТБ като личен конфликт между мен и Пеевски, което абсолютно не е вярно. Аз имах конфликт с политическата мафия, управляваща страната, която ме изнудваше и заплашваше много години". Говори за ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ в България, а не в Зимбабве!

Дир-а, в статията умишлено ли сте пропуснали и другия виновник посочен от Василев, като причина за неволите му ... , а именно олигарха Прокопиев и вестничето му Капитал, спонсорирани от Америка "за" България ?

сега този го казва в прав текст.Не че го считам за невинен....просто е играч,измамен от партнъорите. Момента в който излиза това интервю е добре избран....предизборно студио Като се има пред вид обаче че намесва хора от целия политически спектър...почти..да видим кой ще се опита да извлече дивиденти.

Пиже ще спечели най-много. Той е циганин и може да прави каквото си поиска.

Цацата си е измекяр , още след 3 тия му месец на поста си пролича Слуга си е и скуга ще си остане , затова шута и друг на беговото място

Ех ..., защо мълчеше когато министрите бяха зависими от двама ви??? Много активен стана откакто си в немилост.

когато един от играчите проговори,това не променя фактите,просто става защитен свидетел,ако не у нас....то в международен съд. Много вони.

Повтарям: ВСИЧКИТЕ СА ВЪРЗАНИ! КТБ-пиб-бнб-мф-борисов-горанов-пеевски-р.овч.-тошко-иво-марин-галеви-маргини-паша-маджо-донев... ВСИЧКИ

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ЗАЩО ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА СЕ ПОДДЪРЖАТ КЛОНОВЕТЕ НА КТБ В ПРОВИНЦИЯТА В ПЪЛЕН СЪСТАВ И РЕДОВНО ИМ СЕ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ?

е видял че единствено БСП не се замесени...всички други участвуват в тия многобройни далавери. Да видим в утрешната част на интервюто....

брей, а кой беше мин.председател и фин мин, каква беше управляващата коалиция. не пиши глупости

в приватизираната от едно правителство, изключително спешно, тъмно и потайно, без никакви обяснения на когото и да било, фирма "Булгартабак", кои ли бяха там тъмните съдружници!?Дали не бяха същите, които сега разполагат с мощно течащи контрабандни канали за цигари, за стотици милиони годишно, около същата фирма!?

Кой и с чии пари направи от СТБ голяма банка. Това подсказва всичко останало. От тук и мрънкането и замитането на следи.

Абе, може да съм много наивен, обаче нещо ми подсказва, че Цецо Василев са го прецакали много сериозно, и че в това участва една голяма част от политическия ни елит. Някак си не ми се връзва с типичния пирамиден фараон...най-малкото, няма да бяга в Сърбия, а ще отиде на някой остров и ще си харчи парите на спокойствие.

Не е солов играч...

Всички в "черно," Цв. Василев целия в "бяло"!!!Само дето на "белия" фон, черното става, още по тъмно.

Забавно е Борат Василев какви апокрофни разкрития прави. Достоен за номинация. Всички действащи агентури в страната ги замениха с името Пеевски. Удобно като за назначен бушон.

няма невинни...това става ясно от интервюто. Някои тук се опитват са стоварват вината избирателно,но който види 24минутното интервю ще разбере че невинни няма....всички участвуват според силите си.

Виденов да не живее като обикновен българин? въпреки че нещо бях чувал за жена му. То на тези които искат да минат за честни - жените им печелят парички като на Кадиев - от енергетиката. Та нямам нищо против Жан - ама че именце, а реват против Воче и Бергендорв, а може майка му да е мислила за Валжан. Ама като не той, а други фалирали държавата, той защо беше - само зрител.

ОТ НАПИСАНОТО ОТНОВО СТАВА ЯСНО, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА КОАЛИЦИЯТА БОСТАН И ТОВА Е ОЧЕВАДЕН ФАКТ. КОЙ Е ПЕЕВСКИ- ЧОВЕКА НА ДПС И НА ДОГАН. КОЙ Е СТАЛИЙСКИ- ПОДСТАВЕНОТО ЛИЦЕ НА МУТРАТА БУДА. КОЙ Е ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ- ПРЕСЕЧНАТА ТОЧКА МЕЖДУ ПЕЕВСКИ, Т.Е. ДОГАН И МУТРАТА БУДА. КАКВО ТОЛКОВА СЛОЖНО ИМА, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА? КАК БУДА ДОЙДЕ ОТНОВО НА ВЛАСТ- ТОЙ КЛАТЕШЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ КАТО ПЛАЩАШЕ ИЗМИСЛЕНИТЕ ПРОТЕСТИ ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ СПОМЕНАВАНЕТО НА ПЕЕВСКИ, А ДПС СВАЛИ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГО БУТНА ОТВЪТРЕ. ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧИ ЕДНОВРЕМЕННО С МЕДИЙНОТО БУТАНЕ НА КТБ. СЕГА БОСТАН СИ УПРАВЛЯВАТ НА ВОЛЯ И СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ АКТИВИТЕ НА КТБ ЧРЕЗ ПЕЕВСКИ И СТАЛИЙСКИ. А ЗА ТЪПИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ НА ГЕРБ ОСТАВА ОТНОВО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ И МАФИЯТА ДА СИ ПРОДЪЛЖИ ДОРАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА. И КОЙ В КРАЙНА СМЕТКА ДОВЕЖДА ДЪРЖАВАТА ДО ФАЛИТ- НИЕ С НАШЕТО ГЛАСУВАНЕ.

не сте ли чували бг лафа"карай да е весело !"или господ ще ги съди ??

знаеш ли кой е Чардафон? Щото аз бях добра ученичка, но за него не бях учила, пък и малко се учеше за Съединението- нали стана през главата и въпреки Русия. А през 1908 г. Фердинанд в Търново обяви независимостта на България и Третото Българско царство. Чети Чардафончо - чети Пенчо, не само за комунатата, които съсипаха и сега съсипват България.

Леле, колко са отчаяни кукловодите, щом и тоя доказан бандит го пуснаха да лае срещу бат Бойко...

Бат Бойко, значи!?Колко нежно и патримониално!?Едно време ближеше около Тато и Батето, сега настанил се около бат Бойко, заблизваш по необходимите ти телесни отвори!?

Това е повече от скандал!Мислете с главите си!

Горанов беше човекът напуснал групата на ГЕРБ в парламента, заради ''ниското заплащане". Как сега, като министър получава толкова много повече е въпрос с повишена трудност. Как и изказването му напускайки парламента, че ''връстниците му направили милиони", което искаи и той се вписва с официалната му министерска заплата ... Но слепи и глухи са медиите, защото иначе няма субсидии и рекламиране на правителствени програми. Няма кой да му припомни неговите изказвания и то само преди 2-3 години.

работа с КТБ...затова се върна.

комунетата забравят Жан Виденов. Той успя цялата държава да фалира. Този или да кажем и ББ - само няколко банки - а онзи -всички. Отидоха им на хората парите - аз както и досега нямам в банки - живея си живота. Явно всички българи са комунета щом забравиха хиперинфлазията на Виденов, купонната система на Луканов, нямането на Тато, когато и тоалетна хартия, банани и всичко нямаше. А сега всеки яхнал западна бричка, но не Лада, кара по магистрали и реве - Боже дупки. Пак казвам няма гладни хора у нас - има мързеливи и неграмотни.

Куку човека ти казва че Тиквонйй II ще фалира цялата държава скоро:)) Но ти си тъпо парче и не вдеваш

А капиталист се става с капитал... ей за това някои хора забогатяха за една нощ,а го отнесе Жан Виденов който и до днес живее като обикновен българин. Тука играта не е да заграбят начален капитал,а да станат още по богати...чрез изпитани финансови схеми на грабеж.

интервюто е в стила на Курвалезич. Клюки и новини от весникарски изрезки. Ами попитай какво е казал Василев и защо Доган му е казал че е късно, попитай, какви са били парите на Пеевски в банката, ами попитай колко пъти се е срещал с Борисов и кой е бил свръзката между тях. Ами попитай кой нареди държавни пари да се държат основно в тази банка. Аз поне знам че е Станишев. нищо. Клюки които знаем и от вестниците.

Това го знаем всички ние, по-интелигентните, които не сме гласували за Борисов.

дА СИГУРНО ТРЯБВА ЗА СтАНИШЕВ ДА ГЛАСУВАМЕ...ЧЕ Е ЕМНОГО ЧИСТ

Гласувайте за ДПС ,така всички цигани ще се съберете на едно място

за Борисов...сигурно сте гласували за другия споменат кръг....Какво се правите на ударени.

Кабинета е назначен от САЩ , но със строг контрол на Доган тоест ДПС това не е тайна за никого ! Бойко Борисов управлява с благословията на ПЕЕВСКИ , затова сме най-бедните и нашите деца знаят и бягат от БЪЛГАРИЯ , това е истината , спомнете си за списъка на работещите срещу България Америка за България всеки се старае да унищожи местността България !

извинявай, но какъв САЩ ми пробутващ до пеевски, до доган от тошовата дс, до подаряващият овчарки на путин... хайде бегай... той и хайл путлер се загрижил за бежанците, ама през собствения и нтерес - за петрол и военни бази

Да беше се писал направо галфон..Тоя Чардафон не е бил някакъв комунистически обирджия на мандри?Аман от такива глупаци, като теб.Колкото и да ги ограбват, пак не разбират..САЩ им били виновни на идиотите им с идиоти..Те си избират БСП-ДПС-Юруш, после САЩ им виновни

Опеееееел,пак изпростя.Гея-бея-злодея бяха малко на власт.Даже не успяха да набутат мамин Мазньо да замете следите.Обаче мутрата със тези пиявици от реколта на дъртите партизани-начело с Плевнята, Горанов,Павлова и да не ги изреждам са стотици пъти по-мръсни и от д-р Менгеле, разбери го най-после.

Чрез КТБ със съдействието на държавен механизъм се осъществи обирът на века за родните ни условия. Обраните сме всички ние и ще плащаме до живот, че и след това. Че Василев е част от цялата схема е от ясно по-ясно, ама сега го яд, че малко е взел от баницата.... А че Пеевски и Борисов са в един отбор или поне - не си пречат за постигане на собствените си цели е видно за всички. Проблемът е, че знаем и виждаме какво се е случило, но няма какво друго да направим, освен да лаем по форумите.

има какво друго да направим ама не ни стискаа щото по удобно на форума на топлооо :))) айдеее отново иде зимата на нашето недоволствооо

И като недоволстваше по предна зима до къде я докара? И като излезеш на площада какво ще постигнеш - няма политическа сила с воля за промяна, за да има кои да поеме политическо управление след подобен протест. Затова, другото, което може да се направи е само едно - терминал 2.

че КТБ е пирамида - пирамида е, или по-точно беше. Но като го гледам великият банкер - измамник същи. И той е печелил от "алчността" на вложителите си. Че са алчни - алчни са. Всеки що-годе нормален човек е знаел, че ще гръмне, но са смятали - е още малко да попечеля, пък..., малко ненадейно им дойде. Тук вече да питат Цацата и по-точно дебелата свинка защо точно в този момент. Да видите от какви свине ни зависи и политика и съществувание.

Къде е батко сега, пак се скри зад цъфналите магнолии. То само с ядене не може трябва да имаш и малко акъл

" Гаранцията за безпристрастен процес я дават Конституцията и законите. Какви повече гаранции са нужни, освен написаните в законите" Думи на главен прокурор. А кой дава гаранции за безпристрастноста на съставителите и тези които са приели законите, а също така и тези които ги прилагат. Аз твърдя и го доказвам, че Главния Прокурор Сотир Цацаров е корумпиран тип, а съдебната система е слугинаж на мафията-Факт , един единствен и неоспорим-Изчезват 4(четри милиарда лева) -няма виновни, няма наказани-има само потърпевши.Е това ако не е доказателство за корупция и мафия тогава какво е?

и като прибавим източените пари от сметките на държавните фирми, нек, бех, училища, болници, общини и други стават към десет милиарда потънали в частни джобове. местан нестово лаеше в т.н. народно събрание да се обяват ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ВЛОГОВЕ В КТБ.... днес се видя кой ама кой имаше полза от обявения фалит на ктб..... държавните пари се източват, милиционерче местанско, с кредити, не с влогове... и кой, кой почна да излиза на светло,кой, кой притежава властите - парламентарни, медиини, законодателни, изпълнителни, съдебни, прокуроски КОЙ КОЙ КОЙ

Брокерите били пеевски и сталийски...тоя последният, нали почина,беше министър на отбраната.

Ами сега синчето му продължава с делото на тате.

Ама има син.Кадърен бизнесмен, успял.Те всички са такива..Като им харижат по някой и друг милион и стават много успешни

Става дума за Сталийски младши -крупен понастоящем "бизнесмен" биз бизе с Бат Бойко!

А нас ни бият и държат гладни, за да гласуваме за тях.

стига рива вий сте най-добре :))) цял живот си карате купон нон стоп

Този не разбра, че държавата реши да спаси ПИБ, а да жертва КТБ. И сега комбината дпс-герп ще опоска каквото е останало от активите, а всички пасиви ще са за сметка на народа. А боко няма НИТО ЕДИН негов министър - всичките (включително и той) са назначени от едно посолство в един парк в София!

Какво ли няма да направи тоя престъпник, за да отърве кожата. Че иначе я затвор, я нещо друго.

Вместо да изправят пред съд мустакатияткрадльо, някакви издухани журналистки си правят пари. Този мошеник да разкаже как е дал няколко милиарда да финансира путинската агресия в Донбас. Ясно е и защо е недосегаем за България. Седи си в путинската крепост Сърбия и лъже

А нас простите българи ни залъгват с бигбрадъри, фермерски шоута и море от турски сълзливи сериали. Е българи скоро ще имате сериозно основание, визирайки казаното от господина да ревете като магарета и от сърце.

ма то дето го казва господина с мустаките е ясно от бая време ама толко ни е на нас акъла и волята и концентрацията над нашата си работа вече 20години и кусур години

"Процесът се води от съда, а не от прокуратурата". Малко се е объркал г-н главният прокурор!Господар на процеса е прокуратурата, а съдът решава спора между страните.На за да стане това и ниобходимо делото да влезе в съда.До момента няма изгледи да се случи.

Другарю, Да бяха само министрите под негов контрол, ами то цялата държава! Ако случайно има нещо, което Пеевски не контролира, то то е собственост на Бойко Борисов. Така, че не се коси, скоро ще можеш да се върнеш у нас, жив и здрав да си! А като си там пий една жолта ракия, както пее Миле Китич!

миле китич е цааар :))) удара у главу со шампаняяяц нейно мало гладко църно коленооо :))) ЮЮЮЮюююююю

Кога ще го застрелват тоя нещастник? Колко още да чакаме? Ясно е, че песента му е изпята, но какво се мотаят още.

Коя Песен,назад назад моме калино със Искров ли???

не срами народа, щото ти си нещастникът не василев, ти