Трайков шокиран от твърденията, че не си е свършил работата

Мотивите за оставката на икономическия министър не са лични. Това обясни в студиото на „Тази събота” самият Трайчо Траков.

Обратно в новината

Коментари - Трайков шокиран от твърденията, че не си е свършил работата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

B българия интелигенцията не вирее. виреят тарикати, милиционери, мутри, нагаждачи като младенов. Hовият министър добрев изглежда интелигентно момче и предричам, че и него няма да го бъде.

БРЦК

Трайчо Трайков не направи НИЩО да разнищи енергийната мафия. Като му погледнем СВ -то май ще излезе че е мафиотска креатура. Само през ЕРП-тата изтичат по 2 милярда на година.

А верно ли е, че Трайчо е внук на Живковият министър Георги Трайков и син на шефа на БТА от онова време Боян Трайков?

Как може да си толкова запечен и да спориш за глупости Всичко прочетох Ти си заядлив и елементарен

Момче, аз съм с МИО, с два западни езика плюс руският, с 52 години стаж, в т.. и зад граница. През цялото време на управлението на ДС на страната ни /защото няма и един ден тя да е била водена от експерти или граждански специалисти/, аз получавах само упреци, обиди и псувни от хора, които с труд се подписваха, но бяха посланици, , секретари, лидери.. Цялото управление на България вони на милиционерщина, на евтин подофицерски парфюм, разгонени нерези и от нагли простаци. Нито една стъпка на наследниците на Тато и на десните днес ченгета не е била по посока държавни интереси, към народа или бъдещето на нашите деца. Алчност, комбини, липса на култура, на морал, на уважение към човека - това са българските политици. Казал го още Чърчил, специално за нашите говеда на власт. Не се коси, не разчитай на признание, трябваше да влезеш в глутници на тези провинциални парвенюта и крадци, за да не те боли днес. И да не съжаляваш като мене, че си си дал младостта и живота за една деградирала бивша държава.

ТРАЙКОВ,тези ти изписаха вежди-горе главата.Един умен човек-винаги ще се реализира-народа не е толкова глупав за да не те оцени.Успих в бъдещето.

ти не си си имал достатъчно работа с партийци. Те могат да се усе..т и да се упер .т. И все на гребена на вълната и бонусите да бъдат.

трайчо, не се сърди на боко.нали разбираш , че е безсилен.занимава се с яйчарите,а за истинските проблеми - високите цени на бензина,лекарствата и тока мълчи като ..тка.ЗАЩО?

Digweed

Когато човек има проблем, първата стъпка да се пребори с него е да приеме че проблемът съществува. Пожелавам ти да направиш първата стъпка, дето казват при теб в ЮЕСЕЙ, As soon as possible, or asap!

+1 !!! Прав си ... Не се опитвай да ограмотяваш елементарните герберасти- за тях бойко дори никога не е бил комунист или наркодилър в групировката СИК... Какво да им казваш на тия тапани повече...

Ехо- елементарния гербераст - за твое инфо- има голяма разлика между енергия и електроенергия..... То е като да пиеш или от аналгина за глава , или от амфетките на Бойко-Рапона пак за глава... не е едно нали... А на не ти е мястото тук да се правиш на по умен отколкото си- интелекта ти , личи по агресивността и липсата на елементарна култура-ако знаеш изобщо какво значат тези термини....

Digweed

Абе търся в речника думата "гербераст" ама я няма. Би ли я дефинирал? Като казваш че има разлика между енергия и електроенергия нещо не те разбирам. И не защото не знам какво е енергия а защото ти самият (позволявам си да се обърна на Ти, тъй като е прието че с деца може да се говори по неформално) си се изразил доста неясно.. Каквито и енергии да са ти в главата, всичките имат едно общо нещо - тяхната единица, т.е Джаул.

Balgarin

Николай Младенов - Браво!

Абе ти нормален ли си ? Ако "52" има нещо общо с възраста ти, трябва да помниш как този дупедавец ходеше като кученце след Надежда Михайлова и и носеше чантата.След като СДС отиде в трета глуха, той почна да си търси друг господар.Все пак той е издънка на стар комунистически род и е свикнал цял живот да бъде на някаква хранилка.Така, че не само приятелят си Трайков ще предаде, но и майка и баща, ако има изгода.Не ви ли прави впечатление как яростно напада бившите служители на ДС - ами той в тях вижда миналото на родителите си.

Digweed

Искам да отбележа че е похвален факта, като вземем в предвид предишните ви писания, че не сте написали "детските" деЦките. Браво и продължавайте все така

изгониха траичо, защото не си траеше, а риташе мужиците по червените задници. сега отново ще има "вечна дружба" и лизане на мужишки задници под раководстото на лизач номер едно -агент гоце.

Евала на тоя човечец... Наистина - лично аз мисля , че той е един от умните и честни политици- обаче които никой от политическата върхушка не харесва.. И скоро ще го омаскарят.... ЕВАЛА ЗА СМЕЛАТА МУ ПРИКАЗКА ЗА СТАРИТЕ РУСКИ ТУРБИНИ ДЕТО РУСНАЦИТЕ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ ДА НАРЕЖАТ ЗА СКРАБ- А НАШТЕ СЕ НАТИСКАТ И СЕ ГЪЗЯТ ЗА ТЯХ .... И КАК НЕ- НАЛИ ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ КУПИ ПРЕМИЕРСКИЯ СТОЛ НА ТОЯ МЪРЛЯЧ - ББ - ТА СЕГА ТОЙ КОЛИ И БЕСИ... И Е ГОТОВ НА РЕЛСИТЕ ДА ЛЕГНЕ ЗА БЛАГОДЕТЕЛЯ СИ- ПРЕДСТАВИТЕЛ НА РУСКАТА МАФИЯ У НАС... А ТРАЙКОВ ДА СЕ ПАЗИ - ИМА МНОГО АКЪЛ- НО С МАФИЯТА САМО АКЪЛ НЕ СТИГА .... ЕДИН НАИСТИНА ДОСТОЕН БЪЛГАРИН КОЙТО СА ПРОПУСНАЛИ ДА КУПЯТ - ТОВА Е ТРАЙЧО ТРАЙКОВ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Трайчо пропуска чий кумец е Николайчо. За всички е ясно, че след като организатор е протокола на МВнР, то отговорността е 100% на Николайчо Младенов. Това момченце освен "ДС агенти" друго май не вижда. Някой помни ли резултатите от едно друго посещение - това в Казахстан. Ами посещението в Тунис? Николайчо може би е подходящ за манекенче или нещо друго така по-лежерно. Що касае протоколите, било на външно, било на друго министерство, а и протокола на Министерски съвет са пълен смЕх. А какъв смЕЕЕх ще падне с отиването на г-жа Боряна Симеонова за посланик в Мароко. Ето и сериозните мотиви на Николайчо Младенов по това предложение ""За Мароко правителството предлага Боряна Симеонова. От 1998 година тя работи в Министерския съвет, началник е на Дирекция Държавен протокол". Има изключително много опит в работата си тук в Министерски съвет, работила е с четири правителства", каза за нея Младенов. Е те това е! Думи нямам. Ама кой те пита човече.

Другрю Владобранков, само един цитат от Википедия, относно мерната единица за енергия: "Киловатчас (означение: kWh, често също kWh) е единица за измерване на активната енергия, кратна на ватчас (Wh). Тя не принадлежи към международната система SI, но поради голямото ѝ практическо значение ISO позволява използването ѝ в специални области заедно с единиците SI. Такава област например е електротехниката. Чрез SI-единицата джаул тя се изразява така: 1 kWh = 3,6 MJ Киловатчасът е една от най-популярните единици, тъй като с нея се измерва консумираната от потребителите електрическа енергия. Край на цитата

Digweed

Само да вметна че, Уикипедия не е място от което да цитирате каквото и да било, особено като не знаете. Още в този момент мога да напиша в уикипедия че единицата е слон за секунда, при което вие после ще ми го цитирате и ще ме карате да се върна в първи клас. Приятен ден

Ти преди да изразиш толкова "компетентното" си мнение се научи първо да пишеш.

Ти ако се возиш (като куфар) на Трабант, проектиран през 1950 година и произведен 1982 година и Форд , проектиран 2005 година и произведен 2010 година ще усетиш разлика. Така е и с турбините. Иначе, питай гугъл и ще видиш , че енергията се мери във Ватове . Иначе Трайчо е най-свестният министър и явно им пречи да крадат, а в енергетиката има най-много за крадене

траиков е уволнен по настояване на руската мафия, раководена от агент гоце. а ходенето на плаж на министри в командировка е хлапашка работа, инфантилизам, продалжаващо касно детство, исползувано като птетекст.

истината е ,че уж бойко е против руснаците а всъщност е човек на руската мафия.а трайков е интелигентен човек който му пречеше

Ако всички в един глас твърдяха че причината е в забавянето на интерконекторните връзки на газопреносната мрежа щях да кажа ура най-после се вземат мерки против руския газов монопол обаче видите ли мотивите за оставката били лични... т.е. определени от личното виждане на Цветанов за Трайчовата полит коректност.

Поредното голямо насиране на едно некомпетентно правителство."Вие го заслужавате"!

Трайков май ще се окаже най-свестен. Тиквеникът го смени, защото единствен искаше да защити националните интереси. Супермен използва гафа на онова парвеню - Младенов, за да изрита Трайков от играта.

Трайков искал да защити националните интереси??!!!!Ти добре ли си бе Пич? А АСТА, а шистовия газ? Да не продължавам повече......

ANGEL DIMITROV

Май ти не си добре!Наистина това момче се оказа мъжко момче .Което имаше собствено мнение и го отстояваше въпреки пожарникарските водоструйки и нападки от ЦЦ.А че обра негативите на онова лайно Младенов то е от ясно по ясно .Това е най слабия външен министър който сме имали до сега . Срам за България в очите на света . А че на плажа са били всички5те в т.ч. и ББ то е от ясно по ясно .

Аз съм добре, не ме мисли, като ги гледам другите хубостници какви мекерета са, начело с малоумния премиер, Трайков е 10Х по-начетен от тях. Самият факт, че го изгониха заради гафовете на друг трябва да ти задейства сигналната лампичка, пич... Ако по твоята логика той е защитавал американските интереси, то я се напъни да се сетиш чии интереси защитава Тиквата и защо?! Жокер - не са българските.