Цветан Цветанов: Партията иска единствено Борисов за премиер

ПГ на ГЕРБ ще възложи мандат на Бойко Борисов да състави кабинет и това е човекът, който партията желае да бъде министър-председател, каза Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Цветанов: Партията иска единствено Борисов за премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе-Батко Бойко искам аз!!!Сади картофите у нас!А главата му е тиква!Пълна с плява и...мотика:)))Бодигард е страшен той винаги готов за бой!Проста мутра си е той!Заслужава много бой!Но народа си проззз!И търпи тормоз:)))Смяна трябва на политическата система!!!!Всички от -затвор и...нови!!!!

Хора, разберете, че това са тарикатски герберски игрички. Целта е да остане правителството на Близнашки още шест месеца.

Мутрата и физкултурника - в затвора.

ДНЕС Е ХУБАВ ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!!! Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов вече може да бъде криминално регистриран. Това следва от решение на Върховния административен съд (ВАС), съобщи "Правен свят". Върховните магистрати оставиха в сила решението на Административния съд в София по делото за криминалната регистрация на Цветанов. Мотивът Цветанов няма правен интерес да обжалва решението на първата инстанция. Това означава, че той вече трябва да получи полицейска регистрация по силата на Закона за МВР. Преди това обаче трябва отново да му бъде свален имунитетът по наказателните призводства срещу него. Самият Цветанов призова за това главния прокурор Сотир Цацаров вчера.

Мутрата и физкултурника - в затвора.

Само така , Цецоооо..!!!Избирайте си го и управлявайте..!Всички останали са безотговорни ,лъжливи и страхливи мекерета...!!!45

боли ме фара кво ви иска партията

ХА ХА ХА! Започна се! На нов глас!

Само Б.Б. за премиер е казал Цецо, а имал предвид Бойко Бандита.

КАКВО ИСКА ПАРТИЯТА НЕ Е ВАЖНО! АМЕРИКА НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВИЖДА ПОВЕЧЕ ТАВАРИШ БАРИСОВ И ТОЧ-КА! ...А ДА СТЯГАЙ СЕ ЗА ЗАТВОРА ТАВАРИШ ЦВЪКАНОВ :)

Само в България е възможно Тиквеник и осъден криминален престъпник да ръководят партия.

Цецо вместо да е в затвора, той пак ще ни ръководи и управлява"мъдро"....Е затова ще живеем така! Не мога да разбера този народ мисли или не?

Изглежда това е единственият начин за спасение на България!

цецо е откровено тъпо парче - физкултурник и това е голяма аномалия

Бойко Премиер и пълен мандат! Азът на Бойко е гаранция за поета еднолична отговорност . Вярвам ,че ще успее да изведе страната от батака ,въпреки съпротивата от останалите в НС

Блаженни са вЕрващите си

да не би да е вожда Ким Чен Ир, нали се сещате на коя държава. Подкрепящите го - направете си тест за интелигентност, ще го намерите предполагам в някой от лично списваните сайтове на ББББ(българския Бог Бойко Борисов). Винету да ви е на помощ. Той каза!!!

Засега АЗЪТ му се отразява само в движението на паричните потоци от нас към него и бандата му.

Мислим ,че Пламен Нунев има повече капацитет...

ще падне пак лапане... за сметка на баламурниците от цял един народ

А защо ГЕРБ като партия се олицитворява с държавата! Нека ББ да си управлява партията, но няма нужда РБългария да изпада в ситуацията на ГЕРБ! Не е все едно да оглавява определно количество "мазници" и един народ! Цецко е тотално изпаднал " в джаза"!

А защо не ЦЦ за премиер??Много е подходящ.

Инвестирам в 6 апартамента

Цецо, любовницата ти от Търново иска добър пост във властта, а незаконната ти дъщеря иска бащинство!

Да знаем и да сме осведомени

БОКО, ДА НЕ СИ ПОЛУЧИЛ ЕРЕКЦИЯЯЯЯЯ

А народът иска цветанов в затвора - стига престъпници са издевателствали над хората!!!

престъпник е този, с тази високо интелигентна визия, дай Боже всекиму. Ако имаш различен КИ от него, поздравление! Последните избори показаха, че той е критерий за морал, честност, почтеност, загриженост за добруването на народа и борец срещу негативите на обществото. Честито на победителите, скоро от "осанна" до "разпни го" ще усетите тънката нишка. Тогава ще разберете, че отново сте направили(за кой ли път) грешен избор. Примери, дал Господ.

Тук няма новина. Въобще защо Цветанов трябва да бъде интервюиран. Наизуст знаем какво ще каже.

Аз така мисля,пък и нашия лидер така казва

Партията -това съм АЗ!

Правилно! Независимо, че звучи марксистко, защото е имало един лозунг в превод звучащ така: Когато казваме Ленин, ние разбираме Партията, а когато казваме партия - ние разбираме Ленин! Колко си прилича днешната ГЕРБ-Борисов зависимост!

Коалиция - геРЪБ , трансформатори и патологичен фронт! Първите нямаше да управляват, ако нямат мнозинство, вторите ако Боко тиквата е премиер, а третите със турска партия /Касим Дал в РБ/! И каква стана тя? Ще "управляват", защото ще им е за последно, да имат тази възможност да крадат!

Вие тук сте едни безделници които само се лигавят един с друг. Вземете по една мотика и отивайте да изкарвате хляба с си с честен труд, а не да натискате клавиатурите и да тролничите на този на онзи. Бойко е единственият на който можем да поверим управлението на България, защото видяхме как всички други съсипаха и грабиха с пълни шепи. За подигравка и за смях сме станали пред целия свят. Всичко се потроши, съсипани сме, изпаднали на дъното и мързелив народ сме станали. Работа има но не ни се работи не ни се учи. Кадрите заминават за чужбина. Дълга е темата. За Бойко сме гласували не искаме друг министър председател. "Бойко не ни предавай, защото без теб сме обречени на произвола и на разрухата."

И сте се нарекли "разумна"... Каква пародия...

Една тиква издигната от една шеста от правоимащите с какво нахалство си мисли,че има всички права

простотия, платена реплика или елементарно манипулирана неграмотна особа. Чакайте България да се оправи! Няма как да стане с този "лош матриал".

Само той ами. Опашката отзад да не си мислят,че за тях сме гласували!

Какво сте се разлаяли по форумите. Ако това правителство не ни отлепи от дъното, жална ни майка на всички.

Два варианта-или наивник,или манипулатор (Човек, който умишлено, по нечестен и хитър начин ти въздейства да направиш нещо, за да постигне той целта си).

Комунисти от всички партии съединявайте се!

чадо, вече се случи.

Като чета написаното във форума, се връщам с 4 години назад във времето, на откриване за себе си на действието на "Синдрома на 100-те маймуни". Тогава в дебатите с дир-а, им предсказвах какви ще са ефектите и на "ДОМИНОТО" и "БУМЕРАНГЪТ" ... , но кой да чуе. Днес ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ, НО ВЕЧЕ КАТО ФАРС. Добър ден пожелавам на модератора и успех в работата му по множенето на "100-те маймуни" във форума на дир-а. Поздравление и за "Дървосекача", организатор на първата най-дългогодишна по своето съществуване ГРУПА, ГРУПА НА СЪБУДЕНИТЕ БЪЛГАРИ, барабар с троловете - мекерета на компрадорската ни буржоазия. Нейното истинско лице вече се вижда в трагедията й, "САГАТА КТБ".

така трябва да бъде само Б. Борисов трябва да е премиер победителя трябва да носи пълната отговорност един кораб се управлява от капитана му а не от някой матрос, юнга или мичман

Само не ми ясно как се "носи пълната отговорност"?! И след като управлява ГЕРБ почти четири години, по-добър ли стана живота в държавата, та сега пак са те?

Естествено ,че при ГЕРБ беше много по-добре във всяко едно отношение отколкото е сега!!! В страната редовно влизаха свежи пари от различни фондове,които в момента са спрени,бяхме с най стабилната банкова система в разгара на финансовата криза, строяха се пътища и съоръжения строежа на които в момента е замразен за неопределено време. Излишно е да се споменава за дефицита в НЕК и НЗОК.

Евала на Дирниците, всичко критично по мой адрес да се трие безмилостно! Щото от утре, като стана премиер, нали се сещате какво ще ви се случи!

Ще слушкаме, ще сменим резбата, ще сме по-ниски от тревата! Милост!

Ураааааааааааа!

А искаш ли един зат врата?

Хари Белафонте (на английски: Harold George Belafonte, Jr.) "Ураааааааааааа!", защото като добави адаша и "ПО ПЕТ, НА НОЖ!", веднага ще се свърже с Кюстендил, Дупница, Лая Манолова, Местан, Сали и ... ДПС - заличаването му като партия. "Пиши! За кого е това Ура?", е за всичките български етнически партии в 43-тото НС.

Ако ГЕРБ се върнат на власт,а то със сигурност ще стане ще назначат още полицаи нищо неработещи и с още по големи привелегии.Ето това ще стане.Реформите .....ще чакат......

А заграждения пред парламента ще има ли? И денонощно полицаи, да пазят народните избранници от народната любов? Или това беше при един друг парламент и при едно друго правителство?

Нали всички сме наясно, че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. Стига сме се драли и плюли един друг. Очевидно е ,че ако заедно не седнем и се помирим, няма как да излезем от тресавището. Все пак за ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака и т.н. са гласували българи като нас и няма как да ги отсраним да не гласуват пак така.

Подкрепям. Бих искала разбирателството сред народа да не позволи на "разбирателството" между партиите за равен дял в ограбването на народа.

....а Българският народ не иска да гледа тези двамата в парламента!!! "Б.Б и Ц.Ц"

Кой ти дава право да говориш от името на българския народа бе трол???...

Тука поне 20 човека яко са се развртели с парцали, с метли, и снегорини, Чистенето, знаем кой го поръчва, но защо ние плащаме? Група баби- портестутки

ЧЕСТИТО! ХЕЛОУЙНСКА ТИКВА - ПРЕМИЕР:) оставка бе!

Когато гледам или слушам Цветан Цветанов, не мога да не се сетя за IT-специалистите Николай Найденов и проф. Евгений Николов.

Промяната в ГЕРБ е очевидна. Те вече се държат много по-диалогично и европейски. И това е благодарение , че хора като мен гласуваха за РБ, от които много зависи в този парламент. Коалиция излиза че не е мръсна дума, а дори задължително за местните нрави. Обнадежден съм.

Не бъди така обнадежден!!! Невежи са хората като теб!!! Сриването на икономиката не е започнала от вчера, а именно от прехода когато Костов беше на власт и се продължи раздържавяването като разпродаването на основния икономически отрасъл на БГ а именно Тецовете и други държавни предприятия! Сега Костов отново е на власт под формата на "Реформаторски блок" с ръководител Г-жа Не (трудно казвала НЕ)!

Смее ли някой да не вика- "зиг хайл"? Близачите на Бойче са омаяни от божия му произход! Те много добре знаят че ако не е той те са загубени! Калинки!

Пожелавам на народа на България едно безборисово правителство!

ББ пак ви сложи тапата путинчета червени.

ама ти е много ограничено мисленето. Путинчетата са ти най-малкият проблем. Тапата е за всички нас, електората. Или и ти като шопите: не искам аз да съм добре, искам другите да са зле? Макар че и аз съм отявлен русофоб.