Коментари - Масови арести в София след палежите на коли | Днес.dir.bg

Масови арести в София след палежите на коли

Над 60 души са били задържани при спецакция на СДВР и дирекция „Специализирани полицейски сили” в София, насочена срещу зачестилите палежи на автомобили, съобщи МВР. Премиерът пък поиска законодателни промени срещу подпалвачите.

Обратно в новината

Коментари - Масови арести в София след палежите на коли | Днес.dir.bg

Коментари

Кофти работа. Днес ме арестуваха. Снощи звъннах на баджанака и му викам: Пали колата и идвай!. Много бързо действат ... нашата полиция ни пази,

нешастници, ако ви стиска запалете "посрано20", презхуи агентството и садебната палата, кадето се подвизават комунистическите мафиоти.

Робине, има нещо сбъркано в теб. Ако продължава страхът ти и мислиш само за комунетата ще се изпортиш - или в Курило или на друго място , което не ти пожелавам. З А Щ О Т О комунетата са навсякъде: и на Позитано и на Дондуков и в Безродното събрание - и в президиума като председател и в Министерския съвет като министър-председател и в МВР като министър и в Светия синод и т.н. Вземи се в ръце и разбери че има ХОРА, КОИТО ОБИЧАТ БЛИЖНИТЕ СИ И ТАКИВА, КОИТО ОБИЧАТ СЕБЕ СИ и парите.

да се обяви награда от 100к и ви гарантирам, че след неколко часа подпалвачите ще бадат занесени в чували кадето трябва.

хех, а ако някой невинен - от самите подпалвачи?? ти си по-зле от полицаите, либерал нещастен.

Пак ли някой или нещо прече на родната полиция да си свърши работата??/Е ако запалят някоя тяхна кола ще стане като с наглите: Тези които отвличат богатите и заплашват управляващите се хващат веднаг и се шуми много за това..А когато отвличат, убиват, изнасилват палят обикновените хора...голяма работа..има само обяснения и оправдания...политически били..пак много ги е страх да не испуснат властта.....

Трактора е работил в 6-то управление на ДС - отдел "Терор". Той много добре знае как се всява страх и паника сред хората.

Дянков да вдигне акциза на бензина, разредителите и запалките - подпалвачите ще банкрутират!

Трактора няма да прости така лесно.Не е необходимо да убива никого.Измисля една такава подобна схема, хвърля в паника цял народ и какво по-добро отмъщение.Той с това се е занимавал цял живот

Гледай го па тоя, трактори и комбайни вижда и конспирации, глупости, полицията ни е толкова некадърна и мързелива нема ред това си е и нема и да има, ние сме отдавна провалена държава.

Дайте на Бате Бойко един пожарогасител и един АК и да оптави работата за нула време. Нали е бил охрана, знае как се пази, пък и пожарникар е бил, знае как се гаси подпалена кола.

И аз като Михаил Миков се чудя, дали се отнася за криминален или за политически случай. Защото вчера Станишев каза "Имаме национална задача да се свали ГЕРБ от власт". Ама не уточни, как. Жал ми е за хората, останали без евтината си кола и за гражданите преживяли потреса да бъдат арестувани.

Милиционерите вече искат повече права. ( Накъде Повече ?!?) Така вече ще имаме най-многобройната милиция (и най-некадърната) с прекалено големи правомощия. Имаме правителство движено единствено от корпоративни интереси и зле прикрит стремеж за тотална еднолична власт. Ако това не намирисва на ФАШИЗЪМ - Здраве му кажи. В Никакъв случай не симпатизирам и на БСП.

За тия "трошки" хората са се утрепали от работа за да могат отново за работа да ги ползват! ще ме извиняваш ама ако ти запалят твоята трошка друго ще говориш!

Оооооох, Колко болен народ, и колко болни мозъци! боковци, тикви и други крадливи зеленчуци. Мръсотия, злоба, простотия, омраза и лицимерие. Изливане на озлобление във форуми. Глупаци, подпалвачи и огрухани, изтормозени, болни и гладни хора... Прост .... Бедна Д... Хак ви гербери, коалиции, пенсии. Както е подкарана до 20 г. няма да има и папер от държавата на Аспарух. Няма ли да излези този народ? и да си реши проблемите??

Колко прости тъпи нахални и мързеливи са милиционерите гейберасти. Да не може да си носим бензин за доливане в резервоара и за дърворезачката, нафта за разпалване на печките, силна ракия, нафталин. А лакът за нокти на жените също е запалителен. Всяко охранено ченге ще може да задържа невинни граждани. След като ги мързи да пазят колите, Цветанов трябва да отстъпи министерството на приятеля си Веселин Маринов. МВР да стане балет.

Чета по долу написаното и се чудя! А бе вие всички нормални ли сте? Как няма поне за едно нещо да разсъдите по човешки ,а само на по-инат и да оплюете някого /няма значение кой е и за какво/.всеки казва те не си гледат работата,да паднат,че други да дойдат и т.н . Кои други то при нас си е правилото"Огледал са Илия и пак в тия". Момчетата тая сутрин дето говориха за палежа в студентски град казаха че зяпачи много ,ама никой нищо не прави ,та било то и да се обади на пожарната. Затова така ни се пада/Зяпльовци такива/.Като знаете как да стане ,пък кажете,не само да си чешете езиците по форумите. Този да падне на оня да му гледаме сеира,нали утре може да е колата на някои от вас.Засрамете се. Не да казваш , какво другите да правят , а го направи ти другите да видят и да ти помогнат . Докато не започнете да мислите в полза на другите,ще тъните в мизерията и в собствения си бълвоч.

Абе тези са пълни олигофрени! Аз винаги си нося в колата метална тубичка с 3 литра бензин и какво? Сега всяко ченге може да ме спре и да ме арестува ли? По-добре да пораздрусат дебелите задници и да почнат да патрулират!

Твойта е ясна. Ще те тикнат в ареста. Там ти е мястото! Носиш си и специално средство за подпалване. Аз пък имам друг страх. Имам един инструмент в гащите -- могат да ме тикнат за потенциален изнасилвач. Иди доказвай че имаш инструмента по наследство и че си го носиш винаги!

Аз пък защо си мисля че тази вечер отново ще им бръкнат на Герберастите до сливиците из отзад като им палнат още 3-4 коли?

И след тази доуточняваща публикация -- да има и един/на, комуто да не е ясно за какво става въпрос ?! ..... И да не вземете сега да ме пратите на бате Бобчо членове да му търся !

Трябва да "задушат" Ал. Петров, за да спрат тези простотии. Покрай президентските избори той имаше доста време да си измисли най-различни схеми за защита. Сега му почна делото и просто натисна бутона "Enter", така да се каже. Няма да се учудя да започнат да влизат и в къщите на хората и да правят същото като с колите им. Държавата трябва да смаже престъпността възможно най-скоро, независимо от средствата, които ще използва. А иначе, правителството само се компрементира и в резултат неизбежно ще падне от власт, заради т.нар. само от тях "пенсионна реформа".

Що,се криеш бе 007.От факултета по пожарна безопасност ли си бе ПЕТРОФФ....

Вече трябва всеки да е"със ясно пребиваване"по късните часове на нощта например:Спират те ченгетата и на въпроса: "-Къде си тръгнал?", или "-Какво правиш на това място?" ти ясно трябва да отговориш следното: -"Отивам да шибам чужда булка,няма да паля колата на мъжа и!" -"Отивам да крада,а не да паля коли!" -"Отивам да пребия еди кой си,а не да му паля колата!" -"Аз съм наркодилър,а не подпалвач на коли!Ето,нося дрога,не нося туба с бензин!" -"Аз съм сутеньор,отивам да си взема момичетата от клиенти,няма да паля колите на клиентите!" и т.н...Всички да са спокойни!Търсят само подпалвачи на коли,не търсят хора с други"криви киризи",стига да си кажат честно и почтено какво правят по нощите!:)))

Тия сватбарски стрелби напосоки са поредното доказателство, че това МВР е време да се преквалифицира в духова музика и тъпанари. Тъй като се работи ургулишката и в нарушение на свободите и правата на обикновения невинен човек, очаквам да осъмнем с още някой палеж и дузина вицове за МВР, министъра и главното му секретарче, за пожарникарите и клатикрачолите... Дянков с чиста съвест може да отнеме от бюджета за 2012 г. още 100-200 милиона от това безполезно обединение.

Забраняваме носенето на бензин, после на ацетон, бои, лакове,нафталин и така докато стигнем до захарта щото от всичко изброено до тук могат да се направят запалителни бомби. На господа полицаите няма ли да им дойде до акъла че малоумните забрани се спазват един-два дена след което всички махват с ръка и пращат мил поздрав на автора на поредната тъпотия целяща да покаже че видите ли ние вземаме мерки ама не сме виновни че от тях няма полза. Разбирам че е трудно да се хванат хулиганчетата отговорни за палежите но за това сте станали полицаи.

Не разбрах как се казва акцията срещу....... или понеже ЦЦ не знае кого гони. Цецо, помисли комунистите подливат вода на ГЕРБ, щото като е тръгнало по 5-8 дневно нема да има коли за магистралите.

Акция : ПРОМЕТЕЙ

Ако има проблеми да ги оглавим ,ако няма да ги създадем.

виждам че сама колегите мутри плюят полицията

Хахахха, натиснали са ги шапкарите и сега отчитат дейност. Работа няма да се свърши естествено, но някои обикновенни хорица ще бъдат третирани като престъпници без причина. Полицейския произвол в нашата родина продължава. Още след първите инциденди трябваше да оставят по 1-2 патрула във всеки квартал и да се опитат да хванат подпалвачите в действие. Само дето екипите са малко,а и не може да стоят на студено момчетата. На практика се дава 1 милиард за нищо, щом в големите градове полицията не може да направи нищо, то се плаша какво ли е положението в селата. Простите патрулчовци не са виновни , парите отиват в структури като ДАНС, от които ползата е никаква и да си защитят бюджета измислят безмислени правила и тормозят другите. Къде е Цветанов сега да защити милионите за знайни и не знайни структурки, сладки добре платени работи за нашите момчета.

Ленин пишеше" "Слагайте в саморъчните бомби повече пирони и други дребни метални предмети за да е ПО-МАШАБНО поражението сред МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ. ЗА да се събужда недоволсво срещу царския режим " Това са драги сънародници тези които още са в БГ парламента !! Вижте ги хубаво и пак ги изберете . ЩЕ палат коли и всичко друго щом им е изгодно . Така създадоха рекета за да се свържи с демокрацията и пак се забрави че го нпаравиха за да страда обикновения българин .

Много стачки взеха да се вдигат и властта трябва да пренасочи вниманието(разбирай отвлече)на хората.Правителството,колкото и да се прави,че нехае от протестите-направо им пари под лъжичката,че може да се стигне до предсрочни избори.Не е лесно отвсякъде да те освиркват.Вижте Бойко как минава сконфузено покрай хората.

Ако някой незнае кой е причината за подпалванията да погледне историята. От времето на Ленин това е основно средво за борба на болшевишката партия и нейнити издънки БКП и БСП по късно

Повтарям ви,копелета-джиповете,бе!

Поредните мръсни номера на комунягите с цел да саботират властта.Не че властта е цвете за мирисане,но ненавиждам подлостта и ударите под кръстта.На всеки става ясно,че за тези палежи се иска организация,ние на един митинг не можем се събра една шепа хора,а тези палежи продължават доста във времето и най-нагло си се палят коли в различни квартали...Почеркът на червените хмери е ясен.

ДАЯ ПРИЕМЕМ ЧЕ Е ТАКА-завидели са на хубавия живот на властимащите- нали е богат народа, та имат и те какво да крадат от него... ДРЪН, ДРЪН...- НИКОЙ НЕ ПРАВИ УДАРИ ПОД ПОЯСА- АКО БЕШЕ НЕщО ОТ СОРТА НЯМАШЕ ДА СЕ ПАЛЯТ И\БИРАТЕЛНО КОЛИ- ЗА ИНФОРМАЦИЯ-КОЛИТЕ КОИТО СЕ ПАЛЯТ СА САМО ТИЯ КОИТО СА В ДВИЖЕНИЕ,НО НЕ СА НА ВЛИЯТЕЛНИ ХОРА... ЗАЩО НЕ ЗАПАЛЯТ КОЛА НА ДЕПУТАТ НА МИНИСТЪР НА ПРЕЗИДЕНТ,...ИСТИНАТА Е В ТОВА ЧЕ ВЛАСТТА ИМА ИНТЕРЕС ДА СЕ ВЪРНАТ СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ КАТО ВИС2 ,SIG,MMM......

Ти се опомни. Точно комунистите тероризират обществото. Алексеи петров беше съветник на първанов. Тоя с отвличанията, също. Изгодата е че искат да създават нестабилност, защтото това помага на мафията да расте. А политчески това им помага защото им дава повод да твърдят че правителството е неефективно.

Колите се палят избирателно, защото се очаква разочарование и възмущение на обикновените граждани. Които отново ще застанат пред урните. Съгласен съм с МММ, че това са гимнастики на опозицията.

запалени джипове НЯМА- НЕ РАБОТЯ НА ПЕТРОФ,НИТО НА ПОЛИТИЦИ- ДАЛАВЕРКАТА Е ЯСНА- СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ щЕ ТРЯБВА ДА СИ ПРАВИМ ЗАСТРАХОВКИ- ОБАЧЕ ПО-ДОБРЕ СЪС ТАКАВА и СРЕщУ ПАЛЕНЕ- И ТО В ФИРМИ НА бб и цц.... КОМЕНТИРАЙТЕ СИ КОТО СИ ИСКАТЕ-НАКРАЯ щЕ ВИДИМ КОЙ Е ПРАВ? ТИЯ МОШЕННИЦИ СА ХОТРИ-ОШЕ ЕДИН НАЧИН ДА ГУШНАТ НЯКОЙ ЛЕВ ОТ БАЛАМИЯТ НАРОД.. ДЕТО ГИ ДОКАРА НА ВЛАСТ..........

То май не остани нищо за саботиране. Тази власт сама се саботира, тъй като нищо не прави освен лозунги, стойки и издънки. Прав е Костов за пожарникаря. Пълни некадърници.

Има един депутат, викат му Запалката, той ги пали.

между другото ако имате в колата си сухо кравешко лайно или конска суха фъшкия Вие сте потенциален подпалвач А ако сте застраховател сте добър човек може би А?

най-голямата глупост и абсурд за последните 25 години е този случай с тия палежи.... Тия ГЕРБ с един изстрел свалят 3 заека-и ще ви обясня как:1)- престъпност вече няма..т.е- групирана ТЯ е в рзлични екипи и отбори..случайни "шанери" са епизодичност-и за да се подсигури работа за всички-едни ще палят а други ще застраховат-КАКТО БЕ ПРЕДИ 10-12г.,а третият заек е- ИДИОМАТА ЧЕ ТОВА НЕ Е ДЕЛО НА ПРЕСТЪПНИЦИ- А Е ПОЛИТИЧЕСКО, ЯВНО Гоце,или КОСТОВ,ИЛИ Кинг Саймън,или..... някой политик който и да е или пали или плаща ЗА ПАЛЕНЕ-ама не на престъпник(ЗАщОТО ТАКИВА НЯМА ВЕЧЕ),А НА ДРУГ ПОЛИТИК.... ДА ПАЛИ.... БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ИМА ДРУГО ИМЕ ПО СВЕТА-АБСУРДИСТАН ! докарахме я за подгравка по цял свят.... другарите на власт се гаврят с своите поданици и си гледат сеира-или по точно гледат цирк...НО ДОКОГА?

Най-вероятно, това е форма на протест. Във Франция преди години протестиращите палеха по 1000 автомобила на денонощие. След като полицията гони хората от напълно мирните протести, явно, хората са решили да протестират по друг начин. Самият факт, че по медиите ни натрапват едни и същи безумни версии за палежите на автомобили, говори, че нещата не стоят така, както ни ги представят. Read my lips! Дори смятам, че всеки, който изкаже друго мнение - различно от манипулативните - ще бъде преследван.

И аз си помислих, че е протест. Но в България протестиращите, няма да палнат единствената евтина колица на някой обикновен човек. А и отдавна щяха да ги хванат. Тези палежи са добре планирани и организирани, за да са на протестиращи аматьори. За Франция е друго.

Имам разредител у нас,чувствам се виновен!

И аз. А не ми работи бензиномерът на колата, та се налага да нося и туба с нафта за резерв. Ако ми отворят багажника, отивам в ареста!

Ха така! Кефят ме тези акции на МВР. Обаче искам да не ги пущат след няколко дена ... ако може.

Ти със запалката, не си атентатор. ти си тъпанатор!

Милиционерчета мили!Еми аз като си сипвам по 2 литра в бутилка,за да паля на бензин,явно съм пироман!Сладуранки!

АЙДЕ СТИГА СТЕ РЕВАЛИ БЕ, КОМУНДЕТА НЕЩАСТНИ! КАКВО ИСКАТЕ? ИМА ПРОБЛЕМ, ПОЛИЦИЯТА СЕ ОПИТВА ДА ГО РЕШИ. НИЩО НЕ ПРЕДЛАГАТЕ, САМО ПЛЮЕТЕ. АМИ ТО И ТОВА СА СИ ВАШИТЕ НОМЕРА, ОТ СТО ГОДИНИ ПАЛИТЕ И ТЕРОРИЗИРАТЕ, КАТО НЕ ВИ ОТЪРВА. ДРАПАТЕ НЕИСТОВО ДА ПИПНЕТЕ ВЛАСТ, ТА ДА КРАДЕТЕ. ЗА РАБОТА НЕ СТАВАТЕ, ЩОТО СТЕ НАЙ-НЕКАДЪРНИ, НЕУКИ, МЪРЗЕЛИВИ И МИРИСЛИВИ. ВИЕ СЪЗДАДОХТЕ БОРЦИ И МУТРИ. ОКТОПОДИ И БАТКО-БРАТКОВЦИ. ТОЛКОВА СТЕ ПРОТИВНИ... АМА С НЯКОЛКО ЗАПАЛЕНИ КОЛИ И КВИЧЕНЕ ПО ФОРУМИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ.

калитко виждам добре се справяш с прокарването на официалната клоака,продължавай мама да обиждаш народа.

ПИСНА МИ ШЕПА НЕЩАСТНИЦИ ДА СЕ ОБЯВЯВАТЕ ЗА "НАРОДА". НЯКОГА СЪДЕХТЕ И РАЗСТРЕЛВАХТЕ "В ИМЕТО НА НАРОДА"... НАРОДЪТ ВИ БИЕ ШУТ СЛЕД ШУТ НА ИЗБОРИ, АМА ВИЕ ПАК НАГЛО ГОВОРИТЕ ОТ НАШЕ ИМЕ. НИЕ, НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ, ПРЕЗИРАМЕ БСП! ТОВА Е.

Миризливи брато,не се излагай!

Е най-накрая и ти капутко прозря, че те са създали мутрите, респективно и Бойко Борисов!

Работя в друга област и не мога да давам съвети на тези,които се водят професионалисти.Ако те не знаят какво да правят,по-добре да си ходят.Явно каквото с тях,такова и без тях.А с милиарда,който ще се освободи в бюджета,може да се намали възрастта за пенсиониране и да се увеличи минималната пенсия.Ще има пари и за лечение на децата и за много други по-важни нужди.

Добре,че няма умишлени наводнения,защото тогава ще криминализират носенето на вода...

Имам два презерватива! да не вземете да ме арестувате и за тях, че не съм ги използвал за вас:))))

или некадарна полизя,или е работа на дарявата за отвличане на вниманието на хората и плашене *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ушати смешници

да не пропуснат в навалицата да арестуват и агент гоце, хамстера-педерунгел, боко рапона, малката пица, шадраванения пиклио, трактора-доцент, милионерката емилия мазгарова, инкасатора на москва, златния валио от правец, доктор онодис кауза пердута, плешивия сливенски мангал-ритнитопковец, свинарят гергов, тарговецат на смартта манджурков, енергииният мафиот ковачки, наи богатя балгарин цоло мадолев, и още неколко хилияди знаини и незнаини партиини герои, ограбили балгарiя за 66 години така, както турците за 500 не са успели.

Тъговецът на смъртта!

Тези хорица от правителството взеха съвсем да изперкват, съгласен съм с тебе"Сърдито старче", че трябва за една резачица да ни подсигуряват по едно бензиновозче, че да не ни приравняват с криминални типове, като наркодилъри и тем подобни, ако ни хванат с тубичка бензин или маслълце.

БСП искат да почертаят безсилието на това правителство и да заемат мястото му. Затова са пратили електората си от цигани да свършат мръсната работа с палежите на евтини коли. Срещу това днес Мая Манолова поиска да се улеснят циганите живеещи в незаконни сгради. МВР не смее да рови в гетата, защото от ЕС искат толерантност, а Цветанов изпълнява. И пак обикновения човек сърба чуждите попари - хем остава без колица, хем го арестуват и търсят алиби, хем ще набедят някое нещастно хахо. Хем обезумял от безизходица гласува без да мисли и се мята от трън та на глог.

Моля, моля! Циганите вече ги търси в Герб . За справка виж сем. Рашкови (Катуница). Със циганските гласове и фалшификации Тиквата спечели в Пловдив. Гади ми се от тях!

О, не споря, че ГЕРБ пазаруваха цигански гласове и че опазиха живота и комфорта на изчадието Рашков. Но, моля, моля! Циганите са много, има и за БСП. Освен това циганите лесно се въртят към този, който обещае повече.

Ако, някой имаше финансова изгода палежите да спрът, щяха за часове да изловят и усъдят извършителите. Ако бяха пламнали някой офис на банка или на съдия дали полицаите щяха да показват мусколи с масови акции и предложения за нови безмислени закони, или просто за часове извършителите нямаше да са зад решетките, а?

До сега никой не посмя да коментира версията, че палежите могат да са ответна реакция срещу свалянето на стикерите на застрахователите и намалелите вследствие на това сключени договори за автокаско, което директно им бърка в джоба.

Коментари - Масови арести в София след палежите на коли | Днес.dir.bg

Масови арести в София след палежите на коли

Над 60 души са били задържани при спецакция на СДВР и дирекция „Специализирани полицейски сили” в София, насочена срещу зачестилите палежи на автомобили, съобщи МВР. Премиерът пък поиска законодателни промени срещу подпалвачите.

Обратно в новината

Коментари - Масови арести в София след палежите на коли | Днес.dir.bg

Коментари

Кофти работа. Днес ме арестуваха. Снощи звъннах на баджанака и му викам: Пали колата и идвай!. Много бързо действат ... нашата полиция ни пази,

нешастници, ако ви стиска запалете "посрано20", презхуи агентството и садебната палата, кадето се подвизават комунистическите мафиоти.

Робине, има нещо сбъркано в теб. Ако продължава страхът ти и мислиш само за комунетата ще се изпортиш - или в Курило или на друго място , което не ти пожелавам. З А Щ О Т О комунетата са навсякъде: и на Позитано и на Дондуков и в Безродното събрание - и в президиума като председател и в Министерския съвет като министър-председател и в МВР като министър и в Светия синод и т.н. Вземи се в ръце и разбери че има ХОРА, КОИТО ОБИЧАТ БЛИЖНИТЕ СИ И ТАКИВА, КОИТО ОБИЧАТ СЕБЕ СИ и парите.

да се обяви награда от 100к и ви гарантирам, че след неколко часа подпалвачите ще бадат занесени в чували кадето трябва.

хех, а ако някой невинен - от самите подпалвачи?? ти си по-зле от полицаите, либерал нещастен.

Пак ли някой или нещо прече на родната полиция да си свърши работата??/Е ако запалят някоя тяхна кола ще стане като с наглите: Тези които отвличат богатите и заплашват управляващите се хващат веднаг и се шуми много за това..А когато отвличат, убиват, изнасилват палят обикновените хора...голяма работа..има само обяснения и оправдания...политически били..пак много ги е страх да не испуснат властта.....

Трактора е работил в 6-то управление на ДС - отдел "Терор". Той много добре знае как се всява страх и паника сред хората.

Дянков да вдигне акциза на бензина, разредителите и запалките - подпалвачите ще банкрутират!

Трактора няма да прости така лесно.Не е необходимо да убива никого.Измисля една такава подобна схема, хвърля в паника цял народ и какво по-добро отмъщение.Той с това се е занимавал цял живот

Гледай го па тоя, трактори и комбайни вижда и конспирации, глупости, полицията ни е толкова некадърна и мързелива нема ред това си е и нема и да има, ние сме отдавна провалена държава.

Дайте на Бате Бойко един пожарогасител и един АК и да оптави работата за нула време. Нали е бил охрана, знае как се пази, пък и пожарникар е бил, знае как се гаси подпалена кола.

И аз като Михаил Миков се чудя, дали се отнася за криминален или за политически случай. Защото вчера Станишев каза "Имаме национална задача да се свали ГЕРБ от власт". Ама не уточни, как. Жал ми е за хората, останали без евтината си кола и за гражданите преживяли потреса да бъдат арестувани.

Милиционерите вече искат повече права. ( Накъде Повече ?!?) Така вече ще имаме най-многобройната милиция (и най-некадърната) с прекалено големи правомощия. Имаме правителство движено единствено от корпоративни интереси и зле прикрит стремеж за тотална еднолична власт. Ако това не намирисва на ФАШИЗЪМ - Здраве му кажи. В Никакъв случай не симпатизирам и на БСП.

За тия "трошки" хората са се утрепали от работа за да могат отново за работа да ги ползват! ще ме извиняваш ама ако ти запалят твоята трошка друго ще говориш!

Оооооох, Колко болен народ, и колко болни мозъци! боковци, тикви и други крадливи зеленчуци. Мръсотия, злоба, простотия, омраза и лицимерие. Изливане на озлобление във форуми. Глупаци, подпалвачи и огрухани, изтормозени, болни и гладни хора... Прост .... Бедна Д... Хак ви гербери, коалиции, пенсии. Както е подкарана до 20 г. няма да има и папер от държавата на Аспарух. Няма ли да излези този народ? и да си реши проблемите??

Колко прости тъпи нахални и мързеливи са милиционерите гейберасти. Да не може да си носим бензин за доливане в резервоара и за дърворезачката, нафта за разпалване на печките, силна ракия, нафталин. А лакът за нокти на жените също е запалителен. Всяко охранено ченге ще може да задържа невинни граждани. След като ги мързи да пазят колите, Цветанов трябва да отстъпи министерството на приятеля си Веселин Маринов. МВР да стане балет.

Чета по долу написаното и се чудя! А бе вие всички нормални ли сте? Как няма поне за едно нещо да разсъдите по човешки ,а само на по-инат и да оплюете някого /няма значение кой е и за какво/.всеки казва те не си гледат работата,да паднат,че други да дойдат и т.н . Кои други то при нас си е правилото"Огледал са Илия и пак в тия". Момчетата тая сутрин дето говориха за палежа в студентски град казаха че зяпачи много ,ама никой нищо не прави ,та било то и да се обади на пожарната. Затова така ни се пада/Зяпльовци такива/.Като знаете как да стане ,пък кажете,не само да си чешете езиците по форумите. Този да падне на оня да му гледаме сеира,нали утре може да е колата на някои от вас.Засрамете се. Не да казваш , какво другите да правят , а го направи ти другите да видят и да ти помогнат . Докато не започнете да мислите в полза на другите,ще тъните в мизерията и в собствения си бълвоч.

Абе тези са пълни олигофрени! Аз винаги си нося в колата метална тубичка с 3 литра бензин и какво? Сега всяко ченге може да ме спре и да ме арестува ли? По-добре да пораздрусат дебелите задници и да почнат да патрулират!

Твойта е ясна. Ще те тикнат в ареста. Там ти е мястото! Носиш си и специално средство за подпалване. Аз пък имам друг страх. Имам един инструмент в гащите -- могат да ме тикнат за потенциален изнасилвач. Иди доказвай че имаш инструмента по наследство и че си го носиш винаги!

Аз пък защо си мисля че тази вечер отново ще им бръкнат на Герберастите до сливиците из отзад като им палнат още 3-4 коли?

И след тази доуточняваща публикация -- да има и един/на, комуто да не е ясно за какво става въпрос ?! ..... И да не вземете сега да ме пратите на бате Бобчо членове да му търся !

Трябва да "задушат" Ал. Петров, за да спрат тези простотии. Покрай президентските избори той имаше доста време да си измисли най-различни схеми за защита. Сега му почна делото и просто натисна бутона "Enter", така да се каже. Няма да се учудя да започнат да влизат и в къщите на хората и да правят същото като с колите им. Държавата трябва да смаже престъпността възможно най-скоро, независимо от средствата, които ще използва. А иначе, правителството само се компрементира и в резултат неизбежно ще падне от власт, заради т.нар. само от тях "пенсионна реформа".

Що,се криеш бе 007.От факултета по пожарна безопасност ли си бе ПЕТРОФФ....

Вече трябва всеки да е"със ясно пребиваване"по късните часове на нощта например:Спират те ченгетата и на въпроса: "-Къде си тръгнал?", или "-Какво правиш на това място?" ти ясно трябва да отговориш следното: -"Отивам да шибам чужда булка,няма да паля колата на мъжа и!" -"Отивам да крада,а не да паля коли!" -"Отивам да пребия еди кой си,а не да му паля колата!" -"Аз съм наркодилър,а не подпалвач на коли!Ето,нося дрога,не нося туба с бензин!" -"Аз съм сутеньор,отивам да си взема момичетата от клиенти,няма да паля колите на клиентите!" и т.н...Всички да са спокойни!Търсят само подпалвачи на коли,не търсят хора с други"криви киризи",стига да си кажат честно и почтено какво правят по нощите!:)))

Тия сватбарски стрелби напосоки са поредното доказателство, че това МВР е време да се преквалифицира в духова музика и тъпанари. Тъй като се работи ургулишката и в нарушение на свободите и правата на обикновения невинен човек, очаквам да осъмнем с още някой палеж и дузина вицове за МВР, министъра и главното му секретарче, за пожарникарите и клатикрачолите... Дянков с чиста съвест може да отнеме от бюджета за 2012 г. още 100-200 милиона от това безполезно обединение.

Забраняваме носенето на бензин, после на ацетон, бои, лакове,нафталин и така докато стигнем до захарта щото от всичко изброено до тук могат да се направят запалителни бомби. На господа полицаите няма ли да им дойде до акъла че малоумните забрани се спазват един-два дена след което всички махват с ръка и пращат мил поздрав на автора на поредната тъпотия целяща да покаже че видите ли ние вземаме мерки ама не сме виновни че от тях няма полза. Разбирам че е трудно да се хванат хулиганчетата отговорни за палежите но за това сте станали полицаи.

Не разбрах как се казва акцията срещу....... или понеже ЦЦ не знае кого гони. Цецо, помисли комунистите подливат вода на ГЕРБ, щото като е тръгнало по 5-8 дневно нема да има коли за магистралите.

Акция : ПРОМЕТЕЙ

Ако има проблеми да ги оглавим ,ако няма да ги създадем.

виждам че сама колегите мутри плюят полицията

Хахахха, натиснали са ги шапкарите и сега отчитат дейност. Работа няма да се свърши естествено, но някои обикновенни хорица ще бъдат третирани като престъпници без причина. Полицейския произвол в нашата родина продължава. Още след първите инциденди трябваше да оставят по 1-2 патрула във всеки квартал и да се опитат да хванат подпалвачите в действие. Само дето екипите са малко,а и не може да стоят на студено момчетата. На практика се дава 1 милиард за нищо, щом в големите градове полицията не може да направи нищо, то се плаша какво ли е положението в селата. Простите патрулчовци не са виновни , парите отиват в структури като ДАНС, от които ползата е никаква и да си защитят бюджета измислят безмислени правила и тормозят другите. Къде е Цветанов сега да защити милионите за знайни и не знайни структурки, сладки добре платени работи за нашите момчета.

Ленин пишеше" "Слагайте в саморъчните бомби повече пирони и други дребни метални предмети за да е ПО-МАШАБНО поражението сред МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ. ЗА да се събужда недоволсво срещу царския режим " Това са драги сънародници тези които още са в БГ парламента !! Вижте ги хубаво и пак ги изберете . ЩЕ палат коли и всичко друго щом им е изгодно . Така създадоха рекета за да се свържи с демокрацията и пак се забрави че го нпаравиха за да страда обикновения българин .

Много стачки взеха да се вдигат и властта трябва да пренасочи вниманието(разбирай отвлече)на хората.Правителството,колкото и да се прави,че нехае от протестите-направо им пари под лъжичката,че може да се стигне до предсрочни избори.Не е лесно отвсякъде да те освиркват.Вижте Бойко как минава сконфузено покрай хората.

Ако някой незнае кой е причината за подпалванията да погледне историята. От времето на Ленин това е основно средво за борба на болшевишката партия и нейнити издънки БКП и БСП по късно

Повтарям ви,копелета-джиповете,бе!

Поредните мръсни номера на комунягите с цел да саботират властта.Не че властта е цвете за мирисане,но ненавиждам подлостта и ударите под кръстта.На всеки става ясно,че за тези палежи се иска организация,ние на един митинг не можем се събра една шепа хора,а тези палежи продължават доста във времето и най-нагло си се палят коли в различни квартали...Почеркът на червените хмери е ясен.

ДАЯ ПРИЕМЕМ ЧЕ Е ТАКА-завидели са на хубавия живот на властимащите- нали е богат народа, та имат и те какво да крадат от него... ДРЪН, ДРЪН...- НИКОЙ НЕ ПРАВИ УДАРИ ПОД ПОЯСА- АКО БЕШЕ НЕщО ОТ СОРТА НЯМАШЕ ДА СЕ ПАЛЯТ И\БИРАТЕЛНО КОЛИ- ЗА ИНФОРМАЦИЯ-КОЛИТЕ КОИТО СЕ ПАЛЯТ СА САМО ТИЯ КОИТО СА В ДВИЖЕНИЕ,НО НЕ СА НА ВЛИЯТЕЛНИ ХОРА... ЗАЩО НЕ ЗАПАЛЯТ КОЛА НА ДЕПУТАТ НА МИНИСТЪР НА ПРЕЗИДЕНТ,...ИСТИНАТА Е В ТОВА ЧЕ ВЛАСТТА ИМА ИНТЕРЕС ДА СЕ ВЪРНАТ СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ КАТО ВИС2 ,SIG,MMM......

Ти се опомни. Точно комунистите тероризират обществото. Алексеи петров беше съветник на първанов. Тоя с отвличанията, също. Изгодата е че искат да създават нестабилност, защтото това помага на мафията да расте. А политчески това им помага защото им дава повод да твърдят че правителството е неефективно.

Колите се палят избирателно, защото се очаква разочарование и възмущение на обикновените граждани. Които отново ще застанат пред урните. Съгласен съм с МММ, че това са гимнастики на опозицията.

запалени джипове НЯМА- НЕ РАБОТЯ НА ПЕТРОФ,НИТО НА ПОЛИТИЦИ- ДАЛАВЕРКАТА Е ЯСНА- СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ щЕ ТРЯБВА ДА СИ ПРАВИМ ЗАСТРАХОВКИ- ОБАЧЕ ПО-ДОБРЕ СЪС ТАКАВА и СРЕщУ ПАЛЕНЕ- И ТО В ФИРМИ НА бб и цц.... КОМЕНТИРАЙТЕ СИ КОТО СИ ИСКАТЕ-НАКРАЯ щЕ ВИДИМ КОЙ Е ПРАВ? ТИЯ МОШЕННИЦИ СА ХОТРИ-ОШЕ ЕДИН НАЧИН ДА ГУШНАТ НЯКОЙ ЛЕВ ОТ БАЛАМИЯТ НАРОД.. ДЕТО ГИ ДОКАРА НА ВЛАСТ..........

То май не остани нищо за саботиране. Тази власт сама се саботира, тъй като нищо не прави освен лозунги, стойки и издънки. Прав е Костов за пожарникаря. Пълни некадърници.

Има един депутат, викат му Запалката, той ги пали.

между другото ако имате в колата си сухо кравешко лайно или конска суха фъшкия Вие сте потенциален подпалвач А ако сте застраховател сте добър човек може би А?

най-голямата глупост и абсурд за последните 25 години е този случай с тия палежи.... Тия ГЕРБ с един изстрел свалят 3 заека-и ще ви обясня как:1)- престъпност вече няма..т.е- групирана ТЯ е в рзлични екипи и отбори..случайни "шанери" са епизодичност-и за да се подсигури работа за всички-едни ще палят а други ще застраховат-КАКТО БЕ ПРЕДИ 10-12г.,а третият заек е- ИДИОМАТА ЧЕ ТОВА НЕ Е ДЕЛО НА ПРЕСТЪПНИЦИ- А Е ПОЛИТИЧЕСКО, ЯВНО Гоце,или КОСТОВ,ИЛИ Кинг Саймън,или..... някой политик който и да е или пали или плаща ЗА ПАЛЕНЕ-ама не на престъпник(ЗАщОТО ТАКИВА НЯМА ВЕЧЕ),А НА ДРУГ ПОЛИТИК.... ДА ПАЛИ.... БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ИМА ДРУГО ИМЕ ПО СВЕТА-АБСУРДИСТАН ! докарахме я за подгравка по цял свят.... другарите на власт се гаврят с своите поданици и си гледат сеира-или по точно гледат цирк...НО ДОКОГА?

Най-вероятно, това е форма на протест. Във Франция преди години протестиращите палеха по 1000 автомобила на денонощие. След като полицията гони хората от напълно мирните протести, явно, хората са решили да протестират по друг начин. Самият факт, че по медиите ни натрапват едни и същи безумни версии за палежите на автомобили, говори, че нещата не стоят така, както ни ги представят. Read my lips! Дори смятам, че всеки, който изкаже друго мнение - различно от манипулативните - ще бъде преследван.

И аз си помислих, че е протест. Но в България протестиращите, няма да палнат единствената евтина колица на някой обикновен човек. А и отдавна щяха да ги хванат. Тези палежи са добре планирани и организирани, за да са на протестиращи аматьори. За Франция е друго.

Имам разредител у нас,чувствам се виновен!

И аз. А не ми работи бензиномерът на колата, та се налага да нося и туба с нафта за резерв. Ако ми отворят багажника, отивам в ареста!

Ха така! Кефят ме тези акции на МВР. Обаче искам да не ги пущат след няколко дена ... ако може.

Ти със запалката, не си атентатор. ти си тъпанатор!

Милиционерчета мили!Еми аз като си сипвам по 2 литра в бутилка,за да паля на бензин,явно съм пироман!Сладуранки!

АЙДЕ СТИГА СТЕ РЕВАЛИ БЕ, КОМУНДЕТА НЕЩАСТНИ! КАКВО ИСКАТЕ? ИМА ПРОБЛЕМ, ПОЛИЦИЯТА СЕ ОПИТВА ДА ГО РЕШИ. НИЩО НЕ ПРЕДЛАГАТЕ, САМО ПЛЮЕТЕ. АМИ ТО И ТОВА СА СИ ВАШИТЕ НОМЕРА, ОТ СТО ГОДИНИ ПАЛИТЕ И ТЕРОРИЗИРАТЕ, КАТО НЕ ВИ ОТЪРВА. ДРАПАТЕ НЕИСТОВО ДА ПИПНЕТЕ ВЛАСТ, ТА ДА КРАДЕТЕ. ЗА РАБОТА НЕ СТАВАТЕ, ЩОТО СТЕ НАЙ-НЕКАДЪРНИ, НЕУКИ, МЪРЗЕЛИВИ И МИРИСЛИВИ. ВИЕ СЪЗДАДОХТЕ БОРЦИ И МУТРИ. ОКТОПОДИ И БАТКО-БРАТКОВЦИ. ТОЛКОВА СТЕ ПРОТИВНИ... АМА С НЯКОЛКО ЗАПАЛЕНИ КОЛИ И КВИЧЕНЕ ПО ФОРУМИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ.

калитко виждам добре се справяш с прокарването на официалната клоака,продължавай мама да обиждаш народа.

ПИСНА МИ ШЕПА НЕЩАСТНИЦИ ДА СЕ ОБЯВЯВАТЕ ЗА "НАРОДА". НЯКОГА СЪДЕХТЕ И РАЗСТРЕЛВАХТЕ "В ИМЕТО НА НАРОДА"... НАРОДЪТ ВИ БИЕ ШУТ СЛЕД ШУТ НА ИЗБОРИ, АМА ВИЕ ПАК НАГЛО ГОВОРИТЕ ОТ НАШЕ ИМЕ. НИЕ, НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ, ПРЕЗИРАМЕ БСП! ТОВА Е.

Миризливи брато,не се излагай!

Е най-накрая и ти капутко прозря, че те са създали мутрите, респективно и Бойко Борисов!

Работя в друга област и не мога да давам съвети на тези,които се водят професионалисти.Ако те не знаят какво да правят,по-добре да си ходят.Явно каквото с тях,такова и без тях.А с милиарда,който ще се освободи в бюджета,може да се намали възрастта за пенсиониране и да се увеличи минималната пенсия.Ще има пари и за лечение на децата и за много други по-важни нужди.

Добре,че няма умишлени наводнения,защото тогава ще криминализират носенето на вода...

Имам два презерватива! да не вземете да ме арестувате и за тях, че не съм ги използвал за вас:))))

или некадарна полизя,или е работа на дарявата за отвличане на вниманието на хората и плашене *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ушати смешници

да не пропуснат в навалицата да арестуват и агент гоце, хамстера-педерунгел, боко рапона, малката пица, шадраванения пиклио, трактора-доцент, милионерката емилия мазгарова, инкасатора на москва, златния валио от правец, доктор онодис кауза пердута, плешивия сливенски мангал-ритнитопковец, свинарят гергов, тарговецат на смартта манджурков, енергииният мафиот ковачки, наи богатя балгарин цоло мадолев, и още неколко хилияди знаини и незнаини партиини герои, ограбили балгарiя за 66 години така, както турците за 500 не са успели.

Тъговецът на смъртта!

Тези хорица от правителството взеха съвсем да изперкват, съгласен съм с тебе"Сърдито старче", че трябва за една резачица да ни подсигуряват по едно бензиновозче, че да не ни приравняват с криминални типове, като наркодилъри и тем подобни, ако ни хванат с тубичка бензин или маслълце.

БСП искат да почертаят безсилието на това правителство и да заемат мястото му. Затова са пратили електората си от цигани да свършат мръсната работа с палежите на евтини коли. Срещу това днес Мая Манолова поиска да се улеснят циганите живеещи в незаконни сгради. МВР не смее да рови в гетата, защото от ЕС искат толерантност, а Цветанов изпълнява. И пак обикновения човек сърба чуждите попари - хем остава без колица, хем го арестуват и търсят алиби, хем ще набедят някое нещастно хахо. Хем обезумял от безизходица гласува без да мисли и се мята от трън та на глог.

Моля, моля! Циганите вече ги търси в Герб . За справка виж сем. Рашкови (Катуница). Със циганските гласове и фалшификации Тиквата спечели в Пловдив. Гади ми се от тях!

О, не споря, че ГЕРБ пазаруваха цигански гласове и че опазиха живота и комфорта на изчадието Рашков. Но, моля, моля! Циганите са много, има и за БСП. Освен това циганите лесно се въртят към този, който обещае повече.

Ако, някой имаше финансова изгода палежите да спрът, щяха за часове да изловят и усъдят извършителите. Ако бяха пламнали някой офис на банка или на съдия дали полицаите щяха да показват мусколи с масови акции и предложения за нови безмислени закони, или просто за часове извършителите нямаше да са зад решетките, а?

До сега никой не посмя да коментира версията, че палежите могат да са ответна реакция срещу свалянето на стикерите на застрахователите и намалелите вследствие на това сключени договори за автокаско, което директно им бърка в джоба.