Майка с бебе на ръце спря кортежа на премиера

Майка с бебе на ръце застана пред автомобила на премиера Бойко Борисов и отказа да се махне, докато той лично не говори с нея.

Обратно в новината

Коментари - Майка с бебе на ръце спря кортежа на премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дебелия врат до полицая на 3-тата снимка борисов ли е или бияч, те маи хич не се и различават даже, нали са си от същото тесто..

Аз съм майка! И ако реша да пратя детето ми на ясла или почна работа много ясно че няма да взимам майчинството... Защо не се метна пред колата когато и даваха парите ?! А защо ние подкрепяме това? Това си е лъжа + кражба! Това е моето мнение...

Aми мятай се...

Да ви обясния случая с тази жена. Жената регистрирана като земеделски производител работи една година тютюн следващата отглежда зелленчуци от НОИ тъкмо заради това искат жената да върне парите нима отглеждане на зеленчуци не е земеделие? Каков бихте вие направили ако сте в нейния случай?

Тази ако беше в Сърбия всички щяха да и стоят мирно!

бат Бойко го е страх от една жена!!! само гледай полицая как е притиснал главичката не бебчето с ръката си! леле-е-е-е то тва бебе било престълник... хак да ви е дето гласувахте за герберите! аз поне си нямам такъв ГРЯХ на душата!

Браво на жената !!! Отчаянието и е дало силата да застане пред кортежа......А това ,че г-н Премиера не е говорил с нея,говори за страх от среща с обикновените хора .....Или другия вариант ......главозамайване ....а това е лош признак.

Ама колко сте елементарни всички. Нали ако говори сега с тази, утре всеки втори ще застава пред колата му?!?!?!

пардон, имах предвид нерегистрирания е тъп, извиняваи елиза

И този дайе е спрял, много снизходителен си станал Б.Б. Не беше такъв, евала имаш подобрение.

Добре,че не се е врязала в кортежа на Министър-председателя!

Точно така служителите на НСО дърпат майка държаща бебе за ръката... голем професионализъм... а един премиер го е страх от същата майка и се крие... Явно Шерие е страшилището на държавата...

Ами нали това им е работата.......ако ти отидеш на работа и не си свършиш задълженията какво ще стане......ще те наградят ли? Аман от глупави изказвания,нали и терористките при НОРД-ОСТ изглеждаха млади и невинни ама имаха по 2 кила тротил на кръста!

Погледнете на снимката горе как полицаят е натиснал главата на бебето!

"лош материал" към теб: ДА прав/а си не е хубаво така , ама ДА ти си спукваш задника от работа и от твоите пари храниш тях, а те не работят , сещаш ли се кой е прецакан в случая.

кога успяха за 1 година да си купят най-новите мерцедеси в условие на криза?мизерници.............хората мрът от глад!

Когато в нормална държава с нормално управление отстраняват хора от пътя за да минат "богоизбраните" богоизбраните се свалят от власт. Б.Б. време е да си ходиш. Казват че си каратист, преди 10 години и аз бях и твоя клуб беше "богоизбран" бутаха го съдии и твоите лигльовци към който спадаш и ти винаги бяха подкрепяни най-нагло от съдиите. Не си корумпиран от сега лигльо........

кои ти каза че тютюна се гледа за два часа...Ти просто си нямаш и хал хабер от тази работа...Но от сърце ти пожелавам и ти да работиш тютюн та да си седиш на сянка по цял ден......

браво шерие

Правилно, другарю Борисов, не и обръщай внимание! Шейрие Хюсеин от село Фотиново е лош материал и не е от твоята целева група. Шейрие Хюсеин от село Фотиново ти е враг, защото: 1) тя е майка; 2) тя е туркиня; 3) тя има бебе; 4) тя е селянка; 5) тя не е гласувала за герб; 6) тя е взела пари за майчинство!

я вижте на 4-та нимка кво обещал премиерът ))))"Премиерът Бойко Борисов обеща на тютюнопроизводителите да ми се изплатят парите" - та да МИ се ...и тн....то бива бива такова лапане ама чак пък раздвоение на личността...)))) да сте ми живи и здрави..!

Пенсионере, ти явно не си от здравомислещите! Изглежда не си и от мислещите, щом пишеш такива глупости! Не спазват законите, а после било геноцид!

Да, много сте прав ! Не спазват законите, но законотворците и управляващите, а не обикновените хора! Време е да се събудите още сега !

кога успяха за 1 година да си купят най-новите мерцедеси в условие на криза?мизерници.............хората мрът от глад!

tanya

няма да успеят за д,лго време

Ние Ви обещаваме че в Кирково ще Ви открием Billa или поне Каrfur!

Бат' Бойко - ти си избран от народа за да служиш на народа! Никога не го забравяй! Спри и чуй какво тези хора имат да ти кажат! Говори с тях - говори с народа си!

tanya

да бе да

Браво на женицата - в тая държава сал това ни остана, да легнем на пътя както навремето унгарските деца спряха руските танкове в Будапеща..... Малък урок по мъжество - ни полиция я е спряла да го направи, ни нищо. Гладът е мощен стимул и всичко бледнее, когато имаш и дете! Ако всички бяха такива от този етнос, евалла на тях!

Тютюн ви се гледа, защото рано сутрин фръц малко листенца и после цял ден на сянка. И искате обещаните ог тройката на разсъмване 116 млн субсидии. Неслучайно тези пари се казват "субсидии", защото ги вземат от другите и ги дават на вас. Никой друг в държавата не взема субсидии, само вие. Стига! Работете друго земеделие и животновъдство, но ще трябва да работите цял ден, а не два часа на ден. А постъпсата на госпожата е инсцинировка на ДПС-активисти - на ползувайте деца за параван. Всички равни пред закона. тъпсата на госпожата

Ти тютюн някога брал ли си? Никотинови изпарения дишаш, а катранът по ръцете и дрехите няма измиване! Явно и на бригади не си ходил! Иди пробвай, пък после коментирай!

ти ялук тапанарино...гледал ли си някога тъутъун, че пишеш глупости ??? пожелавам ти го от сурце да доиде такув момент и после ще видя как ще пишеш такива глупости....смотаняк.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички земеделски производители не сме равни. Какво да кажем за пчеларите които и стотинка не взимат. Само тютюн ли има в тая държава? А тази с детето трябва да знае че законите са за всички......

Завист, завист?? А колко печели държавата от продажбите на мед?

Крайно време е да се спре с тези субсидии. Аз не плащам ДДС някой да гледа отрови, щото му изнася.

Грозно е да дърпат така маика с дете на ръце .

tanya

смени работата си