Калина Илиева лъгала и ОЛАФ

Калина Илиева е лъгала и Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ, въпреки че е била част от специален екип от експерти на службата, прокурори, служители на ДАНС и други.

Обратно в новината

Коментари - Калина Илиева лъгала и ОЛАФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калина Илиева К. Илиева Килиева

Егати държавата, щом 28 годишна жена направи за резил държавници на високо ниво в изпълнителната власт!!! Що за наивност е, да вярваш на истории за болести, които лесно се доказват с медицински документи, а дипломите се проверяват за 24 часа, при добро желание...

Нищо не разбирате Боко е чист като момина сълза виновни са Тодор Живков и Сергей Станишев.

от сегашните ученици нищо не става, а да станат студенти и да завършат е пълен абсурд

Интересно е как сега Бойко Борисов ще изпълни предизборните си закани да е безкомпромисен към престъпниците с бели якички във властта? Ще влезе ли мома Калина в затвора при доказано вече с факти престъпление или както всяка една друга издънка на ГЕРБ и тази ще бъде затъмнене от супер новината за поредното откривателство на Бойко. Може и новобоядисана пейка в парка, то почти вече не остана на какво да му се реже лентата :)

Шапка й свалям! Без реално образование, това момиче е поставило всички нафукани чиновници и политици в малкия си джоб! Както и да е била назначена, тя се е доказала като професионалист, за да й се разреши да направи стремителна кариера. Несериозно е да се каже, че дори в ОЛАФ са били подведени. Лошото обаче на подобни Остап-гении е, че им липсва рутина и често попадат в собствените си капани. Що й е трябвало да лъже, че има тумор, вместо да си каже, че носи плод на някаква любов? Тъпо е за такъв кадърен импровизатор. Дали пък няма нещо друго под тази пелена?

Аз пък доколкото знам, се е справяла добре с работата. Какви дипломи, нито някой ти ги иска, нито ти вършат работа. Сякаш не сте били студенти да знаете как се учи висше. С него или без него...

Емилчо мамин сладък....тепърва ще четем какви са били "големите успехи" на тази кифла!

а нима никож не знаеше за интимните отношения на калина с шефа на олаф в булгаря??? може би и тож е лугал доста? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички назначени по време на правителството на Сер Гей трябва да бъдат проверени,заяото шуробаджанащината е присъща на комунистите!Няма защо да се вини това правителство,защото в БГ веднъж назначен един служител покъсно не се проверява за верносттана документите му!Това го знам от личен опит!Спомням си ,че през комунизма имаше много случаи на назначени с фалшиви дипломи включително и лекари,които лекуваха и даваха епикризи!Даже има и няколко филма по тези поводи с Тодор Колев!Така,че това не е от вчера ,но винаги е свързано с комунистическо управление защото връзкарството и шуробаджанащината са вътрешноприсъщи на комунизма!Отговарен за този случай специално е нихат кабил,при когото се назначаваше куцо и сакато без дипломи ,за завърщено висше образование!Аз самият знам и за други такива случай на назначени в ,Министерство на ЗемеделиетоСтава дума отново за млада,перспективна и даровита мацка без висше образование с обещанието да се дипломира възможно по бързо!Това си е регулярна практика в това министерство тогава,така че стига сте обвинявали Мирослав Найденов!

Хубаво би било, въпреки, че е млада майка да си поеме отговорността и да си полежи в Сливенския затвор! Ум не ми го побира, как може да скрие дори бременността си, под медицинско, че им тумор на стомаха! От тук, та през дипломата и, през фалшивите сигнали за фермерите... и жалко, че заради такива като нея и още няколко ГЕРБ започва да губи сериозни позиции в политиката ни.

Мене ме е срам да напиша дори коментар за това,което е вършила тази млада жена. Някой я харесват, но как не може да разберете, че и външният й вид е лъжлив, а душата й от всякъде е умърсена. Ще попитам: Кой и как ще потърси отговорност от лекаря или лекарите, които са й издавали болничен, за измислено заболяване или са симулация, че е болна. Срам и позор от такива, а как да вярваш и на другите управляващи. И в Общините и в Общинските съвети има такива с дипломи и нии ръководят, ама как ни ръководят. Но си получават заплатите, а бабите едва връзват двата края.

Значи, когато от ОЛАФ лобират за някой, веднага го назначаваме, а иначе лобизъм е мръсна дума в България.Аз пък да питам след като от ОЛАФ са такива лапни-шарани, може ли въобще да им се има доверие, че са обективни в преценките си

Същите задници са. За една мацка правят всичко.

и аз бях студентка в Германия, но не ми вървеше и прекъснах, затова се омъжих за немец и сега ми е екстра!

Значи отговаряш на всички условия да заемеш овакантеното място!

вие всички с късата памет, не помните ли, че от бсп изказаха съмнения относно дипломата й и квалификацията й още миналата година. и какво стана? вместо да се направи навременна проверка и да не се допуска развитието на скандал, се обиждахме на комунисти. ето ви резултата сега- скаднал,та дрънка!

Та значи европейска комисия (при това важна) дава отлична препоръка за това момиче, т.е. за работата на Калина. Сега излиза че е лъгала на поразия. Аз пък не го вярвам. Случаите, които е изпращала за разглеждане си са действителни и много от тях нередовни. Така че Калина си е вършела работата както го казва ОЛАП -- за отличен. Не вярвам да са я питали от тази комисия каква диплома има. Единствената лъжа е че не е имала диплома, но въпроса е дали с диплома щеше да си върши работата по-добре. Единствения проблем е че няма диплома, виж за това е лъгала. Няма и опит да работи зад граница -- не ще да е пътувала много. Просто си е била достигнала нивото на компетентност.

Така ли управляващите не можаха да преценят, че на тези години трябва да си вундеркинд, за да имаш такава стремглава кариера! За кадрите отговарят тези, кито ги назначават, ако Тадъръков я назначил като експерт, то сегашното правителство я назначи за Шеф на фонд Земеделие, някой трябва да поеме отговорността за това назначение! Колкото до момичето, то е наистина плод на прехода, в който с пари можеш да си купиш всичко - диплома, политици, телевизия, вестници и т. н. жал ме е чак за нея!... Всички в България знаеха,че тя няма нито диплома, нито необходимия 8-годишен стаж на подобна длъжност, но въпреки това беше назначена за шеф на фонда по лично разпореждане на ББ. За фалшивата диплома и липсата на стаж телевизия СКАТ първа алармира още преди година и половина, а за дипломата подробно се пише дори в издадена преди година книга. Там се описва, че завършеният от нея курс от година и половина не е ВУЗ, а най-обикновен ПУЦ към ВУЗ, който курс може да бъде завършен от всеки желаещ срещу съответното заплащане! След като Калина си свърши работата, като ощети всички нас с 4,6 млн. сега ще получава майчински в размер на 1800 лв.! Както се казва, със здраве да си ги харчи!... Остап Бендер в пола!... Много ми е сипматична... Историята показва това, което ние всички отдавна знаем - лъжи, посредственост, корупция и хаос... И сега големи мъже ще се крият зад едно 28-годишно момиче, от страх! Страха, че истинските лъжци и геноцидът на прехода могат да бъдат разкрити покрай скандала за глупавите амбиции на едно наивно момиче! Логично е сега да искат справедливо" наказание!... Докога ще се държат като в детската градина - ние, другарко, не сме виновни, а тези другите?! Научете се да бъдете политици и да отговаряте за собствените си действия, ако искате да се задържите в политиката и да запазите достойнството си, ако имате такова, защото доста дълго време не го показвате!...

ПРОВЕРЕТЕ ВСИЧКИ ДИПЛОМИ !!!НЯКОИ ХОРА С РУСКИ ДИПЛОМИ И ПЕНСИИ ВЗЕХА !!!

Тука май не ста дума за Руски, а за Германски. А ти имаш ли поне свидетелство за завършен трети клас или и те е менте

Galina - Kalina - все тая

Като гледам разултатите от оценката на учебните заведения, те май средните руски дипломи са си по-качествени от средните европейски. Да не говорим за средните български (срам,срам, предпоследно място).

Муци да беше си мълчала че с тия тъпизми дето ги ръсиш във форума ставаш за смях.

Цитирам те : ДАЙ МИ КОНКРЕТНИ ДАННИ! НЕ общи приказки! Ако може и документи.. Обещавам аз лично веднага да се погрижа да стигнат до прокуратурата.. Та конкретните данни - Симен щеше да ни оправи за 800 дни , Станишев каза ,че криза няма , Бойко каза ,че ще вкара в затвора всички краднали държавни пари . За Мургина и Топлото нама да пиша ...

Няма нищо чудно - тези с фалшивите чужди дипломи влизат в управлението на страната ни, а нашите деца с истински германски дипломи за съжаление не се връщат в любимата ни "Татковина"...., защото тук оценяват по достойнство само фалшивите кариеристи. Ето още защо се е върнала в БГ въпросната г-ца Илиева.

Не е на добро сляпото доверие!Доверили са се на препоръките на ОЛАФ.А тези препоръки наистина ли са от ОЛАФ?Да не би и тях да си ги е писала?А може и ОЛАФ да са я пласирали ,за да създаде лош имидж на българските фермери и въобще на България или в стремежа да пресича измами ,сама ги е сътворила за да се изтъкне, без да я интересува имиджа на страната и интересите на фермерите..Толкова много лъжи около нея , не става ясна истинската причина.Лъже за бременноста си премиер и министър -че има тумор ,а не ,че чака дете. Безочливост.,която дори не е в интерес на детето.Доста парадокси,за една амбиция.Ако е била толкова амбициозна и умна,защо наистина не е завършила института?Какво и е пречило?Но най вероятно е решила с лъжи да просперира,докато е стъпила на криво.Безобразието е пълно!

"Според министъра заради фалшивата диплома има вероятност от ЕК да "гледат с малко по-друго око на България"...". Не само с по-друго око, ами под лупа ще гледат всеки на по-отговорна длъжност. В други държави само за една изтървана непремерена приказка хора подават оставки, а тия нашите все едно дъжд ги вали. Тая направи на маймуни и ББ и министър "Дупе", и още няколко министри и сега рев, че видите ли ние не знаехме, излъга ни, другите я назначиха...Егати шараните! Хората повече от година ви казваха, че това моме не е читаво, ама не, тя е наше момиче, имала блестяща автобиография...че автобиографията си я пиша аз бре, аланкоолу! Хак да ви е резила!

1.Румяна Желева 2.Пъви - Мин.на здравеопазването /не му помня името/ 3.Втори - Мин.на здравеопазването - Анна Мария Борисова./как да го забравиш това име/ 4.Лъчо Мозъка 5.Някаква шефка на здравната каса /не и помня името/ 6.Калина Илие 7.следва 8.следва ...... Извинявам се на всички които съм пропуснал!

Себе си сложи под 00.

Нама да те обиждам повече щото ми трият коментарите, ама ти нали си знаеш?

Грешиш с името, Анна Мария Бойко Борисова - Волен Сидерова ...

до седем години лишаване от свобода.хахаха тя си оправила на внуци правнуци живота.хитруша...

Ще се окаже, че на много хора децата, вместо да учат в чужбина, са си живели живота през тези години! Нищо чудно с това момиче да е станало така и да не е имала кураж да каже на техните, които са искали най-доброто за нея и са я "уредили" след "завършването"! Много е наивно, но и това е версия! Аз съм чувала за няколко такива "студента", но тази разказа играта на всички нас по един или друг начин!

Тия що се праят на луди и тая овца да си плати гяволъка ебати наглеците.Да се накаже този,който позволява такива работи.

"болни амбиции за кариера" правилно са го отбелязали - това е проблем на много жени.

За първи път "Голямата тиква" не изказа "компетентното" си мнение.Цялата отговорност по този случай трябва да носи той.

Не зная кой кого е лъгал, дали тя вас или вие нас? Още от самото й назначаване на този пост започнаха слуховете за кадърнаостта и образованието й, дори г-н министъра вчера по бтв обясняваше как тя се е представила блестящо на събеседването, обаче днес видиш ли ти лъгала ни е. Такава дързост като нейната не може да е била самоинициатива, била е поощрявана, нека сега да кажете от кого! Ние се досещаме!Очакваме да го потвърдите официално!

държа да ти кажа,че най ме е страх от прокуратурата,нагледал съм се на поръчкови обвинения в т.ч. за лица ползуващи се с репутация на разследващи журналисти.

да влиза в затвора поне за 10 години !

Пак друг му е виновен на борисов - абе нали тия назначи, нали баща и е твой личен приятел и е шеф на пожарната - кой е виновен - станишев ? доган ? Отговорност за кадрите носят тези, които са ги назначили - ясно и точно. Но явно бойко носи отговорност, само ако са позитивни последствията - ако не са, значи друг е виновен. Смешно е... колко още такива като тази кифла има ? от герб са мнозинство !

мазния тъп Миро Дебелия да не би да иска да каже Че Боко се казва Тадаръков.....ега ти куфите кофи са тия...

Би трябвало да се казва КУЧКА СМАХНАТОВА ИЛИЕВА.

Уважаеми ги-н Б. Борисов, министър-председател на Р България, Мнозинството, което Ви избра настоява да вземете отношение и да им обясните какво става и защо такива работи се случват. Освен това трябва да им обясните какво е Вашето участие в този случай. Иначе, г-н министър-председател, нали Ви е ясно какво се случва с популярността ви... Хайде, така, по простому, на народен език, обяснете на хорицата... Те Ви чакат!!!

Стига с обиди към нашия клиент! Жална ви майка, ако продължавате!

НЕ, НЕДАРГИ! НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ТИ ИДВАМ НА ПОСЕЩЕНИЕ...

да го попитам,кога пожарникаря даде на прокуратурата Шестака-своя пророк и инструктор по спортни занимания и по създаване на Герберски сдружения,шефа на СОС с когото преди седмица ряза ленти и открива училище,ще сезира ли прокуратура за извършените далавери като кмет....въпроси,които чакат своя отговор.Дано следващите управляващи ги зададат,чрез прокуратурата.Дано!

ДАЙ МИ КОНКРЕТНИ ДАННИ! НЕ общи приказки! Ако може и документи.. Обещавам аз лично веднага да се погрижа да стигнат до прокуратурата.. и да следим публично движението по тях.. Не съм член на никоя партия.. Искам престъпниците в затвора.. Ама недйте само хвърля голи приказки.. КАТО ЯНЕ! ТАКА ХОРАТА ПРЕСТАВАТ ДА ВЯРВАТ ДОРИ КОГАТО КАЖЕТЕ ИСТИНА! НЕ РАЗБИРАШ ЛИ?

Комисията за защита от дискриминация се самосезира във връзка с уволнението на Калина Илиева от поста изпълнителен директор на Държавен фонд Земеделие. Това съобщи в Добрич Есен Фикри - член на комисията. Тя обясни, че е написала доклад по повод уволнението на Илиева като жена на висш ръководен пост в детеродна възраст.

И НЙДЕНОВ ВЗЕ ДА УВЪРТА ПО КИЛИФАРСКИ. МИНИСТРЕ, АЗ ЗНАМ МНГО ДОБРЕ ПИСМЕННО И ГОВОРИМО, АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСИ,ИСПАНСКИ И РУМЪНСКИ, НО НИКОГА НЯМА ДА СПЕКУЛИРАМ И ЛЪГАЛ ЗАЕДНО С ВАС, ЧЕ МОГА ДА ВЪРША ОТГОВОРНАТА РАБОТА, ЗА КОЯТО Е ЛЪГАЛА ИЛИЕВА. ПОДАЙТЕ СИ И ВИЕ ОСТАВКАТА ЩОМ СЕ ПРОСТИРАТ ДО ТАМ ВАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ.

Веднага да върне всички заплати и да се заличи съответният трудов стаж от досието!!!!! После другото - разследване, съд и каквото там...

напълно подкрепям искането..

ЧЕТЕТЕ!ЧЕТЕТЕ! ЧЕТЕТЕ!ЖАЛКО, ЧЕ НОГО МАЛКО ХОРА ЧЕТАТ КОМЕНТАРИТЕ ТУК! Жалко, защото биха се отвратили от простотията и злобата на трите червени кратуни, платени писачи на пасквили... ЕТО - пак са запретнали ръкави, наточили безпощадно перо, докарали комсомолски плам и блясък в червените от пиянство очи.. И плюят ли, плюят... Ама даже не знаят какво.. Сега храчат върху опита някой да ЗАЩИТИ НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ. ЗА СЕФТЕ ОТ 20 ГОДИНИ НАСАМ... А ТОЯ НЯКОЙ ГО ИЗБРАХА И ПОДКРЕПЯТ (И В НАЙ-ТЕЖКАТА КРИЗА) БОЛШИНСТВОТОИ БЪЛГАРИ! С това плюене дупедавци, само му дигате рейтинга, не разбрахте ли? И пречите на възраждането на силна, модерна, лява партия! А от такава страната ни има нужда.. Иначе съвсем ще се олеят и ГЕРБ-аджиите... А сега да ми припомните, кой от предишните си пращаше хората веднага на прокурор, щом стъпят на криво? Щото аз за много замазани престъпления се сещам... А ВИЕ? ВИЕ СЕ СЕЩАТЕ САМО ЗА ПОВЕЛИТЕ НА ПАРТИЯТА? НАЛИ?

срам за България,проверете си къщичката много са необразованите на държавна и общинска служба, затова образованите избягаха

ОООООООООООООО, НИЩО НОВО - ТОВА Е БЪЛГАРИЯ! ШУРОБАДЖАНАЩИНА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СИ УЧИЛ ИЛИ НЕ.

Добре че нещата се зацепиха в Германия, че се разбра измамата! Интересно ми е все пак какъв е бил повода да се крие майчинство? То не е грешно една жена в тази възраст да забременее, та защо да се крие?? Да не би проблема да е в таткото?? Иначе не разбирам тези въртенета и усуквания за 4-5 месеца отпуск..а в края на краищата е ясно, че това не може вечно да се крие!.

ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАМ ОТ НИЩО, КОЕТО Е НАПРАВЕНО ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО? ТО НЕ БЯХА КОМАНДИРОВКИ В САЩ, И ПАДНА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР И ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НС. АМИ ПОСЛЕДНОТО С ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПРЕУСПЯЛА АКТРИСА МИШЕЛ БОНЕВ????????????А АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЗАМ.ПРЕМИЕРА? ЦВ.ЦВ. ТОВА ГО ЗНАЕМ, А ТОВА КОЕТО НЕ ЗНАЕМ??? ПО-ДОБРЕ Е ДА СИ НАМЕРИМ НОВА ДЪРЖАВА, ЗАЩОТО ТИЯ СА ЗАВИНАГИ.........ХОРАТА СА ТЪРПЕЛИВИ

така е, но кога б.б. ще си признае? и кога хората наи-после ще разберат колко глупав наистина е тои? нещо повече - тои е опасен! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.