Борисов изненадващо се появи на конгрес на Татяна Дончева

Премиерът Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова бяха гости на конгреса на "Движение 21" на Татяна Дончева, която бе преизбрана за лидер.

Обратно в новината

Коментари - Борисов изненадващо се появи на конгрес на Татяна Дончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що така - всички, които са заставали срещу ББ публично и открито, след време му стават първи фенове и блюдолизци - това Янето, това една журналистка Илияна накоя си, за социоложки и тв водещи да не говорим, сега Танчето...има нещо- любов, пари, изнудване ли , що ли!!!!! Но е ясно, че работата е в стил шменти-капели, а не е просто ей така!

Да не намеквате, че Таня ще работи с него? Божеее, всичко е политика и естествено в случая се показва уважение, че й идва на крака, нооооо... Татяна Дончева винаги е държала на принципите си и всичко това не маже при нея да се превърне в любов, ще видите!!!!!!!!!!

Чета, чета тук разни помии и се чудя - що за народ сме!? Мисля, че си заслужаваме сегашното положение като държава! Появи се една здраво мислеща жена, знаеща, можеща и хоп...давайте да храчим! Била такава онакава - от къде знете? Много сме жълто ограмотени - е за това сме така, нямаме нито култура, нито възпитание - много ни знаят устите! За нас, като нация пред затриване - това е лицето, в което можем да вярваме, защото тя не открадна нищо и работи достойно професията си. Аз лично я познавам добре от много години и гарантирам, че може да ни изведе от тинята, в която си цапкаме от 23 години! Желязна личност, добър политик! Браво Таня! Имаш и културата за такъв!!!

Някой изглежда не помни или не знае, че Танчето беше дружка на мутрата Ванко 1 и достойно му помогна на момчето!!!!

Не пиши като си лаик!!! това не е вярно и в едно интервю по ТВ, тя подробно обясни на народа как стоят нещата по този казус Ванко 1!!!! Ех, народе, народе - тежко ти, как с охота хвърляш помия!

"ОСВЕН ГОСТИТЕ,БОКО,ДАНЧЕТО И ТАНЧЕТО,НА НА КОНГРЕСА ПРИСЪСТВА- ХА И ВСИЧКИТЕ ТРИМА ЧЛЕНОВЕ НА ДВИЖЕНИЕ 21."

Ренегати се събират с ... ренегати...

Характерната черта на българина.От няколко снимки и журналистически коментара си прави изводите и започна да залива с помия.За поредн път се утвърждава ,че медиите са четвъртат власт.Така могат да извъртят нещата,че черното да дстане бяло и обратно.Не може да се правят каквито и било коментари,без да сте присъствали на едно събитие,без значение дали е политическо или културно.Но явно има хора,които и в деня на прошка не могат да простят на себе си ,а какво остава на другите.Плюйте яко по всичко ,това е бъдещето на България-един голям плювалник.

И на нейната улича огря Слънцето, придружено от една дребна свенливо усмихната луничка, на име: Черешка А иначе, Танче и Бойко са бивши колеги: Той растривал на бей Тошо ушаците, тя къпела на дедо Марксим ...мостаците !

СЕ НАДУШВАТ ПРЕЗ 9 ПАРТИИ!

Сводници от всички страни съединявайте се! Гласувайте за мен и в България вместо да ви съдят ще ви носят шампанско и ягоди! Няма да питаме за възрастта на жертвите, не ни влиза в работата!?

Партията на ББ няма идеология и идеи, все едно песен без мелодия, концерт без хармония. Затова от някъде трябва да се препише и прекопира. Така и двете страни ще са доволни-ГЕРБ ще има някаква наукообразна идеология, а Дончева ще влезе във властта под крипото на ББ.

Поредната кукла-торба пълна с лъжи и мерак да краде.

На БСП-то май само Болен им остана .Дерзайте комунисти ,слушайте Мики Маус и се учете от Мая Кюстендилска до пълен разгром.

Я кажете колко процента преизбраха Дончева. Дали е подобрила рекорда на Боко - над 100% :))

Ексчервена депутатка Татяна Дончева е поддържала нерегламентирани контакти с бивши и настоящи служители на ДАНС, пише "Монитор". Разговорите й били засечени по време на разработката Галерия.

Колко се радвам ,че ще санират моя вход. Не е отразено мнението на прокурор Дончева /бивш / ,но вероятно подкрепя новият заем от 16 милиарда. Тя е достоен за уважение " противник " на Премиера.А " Движение 21 " ще има своето място , ако се яви на избори ,подпомогнато от ГЕРБ.

Дончева е адвоката на МултиГруп, каква партия прави тая маймуна.

Нищо против Дончева, но ако се съюзи с с този мутрафон, Дунавска България загива.

Дончева е номер 1,Бойко разбира кой ще е сила след време и иска да е вътре...ноооо Дончева е пич и истински политик селските му номера прозират!!!

Какво търси банкянския селянин там? Дончева, ти имаш принос за свалянето на разбойко 1 и затова ти симпатизирах, но това което виждам сега ме кара да се замисля.

То па една партия...Едва се закрепи на хранителната верига.

За без пари и това е добре.

Нали приятелят на Борисов Румен Петков коментираше тишината в спалнята на Татяна? Явно той е подсказал хода на баш-герберите!

Помиярец си ти - засрами се!!!!!!!!!! Много си светнат, а от къде ли?!?!

Тези 21 човека ли са? Включително Дончева?

Че тя човек ли е ." Не човек ,а желязо ".

Каква изненеда - дончева преизбрана! Не може да бъде! Още един член на бъдещата коалиция на герб. БРАВО! Що не вземе дончева да се залюби с пелтека от герб, дончев, зам.премиера на боко!!!

у нас веднъж лидер на партия , винаги лидер ! умирачка има отърване от лидерство няма !

Татяна Дончева и Сашо Диков за Буда (Бойко Борисов) Канал 3, 5 за 4 със Сашо Диков, гост Татяна Дончева, тема агент Буда (Бойко Борисов) 05.02.2013 Разговорът започва от 00:31:55

аз се надявах нея да сложат главен прокурор та да видим ксато ги знае нещата дали има воля и ум да ги изпълни въобще не ме интересува от коя партия е но за сега ги назовава нещата точно и ясно и е за прокурор а не оня дечко дето го въртят по техни правила и5 го юркат по линии безкрай

Боже каква нечистоплътност!!Ама как може да целуваш там където си плюл.

учи,че публичното млещене в българската политика не води до нищо добро.Най-пресни примери са Станишев и Бареков. Четете история дами и господа политици,както казва др.Първанов.

За таз свиня има доказателства,че е спонсорирана от пасола на кочината....въпросът е Б.Б. какво търси там?

!ВНИМАНИЕ! В КОМЕНТАРА ИМА ГРУБО ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ!

ВИГ 3 - имат си бос и адвокат остава да си представят и счетоводител. Ако има Бог дано се смили над Б-я !

Кой е този котарак?

Егати помията!

тогава на НС, на правителството, на тези които държавата плаща високи заплати? Всички правят едно и също или объркват другите! Но за пари /на заплати/!

М-даа, мутресата от Мултигруп и мутрата от СИК се разцелуваха! Бившите комундета си предадоха партията и си стиснаха ръце... За какво ли?!

Това което разбирам е, че благодарение на шута-бодигард Борисов, конгресът на Дончева се е превърнал в третокласен водевил.

Лидер,че дрънка в Бойковата каруца.Ега ти лидера ,на една шепа заблудени.

Стара чанта!

по-добре стара чанта, отколкото дърт смръдлив пръч!

ъъъъъъъъ, все тая!!!!!!

Празни приказки, на двама празноглавци.

трябва да се измисли някакво българско бойно изкуство или някакво бойно изкуство което да се практикува масово от мъже и жени в България. Така ще се запази физическия и бойния дух на българите. Ще се повиши морала и по тия общи практики ще се запознават младите по между си Усмивка)). И ще расте хем морално хем здраво поколение. Както знаем прабългарите са владеели бойни изкуства и жените им са ги владеели и са участвали в битки. Така че трябва да се спазват традициите.

Тази си призна,че идеята за санирането била тяхна.

Появил се внезапно Бойко с Фадъкова без да са ги канили?Егати простотиите, на които вярват само кучетата на цар Бойко Банкянски

Като гледам и слушам,май най-добре ще е да направят Бойко генерален секретар на партията майка и без това около него са само "бивши" комунисти!

Кой финансира тази мижева партия на бабето Дончева??? Май са приятелите на госта Борисов.

Естествено, че "генералите"

Хитра е Кака Маца. И тя, както Гоце Първанов правилно е прочела Капиталът на Маркс и избира "капитала"(=властта, която носи капитал) и оставя "труда" и демагогията за социална справедливост на БСП/Миков.

Усещате ли как Бойко ще смачка комундетата? Прав е Миков да подскача като коза...

и да разместиш събираемите сборът не се ,,променя,,!!! герб събира всичките комунисти на едно място, но от това не стават ,,сини,,!!!

Tатяна Дончева ще е добра за политик ако не плямпа толкова....

Ако не "плямпа" толкова, значи няма да е Tатяна Дончева, а и едва ли ще е добра за политик. Тя не е водач, тя може да бъде само критик.

Български политици,които народа,в по голямата си част,е избрал да го управлява.На който не му харесва,да не чете статията и да се кланя на ДПС,защото явно не се чувства българин.НЯМА МЯСТО ЗА СРЪДНЯ,ВСЕКИ ШЕТА НА АКЪЛА СИ.

Щом с такава охота се целува с водачите на евентуални бъдещи партии в парламента, какво ли прави с ръководителите на вече влезлите партии

Цар Борисов - Обединител ...

Мутра и мутреса, шефове на партии се събрали заедно.

бсп трябва да се извинят на българите за разрухата на българия от началото на прехода. сидеров също да се извини че обслужва чужди интереси, вместо да се захване с наболелите ни национални интереси. борисов да се извини че немоя да унищожи бсп а с това и корените на корупцията. костов да се извини за престъпната приватизация. царят за 800-те дни на илузии.

Ти няма ли да се извиниш, че се продаваш като магистралка, за купичка помия

гледам снимката.... ама като разбрах че е с фандъка... сега виждам защо прилича на самоковски компир... отглеждан в банкя... те и на запада компира го хареснат...с голям бургер или French fries