Борисов: Моята заплата трябва да е най-голямата

Очаквам тези тройни и четворни заплати и бонуси в комисията да бъдат намалени. Моята заплата е таванът за държавните служители, другото е нахално, заяви премиерът по повод уволнението на Стоян Кушлев.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Моята заплата трябва да е най-голямата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моита заплата тук е по голема .. бе .. мремиере..

Вече е ясно,че гн. "Гушлев" е уволнен. Сега остава да разберем дали измамникьт ще вьрне неправомерно взетите суми, като някой млади майки, които трябва да врьщат пари надвзети от майчинство.

Наш'то гол, най-голям голям гол! Гол, ама гол!

Прав си, господин Борисов, та ти ни правиш магистралите и спортните зали! За какво ни са хлябът и всички храни без магистрали? За какво ни е здравето, образованието, развитата икономика без спортни зали? Най- голямата заплата твоя трябва да е, а не парите да ходят в джоба на Цветалина, та да те комндва! Ти си нашия човек, като няма хляб ни е доста да те видим на ТВ екрана и сме сити! Давай и оправяй българите, докато останат само послушните!

Нато е объркало триполи с банкя и софия.Да се коригират незабавно.

Тиквен шедьовър Мисли на Тиквен шедьовър "БСП ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството", казва Бойко Борисов, който е членувал в БКП преди промените, а баща му е бил преподавател в школата в Симеоново. Ядосан от разразилия се скандал, забъркан от депутатката му Красимира Симеонова, Борисов продължава със спомените от детските си и юношески години". -Прав си Борисов, напълно, - бесилка е трябвало да ти стегнат на врътлето.

Ако се дава заплата да се реве като вдовица, разбира се твоята трябва да е най-голяма. Казва се работна заплата, т.е. трябва да се заработи, а ти само хленчиш.

ПАЛЯ4О

Чудно ми е за какво нашият минискър председател ще благодари на Кушлев като се срещнат? Допускам няколко варианта: 1.За голямата заплата, която е изцоцал от държавната хазна. 2.За уредената си рода - нека с добро да го споменават пред премиера. 3..За забатачените наши и ваши, на които нищо не им е конфискувала комисията. 4.За лъжите, с които лъга българския данъкоплатец. 5.За надеждите, които пося у народа, че справедливостта ще възтържествува. 6.За потулването на партийни другари, които при нормални други условия биха били обект на комисията. 7. и др., но спирам, че стана дълго. Моля Ви, г-н Премиер, благодарете поне за едно от горните.

Така е бате, твоята заплата трябва да е най-голяма!!Твоите мускули трябва да са най-големи и една друга твоя работ;-) също трябва да е НАЙ-ГОЛЯМА...нали по това те избирахме!!! Както винаги бате, ти си прав!!

Съгласна съм сигурно трябва да е така, защото отговорността на Премиера е голяма, но като се има предвид рязането на ленти и появяването му постоянно по телевизиите се съмнявам в това какво прави за държавата, лошото е , че и чиновниците в държавата ни работят като него, просто се подиграват с гражданите, колкото пъти влезна в някаква институция излизам почти винаги разплакана и възмутена от обслужването им особено в Общините

Боко е готов да замести кмет-разбойника на Ботевград, който изповядва същото символ верую - "в тоя град най-голЕма трЕбва да е заплатата на кмета"... Ура! Да живей!!!

И това доживяхме, ББ да твърди, че когато го питат за Уорлик, това го обиждало?Та той му е кукловода, ч да не се прави нас "ощипана мома".

Ей, смешници, вие ако се хващате за конфликти на интереси и уволнявате заради това, то няма да остане жив държавен работник - то не че ни и трябват де. Това го е имало и ще го има винаги - това е все едно да се опитате да махнете кърлежите от овцете - няма как да стане. Ами поне вземете и ги научете да работят малко от малко тия кърлежи, създайте им някакви правила, направете така че ако някой се оплаква да бъде чут. Защото ако на държавните администраторчета им се създадат правила на работа и норми, които трябва да изпълняват или да си ходят, май всички ще си ходят.... Че ние хората не оценяваме работата на чиновничетата по грима и тлъстината, която са натрупали по себе си, а по това колко помагат...

За пръв път някой политик подрязва своите, за прекалено раздути заплати, и вие ще се спукате от злоба. ;) И на главата си да застанете - Бат Бойко е по-добър от всички преди него взети заедно.

Пич, като не си в час или не ти стига тиквата да разбереш що за Тиква е Боко - по-добре си трай.

Тя ква стана, крадеца вика дръжте крадеца. Каква е поуката деца : на младо прасе и на стар Кушлев не се радвай.

ВЕДНАГА ОСТАВКА НА АНТИ ЧОВЕШКОТО И ПОПУЛИСТКО БГ ПРАВИТЕЛСТВО !

Мутро-мафиотското правителство на ГЕРБ, начело с главатаря, не само, че краде, но и иска още по-големи заплати.

ББ = тиква 1

Има цензура ! Най-големия престъпник, взима най-голямата заплата....така е в БГ.

Най-големия престъпник, съответно взима най-голяма заплата....така е в БГ

тъпо изказване:)) не си ти този,който ги определя тези неща.

Заплатата е отражение на положения труд, а той какво е направил ?

голяма заплата се дава за работа,а за прерязване на ленти дето другите са работили преце ни сам.

не мога да се съглася, че големи заплати се дават за положен труд, защото много хора полагат огромен труд, но премийки и бонусчета се дават на определени хора, всеки път едни и същи и бойко ако погледне по министерствата, министрите му какви бонуси дават на отделни служители ще се хване за главата. това вади очи и демотивира останалите. погледнете в някои министерства дирекциите връзки с обществеността какво получават, не знам каква работа са свършили

Точно така е, не всеки държавен служител е "тюфлек" и "лапа яко"! Заплащането зависи от "ръководството", което е на принципа, че всичко е човешко и някой служители са много добре, без това да е обвързано с резултатите, а други "лапаме мухи"!

Цветелинка ли пак ти каза, кой е най-удобния бе Боко? Кога ще се махнете от горе и двамата, и ще оставите някой удобен за Народа?!?!

в Ботевград в Балкангаз са взели великденски 2400лв.Г-д Борисов това не е ли нахалство в тази криза да се жзимат такижа бонуси и дали има данак на тях е по-важното

olele

Ама тоя на олигофрени ли ни направи, на кръгли идиоти ли!?!?!? Той, бизнес няма ли си та е седнал за едната постна заплата да се кахъри ? :)

Да живее Б.Борисов, да живее Ц. Цветанов, да живеят всички от ГЕРБ и АТАКА!Те ще ни "оправят"!!!

Ше ме хванеш за стоповетееее..

президентът на сащ не получва наи-голямата заплата; капитаните на подводници я получават.

както винаги ... бедните да го д...ухат д.ухаме...

алоо, ваниооо! опс, грешка в номера. алоо, коларов. абе там едно момче от нашите нещо го е закъсало, та да му отблокираш сметките бе! аз съм му обещал да не го закачам.

Този псивдопрофесор награби половин милион за няколко години. Айде няма ли съд

Алоо, V-ия километър вас не ви ли държат вързани. Откъде докопа клавиатура. Пак трябва да се разправям с надзирателите.

на тебе за какво ти е заплата?

Само не разбрах защо искат да уволнят посланиците ни, агенти на ДС отпреди 1989 г. - хората просто са "работили да изкарват заплатата си", както каза Бойко. Нищо лошо няма в това! )))

Я, имаме си нова Симеонова.

Г-да журналисти, много Ви моля, не споменавайте въобще Бойко Борисов. Каквото и да каже, каквото и да направи една категория човекоподобни побесняват. Следват неистови излияния по форуми и кръчми . И като резултат броя на пациентите ни се увеличава драстично. А легловият ни капацитет е все пак лимитиран.

Щооо , ти техен пациент ли си ... Разбрах , че тече кампания за принудително лекуване в психиатрията на всички бойковистчета ...Не бой се ... Ще има места , и без туй останахте много малко .

ееееееее, трябва да си неспасяем случай за да си още Бойковче.....

Ееех, бате Миро, ела да пазаруваш в Лидл и ще видиш за какво става дума. Ама защо ти е да идваш, ти си знаеш и си траеш, останалото са кьорфишеци за публиката...

Според капацитетите от сайта кога мога да внеса някакво мнение и кой би дава право да ми махате мненията след като не псувам никой тук

Трябва да се водиш на 4 часа работно време. Не да вземаш пари затова, че играеш футбол или тенис. Това са удоволствия. Картофи имаш, филиите с мас не са скъпи. Дерзай, а ако не ти отърва подавай оставка.

Колкото и малко да вземаш пак, ще ти са много!

Абе защо си мисля, че точно ти трябва да си на минималната.А и не само ти, не само. По кпд-то, дето има министерският ви съвет, даже трябва да сте на социални помощи.

Ама Бойко иска заплатата да му стига само за картофи. Като наместим останалите заплати след неговата ко да праим.

Партия велика води нашия победен строй!

да ти е най-голяма заплатата? За това, че риташ топка по цял ден ли?

да не искат по-високи заплати а да вземат да отпускат повече за фонд за асистирана репродукциа за фонда за трансплантантации за болните деца на бг и т.н

скапаняци

Защо никъде в коментариите не срещнах въпрос кому е нужна тази безмислена комисия. За 6 години Кушлев получил 500 000 лева заплата а приходите от дейността комисията 250 000лв.(справка вечерните новини по телевизията). Прост народ, слаба държава.

ЛЪЖЕШ ПАК. НАГЛО И БЕЗСРАМНО. ТАКА ВИ УЧАТ НА "ПОЗИТАНО". САМО НА МИТЬО ОЧИТЕ ЗАПОРИРАХА ИМУЩЕСТВО ЗА ОКОЛО 3 МИЛИОНА.

Овчарчето Калитко? Малко информация, едно е да го запорираш друго е съдът да вземе решение, трето е да влезе в бюджета. Има много да учиш ама май няма смисъл.

Бе хайде стига само с това позитано си се оправдавал бре...как пък не ти омръзна едно и също да баеш като развалена плоча.... наясно ли си, че твоето почва да граничи с психично състояние?