България подкрепи някои британски идеи за реформа на ЕС

Премиерът на Великобритания прие поканата за официално посещение в страната ни през ноември. Преди Европейския съвет в Брюксел Бойко Борисов разговаря с него.

Обратно в новината

Коментари - България подкрепи някои британски идеи за реформа на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се чудиш за силния миграционен натиск бе? Значи не познаваш най-близката история на Бг, когато 2.5 млн. българи емигрираха. И продължава да го правят, без война. Благодарение на ТЕБ и подобни на теб.

"Подкрепяме завършването на единния общ пазар в областта на услугите, енергетиката и дигиталния пазар, заяви по време на разговора премиерът Борисов." Това хубаво, и аз го подкрепям, но дали премиерът наш въобще има някаква представа за какво иде реч?

Уверих се че бат Байко е ЧЕЛ само Винету!!!Защото ако беше ЧЕЛ ПОВЕЧКО, щеше да НАУЧИ че ЗАРАДИ англичаните Б-я ГРАНИЧИ от ТРИ СТРАНИ със СОБСТВЕНИТЕ си ТЕРИТОРИИ!?!!! Атгличаните ВИНАГИ са играли "немци в тила" на Европа, а сега и на ЕС!!!!!!

Е, и? Заради руснаците сме посткомунистически миризлив кенеф. И да не се среща с тях ли? Май само демонстрираш, че помниш нещо от учебниците по история :-) Намерил си си повод...

Агент Буда не може да представлява България дори и като "победител" на "изборите" по Костинбродската метода,дори и с парите на Сорос и Домусчиев,дори и с подкрепата на ЦРУ,ЕК и други организации за ограбване и геноцид над България.

Виж в едно изречение коко лъжи може да вкара комунист. 1. Внушението, че е агент на ДС, а той е вербуван от ДАНС, което е нова структура за защита на страната и няма нищо общо с агентурата от комунизма. Но така казано звучи като да е агент на БКП. 2. Костинбродскат аметода се оказа редовният и типичен начин за печат на материали в печатница, както по целия свят това се прави. Оказа се, че е печатал професионалист, под видеонаблюдение и е осигурил изборния процес по перфектен начин. Оказа се, че Манолова е излъгала народа, защото отлично знае как се печата и как се съхранява продукция - БСП печата от десетилетия!! 3. Сорос няма как да знаем дали е давал пари на Борисов, но пък е насока от БСП да се гоори така. Ето такива лайнета мръсни сте комунистчетата. Уродливостта е същността ви. От това губите шансове за шастлив живот, но пък един уродлив човек няма такава мотивация. Именно мотивацията е изродена и е като тумор в обществата, в които битува - 43 заразени държави с комунизъм - 43 о тях са най-бедни и изостанали в сравнение със съседите си. Но пък прасето си обича помията и тинята. Вие си обичате вашата помия. Чърчил е казал, че е време да се види как плъховете плуват към потъващ кораб. Контекстът е бил социализмът. Блестяща метафора за противосестестевността на това явление! Представя и актьорите, и поведението им в противовес с естественото при типичните обстоятелства. Блестящо!

1. Това че е бил човек на службите е повече от ясно - само като му види човек кариерата. 2. Изборите се манипулират - това го зае всеки, но малцина знаят какъв е процента на далаверата. 3. Тук вече си прав. Ако се беше ограничил до тази си теза щеше да обереш точките.

любимият ти Вожд е верен член на БКП, дори отказва да се деполитизира и предпочита да напусне работа. Та този верен син на Партията ли ще трепе мръсните комунета???

логика имаш, щом някой говори истина- той е комунист! Значи нищо не се е променило от 100 години. И тогава достойни хора говореха истина ,а такива смешници като теб им се противопоставяха!!!

ПЪТ НАПРАВИ В ЕВРОПА, САМО И САМО ДА ГИ ПРИЛЪЖЕ ДА КАНДИСАТ ЗА РУСКИ ГАЗ ПРЕЗ НАШИЯ ХЪБ. ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ, ПОЛУЧАВАШ ПУТИН И КГБ!!!

humfry

Много лесно може да се задействат по-бързо в помагането на България за емигранти. Просто трябва да се пропускат повече към Западна Европа.

От статията разбирам, че Борисов е обсъдил въпросите за Шенген, за миграционните проблеми и енергийната сигурност с Камерън, но останах с впечатлението, че само Борисов е говорил , а Камерън е мълчал.Мълчанието му за знак на съгласие ли да го разбираме , или за прословутото английско възпитание.

Англия е на прав път за ЕС. Изпревари Франция като икономика. Пък и днес паундът 2.74 лв. и ще расте ?

.

И този ли ще идва? Абе защо не си седят у тях си, ние боклуци си имаме достатъчно.

намества ребрата, явно не му е било достатъчно мачкането от предния път.