Премиерът: Ситуацията на Балканите е тежка

С парите, които събираме от контрабандата и измамите, съм убеден, че следващата година ще е по-добра, заяви Бойко Борисов в Смолян.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Ситуацията на Балканите е тежка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР трябва да спечелите ГОЛЯМАТА награда, за подбор на снимка към определена новина! НЕОТРАЗИМ!

..само Тиквата в България не мърда, здраво подпряна от има нема 20% от гласоподавателите с негово ниво на интелигентност! "Ние с вас си приличане, и вие сте прости и аз съм прост...хе-хе-хе"

измами, казва Боце!?А, аз казвам-контрабанда, измами и всякакви кражби до спукване!Всичкото това от бурно, по-бурно процъфтява!?Всеки, установил в себе си крадливи и престъпни наклонности, в опропастената държавичка, краде и мародерства до обезумяване!При пълното съдействие на цялата държавна администрация, от министър-председателя до най-последния, дребен чиновник!Администрация, съставена в болшинството си от разгащени типове и типеси, плюли на всякаква държавно-законова база, уж пазеща обществото, дръпващи докрай и те своето, в симбиоза с престъпниците и крадците !?Който не може да краде и нарушава законите, по тези или онези причини, мълчи и унило чака пълната държавно-обществена катастрофа да се разрази с последения си срив, погребвайки окончателно всичко под себе си!?

В България влизат нашественици, в Македония е пълно, византийците прехвърлят огромни маси. Унгария ще затвори границата си и тълпите от Сърбия може да се насочат към България. А Мутрьо, който е завършил средно образование, ШЗО и висше ченгеджийско училище, ръси "мъдрости", като необразован старшина. Разположени ли са полицейски патрули по границата или дебнат за поставяне на предпазни колани? Полицаите въоръжени ли са, имат ли достатъчно стоп-патрони, димни гранати? На КПП разположени ли са пожарни коли и други с водоструйни апарати? Има ли готовност за охрана на границата със Сърбия? Армията в готовност ли е да охранява и защищава границите с Македония и Сърбия? Защо поне един артилерийски дивизион, който вероятно имаме, не проведе учебни стрелби до границата с Македония?

При свинаря живяхме добре и израстнахме като умни и можещи млади хора .И бяхме 9+ Милиона ! При пожарникаря-Слуга на САЩ , станахме 6+ милиона, и всеки който Може , бяга от България на ГЕРБ ... ..като от Война !!! Толкова е Болна Родината ни !!

На снимката - Борисов Бойко - вожд и любимец на народа, до него - пазачите на любимеца от любоФта на народа... :) Отдавна не съм виждал по-умни, по-интИлИгентни и о-Духо-тварени физиономии от тези тримата... :)

Катили.

О ти, Спасителче наш, единствен балкански лъве, на твоите мутренски рамене тежат вси Балкани, както Светът върху Атлас. Да ти се слави името мутренско, още БКП членско, ти Докторе на Каузата, единствен професоре на тънката балканска политика. Амен!

Тиквунчо е прав, без да иска "Гевгелия. Хиляди мигранти са нахлули в Македония, след като са пробили полицейските заграждения по границата на страната с Гърция, съобщава ВВС. По непотвърдена информация македонската полиция е стреляла със зашеметяващи гранати. "

С парите, които събираме с контрабанда и с измами, съм убеден, че следващата година ще е по-добра, заяви пожарникаря в Смолян.

Значи Боко Тъпото каза : ВСИЧКИ съседни Балкански странаи са Без Правителства , ...в Криза ,...Трагедия !! Само България има правителство ! Има ли ??? А Реално и Статистически Българите живеят Най-Зле от Всичките си съседи които са в Криза !!?? И само България е с Най-Бързо Изчезващо Население в СВЕТА , според ООН !! И ГЕРБ+РБ+Боко искат да сме Доволни ...че ги Има ???? Има нещо Много Гнило в ..България!!

Дано за всички Вас политиците да стане непоносима.

БРЯ, БРЯ Брийеиййй... Ти цяла България завлече у батака! На кой му дреме кво ша плещиш за балкани, за баири. Ти нали си си добре ошибан, уяден и самодоволен ВОЖД без пера...

Не мога да разбера няколко неща. Страна-сравнително голяма и богата за населението,което живее в нея , данъци-безброй,ток ,парно,гориво с цени над европейските, работим за жълти стотинки,като сме толкова доволни от това, че даже боготворим човека,докарал ни дотук.....................................

Хайде говеда, почвайте с тъпите си коментари.

Говедаря нека си бърка подупките СЕГА

Ако сте доволни от живота ,който водите през последните години гласувайте пак за честния,добродетелен,интелигентен и внимателен левент,който ни управлява.

Бойко, твоят ред!

Е БОЙКО ТИ СИ КАТО МЕНАКШИ ОТ ФИЛМА СВЕТЛИНАТА НА МОЯ ЖИВОТ - БОЙКО МЕНАКШИ ПО ВСИЧКО СИ КОМПЕТЕНТЕН НАЛИ

кофти! даже и путин не може да оправи всички страни

Обама ги оправи вече... Какво да направи Путин след като вече са ги демократизирали? Изкуствено дишане?

нали това ти казвам. демокрацията пречи на страните да бъдат оправени от путин

мога, всичко знам, аз вълшебник съм голям...:)))

Да само тук учения и танкове;)

Унгарският, румънският, словашкият премиери привличат проекти за милиарди. Буда се занимава с пейки и площадки.

Е, па ние като си имаме "правителство" сме "цъфнали и вързали"!

Когато БСП/Евророма и ДПС/Атака са на власт има незабавно спиране на евро-средствата. При завръщането на ген. Борисов във властта, спрените пари, моментално се връщат. Такива са фактите. На когото му харесва -да се радва и наслаждава на новите придобивки, построени от бате Бойко. На когото не му харесва - има форуми и може да страда на воля, споделяйки неудачите си с останалата прослойка от стенещи тролове.

много ще ви дойдат и тези еврофондове. Ще се задавите този път.

"21", шлифера ви много мирише, даже малко вони ... на ... терпентин ... и на други едни работи. Да ти пратя един шушлек ... малко е позакърпен, ама е чист и върши много добра работа!

Както ти харесва. Ако искаш може да ми вземеш ... шлифера с шушляк, ако ти харесва, може и натюр.

Отрепката е имала предвид нафталин, но понеже е невежа, написал е терпентин.

Няма особено значение коя партийно - бандитска групировка ще е на власт- важното е България да задлъжнява до пълното и заробване от световната лихварска пасмина.

Сънуваш ли призраци на световния империализъм, ммм?

Борисов за повече от полковник от запаса не става. Той е УДОБЕН, ПРОСТ, ПОКОРЕН И МАЗЕН БИВОЛ в ръцете на лукавите ЕВРО-ПЕДРО-АМЕРИКАНСКИ кредитори. България е ПРОДАНЕНА(ПРЕДАДЕНА) от ГЕРБ, СДС и други евромасонски строители на нови мечти и комунизми.... БЕЗОТГОВОРЕН и СОМОНАДЕЯН тарикат е Б.Б. Тегли пари от името на България, но ще ги връщат поколения прецакани от неговата просотия българи.

Евро пари се спират когато ГЕРБ краде и прави такива обществени поръчки , че и слепеца проглежда. Няма обществена поръчка, организирана от ГЕРБ, която да не е санкционира. На плащанията стават от нашите данъци, а гербаджиите се облизват. Наложиха просташкия модел и са вечно усмихнати като селските идиоти.

ти видя ли парите, защото ние не сме. така само на приказки не вярваме, че са дошли. Спрени са,Иняма да дойдат никога

СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА НАИСТИНА, ЩЕ Е ПО-ДОБРА, ЗАЩОТО ЩЕ СВАЛИМ ГЕРБ ОТ ВЛАСТ!!!

И сте малко и сте стари! Нали народа нямаше да позволи 'никога, ама никога' Борисов ОТНОВО да е на власт. Ко стана, бе, 007? Смени ли пенджерите?

Хора, докато се дерчите кой е по-хубав, забележете, че по голата ни граница има хора, бягащи от смърт(а някои може би да сеят смърт). Не можете ли да разберете, че докато се караме ще ни изуят и белите гащи? Не стига, че не намираме никакви изходи от споровете, ами по-лошо-не ги търсим.

с България е свършено. Единствена утеха е, че след като ни затрият, нашият елит ще са прислужници на Запад и те. И дано да ги затрие Провидението.

Cтoлюбoвъ

Грешиш! Съвсем скоро в България ще свърши царуването на беззаконие и власт различна от тази на хората, заради които съществува държавата. Твърде лесно отписваш хилядолетната ни България. Вместо да обезсмисляш живота на дедите си е хубаво да вземеш пример от тях. Изправи се!

Другарите и другарки бълнуват за завръщането на гранични войски и отново да се стреля на границата. Както е било едно време. Горките пенсии, мислят си и живеят с мисълта, че комунизма в България отново ще се завърне. Приемете моите искрени съболезнования!

Ей калъф бързо свършвай с поливането на магнолиите и хващай клещите, че препломбирането трябва да завърши днес!

А ти ме хвани за ... шлифера!

Ivan

Тикво! Гръмни се и спаси България!

Мачкай Борка, мачкай! Народът е с теб.

"мачкай" - ясно "Народа" - ясно Ама "БОРКО" кой е?

21 Господ така да те хване, че всичко да си изплюеш и да молиш да те прибере, а той още да ти сипва, глава проста

БорисоФФФ ми то щом от контрабандата събирате пари то излиза че това страната ти е печеливш дял от икономиката!!!!!Питаме защо като много добре работят службите има голяма КОНТРАБАНДА???Къде си ти бе мутро????????????????

Г-н Борисов , напълно осъзнавайки трудните и тежки времена , сложната и тежка обстановка в съседните нам държави и навсякъде другаде по света и извън него , дори в отвъдното , сърдечно ти благодарим лично на теб , твоята партия и твоето правителство за сигурността , стабилността , охолството , просперитета , нарастване на народо-населението , неговото лично богатство , дълъг и щастлив живот . Благодарим , поклон и вечна признателност и памет към твоите мъдрост , култура , възпитание , ценз , еманация , развлекателност , забавност .Не ни е скучно , забавляваме се и сме щастливи.

Браво, много точен коментар! Поздравления!

Ти братче си завършен идиот ,почти колкото Него . Прочете ли внимателно , за вникване не говорим.

Поклон пред българския избирател, изгонил червената зараза и назначил ген. Борисов за премиер на България! А тетка Мери и други като нея може да стенат по форумите колкото си пожелаят - от тях нищо не зависи. Несретници в страната, колкото искаш!

Те на това се казва "черен гробарски хумор"!

Тя България от 1989 година насам е без правителство, те за Румъния, Турция и Гърция се завайкали.

Този,за да се подмазва по селски на Германия дали не пълни БГ на макс с орки?! Колко са тези с бг статут, къде са,кой ги храни, какво ще ги правим,как ще ги спрем, как ще ги разкараме от тук..Никакви отговори. Няма пилот в самолета.

не го ли чу гения, контрабандата ще ни храни всичките

Тоя ще го запомня само с това, че съсипа Левски и ЦСКА.

Не е ли очевидно?! Да вдигнем контрабандата и измамите и всичко ще е наред!

Не е вярно това. Ако балканите не се управляват от американски марионетки всички орки нелегално трябва да се стоварят в Германия. Тя ни докара до това положение за пореден път. Къде е шибаното НАТО?! Европа се превзема от нашественици,а НАТО води измислени войни с Русия и ИД. НАТО води чужди войни,а не войните на държавите членки.

,,..Турция без правителство, Гърция без правителство, Македония без правителство. В Румъния падна министър-председателят, добави Борисов-,,премиерът,, в ,,сянка,,!!! борисов-правителствата се сменят но ,,държавата,, остава!!! тук имаме ,,правителство,, но нямаме ,,държава,,!!! но не знам дали знаеш-разликата!!!

Този на снимката тръпне в очакване да продаде всичко тук на шефовете си.

Европа и България се напълниха с имигранти, терористичните актове са факт, границите ни са отворени, пълним се с ислямисти, а наш мутрьо продължава да открива (бивши) спортни площадки все едно нищо не става. Дори не коментира тези жизненоважни проблеми и какви мерки се взимат за националната сигурност на страната. Аз имам 2 обяснения: 1. Страх го е "бате му Жани" Юнкер (по Иво Сиромахов ;) да не му се разсърди, ако наистина се охраняват сериозно границите ни; 2. абсолютно нищо не се прави по въпроса. При всички случаи поведението на ББ е неадекватно, несериозно и направо - клоунско.

Каква площадка откриват...Само я позакърпиха и боядисаха строена при Бай Тошо..

Тиквоч, а къде са гранични войски? Вместо да поддържаш български военен контингент в ОСЕМ държави за кефа на Бонго-бонго, върни ги тук и ги прати на границата - да млатят яко и да стрелят на месо, и проблемът се решава точно за един ден!

100 + Спешно трябва да се събере българската народна армия и да действа според предназначението и - охрана на държавата. Понеже ще става и по-зле, след като брюкселските зелки се правят че нищо не се случва.

Изобщо, всичко е наред докато аз съм министърпредседател и аз режа и раздавам от баницата.

ааа не, порциите ги раздавам аз!

Серизно се замислям, всички "около" НЕГО, в НС, в партия, в правителство в "управлението", не ГО ли виждат, ... или ги "държи" по начин за който моят мъничък мозък, не може да проумее!?

Не той ги държи, а от едни чужди служби ги държат - и него, и всички около него. Ако трябва протести му организират, реклама му правят, потупват го по рамото ... Както виждаме, по "независимите" медии няма нито едно разследване свързано с него, въпреки, че материал има колкото искаш ...

Прав си! "Аз, като се върна, една банка ще фалира, може и още една ..." - Бойко Методиев Борисов, Вашингтон, САЩ, м.Юни 2014 г. - как пък не се намери нито един "независим журналист", да ГО попита нещичко за това му изявление!?

Тъпанар! Само като ти гледам мазната стойка си 100% див селянин. Мазен тарикат. Първо го настигна Плевнята народното проклятие, а сега е твой ред. Идиот!

Колега, не обиждай селяните, те са достойни и изстрадали (от такива като този дебил) хорица! Виж, СЕЛЯНДУР ще му подхожда идеално!

Кога и у нас като в Румъния, че да заприличаме на държава??

То това за тежката ситуация отдавна го знаят всички. И в тази връзка, може би Боко трябва да обясни - КЪДЕ Е ОГРАДАТА ПО ГРАНИЦАТА?

Кога че го гръмнат тоа търговец на амфетамини?

Юнкер , върни 100-те милиона .Трябват ни !

Пари взети от БУДАли,не връщам

Аз

Войската... Мухахахаха... Кажи още некоя смешка!

аз може да ти кажа една ама е за освиенцим и че не му е стигнало времето

Утре ще чуеш оценката на народа, педерац.

Адано и в българия както в Турция,Гърция,Македония и най-вече да те стигне и теб Румънското

"... ситуацията на Балканите е тежка - Турция без правителство, Гърция без правителство, Македония без правителство. В Румъния падна министър-председателят, добави Борисов. България - оазис на благоденствието, асфалтирана, светла, силна! УРА! ДАЖИВЕЙ! ... малко мирише на терпентин ... ама като цъфнат магнолиите ще оправим и миризмата!