Бойко Борисов след срещата с Йенс Столтенберг: Търсим диалог с Русия, но с превес на НАТО

България е ценен съюзник, играе стратегическа роля в Черно море, Косово и Афганистан, заяви Сгенералният секретар на алианса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може хем душата в рая, хем свинско по време на пости! Оригинала е малко по различен / за свинското и постите/

какви мъдри мисли и желания струят от първият български политик възпитаник и ученик на диктаторът от село Правец другарят Тодор Живков,мислите на Борисов,Доган,СИДЕРОВ,Нинова,Станишев,Царят,Симеонов,Паси ще влязат в българската съкровищница на мъдростите,и ще се изучават от българчетата и учебниците по история!

Търся баланс със превес на печалбите!тоест повече печалби,по малко загуби и без да се обвързвам със партийни,местни и държавни феодали,и зависимости!искам със макло пари да печеля много пари без да съм български бандит!

Простака си прост даже да е министър председател ,като Борисов. Може ли да има диалог между две страни с превес на едната , та камо ли те да са Русия и НАТОТо? Пълна политическа первезия,недипломатичност, политическа неграмотност и цинично навеждане на Бойко Борисов в ущръб на България ,което е недопустимо за управляващ или елементарен политик.

Докога бе, Тикво ще рушиш, ще предаваш, ще продаваш България.Е_ба и мамата на нашата държава, мизерен простак. Ако не беше Русия, сега щеше да си друсаш ряазания в шалварите и да ми говориш на омразният турски език. Знаеш ли, ще дойде видов ден и тогава много хора ще мажат въжето със сапун........

Добре е че сме в НАТО щото ако Русия на нападни да има кой да на пази Я виж ко стана с тия де не са в НАТО кога ги напада нема кой да ги пази

Кипър кой го опази от турската окупация? Нато не си мръдна пръста за да защити членът на Нато Кипър, от члена на Нато, Турция! Пък и Донката Трумп каза, че Сащ напускат Нато, защото не виждат смисъл да дават толкова много пари за защитата на Европа.

Няма клауза в договора с НАТО, според която ако някой ни нападне, то НАТО незабавно и задължително ще ни защити. Набийте си го веднъж завинаги в пробитите лейки! Клаузата за колективна отбрана на НАТО, член 5 (от Хартата) е... "според-зависи"! Когато Турция и Гърция, две членки на НАТО бяха пред война поради окупацията на Кипър от Турция, НАТО и САЩ не спазиха член 5 от договора и не предприеха нищо. Никой никога няма да си мръдне пръста за теб, НАТО е една мутра на геополитическата сцена, на която всяка година всеки член трябва да плаща 2% от БВП (скоро и 4%) за ни "пзаи". От кого ли? Ами когато няма те ти създават врагове, за да не решиш че нямаш нужда от тях, ти само си плащай таксата и им купувай оръжията....

това е ирония нали?

По думите му диалог с Русия се търси, но в същото време трябва да сме "максимално силни, за да сме равностойни". Ха ха, ха, да се смеем ли ,да плачем ли или да избягаме у Африка. С РУсия България не може никога да бъде равностойна. Същото се отнася за НАТО и САЩ. Работата е там,че Русия няма намерение никого да напада или първа да нанася удар. Това е изключено,освен ако не я нападнат малоумници и Русия се убеди,че наистина я нападат- Тогава НАТО и САЩ приключват съществуванието си. По интересното е,че на Руските оръжия надписите са със български букви,книгите им също са с български букви, и народа на огромната страна пише също на български букви ,а руси и българи се разбират лесно без преводач. Кръстят се еднакво ,имат една вяра и са много близки по дух , история ,традиция, култура и съдба.Но най важното, изобщо не се мразят и един срещу друг никога не стрелят.

Гледах маниашкия монолог на пожарникаря. Агент Буда имаше много смачкан вид. Позата на тялото му беше силно напрегната, главата му се движеше без ориентир, носът му беше клюмнал. В погледа му липсваше блясък, погледът му бягаше от камерите, движенията на ръцете му бяха неуверени и неконтролирани, дори трепереха. Дишането му беше нервно и повърхностно, кожата му беше бледа, суха и опъната, мускулите на лицето му произвеждаха тикове. Гласът му беше силно подтиснат и глух. Гласа му издаваше страх и в него липсваше типичната за пожарникаря доза наглост. Мисълта му зацикляше, фразите му бяха без субстанция. Не намираше подходящи думи и затова ненужно повтаряше думи. Изреченията му бяха дълги, неразбираеми, без завършващ край. Държеше се точно както един грохнал човечец, всеки момент готов да абдикира и да сдаде фронта. Явно шамарите от Столтенберг са го зашеметили яко. Той изглеждаше като пребито от съдбата куче.

Каква глупост само – търсят диалог с Русия, но с превес на НАТО. Че това диалог ли е, когато единият де опитва "да стои по-горе". Наистина глупостта на някой хора не познава граници. Сто пъти ви казаха и доказаха, че с Русия се говори само на равноправни начала.

Добре, бе, тролчета, не се ли усещате, че сте супер-прозрачни?! Толкова ли няма кой да ви кажа поне стила си на писане да променяте или да не цъкате на всички постове еднакъв брой + или -?!

а информацията, че американците ще купуват оръжие от една страна в източна европа, за да въоръжават "контри" във Веницуела и ще ползва ввсхна същата тази страна за превоза на това оръжие до място в южна америка, защо се появява в опредерлен момент, точно, когато шефа на нато идва у нас???

Видяхте ли еуфорията на боко на пресконференцията след срещата с шефа на нато? Да, когато трябва да лъже, боко е спечен, но когато не трябва да прави това, дори става леко духовит (като вентилатор)? И наистина нямаше,за какво да лъже, защото разговора вероятно е бил да продадем оръжие на американците, а всички спрягаха, че натовецът е тук, за да набива на боко чемберите за турски поток и посещението на Медведев.

От твоите уста, в Божиите уши! Засега изнасяме оръжие само за страните от Африка и Азия. Ако пробием и американкия пазар наистина ще е постижение!

Глупчо, ха помисли защо американците сами не доставят оръжие на контрите. А търсят друг да извади кестените от огъня.

Ако властта допусне ядрени ракети на българска територия срещу Русия или нови военни бази срещу Русия,това със сигурност този път ще доведе до края на съществуването на българската държава. Ако това не се осъзнава или не се разбира или не се осмисля означава ,че сме в същата ситуация ,когато монархофашисткото правителство е превърнало България във верен придатък на нацистка Германия и доведе страната до ужасна национална катастрофа. Днес не става ясно за какви все по големи учения на нато в Черно море говори Борисов и за какво са необходими те за България.Точно обратното нато и сащ нямат работа в черно море, освен страните от черноморския регион. България не може да води война срещу братска Русия и само на много луд ,може да му минават подобни идиотски мисли.

Без ядрено оръжие и американски военноморски бази работата няма да стане! Защо? Според някои военни експерти, Русия превъзхожда в Черно море натовските сили. Освен това, европейските градове вече са уязвими за руските ракети! Не бива да си завирате главите в пясъка!!! За да бъдат защитени, ще са необходими много усилия!

За да бъдат защитени НАТО трябва да се разкара от границите на Русия и да престане да дрънка оръжие край тях. НАТО трябва да знае,че нацистка Германия обедини над 24 европейски държави срещу Русия и целия ресурс на Европа и резултата беше катастрофален . Днес в този съюз са и САЩ, но Русия не е сама и освен това тя не може да бъде победена. Влизането на България във военни съюзи срещу Русия и използуването на българска войска или територия срещу Русия е равносилно на суицид. За Европейските градове не знам, но за България е много лошо. Още повече,че ние с Русия няма какво да делим а народите са братски и много близки и не сме врагове,няма за какво.

Ей добър балансьор бе,децата ще учат за бившият телохранител на Тодор Живков от село Правец,който ще влезе в българската история като българският баланьор между САЩ,Москва,Брюксе,Анкара,така както българските велможи под турско са балансирали,а по късно със германците каска и с руснаците каскет,така се прави ем въкът сит ем и агнето цяло,браво Бойко,твоят успех гвоздей в ковчега на БСП ето и Волен е сега зад тебе !

срам и позор за България . че е в тази агресивна - нападателна престъпна организация нато. Трябва да се разпусне и да се създаде нова с участието и на Велика Русия. Конфликтите по света са саздадени от нато и тя е отговорна за милитаризирането на черно море и не само . Питам аз , кой нападна Афганистан, Югославия , после Ирак , ЛИбия и последно време и Сирия ......Май беше тази лицемерна нато .....

И за руската свиня идва Коледа

Главите като един - на Запад! No Russia at all!

Шкембе патриота и той се е наредил там . Може да му дадат някой Фъндък

дано я намерите.

Днес за пръв път от години чух в "Операция "История" по БНТ един наистина добър, правдив анализ на отношенията България-Русия, Русия-Западът, Русия-САЩ. Нещата бяха казани много точно и обективно, без излишни фоби и фили. На това, което ме впечатли най-вече, беше отговорът на въпроса на Росен Петров: - Защо на нас, българите, все така ни се случва да се лутаме между Изтока и Запада? - Защото нямаме собствена позиция, все някой отвън ни диктува. Може би не цитирам съвсем точно, но смисълът беше този. Тези, които искат, могат да проверят кога ще бъде повторението на епизода и сами да чуят всичко.

СУДЖУЦИ И ЛУКАНКИ МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

Докога бе, Тикво ще рушиш, ще предаваш, ще продаваш България.Е_ба и мамата на нашата държава, мизерен простак. Ако не беше Русия, сега щеше да си друсаш ряазания в шалварите и да ми говориш на омразният турски език. Знаеш ли, ще дойде видов ден и тогава много хора ще мажат въжето със сапун........

Този ще си плямпа глупостите още ,ако го оставим на този отговорен пост ! Колкото за България ,тя никога няма да може да бъде враг на Русия каквото и да Управляват България ! Около 99% от Българите Уважават своите Освободители от Османско Робство и са Русофили ! Това е предупреждение към Управлението на Държавата че народа е Буден , не спи и трябва внимателно да се отнасят към Фактора Русия ! Това че ДИР БГ ме изтрива без повод и с повод няма да ме спре да си изказвам мнението ,но е сериозен звънец или червена лампа към органите които следят за свободата на словото ,все пак сме на 111място в света ,при Социализма 31 място бяхме ! Това Правителство трябва да се маха по-бързо докато не сме заприличали на Бантустан !!!!

Всички изтепосани на нея, ще загубят изборите

ББ: "Не само, че България не е троянският кон на Русия в НАТО, точно обратното - България е сред най-дисциплинираните и лоялни членове на НАТО" Този път ББ е 100% прав. КАКЪВ троянски кон може да е ТОЙ, като въпреки молбите МУ за прошка към Путин, се прибра скоропостижно по тъмни доби от Москва?! КАК няма да е най-дисциплинираният и лоялен член на НАТО, като в американските грами е препоръчано да ГО държат изкъсо и да ГО бутат в правилната посока?!

Всеки ден глупост след глупост която явно боко и сие приемат за някаква велика ''мъдрост''... До колкото знам сами във филмите за възрастни се зьапълват на един няколко дупки така че ми е интересно как иска да води диалог с Русия ама с превес на нато??????

До си говори някъде другаде кой нарушава договора с ракетите, а и другите договори. Борисов защо не се замисли, за какъв го взема собствения му народ, щом си мълчи пред тази нагла лъжа! Или и той се опитва да ни лъже? Нали знае, че силните му приятели веднага ще му обърнат гръб, като спре да им е полезен, тогава на сегашното си мълчание и полу-лъжи ли ще разчита?

САЩ и Русия са най верните и взаимнозависими ортаци! Всичко останало е кибици!Източен фланг, западен фронт...... това си е пунта мара и доста бизнес.Изпотрошите клавиатурите със простотии!

с тебе начело.

Борисов не го притеснява че изгони българите от домовете им в чужбина А го вълнуват туристите да му пълнят надутата гуша Е...ти Изрода!!!

Тенденциозно грешиш. Българите ги изгони Жан Виденов, когато направи така, че 1 долар да струва 3000 лв. и хората вземаха по 5 лв. заплата. А защо лъжеш, ти си знаеш.

Пич,Виденов е единственият честен политик в последните години.Той се опита да спаси България от това,което се случи в последните 20-на години.Но му"намазаха ските" и го съсипаха.Ако не знаеш .за какво говоря,спри хапчета и почети малко.

Абе сородебил. Чичко ти Сорос направи за два дни долара 3000 лева и спечели 160 млн. долара. Незабавно след даването на мандата на Костов долара стана 50 лв. Това говори ли ти нещо. И още нещо - Жан има смелостта да отреже годишната издръжка от държавата в размер на 42 млн. лева на Сороската фондация "Бъдеще за България" и си плати за това.

30 години преход продължава да ги гони

Не може само да си го допреш, трябва по симитлийски...

той рамене няма. по симитлийски само кандидат-студенти остават отвън...

Старата максима е "Винаги с Германия, никога срещу Русия" . През II-та св. война цар Борис е помагал на Германия, но е отказал на Хитлер да включи войска срещу Русия.

Егати и максимата, по случая 3 национални катастрофи, при спечелени битки- винаги губещи войните и всички съседни държави гепиха български територии и още по-лошо - българско население

НАТО, считано САЩ измамиха Русия и в момента са на границата на Русия. Горбачов беше буквално излъган от САЩ, че НАТО няма да се разпростира на изток в замяна на предаването на ГДР без бой. България като член на НАТО стана предна мишена на Русия, то да е само тя ами Литва, Латвия, Полша и Т.н. са на същото положение. САЩ и Русия се чепкат, но тези държави ще го отнесат за съжаление. Нищо не зависи от нас, мируваме и слушаме, в противен случай ще ни луднат американците и богатите европейци. С една дума кофти работа. Всичкото е защото нормалното състояние на човечеството е войната, а не мирът както ни набиват в главите. Така е от време оно и така ще е за напред.

Все сме си били откъм страната на булката! Въпроса е свата или кума ще я ощастливи! Всичко останало е чиста политика и гювеч.

Невероятната четварка; 1. Баба Яга - неадекватна, 2. Лизогъз американски, 3. Тикваря Аз съм, 4. Шкембе воеводата - Паспортчик.

Бойко Борисов: Ако спечеля , печеля само аз, Ако загубя печели цял народ.

фотографите ... не сте хванали ПАСИ ...еее оня клекналият зад Йенс ...с езика навън

Бочко, държавите, които са имали "диалог" с НАТО май не са много доволни от него ! Действате по принципа на един известен гангстер, който казва, че с диалог и пищов в ръката може да постигнеш повече, отколкото само с обикновен диалог !

Така беше и по времето на СССР и Т.Ж. Или си предан на налаганите тоталитарни идеи, или затвор, лагер или куршум в главата.

Тия времена дето война да става и армия срещу армия да се изправя , свършиха поне преди 20-25 годинки.Сега всичко е комуникациии, информации, джиткат си по космоса и си викат добър ден. Изостанало е мисленето!

Заглавието и снимката са ми достатъчни. Няма защо да чета статията.

кой ви каза че времето на рекет гърбене застрахователи е минало ... ей го ... ще ни лепне лепенка ...застраховани в нато ...услугата ще поскъпне до 2 пр.... а тия от снимката радостни засмени .... а при евентуално нападение от някъде си ..вярвате ли че отбор гейове ще тръгнат да мрат за бг .... питайте франция полша чехия ..дойде ли някой 40та година

Не искаме НАТО искаме мир

"Радев призова за повече американски войски по източния фланг, включително и в Черно море." Така ли, бе, другарю? Пък тук други неща говориш на електората!

Все пак Радев е бил на обучение в Нато цели 2 пъти. Ти какво очакваш да ти каже?!

Предлагам на 3-ти март да честваме освобождението на България от руското робство с помощта на нашите "ценни съюзници" от НАТО !

Освобождението от руско иго е на 10.10.89-та Няма проблем да го честваме, важна дата е

Поканихме Путин и миналата година, и тази също. Той не иска.

Русия е държава т.е субект в международни отношения , НАТО е военен съюз , нито е политически субект , нито е държавен субект , какъв превес му делегира Бацко , в какви отношения . Може ли някой да ми обясни , моля ви , много ви моля , защото този е тотално объркан да е Министър председател на държавата дето сътвориха в Родината ми.

243Win

Не знам само защо Бойо си мисли, че като каже "не сме троянски кон на Русия в ЕС", и всички тутакси ще му повярват. Ми не му вярват. Щото Бойо едно приказва, а съвсем друго прави.

България е троянски кон на САЩ .

като гласувате на следващите избори,Столтенберг прави най успешната антиреклама на нашите мушмороци

и за пушечно месо ни ставаме

Голата истина е,че все по малко са кандидатите за войници, а от тях половината не стават.Дефицит на мъже готови да защитават народа си, и той намалява.Тлупаво звучи от моя страна,но както вървят нещата малцината останали ще пазят само " държавният" туризъм по Черноморието.Лошо!

Кой да пазим? Олигарсите и монополите, дето експлоатират народа ли?

243Win

Нормално. Българинът може вече да ходи по цял свят и да живее където пожелае. За чий му е да се трепе за отрепките, наречени "политическа класа".

Ако някой още не се е сетил, ще му кажа: ГЕРБ и различните гравитиращи към него "десни" формацийки са с антируска ориентация.Изпълняват се команди на Запада и се прави опит да се заличат и изтръгнат нашите исторически корени. Точно тия формации усилено плюят срещу Русия и получават аплодисменти от Запада. Доколко е българска тази позиция преценете сами. От бившите социалистически страни, ние сме тези, които имат най-лоши отношения с Русия. Никак не съм сигурен, дали от ГЕРБ знаят какво ще празнуваме на 3 март. Според мен за тържествата ще има делегации от САЩ и Европейският съюз. С ГЕРБ и неговото отношение, от Русия не очаквайте гости. Имаше двама български президенти, единият е Жельо Желев, а другият Росен Плевнелиев, които на 3 март така произнасяха речите си, че излизаше, че от турско робство ни е освободил "Незнайният войн"! Точно заради това не гласувам за ГЕРБ! Човек трябва да уважава малко и себе си!

Абе бай Иване, изводът е, че едните мошеници са за Русия, другите мошеници за САЩ. Общото им е, че са продажници и далавераджии. Има ли значение кого целуват? Важното е, че и при едните и пр идругите НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ, НЯМА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА. Ами колониални сме- дали от Русия, дали от САЩ- не водим НЕЗАВИСИМА ПОЛИТИКА ш интерес на гражданите на България. Това е. Я колко пари минават през бг-то, да са стигнали до нормалните хора? Стигнали са трънки! Съотношение стоки първа необходимост/заплати най-бедни в Европа, щото приватизацияат още тече, но сега от еврофондовете.

Толупът от Банкя не познава нито една геополитическа теория, дори не е наясно с текуащата практика на американската и руската школа. Боже, той не знае какво представляват мюнхенските речи на Путин, или атаките на Тръмп среюу Китай. Той едва ли е учил, че някога България подчини Византия заради заради преместване на тържището от Константинопол в Солун. За него държавните отношения са потупване по рамота, мечешката му прегръдка с някоя жертва и конграчулейшуна. А геополитическите успехи са колекцията от снимки в кабинета на министър председателя. Боже, защо ни наказваш така? Абе кой го избира тоя прост маркуч, бе?

Запомнете тези Предатели на снимката горе. Запомнете ги и Гласувайте Срещу тях.

Точно!

Boйко,руснаци мразят еднако и предатели и тарикати за джа стола!

Инструктажите вървят... и народът продължава да се изнася от България.