Борисов за проекта на Слави Трифонов: На думи е лесно

На думи е лесно, но като видим хората, ще стане ясно, коментира в Девин премиерът Бойко Борисов евентуалния политически проект на шоумена Слави Трифонов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за проекта на Слави Трифонов: На думи е лесно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

машала аферим Бойко паша.... ашкулсум...

Явно опитът ти подсказва Тиква че на дело е трудно! Що бе Тикво с този кофти матрял как така ти е трудно?

слушам цветанов: 8,5 милиона за спортна зала в Шумен 250 000 лв. за стадион в село долоно нагорнище ....ако си поръчаш пица в софия ще ти я доставят по бързо отколокото ако се наложи да идна бърза помощ!!!!?????? хораааааааа това е безобразие ТОТАЛНО

Кой стопаниства тези минирални извори?Държавата ли?Защо мисля ,че е доган?Ако е така защо се дават държавни пари?

Каква стабилност ,бе ТИКВО????? До преди един месец немското масло в КАУФЛАНД 250 гр. струваше 4 лв.,а сега е 6,50, а това на ВЪЛЧЕВ струва 8 лв. за същия грамаж!!!!! Какво подобряване на живота те гони ,бе нещастен МИЗЕРНИКО!!!!! Дай БОЖЕ по-скоро да рухнеш и да заемеш полагаемото си място в ЗАТВОРА като един от най-отявлените гробокопачи на народа в цялата му история!!!!!!

Успокой се наборе, ще умреш преди него, защото вие червените гниди не заслужавате да живеете и ден повече от 10 ноември насам.

Бате Гойко, който и да дойде след тебе пак ще е по-добре... но дано скоро слепия народ да разбере, че организирана престъпна група не е добре да управлява държавата... с кражби на коли, обири, убийства, грабежи, мутри, с една дума с престъпност не се живее.

НЕ ЧЕ СЛАВИ ГО ИСКА ПРОСТО Е ВЪПРОС НА ЖИВОТ И СМЪРТ ЦЯЛАТА БАНДА УПРАВЛЯВАЩА ФАКТИЧЕСКИ БАНДА КРАДЦИ ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕНА ГЛАВНО В ЗАТВОРА

Из ъндърграунда се разказва една история, на която ние никога няма да повярваме. През смутните времена, когато СИК и ВИС поставяха основите на застраховането, един дребен бандит си позволил да открадне кола, застрахована в СИК. За такова престъпление извратените мутри наказвали, като посягали на мъжката му чест. Опраскали го, с една дума. И се знае кой е бил екзекуторът. Те тогава откъде да знаят кой ще стане премиер, кой кмет Та оттам е тръгнала онази приказка, дето един пиян бизнесмен я каза на един събор. Но пак казвам, ние никак не вярваме това.

НАЧАЛО / OFFNEWS / БЪЛГАРИЯ / ИКОНОМИКА Още ще обедняваме: управляващите не разбират, че не разбират от икономика РУМЕН ГЪЛЪБИНОВ 14 септември 2017 в 16:1755661 Президентът Румен Радев много точно дефинира проблема - за мащабите на корупция в България можем да съдим по срива на чуждестранните инвестиции и по липсата на осъдени висши държавници за корупция. На страната ни й трябват по 4-5 млрд. евро преки чуждестранни инвестиции годишно, за да има ръст на БВП от над 4%. Страната ни няма никаква разумна алтернатива извън интеграцията си в ЕС, но статистиката е повече от безкомпромисна. От 2007 г. до 2017г. преките инвестиции спаднаха близо 15 пъти в абсолютен размер. Всъщност това което имаме сега в България нито е икономика, нито е начин за нейното развитие. В България имаме крони-икономика на корупция и клиентелизъм. А реално населението в България обеднява и близо 70% от домакинствата у нас нямат депозити, като този процент е много по-висок от средния в Европа. Ръстът на БВП на Румъния за полугодието на тази година е 5,7%, на България е 3,6%. В сравнителен план България показва посредствено представяне, като е изпреварена по растеж на икономиката от повечето страни от Централна и Източна Европа. А според прогнозата на МВФ през 2020 г. БВП на човек от населението в България ще си остане най-ниският в ЕС.

?

Не слушайте глупостите на тоя некадърник. Ако имате възможност, бягайте от България.

В Лето Господне 2017-то ще се яви гологлав псевдопатриот. Името му ще е Станислав Трифонов. Той ще е продължение на преподобния отпреди няколко години Николай Бареков-Дудука, който излъга народа.

ти си просто един скъсан капут или презерватив, избери сам. Когато въпросния Бареков щеше да пука гумите на тракторите, насочили се към София срещу политиката на Боковото управление, го харесваше или си забравил? Какво промени отношението ти към него? За да не се затрудняваш, прочети началото.

иБрика бОко И иБрика сЛави са в конфликт.Бог да ни пази,

На думи е лесно-като ББ, но с много пари и спонсори вероятно отвън е още по-лесно. На бареков му мина номера,сега Слави остава да обяви гладна стачка до Коледа поне, ама трябва да се откаже от предаването си щоу.

Бойко Борисов с лека ръка/както обикновено/ "приветсвува" идеята на Слави НО! Ами ако успее? Ако се закваси морето? Ако стане чудото?

Младите на запад очакват от много време нещо да се промени, да има реформи, но как да има , като герб всички работещи са за герб. А за Брекзит не му мислете, не тук, а ще отидат в други държави, няма да умират от глад, с ината на герб, страдат най-вече, тези, които са извън бг. Те си живеят. Дойде края на месеца и хонорарите им са осигурени, а младите , за тях някой да е помислил, освен Слави, поне ходи и видя , как стоят нещата в Лондон. Объркани са. Имат си приятелки, но не знаят и не се решават някои на деца, а това дреме ли им на физкултурника, да вземе да прави деца, тези апартаменти на бай Петър ли ще ги остави, жената в мвр, той на д.хранилка и от село на село, от град на град тръгнал. Първо да отиде Слави, след това цветанов, па да видим, кого ще одобрят младите, Слави да не ми се сърди, някои млади не слушат чалга майци, но искат нещо да се промени, не може всички от селата ги докараха в града, купуват от българите на безценица коли, гаражи, жилища, и там ни удариха, и виж с попа и ходжата, барабар и с двамата, той попа от дс от родопите ви го каза в прав текст, много лъжи, всеки ден цените нагоре-хляба, всичко, поне бебешките неща не увеличавайте, сапуни, шампоани, искат ръждаемост, то при бай тошо едвам изгледаха едно, а сега О деца при българите, не че са мързеливи, но вие ги оставихте дълги години от 1999 без работа, цв.б. нищо против, не я познаваме, но там на камък, дайте хора, които ще могат да се справят поне малко със ситуацията, а не по партийна линия, и какво направи кмета старец, а онзи бил крал, крал ама направи града огледало, а този старец, уволнил и назначил негови си хора. бай ганю вариант 21 век, пълни нещастници, егоисти, тъпаци, простаци, то се издържа до някъде, но от 1999 до ден днешен е твърде дълъг периода на твоята цв.б. ипон, военни

Госпожи и господа, не злобейте по Слави!Какво направиха досега Костов, Кобурга, Станишев, банкянският прост, но нагъл и с неизмеримо его Пожарникар-ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!Защо не дадем шанс на Трифонов, ако намери честни, родолюбиви, знаещи и можещи българи, не ви ли писна да ни управляват и акъл да ни дават престъпната гербаджийска шайка, червените олигарси, престъпници като Марешки и алчните и готови да ни продадат и майка си за едната власт псевдопатриоти?!Мутрата се е уплашила, нищо чудно да е втора или трета политическа сила и тогава всички, които сега му правят наколенки, ще го оплюят тотално!!! Бог да пази България!!!

То все още имало и рАзумни хора! По-смислен коментар не бях чел от мно-о-ого време! Подкрепям и се присъединявам към казаното!

Не разбрахте ли,че Слави си вдига рейтинга,иначе е аут от БТВ

Трудно е само докато бетонираш властта. После е лесно.

тоя форум вони от комундели отврат!

Да, защото най-много са герберите от БКП

Тоя,освен,че три папи са го галили по ЧУТУРАТА,сега и владици и молли да го благославят. Дано скоро и ТАМЯН да му прекадят!!!!!

Колкото повече го плюете, по-дебел става. Не ви ли стана ясно, че само с плюене не става! Действие трябва!

К'во толкоз се е загрижил за чалгара?!

Да не ти пука на морската тиква. Махай суджуци и си бъркай в ушите!

Друго си е да си чел "Винету" (не цялата)! Виж какви "умнотии" му идват в кухата тиква!

А ти злобен,но смел и много начетен!

където и да се обърнеш тука виждаш все свине ,някой даже със странни бради.

Достатъчно е Слави да се облегне на доказани професионалисти, на хора в достолепна възраст, натрупали огромен житейски и професионален опит по времето на " лошия социализъм ",когато партийните секретари колеха и бесеха, но на отговорни административни постове се назначаваха доказали се професионалисти. Слави е хитър и много е възможно да заложи на тази печеливша карта, докато Бойко е прост, и назначава на министерски и други отговорни постове момченца и момиченца, които още не знаят на кой свят живеят, благодарение на което държавата ни беше загробена от кошмарът наречен ГЕРБ

Стига се разхожда из БГ-то, тъпанар, стига лентички, стига попове и ходжи до теб, писнал си ни отвсякъде, долен фарисей!!!Оставка и съд за теб!!!

щом са толкова честни и добри, значи за няколко лева ще напуснат герб и ще отидат в следващата партия на руските банки, този номер вече много пъти са го правили таралежи, янеянковисти, барековци, хора на Илияна Раева, на Юлияна Дончева, Дани Каназирева и т.н.

Преди време Дудука щеше да сваля БХ-С, сега чалга певеца. Абе тия пари от КТБ-то нямат свършване.

Не си сериозен, нали? Правиш някакъв неумел опит за шегичка,а? В ГЕРБ няма един честен човек - всички гербери са събирачи на "суджук". И комунягите, и ДПС, и СДС могат да се учат от мафиота Борисов. Той слага Луканов, Костов и Доган в малкото си джобче по кражби и далавери. Такъв крадец не е имало на власт никога.

Боко е пътник. И си го знае. Видя как Радев го отвя. Вижда РЕАЛНИЯ си рейтинг. Славчо ще го унищожи на следващите избори, а ГЕРБ ще са 3-та политическа сила, въпреки суджука, който ще раздадат на избирателите си по гетата. Не харесвам Слави, не му и вярвам, но ще гласувам за него, за да падне ГЕРБ. Ако ще и БСП да управлява след това - ще е по-добре. ГЕРБ е най-голямото бедствие връхлитало България.

Въртите, сучете и все до БьеСьеПьето го докарвате :)))) За ваше съжаление ще трябва да почакате още доста.

Абсолютно съм съгласен с теб приятелю

Ти виждал ли си какви психопати има в ГЕРБ? Всички до един бивши членове или димпатизанти на Бе-Ка-Пе-то. И РОДАТА ИМ СЪЩО. Червени боклуци сте вие, провъзгласили се за демократи. Затуй и толкова яростно плюете различните от вас и ги изкарвате комуняги. Няма да скъсате с комплексите си никога.

ПАк ли ти морко ОХЛЮВЧЕ изпълзя от РАПАНА????

На Простотията на славуца за смяна на системата ,статуквото и нови лица най аджамийски се хванаха от бсп- махнаха старите опитни юристи като янаки стоилов,миков и напълниха банките с млади и полуграмотни пишлигари като крум кръволока,миски, моделки,мма анаболи и обикновени червени пидали- швестери.Сега са я докарали до там ,че адвокатска лобистка кантора под наем им пише законите,които трябва да прокарат в пленарна зала,а за ораторските качества на горните да не говорим- мълчат като партизани на разпит!Видяхме и новите лица на дудука и марешки - сбрани уличници,курволяк и нереализирани никъде лентяи! Оксфорд матрила няма да е по различен!Кой ще ги контролира - славуца,филю,рунтавия или сиромаха?

Каква стабилност ,бе ТИКВО????? До преди един месец немското масло в КАУФЛАНД 250 гр. струваше 4 лв.,а сега е 6,50, а това на ВЪЛЧЕВ струва 8 лв. за същия грамаж!!!!! Какво подобряване на живота те гони ,бе нещастен МИЗЕРНИКО!!!!! Дай БОЖЕ по-скоро да рухнеш и да заемеш полагаемото си място в ЗАТВОРА като един от най-отявлените гробокопачи на народа в цялата му история!!!!!!

Бойко ти каза - като искаш масло ,стани чобанин!Комсомола,путин и лъжкинята няма вечно да ви хрантутят на аванта!

ДАЛИ знаеш значението на думата ШВЕСТЕР??? И ще искам да ям западно масло,ане филии с МАС като твоя ИДОЛ от Банкянските ливади,който се хвали,че води България към добруване!!!!!

Путев, при славуца и лъжкинята ще имате само боза от 6 стотинки,а лидл ще го гледаш през шланга на Бойко!

А ти как се чувстваш като постоянно лапаш и облизваш шланга на НЕАНДЕРТАЛЕЦА от Банкя?????? Сигурно и УРИГАШ на кенеф???

Как не го е срам Толупа му Банкянски да признава,че неговите ДУПЕЛИЗЦИ са нагнездени по администрациите във цялата страна?????? То бива ГьОНСУРАТ,бива,ама до толкова не бива!!!! Ще гласувам не само за БСП,но и за Слави,даже и за ИЗДИСЛАВ,само и само това просто и елементарно недоразумение да изчезне от управлението на БЪЛГАРИЯ!!!!!!

После да не се желваш, че Издислав ти го е начукал.

И аз искам да спасявам България,Ставам за областен управител,зам.-министър,шеф на агенция.След една година,моето семейство ще разбере ,че са спасени.

с тия манафи дет се напинят зад теб няма прокопсия

Обективно погледнато Борисов е прав. Не може един човек сам да контролира всичко и затова си слагаш хора на ключови места, които да упражняват контрол. Обаче! Колкото и един човек да ти изглежда морален, съвестен...не можеш да си сигурен дали няма да заговори у него алчността и да те издъни. А после върви да обясняваш, че нямаш сестра. Не е лесно управлението и отстрани винаги изглежда лесно. Нямам нищо против патоса на Слави, наистина има талантливи и морални българи. Въпросът е как да ги опазиш, когато се докоснат до власт и популярност. Защото Слави ще ги види, докато нямат власт и популярност. А властта мноооого променя. Популярността още повече. Та Борисов е прав!

Един човек не може да контролира. Когато над този човек има кукловоди със съответните екипи този процес не е толкова труден. Слави е подставено лице.

И ст И бб СА ЗАПАДНИ АГЕНТИ И ЗОМБИТА, РАБОТЕЩИ ЗА ЗАПАДА, ЗА ЕВРОПАТА ЗА МОРСКИТЕ НАРОДИ И ПРОТИВ БАЛКАНЦИТЕ И ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ! ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ БАЛКАНИТЕ!

Така е на думи е едно, а на дела друго: - Мухобойко каза че можело партиийте и без финансиране от бюджета, само от членски внос и дарители, а на дела всички партии гласуваха 12 лева партийна субсидия - никой не разгледа резултатите от референдума, нищо че на тях гласуваха повече хора, отколкото са гласували за ГЕРБ, за БСП или за ДПС или за Патриотите, те били над народа - защо полицията не се занимава с битовата престъпност? - защо съда постоянно пуска прстъпниците, които си платят? - защо винетката в България е по-скъпа от тази в Румъния, а пътищата в Румъния са по-добри от тези в България? - защо правителството, депутатите и съда сами си вдигат заплатите, дори когато не са си сваршили работата, без зависимост между заплатите им и резултатите им от работата и основните показатели - писна ми да гледам все едни тъпунгери, прости ама много прости хора на високи постове, ама те били най- алчни и най-жадни са пари - това не са патриоти

към все още нищо нищо ненаправилия Трифонов, говори за силното безпокойство на Б Борисов.

Колеги, граждани, съфорумци.... Къде е кастинга за кандидат-политици на Славиту? Мислим да се цаним за политик. Я кат се гледам таков, най за политк пасвам. Честен съм. Казвам си всичко .... след третата ракия. Не съм корумпирам. Подкупи не вземам .... щото не ми дават. Готов съм да работя. Винаги готов. Започвам от утре. Политиката е работа за мен, тъкмо за мен. Друга неща. КАСТИНГА! Колеги, граждани, съфорумци. Къде? Кога?

в офиса на ндсв, сега преименуван на офис на герб ..

ЗНАМ, ЧЕ СЕ СТАРАЕШ НО КАТО НЕ ВИ СТИГА НА ТЕБ И НА ТВОИТЕ ХОРА УМСТВЕНИЯТ ПОТЕНЦИАЛ РАБОТИТЕ ВЪРВЯТ НА ЗЛЕ.БЕЗРАБОТИЦАТА Е НИСКА ЗАЩОТО 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ИЗГОНИХТЕ В ЧУЖБИНА И ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ СА ПО УМНИ ОТ ВАС. ЗАТОВА БОКО - ОСТАВКА Е СПАСЕНИЕТО.

Abe na tazi tikva kratunova piponesta oshte li ne mu e minal meraka da reje lentichki? A shtom i cirkadjii zeha da se nategat da Fleznat U parlamentO ..........FtasaameA

Борисов най-накрая каза нещо смислено.Едно е на думи, друго е на практика. От къде ще вземе Трифонов стабилни хора, като който влезе в политиката не става за нищо и е влязъл за келепир? Поговорката казва, че рибата се вмирисва от главата. Главата Борисов вони, но и тази на Трифонов не е по прясна! Към момента ситуацията е безнадеждна, но всяко време си ражда героите - дано ги дочакаме преди да изчезне България.

Борисов от къде ги събра? Милиционерите му направиха партия, а после тях първи прецака и започна да събира от кръстовища и автобусни спирки всякаква измет.

Подкрепям те."Материала"е важех,а също къде се намира.Пример:При социализма Пътувах с влак от София до Берлин.Пълно с германци-разпасана работа-алкохол,налягали по коридора,цигари,изпопадали,бардак.На немската граница всичко се преобрази,ред и дисциплина.И как,като нахлу гранична полиция с подковани ботуши,с куче и злобни погледи,имах чувство за концлагер.Та "материала" в българска среда -!?Май не може.

Еби му мамата Жобер, еби му мамата ти казвам, той е прост милиционер и за него няма да приказвам !!

Борисов не работи за България. Той упорито работи ПРОТИВ България.А,Славчо ще работи за него. Хвани единият,удари другият. И двамата са полезни само за себе си.

Банкянският селяндур го тресе шубето отвсякъде!!Ясно е, че не му пука ще се оправи ли България или не с проекта на Слави Трифонов, но за него друго е страшно, най-вероятно бъдещата партия на Трифонов ще бъде втора политическа сила, а защо не и първа и с менторското му говорене от първо лице, единствено число, е свършено!!Много те е шубе, нали Мутро, щото не се знае, от Слави и хората му може да излязат честни политици и най-после червено-синята мъгла да се вдигне, а престъпниците като теб, Селяндурино, най-после да влязат в затвора!!Ще спреш с лентичките, додея на всички честни хора, мутро!!!!