Борисов уволни Румен Миланов от три поста за ден

Министър-председателят Бойко Борисов освободи Румен Миланов като съветник в политическия си кабинет и секретар на Съвета по сигурността. Часове по-късно премиерът реши да го освободи и като директор на БОРКОР.

Обратно в новината

Коментари - Борисов уволни Румен Миланов от три поста за ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко за пореден път показа какво му е нивото.Улично и непрофесионално. Пълна нетърпимост към по-умните от него!

Не ви ли се струва, че хората на Гоце постепенно ги изхвърлят от властта , като някои от тях стават и ВИП клиенти на прокуратурата ? Най - много обичам да гледам как псевдо - масоните у нас ги пращат да берат череши !

Ако и за Миланов казвате че е "на Гоце" значи бая гъзолизане е паднало и пада от вас на ББ..Та то е всеобща тайна колко години "работят "ББ и РМ заедно...Ама какъв мозък за да мисли може да се намери в един "архар"

simeon

БРАВО Бойко тези ком. възпитаници до един са се учили само на кражби. ВЪН и без пенсии -- БАНДЮГИТЕ МУ С БАНДЮГИ.

Симеоне, Не дърпай лъва за опашката! Не забравяй, че любимият ти Бойко е бил и комунист, и царист, и какъв ли не, за пустият му келепир! Това което предлагаш на него най-приляга!

Ми като бил комунист и бандюга защо Нарцис си го писа за съветник? Къде му изчезна скамейката с експертите пред Министерския съвет?

Като е толкова умен, защо не проектира, да създава продукт, а се занимава с НИЩО и харчи народни пари - ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Бойко, как му даваш на този 5 млн. да не прави нищо 2 ГОДИНИ, а пари за пенсии нямаш? Все криза, тавани и т.н. Изработените пари не даваш, а милиони текат за НИЩО! То да се чудиш все още на институти, агенции, комисии с непонятни имена на бюджет /моите и на народа пари/, които са безмислени и нищо не дават.

нито рокади, нито тия дето ги е освободил, нито втора атомна, най малко пък тия лигли от НСО, дали пазят Гоце или Маргините. Най големия ми проблем е , че вече не мога да издържам семейството си и с тоя кредит който съм взел, сега сме на и под санитарния минимум за съществуване. Поне тия пари да ги бяхме изяли и изпили, а то за тухли и керемиди отидоха, бизнес да правя. Интересува ме това, че около мене миналата година виждах много оклюмали хора, а тая виждам само отчаяни, което е много, много жалко.

Дръж се, човече! И да гласуваме догодина както трябва. Ако не рухнат тези по-рано.

Кадрови въртележки тип Тато. Нищо ново - ялови напъни за развитие на идиотско управление, борба за заплати и дебела сянка. За сметка на народа.

Не можа да обясни на Боко Тиквата къде има газ и къде няма.

боико, ако разбиеш вазродената от агент гоце дс и пратиш всички дс/бкп мафиоти и разбоиници в затвора, народат ще ти издигне преживе паметник. мачкаи червените изроди с всичките средства, които сме ти дали, да не остане една червена гнида ненаказана.

Абе бАлгарино, Боко е най-младия БКПеец. Трябва сам да се гръмне...

"...народат ще ти издигне преживе паметник..." - не може! Канона забранява това. Трябва алтернатива... .

Няма никакъв шанс. Я чети какво пишат американските му покровители за него; "Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини." - пишат американските дипломати през 2006 г.

Май на ББ не му харесва като не играят по неговата гайда....Искал да го съветват...Та има ли такъв въобще в "мислите" на нарциса ББ

А не мислиш ли, че този май НАСЕРИОЗНО се е опитал да го съветва и може би по тънки и опасни въпроси? Или пък Нарцис просто не е издтърпял някой да блещука с интелект до него? Но май му е теглил квитанцията най-вече защото е дошло време за действие, а на Нарцис на-малко му се ще да има разследвания на мафията.

Който покаже повече акъл от мен - ВЪН...

d4

Чудя се за какво са му съветници на Боко. Нали е най-умния и най-можещия. Направо Господ... Съветници не му трябват!

много силно вони от всички служби за сигурност и разузнаване, както от прокура турата и садиите, след като 10 години те бяха манипулирани от агент гоце, които ги направи мафиот ски и работещи против балгарската национална сигурност. уволнение и сад за всички гоцеви марионетки начело с главня прокурор и садиите в конституционния и варховен сад. сад и затвор за националния предател гоце.

Най много вони от кабинета на Борисов!!!

За чий к.р Боко остави тоя БОРКОР да съществува?! Да си ги клатят там като махало на часовник ли?! Оше 5 милиона харч на вятъра.

какво стана сас закона за конфискуване на имущество придобито по престапен начин а......

Грешиш, Боко, много грешиш! Ще се усетиш, но дано не се окаже късно......

Едно става ясно,че целият преход е престъпен и криминален.Полицията и службите ръководеха силовите групировки. Всеки нов вътрешен министър си устройваше срещи с шефовете на силовите групировки и по този начин

В последните десетилетия /40-50 г/България не е имала толкова силен и решителен политик,направил почти невъзможни неща по време на криза,с толкова безспорен авторитет като Бойко!

С утра шампанское? Большими кружками?! Уважаю!!

Драскачите на бсп типичната грешка на един комунист, когато срещу теб стои един възпитан ..... спуснати от Позитано из политиката и институциите, това е само в минус за тях! .... народа насъскан от бивши управници започва да плюе по това правителство ... Не ми се четат коментарийте на шибаните комунисти.

На мене пък не ми се четат коментари на платени герберастки форумни писачи. Най малко комунистите могат да са недоволни от това правителство - то си е техен проект, работещ срещу народа и осигуряващ тоталното им наместване във властта и икономиката на бг.

напално сагласен сам добре че си продадохме имотите в булгаристан и купихме вав франзя и холандя да му мислят останалите в тази дарява

нещо маи лентичките за рязане секнаха

ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ,Г-Н. БОРИСОВ..., КАКВО ПРАВИ ТОЗИ ГОСПОДИН В БОРЧВОР??? ДО КОГА щЕ ТЪРПИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ , СЪХРАНИЛИ СЕ ОщЕ ОТ ВРЕМЕТО ПРЕДИ 89 ГОДИНА??МИЛАНОВ Е ЗА НЕЗАСЛУЖЕНА ПЕНСИЯ, ЗАщОТО НЕ СЕ РАЗБРА КАКВО Е СВЪРщИЛ ПРЕДИ И СЕГА.

БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ! НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ! Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, завършили на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. Партиите са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Новият премиер Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник участвал във възродителния процес и бивша охрана на Тодор Живков. КОЙ Е ПРИЕЛ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯР В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ? НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ УРОДИ НЯМА ГРАНИЦИ. Крайно време е да се каже на Европейския съюз, какви са тези хора, които ни управляват! Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия.

Само дето при предишните комунисти я нямаше тая мизерия и съсипия, а сега, като се писаха демократи, ни взеха и кожите от гърба

Открай време шушумигите в тази държава са се спасявали с бягство и прекланяне на главичка. За друго нямат ни акъл, ни дупе. Бягай ти, бе цървул, от такива като теб акъл не искаме.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД! ВИЖТЕ В ГУГЪЛ КАКЪВ УРОД Е ТРОВИЛ И УБИВАЛ ДЕЦАТА ВИ А СЕГА ВИ УПРАВЛЯВА! ГУГЪЛ - Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак. ЧЕТЕТЕ link Смрадливата мутра има зад гърба си много престъпления включително и убийства. Американците му казаха, че знаят за тях и го държат в шах. За да не намаже въжето е готов да продаде и майка си и баща си. Позор !

Ее какво става ще ми се издигне в очите този човек ББ. Миналата седмица един некадърник тази друг. Направо не мога да повярвам. Хайде давай само така ББ.

Сега ще назначи на негово място кого,плюещото полковниче Николайчо Марковчето,нали!?Много са прозрачни,много!

Бе той да маха тия старите некадърници. Не стига че са дърти ченгета и фрашкани с пари ами и за още ламтеят. Айде в пенсия.

Ами то освен ББ май други кадърни няма според вас??Ама нали има нужда и от лакеи може да намажете след като нямате собствено мислене ще си паснете идеално

Да, ама Калинки има колкото щеш... . --------- ПП "...освен ББ май други кадърни ..." - ББ - кадърен?!? Това беше ирония, нали?

И що така бе джанъм:) Няма необходимия потенциал или пък ще кажеш че за 15 години съвместна работа не си разбрал що за човек е, та си го назначи и за съветник и за борец(с корупцията ,де).

Да назначи мутрите от Ипон, най-добре ще бъде!

НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ПРАВИ Б.Б. ДАЛИ ЩЕ СМЕНИ ТОЯ ИЛИ ОНЯ,ДАЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НЯКЪДЕ ВОТ,ЧАСТИЧЕН ИЗБОР ИЛИЕЩО-ВСИЧКО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ . ЗАЩОТО ПАРИТЕ СВЪРШИХА И ПОВЕЧЕ НЯМА. НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ МАЛОУМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ МУ ДАДЕ ВТОРИ МАНДАТ- ПАРИ НЕМА И НЕМА ДА ИМА.

пари има и винаги ще има, докато сме доволни да бачкаме за заплати под 2000 лв! Туризмът в БГ е ЦЕЛОГОДИШЕН! Ако плащаха всички данъци и имаше затвор и солени глоби за укриване на обороти и работни договори, щяхме само от това да се издържаме и да живеем добре! Пари има щом се купуват нови лимузини и висшата администрация харчи като за световно! Финансираме и раждаемостта на цигани и турци! Плащаме им сметките... Значи пари има!

И КЪДЕ СА ТИЯ ПАРИ СЛЕД КАТО Б.Б ОБИКАЛЯ КАТО ЛУД ПО ТУНИС,КАТАР,ТУРЦИЯ,ГЕРМАНИЯ ,СЕГА ЩЯЛ ДА ХОДИ ДА КИТАЙ- САМО С ЕДНА ЦЕЛ- ДАЙТЕ НИ ЗАЕМ,ТА ДАЙТЕ НИ ЗАЕМ. КЪДЕ Е РЕЗЕРВА,КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА НЗОК,ГОВОРИ СЕ ЧЕ Е ВЗЕЛ ВЪНШНИ ЗАЕМИ НАД 2 МЛРД. В ЕВРО. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЗАБАТАЧИ АБСОЛЮТНО 95% ОТ ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА,НЯМА ПЕНСИИ И РЪСТ НА ЗАПЛАТИ,ПОТРЕБЛЕНИЕТО ПАДА,ПРОИЗВОДСТВОТО ПАДА,ИЗНОСА ПАДА,БЕЗРАБОТНИТЕ НА 12,4% ОФИЦИАЛНО ОБАЧЕ. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИЗРЕЖДАМ- ПАРИ НЕМА,ТОВА Е.

Независимо от освобождаването на този или онзи от екипажа на рибарската лодка ,,Герб,, с капитан пожарникарят, охранителят, генерала, кмета, м-р председателят Б. Борисов бавно потъва заради финансово-икономически пробойни.Явно от борда на лодката слизат не тези, които са виновни за сигуноста и финансово-икономическият крах на страната.

Поздравления за реалния, същевременно кратък и точен анализ!

По-смело г-н Борисов, по-смело!

бат Бойко , а онова смешно и глупаво джудже ген. Василев, май го забравяш ?!

А защо изобщо е бил назначен?! И защо не е уволнен от всякъде?!

Не е лесно и оправия няма! Завзето е всичко и навсякъде, а останалото е омаскарено и ''криминализирано'' (не и незаслужено често). Дано чуждите служби помагат и обучат млади и неопетнени хора, защото друго решение няма!

Да вземе и сам да се уволни и да освободи България от мутренско-комунистическото си присъстние.

Докато Б.Б. не се разчисти от закостенялите на някои възлови постове няма да дръпне напред и нагоре. Само че тези са назначавани в продължение на 20 години и сега бая зор докато ги разкара. Стискам му ръка!!!

И аз искам да му стисна ръката,но на раздяла! Всичките тези закостеняли на възлови постове, са негови авери от не далечното минало на мутрата, мачкаща всичко по пътя си към върха!

100% съм съгласен с казаното от USER

Въпроса ми беше риторичен ако някой не е разбрал! Защото и СерГей и Гоце и Батман са от едно и също котило ... на КГБ(ДС/БКП/БСП)... От тях може да се очаква само "козметика" и мафиотизация на държавата до краен предел!!!

Сега на ген.Василев как му се е стегнало.... ББ ги почна. Вече няма накъде. Когато балонът пада трябва да се изхвърля баласта. Целият иначе пътуващите се приземяват.

По-голяма мърда от ТИКВОКА нама, няма и да има.

Ха-ха-ха... "Румен Миланов остава директор на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет (БОРКОР)"... К'во е т'ва БОРКОР... защото цяла Европа се пита... До кога козметика другарю ББ ?!

Посредствен човек. Не бийте музиканта толкова може. Милиционер наш човек, сложен на бюджетна хранилка. От такъв човек полза не чакай.

Типична милиционерска физиономия - няма образование, няма интелект, няма самоинициатива - готов е на всичко, за да запаси поста си и за него са престъпници всички, които мислят, могат и се развиват ! Мрак - и тази мижитурка ще е шеф на някаква измислена БОРКОР, която има десетки милиони бюджет и за две години откакто я има е успяла да организира две събрания и един отчет. Докога ще хрантутиме такива милиционерски мижитурки - къде са резултатите от агенциите, на които са шефове ? Е затова са ниски заплатите и пенсиите - за да има за такива измислени организации, в които се харчат десетки милиони на година, от които се хранят тези бивши милиционери и роднините им !

Завършва висше образование в Университета п архитектура, строителство и геодезия. През 1975 г. постъпва в МВР. През 1995 - 1996 г. е преподавател в академията на МВР. През 1992-1998 г. неколкократно е специализирал в Скотланд ярд. Женен е и има едно дете. ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ МИ Е ПРОПОДАВАЛ И НА МЕН В УАСГ

Насочи се към Флик, от същото котило е!!