Борисов: Не искам да ”опраскам” Янева и Ченалова

След като ще се тълкува, че да кажеш мнението си, че не ни е добра съдебната система, е вмешателство, защо мониторинговият доклад се изпраща до правителството?

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не искам да ”опраскам” Янева и Ченалова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко Борисов да си пие хапчетата.

И аз не искам да ги "опраскам". И двете са дърти и грозни.

КОГА ЩЕ ПРЕСТАНЕШ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ГЛУПОСТИ И МАХЛЕНСКИ ПРОСТОТИИ , КОГА ЩЕ СТАНЕШ ....ДЪРЖАВНИК ,ако не ти е ясна тази дума ,то тогава си подай оставката ,защото или ще вкараш държавата в ред или се махай !!!!! Държавникът не е по дребните сметчици и махленски клюки ...! Нито сигурността ти е в ред ,нито съдебната система ,нито защитата на националните интереси ....!

Супер изказвания и ораторско умение, то словоред, право-говор, мисъл... аз лично нищо не разбрах.. , а Вие?? :)

Ало, троловете, много ви е беден речника - освен думата "тиква" друго не ви ражда главата. Досега тази дума сте я употребили 5 676 395 пъти. Направих специална програма, която ми отчита колко пъти изписахте тази сладка думичка "тиква". Колко трябва да си прост и ограничен, за да употребиш една и съща дума милион пъти.

Към Ошашавения - Ошашавиха те такива като тебе, които толкова години си гледката само собственото си его, и не си даваха сметка, че всичко това един ден ще рекушира в самите вас. Това е защото сте тъпи и алчни. един вид прости, пък хитри. Не разбрахте, че вие се стопявате, е не интелигентните.Факт, Борисов пак е на власт и прави доста неща, за разлика от вас, ошашавените.

Що бе, баце какво им е на дамите?

Ей този Бонич е голям шегаджия! Лошото не е че си казал мнението, а че го е казал като простак! Иначе другото си е както требе!

кой я праска...

Крадците на съвременна България и техните слуги всячески се опитват да забъркат Борисов в разбойничествата си. Всуе обаче. Защото кой е крадец и кой не е показват не клеветите и измамите, а ДЕЛАТА! Затова, заради делата на Борисов за развитието на България, повече от 1 млн. души, цветът на нацията, хората, които нищо не очакваме от държавата, а се грижим сами за себе си, ГЛАСУВАМЕ ЗА БОРИСОВ! Затова рязането на ленти от Борисов и министрите му подлудява клакьорите на Крадците, а за нас, интелигенцията на България, е музика за ушите ни. На дело показва, че Борисов прекрасно се справя с това, за което сме го избрали - да развива и инвестира в България.

Не знаех, че цвета на нацията населява Филиповци и Столипиново и пътува гратис в Градски транспорт...

Кой ? Кого иска да опраска ?

Както винаги,така и сега всяка негова дума е лъжа.Отново се опитва да манипулира хорара,но вече и Простаците не му вярват.

Нещо не си разбрал, нямаш чувство за хумор... Просто си се гаври човекът с тези, които искат да го изкарат виновен за нещо, от което той няма и понятие. И да, заради тия гаври така го мразите... Не можете да му простите, че е единствен засега в България... Да даде Бог и другите лидери на партии да почнат да милеят за България така, както Борисов...

Гърците имат Алексис Зорбас, ние имаме бай Ганьо!Всичко останало е копие на посочените,.

Всички политически наблюдатели и нас в един глас реват една мантра: "Ген.Бойко Борисов няма алтернатива, като държавен лидер!" Излиза, че сме нация от необразовани, невъзпитани грубияни, без собствено мнение.

Ти си такъв, без съмнение...

И аз не бих ги опраскал!

Мутрата си е мутра и това е!

Тоя пич ни праска всички на почивки. Направо ни разказа играта!

Този човек е Концентрирал и Попил, като с попивателна Всичко "Най-ценно" от Диктаторите - Безцеремонност, Груб и Предизвикателно Недодялън Речник, Злоба прикрита с Добряшко-народняшко публично поведение, Изключително Самовлюбване гарнирано с Нещо от рода на Обща и Политическа "кУлтура" ... има и още, но и туй май стига.

Искахте си мутра- получихте си я. Какво ревете сега-речник, похвати, мурафети, жаргон, грижа за себе си и себеподобните и пълно неглижиране на държавните интереси, култ към джипове с тъмни стъкла , четириъгълни и тъпо ъгълни охранители ,плюскане на корем(виж му гъза и шкембето след два мандата)- всичко това е характерно за мутренския манталитет. България е единствената източноевропейска държава , която допусна рекетьорите на прехода ВИС и СИК да се влеят в политиката. България е единственатадържава в света , която позволи многогодишен поголовен рекет върху народа във всички сфери от ежедневието като рекет "сянка" на плажа от бившите ортаци на премиера продължава и до днес. В една мормална цивилизована държава народното недоволство щеше да отнесе премиер като нашия като ураган пръдня. А тук даже и са ни натрапили чукундурестата му физиономия на картинка и през почивния ден .

Ще видиш на следващите избори как ще имат 60% подкрепа. Бил такъв, бил онакъв. Както се казва - всеки народ си е заслужил управниците, т.е. че и ние самите в по-голямата част сме такива.

Абе що му намират ма'на на ББ? Че всеки си е свободен да опраска коят' си харесва. Ако му пусне, разбира се!

Това е патологичен случай. Казал си бил мнението пред журналистите, демек публично??? Не! Казал си Е мнението задкулисно на главен прокурор, председател на ВАС, членове на ВСС. И това значи злоупотреба със служебно влияние - наказуемо. А това, че мнението му се изразява в "опраскване" на неудобни вече слуги, е срам за всеки българин - приел ролята да бъде слуга, принуден да слуша и чете за наглостта му, да бъде управляван по този овчарски начин. Не е повод за шегички на тема "опраскване".

Разбира се, че не е искал да ги опраска. Много са дърти и злобни...

Какво друго може да роди една пожарникарска тиква, освен да "опраска" някого и нещо? Да ми падне, ще му пръсна генералския ауспух

Такъв тупан като Бокича нема да се роди, а ако се роди нема се очува.

Аз пък искам да го опраскат тоя наглец на снимката, барабар с шайката му герберасти и разбира се, заедно с педала Рамадан Кънев! А за другарката Пръмова, дъртата цоцла от МВР и партизанската внучка, дебеланата министърка, може и аз да се жертвам....

Много лош поглед на много лош човек.

Превеждайте от мутренски на български мислите на корифея на гробарската мисъл за да разберем нещо и ние с гайдите.

Да се назначат десетина интерпретатори на този тулуп, които да интерпретират безмислените му брътвежи.

Да, на патрона му Т.Ж. преди години написаха 36 тома мъдрости и речи, но от този и една стотна не могат да изкарат. Т.Ж. поне беше фанатичен патриот, този е продажник и в мозъка на костите си.

А бе все пак прочетох статията-нищо не разбрах. Заглавието е хубаво...

:)И от кое полослсво казаха,че са гнили ябълки и за коя?Едната не беше ли с младежа с колкото апартамента и с толкова часовници подарен от Вас с САЩ няколко седмици.Ако не бъркам ,май по младада в скандала.Другата пък в разгорорите каза ,че и тя Ви познава,и то не на здравей-здрасти.Батко,така е -отхвърлени,лъгани и пренебрегнати любовници търпят до време.след това и Меркел не може да те спаси.:(

Какво да очакваме от мутра премиер......

Спомням си скандалите с това как Бойко го подслушвали като тропа в кенефа или Цецо автомобила... Такива постановки не са достойни и за Холилуд. Нали ако те слушат докато тропаш, ще те слушат и като хъркаш?"УДРЯМ", "ОПОСКВАМ"-ИСКАМ, НЕ ИСКАМ. Истинските ченгета пишат още на пишеща машина, защото знаят...

Извинете ме, но аз ще коментирам заглавието само, защото не ми се четат поредните глупости, който са прах в очите на хората. Искам да поставя въпроса не с подслушването, а със записите. Според мен излизат едни записи, защото хора като Борисов искат да кажат: ей, на и мен подслушват. Но, няма такова нещо. Службите постоянно си записват, могат да извадят разпечатка на всяка интернет кореспонденция от майна си райна време, без да е нужно да ви знаят пароли и прочие. И ако някой ме обвини в клевета, то нека докаже обратното защото аз достъп до тези места нямам, но тези който имат-васт имащите, те могат да ударят всеки когато си пожелаят. За това и никой от прехода няма да влезе в затвора, защото всички са се възползвали от това да изнудват бизнесмени, да УДРЯТ неудобни и прочие. Само се замислете за миг, в малка държава като нашата дето примерно премиера е с най-големия ескорт- 2 коли, на кой му е нужно толкова служби ?! И не ми говорете за СРС та дето ходят се молят на някой съдя, а хората който отговарят за сигурността на власт имащите също ли искат разрешение от съдя или разузнаванията? Айде стига повече прах в очите на хората, че ми дойде до гуша.

Такъв тупан като Бокича не може да се роди, а ако се роди, не може да се очува

минута в цифри: За изборите 2013г четох в www.dir.bg , че ББ и ЦЦ под охрана струват на данъкоплатците 450 хиляди на месец, т.е. по 225 хиляди на калпак МЕСЕЧНО. 225 хиляди месечно са колкото МЕСЕЧНИТЕ детски надбавки на 6428 Български деца, което прави около 1/10 от един набор родени. За 12 месеца това е цял един набор + 20% от още един 225 хиляди МЕСЕЧНО са ГОДИШНИЯТ делегиран бюджет на 173 ученика, което прави 7 паралелки по 26 деца + още 1 дете 225 хиляди МЕСЕЧНО са 900-1000 от масовите месечни пенсии на хора работили и осигурявали се десетки години. 225 хиляди МЕСЕЧНО са ГОДИШНИТЕ здравни осигуровки на 1116 човека безработни които се самоосигуряват 225 хиляди МЕСЕЧНО са 132 пъти необлагаемите "представителни" разходи на един депутат 225 хиляди МЕСЕЧНО са месечната издръжка на 173 затворника която е 1300 лв 225 хиляди МЕСЕЧНО са издръжката на 750 кучета в общински кучкарник, месечният бюджет за едно куче е 300 лв 12 х 225 хиляди ( за една година) е сумата необходима за построяване на консервна фабрика с цялото и оборудване, в която да работят около 300 човека, да си изхранват семействата и да плащат данъци и осигуровки всеки месец, като печалбата остава за държавата, а поражда пазар за зеленчукопроизводителите, т.е. още работни места. МЕСЕЧНАТА издръжка на един нелегален емигрант 1085 лв са: - Детските надбавки на 31 Български деца - 3 брутни минимални работни заплати без отбити данъци и осигуровки - Приблизително месечните пенсии на 4 (може и 5) човека работили и осигурявали се десетки години - месечните здравни осигуровки на 64 безработни,които се осигуряват сами - 83.4% от ГОДИШНИЯТ делегиран бюджет на един Български ученик ( дето са нашето бъдеще) - 90.4% от семестриална такса за един семестър на платено образование във ВУЗ И както се казва в западнярските реклами И това не е всичко. Скоро тия хора без работа ще ревнат че тук не живеят по своите разбирания и ще искат да им построим за своя сметка джамии.

Настъпи време да цепим ТИКВИТЕ и ДЕФОРМАТОРСКАТА ФАШИСТКА КЛИКА!!!!

Българският хачшим тачи-б.б.рапонеТиквонии 1 Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

В случая е станало- "" Двама затворника, в затвора си приказват, какво щял да прави трети затворник"". При което, те си записват разговора и го пускат по Новините в медииите..... Едва ли има смисъл от коментар от който и да е депутат, ОСВЕН ако не е подсъдим за Престъпления..... На Бойко Борисов, това му е работата- ра разчисти боклуците в държавата, за да се живее по- добре.....

ГОВЕДОТО СЕ ГОТВИ ДА ОПРАСКА И ЦЕЛИЯ КИТАЙСКИ НАРОДЕЦ, БЪЛГАРСКИЯТ НЕ МУ СТИГА..................

А относно намерените ножици в Асфалт паша Великолепни, разбрах, че щял да реже лентата на северната тангента на Пекин и една тоалетна на Китайската стена!!

БАХТИ "ПРЕМИЕРА" САМО ПРАСКАНЕ, ОПРАСВАНЕ, МИШО БИРИ, КРАДЕНИ МИЛИАРДИ, УБИТИ, ОПРАСКАНИ ДАНО ГО ОПРАСКА "НАЧАЛНИКА"

Не става за разплод - лош "матриал", тези са за кайма :)

ади ва Боко опраскай ги да мирясат писна ни да риват кат удовици за уй. Стига са ни занимавали с тях секи божи ден!

ЕХ ДАЙ БОЖЕ СКОРО СРЕТАН, ИЛИ ДРУГ ДА ТЕ ОПРАСКА ДАНО ДАНО ДАНО

Предозирана е упойката при операцията.

След операция, когато човек си загуби паметта става страшно. Това е.

ББ не искал да ги опраска. Кога ги видиш и на снимка, разбираш, че няма кой да се прежали да ги опраска.

Ами грознички са-ама една възглавница на муцуната и ще се оправят.Такова "опраскване" ще им дам,че ще поискат още.

Вий си знаете вашата- само да се оплаквате знаете.Бил съм на ръководен пост- свалиха ме,но не се отчаях.Работа,работа та чак полудях от работа.Все чакаме българите някой Месия- само,че забравихме,че ръцете ни са златни и можем да работим яко.