Съживяват проекта ”Южен поток”? Лукарски: Това е слух

Работата по проекта „Южен поток“ ще бъде възстановена през следващите няколко седмици. Божидар Лукарски определи информацията като слух.

Обратно в новината

Коментари - Съживяват проекта ”Южен поток”? Лукарски: Това е слух | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега путлер да се хване за палците и да се наведе ниско до земята, пьк може и да го огрее рестартирането на Южния паток...... :-)

Бати Боко да се хване за палците и такива като тебе, дат вече сте се хванали, щот Боката се навира за рестарт!!! Руснака му каза пошолНАХ, па той пак щял да прай.!. Голем си клоун държащ се за палците};-)))

смешна статия скоро не бях чел, оправихте ми настроението хъ хъ

Не разбирам от самото начало ,даже чехльо е по-нормално явление.Да не е Луначарски с алабаш в ръка?

Путин е време да сдаде поста, но приемника трябва да държи твърда политика, силна Русия , но по конструктивна към ЕС и Турция. Росия и ЕС да са водешщи , след промяна в Гернмания и Франция за един нов Световен ред!

Напротив. Време е за два-три руски ядрени калибъра да се забият в парка Йелоустоун....и да събудят Вулкана под него... После как ще му викат на онова място,а?Сигурно Канадско-Мексиканския Океан :)...

ЛУКАРСКИ ГОВОРИ ЧЕ РЕСТАРТИРАНЕТО НА ПРОЕКТА Е СЛУХ-ЕМИ ДА ТА НАЛИ САМИЯ ПРОЕКТ ВЪОБЩЕ НЕ Е СПИРАН САМИЯТ ТОЙ ГО КАЗВА.НЕ МОЖЕДА ТРЪГНЕ ОТНОВО ПРОЕКТ КОГАТО НОЙ НЕ Е СПИРАН.НЕНОРМАЛЕН УПРАВЛЕНЕЦ

ЩЕ МУ ДЪРПАМ УШИТЕ НА СЛУХАРСКИ ЗА ТОВА ИЗКАЗВАНЕ БЕЗ МОЕ ПОЗВОЛЕНИЕ.

Eeex, Русия! Ще ви кажа какво мисли голяма част от Балканската интелигенция, Русия наистина може да бъде алтернативен водач на един по различен Световен ред или поне да е инициатор на една много силна коалиция.Грандоманщината на олигархията и пречи хората да подкрепчят руската политика.Путин не е подходящ за Лидер от гледна точка на алтернативата. Много хора и аз там сме с руския народ и неговото бъдеще. Няма съмнение ЕУ френски и немски боклуци водят пагубна за момента политика !

какво е туй нещо лукарски

Украйна налага санкции на русия която има поток и раэправии ,ние сега ще строим поток с такива

Колкото и да им е кофти на соросоидите,протестърите,краваристанците,еврогейовете и всичките останали мекокиткени джендъри и почитатели на рязаните карабини, има няколко неоспорими неща,които ще се случат.И нищо няма да бъде в състояние да ги спре. Това са следните неща: 1)Южен поток ще има. 2)АЕЦ Белене също ще има. 3)АЕЦ Козлодуй ще работи отново с руски реактори. 4)АКТА в България няма да има. 5)Шистов нефт и шистов газ в България също няма да има. 6)Гейските бракове в България няма да бъдат легализирани. 7)Мюсюлмани"мигранти"в България няма да има. 8)България ще излезе от ЕвроГейския Халифат и от НА(Ф)ТО и отново ще се върне в орбитата на Русия. 9)Башар ал Асад няма да бъде свален от власт. 10)Турция ще бъде раздробена на три части. 11)Сауди Арабия и Катар няма да съществуват като държави. 12)В ЕвроГейския Халифат и в НА(Ф)ТО повече няма да влезе нито една държава, колкото и да се напъват брюкселските зелки и натовските"ястреби". 13)Украйна ще се разпадне като държава. 14)Русия никога няма да върне Крим на Украйна. 15)Донецк и Луганск ще си останат де факто към Русия. 16)ПОСЛЕДНИЯТ Президент на САЩ ще е ЧЕРЕН ( т.е. Обама) 17)ПОСЛЕДНИЯТ Папа във Ватикана също ще е ЧЕРЕН (т.е. сегашният Папа Франциск,който е от Ордена на Йезуитите-Черният Орден. 18)Вулканът под Парка Йелоустоун ще се събуди,ще избухне и ще направи ония около него луди,диви и щастливи...сами ще си говорят. --------------------------- Това ще бъде,соросоиди...И да се тръшкате,и да извивате меки китки,това е положението! :)...

Добре е, че си деветата дупка на кавала и никой не те е..ва за слива.

Орлин Данев

Кой определя деветата дупка? Ти ли третополов джендър?По-добре се съсредоточи в собствената си кафява точка....и си смени батериите на вибратора!:)...

Който не е с Русия е,, мека китка,, ли ве гьотф...рен,що не дойдеш да видиш колко ми е мека.

Орлин Данев

Озлобял си нещо,а резняк?Усещаш,че краят ти идва,нали? :)Ч

Народът го е казал - гладна кокошка просо сънува.

....защото и американците, и европейците са знаели, че той е изгоден за България...... А тогаз що го спряха? Тука нещо бат Боко премълчава? Явно Костоф се е намесил, гада.

Дори и да се осъществи проекта ю.п. милионите и милиардите от такси ще отидат при милиардите от КТБ и никой няма да ги търси.Докато няма функционираща правна система няма да има гаранции за някаква печалба,поне за обикновените хора.

Бойко е имал видение !! ама реалността е малко по друга. "В настоящий момент такого проекта не существует. Он был прекращен. Следовательно, нет темы для переговоров", заявил Д.Песков

Пиша тук, защото е най-коментирана статия и има най-голям шанс хората да видя малко истина ... заглавието е "Риба с урина, колбаси със сушени бръмбари- това ядем българите!" от сайта НБОКС БГ. Влезте, прочетете, дирете и друга подобна информация в нета, мислете и решете дали да продължавате да ядете боклуците и отровите на политиците и гъзолизците им-фирмаджии или да смените режима и минете на природни ресурси, които обаче изисквате ТРУД и ВРЕМЕ! И колкото и да са отровени земята, въздуха и водата - все са по-малко от канибалските цехове за мърша и други боклуци! А ако и не гласувате на избори за поредните търтеи, шанса ви, както и този на тези след вас за по-добър живот се увеличава! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ, ако можете ...

Южен поток не е южен приток - и нема да направи от българите петролни шейхове. Мозъчното увреждане от комунизма нема край - все още мечтата на българино е да седи и да лапа без да работи - а камо ли да учи - седайте да учите и да работите бе овце.

поредната миризлива партенка от Тиквата. Да..а и крепостният селянин с една изкуфяла бабичка не можа да се спазари за тръбите.

Събуди се, Бокоооооооо !

Пак ще правим нещо,от което нищо няма да излезе,ама нали трябва да се пилеят пари.Ще го отчетем за грешка и ще стягаме коланите за да помогнем.Добре,че се снабдих с няколко такива за всеки случай.

в гугъл с ключова дума: "лъжата за южен поток" отивате на видеоклипове да търси и гледате относно т'ва нещо:) този проект се оказва неосъществим, понеже руснаците нямат технологията... няма как да се изградят тези тръби под морето и те в момента си строят техен си "поток" дето свързва тяхното си черноморие - краснодарский край и т.н.

Майната му, кога са ни питали кое откъде да минава? И сега нема да ни питат - квото откъдето мине, да мине, майната му. Па може и да изкярим, дай, боже...

Това си е партенка на свинските медии. Най-сигурната гаранция ,че патоци няма да има се казва Вовка Кабаев :))

Ако Бойко възкреси Южен поток с отвръщение ще гласувам за ГЕРБ на следващите избори! А дано!

Южен поток-ДА! Но! При сериозни условия и гаранции! Зависимост от Путинистан-НИКОГА!

Не е лесно да си тъпак! Кой от кого зависи? Купувача или продавача?! И България и Русия ще спечелят от Южен поток.. губи Украйна! Като купуваме руски газ минаващ през Украйна и Румъния от кого сме зависими тъпако? Защо трябва да сме зависими и от Русия и от Украйна и от Румъния и да им пълни гушките като може да купуваме директно от Русия и да печели от транзит! Тъпак си!

той е на половина украинец за това така плаче

Ей, най-големите лекета си избрахме да ни правят политиката и затова сега слушаме с мълчание тъпите им брътвежи, защото ни е срам от нашия собствен избор, а е толквоа лесно с една революция да поправим всички грешки, които търпим вече от 1944година насам! Бойко пак някой друг му е срал в гащите... прави се на късопаметен, но точно той плескаше глупостите, които му кажат американците и европейците и сега чак го е срам да си помисли какви простотии е натворил. Добре, че турците пак с "вещото" американско сътрудничество свалиха руския бамбардировач, че да видим и ние някаква възможност за доходни отношения с Русия.... цял свят търгува с Русия, само ние слушаме мизерните западняци и живеем в мизерия!

Руснаците кацнаха на Боко на хъба А русофилите вият от злоба

Има ли някой толкова объркан, че все още да вярва на Боко за каквото и да било!? Неговите думи отдавна са се доказали, като пусти фрази от ден до пладне. Каквото и да е казал, след час може да говори абсолютно обратното.

Ще стане ама на куково лято. Нашите отвъдокеански "приятели", никога няма да ни го позволят, докато сме закачени за тях.

прав си, да се омитат отвъд океана, нямат работа на балканите

ПОЧВА КУПОНА!

така че нищо чудно всякакви потоци да минат през така наименувата територия. В слух са всички бунаци, да чуят какво са намислили любимите им ченгета..

Cтратегически грешки на пиара за борисов са : случая с,, овергаз" и последвалата истеря за газта от борисов и днес потриване на раце от него за саживяване на ,, южен поток"

А дано, ама на дали. Новите ни поробители от САЩ няма да го допуснат.

Ех мечти Бокови, ех мечти Пеевски, ех мечти Първановски! Ние да лапнеме комисионните сега! Да потъркаме ръце! Да ръчнем на лошият Орешарски далаверата! Ма ей питахте ли Обонго? Да не прати пак тримата влъхви и да се гледаме с наведени глави?

За България трябва да е приоритет изграждането на алтернативни връзки за снабдяване с газ от източници различни от русия. (дори и към момента те да изглеждат по скъпи алтернативи) Едва когато България има алтернатива може да се "пребори" за намаляване на цената и да избегне "надуването" на строителните разходи за патока от заинтересовани русофилски олигарси. Братушки , братушки , ама сиренето е с пари , а сеkca по братски не ми се нрави.

Бойко Хвалипръцков

Тази "новина" се появи само в една руска агенция, цитираща български вестник...смееех. Та така с газа - Българчетата ще плащате транзитни такси на Турция а не обратното!

бегеец ти за кой си бе чаршафа сие чаршаф

Абе дайте поне един линк на руски сайт, дето го пише това?! Или са само на гъзоглавия мокрите сънища?! Но както всички знаем, според ексговорителката на държавния департамент (на кравария), газът тече от гейропа към Русия хахаха и сега остава да им врътнем кранчето!

-КЕРЧЕНСКИЙ мост стал РАЗВОДным.

Този клоун нали се хвалеше че той е спрял ЮП. Не спря да се премята ту напред, ту назад, ту на ляво, ту на дясно. Вече толкова ми е омръзнал с простащините, безхаберието и непоследователността си че вече се моля да изчезне не само от БГ а и от земята.

За какво,ще лаем другари,говняно -червени,помияри?!

Tози ,,и тогава" т.е.един пореден примат написа поредната простотя.

ту има ту нема.боико стана с новината за юп полувелик ,а като пусне и аец,,белене"в строеж ште стане велик и вечен управител на страната до самата си кончина.амин!!! какво ще каже за новинката мекерето мартин димитров,които по TV в 2015 година се изфука,че е спрял юп ?

Ще произвеждане газ като пърдим, и пълним в бутилки под налягане! Нафта, няма как по този начин! .... Екологично чисто е, а също и здравословно. Халката трябва да е добре стегната и уплътнена. За педали не става ...

Не трябва да ругаем немците и американците че го спряха. ББ лично се намеси.

При цена от 38 долара за Бренд за какво съживяване ми говорите.

за съжаление ББ е от същата банда - като Сергей,Волен,Бареков,Местан,Доган,Пеевски. Напоследък яката работи за Пеевски и До.

А педи беше от бандата на ония, дето продължават да се гърмят по улиците и да захранват вестниците със сензации.

Стандарт изразява моите въжделения!! На премиерчето съм му казал да изразява магарешки ентусиазъм.

"В края на миналата седмица министър-председателят бил толкова щастлив от възстановяването на проекта, че радостно потрил ръце и възкликнал:" Това си е заслужавало да се види. Сигурно е възкликнал: "Дайте ми сега една филия с мас, че да слагам скъсаните гуменки и отивам да ритам мач, както когато гласуваха конституционна реформа." Няма такъв идиот като Боко Тиквата. Гладна кокошка просо сънува. Тоя не загрява ли, че, за да го има Южен Поток, то Германия трябва да се откаже от Северен Поток 2, т.е. Германия да загърби интереса си заради нас. Кога ще стане това? За Газпром в момента Северен Поток 2 също е по-изгоден от Южен Поток, защото Германия ще издейства изключение от Третия Енергиен Пакет, както такова беше направено за вече съществуващия Северен Поток. За Южен Поток такова изключение едва ли ще има.

руски театър и приказки за повишаване самочувствието на копейките ! - хахахахахха

Съществуващият СП1 има изключение 70:30 в обема на тръбата(70% за Газпром). А за ЮП руснаците искаха 100% обема да е техен!!

Истината е, че още на 09.09.2015г. Сидеров отново беше първи и прав в предложението си Националистите депозираха проекторешение, с което в едномесечен срок да бъде възстановена работата по стратегическия газов проект. Започвам да си мисля че и путин вече го чува какво прави за спасяването на нацията , защото по тяхната телевизия отразиха напоследък всички негови митинги и почитане гибелта на руския летец от сваления самолет от турция. Министерски съвет спешно да предприеме необходимите действия за възстановяване на дейността по изграждане на стратегически важния за България и Европа проект Южен поток. Такова проекторешение партия АТАКА депозира в деловодството на Народното събрание в сряда.

Аз пък чух, че Болен са го отбили от хранилката и му казали да порасне малко.

Честно казано не знам на кого мечтите са по-големи. На наш Боби или на братушките ?