Борисов: Сваля ли се рейтингът ни- тръгваме по нанадолнището

Бойко Борисов коментира от САЩ, че понижаването на рейтинга на България означава, че държавата върви по нанадолнището.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Сваля ли се рейтингът ни- тръгваме по нанадолнището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че тези рейтинги имат някакъв реален смисъл.../да си спомним началото на кризата и фалиралите финансови институции/, но политическата нестабилност кой я създава, драги Боко? Кой??

ТАКА Е КАТО УИНИЩОЖИХТЕ ПРОИЗВОДСТВОТО И ЗАВОДИТЕ И ГО УДАРИХТЕ НА ПРОСИЯС ЛИХВА

по голям лъжец от теб имали бе борисов

Усещате ли задоволството на този идиот???

Пич за теб ще гласуваме само защото си против Станишев и Доган.Но ако повториш политиката на Дянков геноцид срещу народа си загубен.

Борисов с клюките, манипулациите и лъжите си в ЕС и САЩ сваля рейтинга на България.Не се заблуждавайте господа. Преди доста години САЩ покровителстваха генерала наркобарон Нуриега в Панама, а после го прибраха в кафеза.Днес гъделичкат мутрата Боко набеден за генерал от Доган, царя Симеон и Гоце, а после....

Защо Обама не е приел Буда?

Защото и на маймуняка му е писнало от подлоги и мутри!

Едно изказване на Борисов и всичкото 15-15 трол на Посрано 20 изпада в скоротечна клавиатурна диария тип дизинтерия. Нищо старо не сте забравили и нищо ново не сте научили.

То да беше едно изказване - лесно! Спомням си как се шегуваха българските медии с информацията за ДДС-то както нивото на река "Дунав" в сантиметри. ХАХАХА P.S. Не съм платен, така, че няма как да съм гласувал 15/15 :) Но, не съм и ДЕБИЛ, който да гласува за мутра, която го нарича "лош мат'рял"!!!...

Да, вместо това гласува за кого - за сърГей, наМестника на Сопола, за Бялата Златка или за нашенския Алан Коп'ле - а.к.а. Бюреков? Да не забравиш - ние ти вЕрваме, че не си платен и че не си трол... :) Ама да ти имам логиката - ББ изръсил един път тая глупост и си му суперобиден, а червените кхмери като подариха управлението на страната на турците - ДПС - не е обидно, така ли?

Мишо Бирата

Наглост до безумие! Е, бива ли така да говори човек, който е част от проблема, а не - от неговото решение... Безмълвен съм...

Разбрах, че Борисов се е завърнал от Америка вече. Тази вечер ли ще е купона за рожденият му ден? Какво ли му подариха американските приятели? С какво ще го изненадат съпартийците Цецко, Цецка, Лилянка, Десито и обожателките от третата възраст? Ще има ли поетични творения възхваляващи могъществото и чара на вожда?

Като начало ще има пищна "Кьор софра" за всички които цицат от партийните парици. В Пловдив 1% от местата за пиршеството са заделени за 500-те "калинки", които герберския кмет великодушно нареди на държавната софра. Втората част на тържеството е в ресторант-хотел "Империал" собственост на същия този кмет. Сметката ще се плати по фактура от общинския бюджет-за представителни цели. Разбира се без надписване.

"ГЕРБ " не беше ли съкращение от Граждани за Европейско Развитие на България!? Какъв го дириш в Америка бре продажник дебеловрат!? Защо тичаш през 5 дни за инструктаж в Америка? За да чуеш поне още веднъж "Конграчулейшънс"? или "Браво, добро куче!". Аз лично съм убеден, че караш по старата си изпитана система- да клеветиш и маскариш България. Спомням си, че и изцепките ти за "лошия м'трял пак се бяха родили на американска земя. Вероятно духа на Винету- твоя кумир влива енергия в овчия ти мозък.

БОРИСОВ СЕ ПРОДАДЕ НА САЩ! ЕЙ ЧОВЕЧЕ, ИСКАМ ДА ТИ КАЖА НЕЩО ТВОИТЕ СЪРАТНИЦИ УМРЯХА, КОЙ ЗАСТРЕЛЯН, КОЙ ЗАКЛАН, КОЙ САМО КОКАЛИТЕ МУ НАМЕРИЛИ В ДУПКА В ЗЕМЯТА, КОЙ ПО ЗЪБИТЕ ГО ИНДЕНТИФИЦИРАЛИ И Т.Н ОБАЧЕ ВСИЧКИ СИ ОСТАНАХА В БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ СЕ ПРОДАДЕ ЗА СТОТИНКИ ТИ СИ ОЦЕЛЯЛ, НО НЕ СИ ДОСТОЕН ЗА БЪЛГАРИЯ ПРОДАДЕ СЕ ЗА НИЩО НА САЩ И, ПО ДОБРЕ МЪРТЪВ, НО С ДОСТОЙНСТВО

Шегуваш ли се!? Никой не купува нещо, което се предлага безплатно! Хеле пък американците.

Борисов, Приличаш на ИМПЕРАТОРА от МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ! СЛЕД КАТО СЕ ЗБРЪЧКА!

аз Няма да гласувам за Герб: - свети Бойко, от твоето изказване следва че ако дойдете на власт/за което мечтаете/ ще направите следното: - пенсионна реформа - продължение част. - цените на тока ще скочат и заради дългове на сегашните от БЕХ, НЕК ще , -разпродадете 49% от енергетикта, - ще замразите доходите .. Свети Бойко какъв купон само ще настане - кеф ти огньове, барикади....няма се задържиш и 1месец

А тоя от снимката на какъв език говори като е в Америка. Сигурно на банкянски,а?

И БСП и ГЕРБ и ДПС се изчерпаха от 2005 до днес като способност дори като конкретни обещания за европейски път за България. Видяхме че са една партия с трима назначени вожда. Каквито и комбинации да правят помежду си, по добре няма да стане. Трябва рестарт.

Държавата е в технически банкрут от 25 години. С рейтинг и без рейтинг вървим надолу, заради продажни политици, които се дупят ту на изток, ту на запад. Никакво БСП, ДПС, ГЕРБ, СДС и пр. чужди марионетки! Трябва равновесие, липсва лява партия в управлението.

Рейтингът ни го свалиха благодарение на твоите непрестанни доноси, мръсник долен !!!!!

Защо ли боко се командирова толкова дълго в хамерика. Според мен го е страх да седи тук. Подбраха пеевски и боко е надушил дебелия край май. Най - вероятно руснака разчиства некъдърните ни мутри.

БОКО ТИКВО ПРОСТА, КОГАТО ЕДИН МЪЖ СИ СВАЛЯ ПАНТАЛОНИТЕ - "РЕЙТИНГЪТ" МУ СЕ ВДИГА НАГОРЕ И ПОЧВА ДА ВЪРШИ РАБОТА! РАЗБРА ЛИ БЕ ТИКВО ПРОСТА?

Боцата мачка и от дистанция, "бронебойни патрони няма открити" за неговата тъпотия и наглост!

-Склеротик Бжежински го обяви за най-голямата работа на България. Срам и позор, тия мериканци направо се гаврят с нас!

Да не павярваш! Вчера потупах по рамото този тюфлек Бочко, а от днес почнал да разбира от рейтингови оценки на моята агенция! Я изпратете и Цеко да го потупам и него.

Шефа Бочко е голяма работа! Само една седмица сра в USA и резултатите вече са налице!

Ако има понижаване на рейтинга най-голяма е заслугата на този слон от снимката, свикнал само да мачка за да е добре той и най-послушните около него.

.че поне една седмица ще си пуска слонските изпражнения в САЩ!

Този глупак е срам за родителите си,вечна им памет!

ЗАВАЛИЯТА ТОЙ. КОЛКОПРОСТОТИИ ОТ НЕГОВО ИВЕ ИЗПИСАХА ПИАЛИТЕ МУ. НЕ ЧЕ ТОЙ ТОЛКОВА УМЕН. МИЖТЕ МУ ФИЗИОНОМИЯТА ДА ВИЖДАТЕ И КАПЧИЦА ИНТЕЛЕКТ

Физиономия - на говедо. Ум - почти колкото на говедо. Фигура - на шопар.

Преди време имаше и такава насока от нашите ,,медии,,. Интересно между тези дебели баджаци дали има нещо по-дълго от 9-10 см ?

abe buda kakvo razbira6 i ti ot politika vidiahme te vidiahme te .aide varvi gasi pojari

Боце, будала, вместо да се наслаждаваш на мачлетата от световното по футбол, отиде на презокеанско облъчване.

Тая нацистка мутра не искам да я виждам никога вече!

Ако Бойко Борисов не направи коалиция с ДПС ще гласуваме цялата фамилия за него.Това ДПС е религиозна партия и там тук таме има няколко християни за парлама, Пък това са пропанали хора които се продават за пари. Мразя го ДПС-то защото са отвратителни.Техните назначения в общинските администрации ги назначават с много по-високи заплати за да си клатят краката а ние които сме без партийни с по 37 години стаж ни мачкат.Упражняват двоен стандарт и ги мразя.

..гласувате за тази креатура,може да отидете и да го олигавите,жалки същества без мозъци!

Поне НСИ да оставят независим, макар че с манталитета на българските политици това няма как да стане. Не вярвам и по времето на предишни правителства институтът да е бил независим.

Г-н Буда, надолнището свърши - за теб. Оттук нататък те очаква стръмно изкачване нагоре до върха... на пропастта. Дано при полета, някоя птичка, на която си помогнал по пътя си нагоре се смили и облекчи приземяването ти. Господ да ти е на помощ!

..янките за шистовия газ и не те ли беше гнус да се срещаш с тази гнусотия Виктория,нарекла по най-обиден начин ЕС? Аз бих я напсувал по най-безпощаден начин,камо ли да се срещам с тази отврат. Внимавай в САЩ да не те направят обратен,много ги бива в тази насока!

Както казах в новината за S&P - кредитният рейтинг е политически инструмент за оказване на натиск. Не може да пада доверието към държавата с най-нисък дълг като % от БВП по икономически или логически причини. Пада защото от Вашингтон искат да прокарат Борисов пак да е премиер за им изпълнява заповедите без да задава неудобни въпроси. Марионетка.

Боже, боже, боже... "Напомням само, че във времето на най-тежката финансова и икономическа криза в света на България и на София се вдигаха кредитните рейтинги. Това са показатели, които са много видни и показват огромната разлика между управлението на ГЕРБ и на тройните коалиции досега", добави Борисов. Бориско това само показва, че Вашингтон те подкрепят да им защитаваш интересите на българска територия моето момче. Нищо повече. Жалко, че българите са много глупави по отношение геополитика да проумеят колко си вреден за България като нация. Срещнал се с Нюланд, която директно каза "Fuck EU" - косвено "Fuck Bulgaria". И се гордее с това? Еба ти продажния жалък боклук. Миналия път не гласувах, но този отивам да пусна за БСП. Жална ни майка ако тоя боклук Борисов влезе отново в парламента.

Ти за туй ли бре прасе, отиде да се снимаш с еврейката-терорист Викория Нюланд?

Кажете ми,в коя демократична държава подобен простак като Бойко е бил премиер или заемал друг висок държавен пост? Явно у нас демокрацията не работи и само харчим безсмислени пари за избори!

нрб тодор живков . рб петър младенов ,жан виденов ,димитър попов .

..е непоправимо.Изтъркана латерна за простотии.Но не е виновен той,а тези които го вкараха в ,,голямата,, политика като мошеникът Сакскобурготски,отчасти БСП,американските спецслужби,Франция и т.н. Бойко Борисов следва да се замисли дали е един достоен за своите родители син,поклон пред паметта им!

АБЕ СТИГА КОМАНДВА ОТ САЩ! КАТО СИ ДОИДЕШ ЩЕ СЕ ПО МОТАЕШ ВЪВ ФИРМИ и САВЕТИ и др... ЩЕ ЗАПЛАШИШ РАБОТЕЩИТЕ ТАМ И ТЕ ЩЕ ДАДЪТ СВОЯ ГЛАС ЗА ТЕБ !!! ТОВА Е ВЕЧЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ !!!! САМО ДПС СИ ВЗИМА СВОЙТЕ ТЯХНОТО НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА ПИПА !!!

Тези, които така ревностно бранят Боко, как ще приемат управление на ГЕРБ и ДПС? Ще започнат ли да харесват Пеевски, когато се окажат в един лагер с него? Чакам отговори. Но само не казвайте, че това е невъзможно, защото голям залък лапни, голяма дума не казвай!

тогава защо казваш ?

На "Фък дъ ИЮ" с "Фък БГ".

Каним Борисов в Сан Диего да изиграе главна роля във филм,гарантирано касов.

Всеки в БГ съди всекиго, защо Боко никой не го съди за държавна измяна.

съди го кой ти пречи ?

Истинският държавник не се прави на шут, не е самохвалко, не говори като уличник, не лъже, не краде, не го мързи, не търпи далаверите, не е алчен, знае и може, не се огражда с негодници,не го командват от разни посолства, защитава интересите на народа, а не ги жертва заради собствените си облаги.

...прости хора като Т.Живков,Б.Борисов и тем подобни да застават начело на една многовековна държава с древна култура.Молим те , Господи, Богородице и вси светии,не допускайте повече в България да бъдем унижавани чрез прости политици!

Господ помага, но в УРНА не вкарва.

По нанадолнище бяхме по времето на твоето управление. На никой не му дреме за тая платена агенция.

...е в ръцете на американските спецслужби.Нека провери дали досега американски държавник се е осмелявал да говори срещу ЦРУ,ФБР и т.н. по начина по който Борисов плеши глупости срещу ДАНС например.В това отношение ББ е истински глупак!

"Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с помощник-държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд." От тази среща с треторазрядната чиновничка няма да последва нищо добро за българския народ!

...е излишно и дори глупаво да се караме помежду си заради Бойко или Станишев. То това им е и целта,да се настройваме един срещу друг.Лъжите и простотията идва и от двете партии и трябва да ги разобличим,че преувеличават неимоверно.Срамота е българските политици да продължават по този гнусен начин да ближат задниците на Запада или Изтока. А иначе S&P са частна институция,но чак толкова независима.Около нея има и доста скандали - давала е висок рейтинг на Лемън Брадърс ден преди тя да фалира.