Борисов: България вече няма нищо общо с Европа

Бойко Борисов критикува премиера, че ходи по екзотични дестинации, а не в Европа, и с българския ресторант в Ханой "ще утрепем" китайските ресторанти по света.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: България вече няма нищо общо с Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО В СРЕТАН ВЯРВАМЕ, АЙДЕ ДА ГО ГЪРМЯТ НАЙ-ПОСЛЕ ТОЯ УРОД

В ЕВРОПА ТИКВА НЕ Е "УПРАВЛЯВАЛА"

ОЩЕ СЪНУВАТ СЪНЯ ЗА 16 РЕПУБЛИКА НА СеСеСеРе

Тъка е Борисов,тези не ходят из Европа да излагат България.

предсрочни избори заради коалиционен скандал Лидерът на социалистите в Европейския парламент Ханес Свобода заяви, че е много изненадан от номинирането на Делян Пеевски за евродепутат. По думите му, макар и партийна, а не правителствена, тази номинация е трудно обяснима, като се има предвид колко шум се вдигна и пред какви затруднения се изправи кабинетът, когато същият човек беше определен за шеф на ДАНС, предаде БНР. "Като цяло се отнасям много критично към олигархичните структури били те в Русия, Украйна или в страна-членка на ЕС. Особено от либерална гледна точка трябва да има ясно разграничение между икономическа, медийна и политическа власт. Демокрацията живее от разделението на властите, и когато те се съберат, това не е добре за нея", коментира Свобода.

Най-голям принос за това има самият Б.Б . Откакто стана министър -председател навсякъде ,където му е стъпил кракът в Европа ни е излагал ,като страна.А сега прави смешни констатации. Абе ТИКВА!

България няма да има нищо общо с Европа, докато има ополитици като теб, ББ.

Само село Банкя е У ЕВРОПАТА.

..този човек с фамилията Борисов, наистина се е побъркал. Не престава да говори глупости и да се доказва като мутра. Все някой му е виновен в тази страна. Нека да престане да ни разсмива, а то че има още глупаци да му вярват, е по малкия проблем.

......че България вече няма нищо общо с Европа.... Браво Борисов! Откри Луната! България или по просто -БГ-то не е имало, няма. и не може да има нещо общо с Евопра и особено със западната Европа. Това го пише във всички учебници по история, и не само там!

прав е борисов че всички управляващи трябва да понесат отговорност за управлението си

начело с мутрата, се чудех в ЕС ли членуваме, или в някакъв съюз със САЩ, Израел, Турция, С.Арабия и Катар. Все държави, които ни мислят злото. Що за мазохизъм, как ни навряха в някакъв съюз с нашите най-големи душмани? Но това е лесно за обяснение, като се има предвид, че Боко не смееше да отиде по малка нужда, без да се е допитал преди това до американското посолство. Сега същият продажник взел да дава оценки кой има нещо общо с Европа, и кой няма. Не казвам, че сегашното управление е също така продажно, като предишното. Различават се само по степента на ентусиазма, с който се хвърлят да изпълняват своята роля на чужди, американски, израелски и всякакви други марионетки, против интересите на Б-я.

За едно е прав - в Европа не го броят за фактор- Орешарски е безгласна буква. Това, че е в изолация, е шамар за БСП/ДПС. В Европа разбраха, че тук управлевието е дошло в резултат на праврат и фалшификация на бюлетини. Кой е информаторът на Мая Манолова? Името му.

милички комунистически душички борисов спечели последните парламентарни избори колкото и да ви се иска да забравите този факт той ще спечели и следващите

Шило

Я, архивите са живи!

Никой не е очаквал чудеса от управляващите. Факт е, че не се отказват от предизборните си обещания. А Боко като не работи може всеки ден да намира кусури.

Каквото и да направи правителството на Орешарски, Боко все е недоволен. Този филм сме го гледали. Разбирам, че му липсва властта, но на мен той не ми липсва ни най-малко.

А какво донесе на българския народ активната външна политика на Борисов ?! Дворци за него и компания и просешка тояга за народа.

Борисов продължава да си вярва, че някога ще може отново да управлява България.

Това вече е патологичен случай. Всеки ден да търсиш под вола теле, за да омаскариш политическия си опонент. А себе си да смяташ за безгрешен, нищо че и кравата Бойка си качил на правителствения самолет.

Това е най-наглият политик.

Тоя тъпанар да млъкне, никой вече не го слуша.

Боко без да си чеше егото не може, и днес го доказа красноречиво.

Смешника се обади.

Борисов се взе много на сериозно, само какви оценки прави.

Отново премиер на Унгария! Национализма завладява със страшна сила Европа . Той изрита международния валутен фонд от Унгария,изрита всички ЕРП-та преди година,вдигна средната заплата -800 Евро,и защити земята на Унгария със крути закони-цитирам"Съдбата за земята на Унгария няма да се решава във Брюксел" Това е истински Патриот и Унгарскя народ отново го преизбра за Премиер на Унгария!!!

Ко речи?! Къде, кайш, е Ханой?!

в хамериканското посолство:))) Тиквун му пари под краката,тази долна подлога на еврогейските престъпници и на хамериканските убиици!!!

Ехо "БЕЗУМЦИ" толкова ли не разбрахте, че инвестициите от ЕС и еврофондовете се използват КАТО ИНСТРУМЕНТИ срещу защитниците на националните интереси. Който е подлога на запада и стриктно изпълнява заповедите им за тотално колонизиране на държавата МУ РАЗБЛОКИРАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ и потичат инвестиции=покупка за жълти стотинки от ТНК на национални активи. КОЙТО СЕ ОПЪЛЧИ МУ ГИ СПИРАТ. СЪЩОТО СТАНА И С ОРБАН в Унгария. АМА ТРЯБВА ДА ИМАШ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ГЪНКА В МОЗЪКА!

Добре, че тая тиква не е във управлението на България. Простака си е простак, но поне извън власта това е позволено. Чудя се на медиите и те ли са на нивото на "коньовица", че ретранслират простотиите на тая мутра?

Само Бойко Борисов и ГЕРБ могат да спасят България от надвисналата тотална разруха и гибелното турско-комунистическо робство! Затова за всички честни българи д-р Борисов е новият Левски! Гордеем се с теб и те обичаме!

На мама Надеждата ти какво получи от тая тиква 2кв. км магистрала и 1кв. м спортна зала? Та кажи как ти помага това със заплатата например

Тролове,на работа!Трябва да си заработите трохите,които ви подхвърлят.Борисов остави все пак нещо след своето управление,което може да се види,а днешното правителство нищо,както беше и при предишни управления с участието на БСП,ДПС и Атака.Спрени еврофондове,игнорирани от Европа,обещания за в бъдеще,подхвърляне на мизерни пари за пенсионери и майки.Популизъм и яко крадене.Пълна безизходица.Единственото правителство,което започна да работи е правителството на ГЕРБ!

Борисов задълбочи простотията и мракобесието.

хаиде стига си лъгал,нищо не остави боиката,освен простотия на куб,няма ги заблудените..във виетнам отидоха и много бизнесмени,що не каже за това,и не скрито,както плевнята в китаи,а виетнам е икономическото чудо на изтока, тиквоч просто завижда.

какво друго можем да очакваме от прост тъп полицаи

Егати европеецо от село Банкя.Бонжуар ,българоубиецо.

Ако се върнеш на власт отново няма да имаме нищо общо не само с Европа, но и с Балканите защото ще се превърнеме в "тъмни балкански субекти".

Борисов, а ти по твое време се скъсваше да даваш пари на общините на БСП!!! Тъпа мутра!!! Говори като латерна, без да изслушва журналистите само празни приказки!!! Пази Боже България от некадърни и недалновидни държавници!!!

След време назначението на Пеевски ще ни се вижда като детска игра, а може би и 1997-ма така ще ни се вижда. Тези идиоти и валутния борд може да съборят. Само помислете - 4 години по 1'400'000'000 лв дълг са нови 5'600'000'000 лв дълг. И то когато светът излиза от кризата. Аз пари в лева не държа, нищо, че лихвите са по-високи.

Вече мина една година и резултатите от управлението на червените некадърници се виждат: - чуждестранни инвестиции наполовина; - брой заети с 30'000 по-малко; - не си спомням да е открито нещо новопостроено, а Бойко откриваше всеки ден; - НЕК е пред фалит

Вместо милиардите, които ГЕРБ осигуряваха от Европа, те се занимават с Ицо Шпека от Коньовица, през това време държавата фалира, каза още Борисов. Борисов, колко българи се самозапалиха по твоето управляние.Ти остави фалирала държавата.И имаш наглостта акъл да даваш?

Обръщам се към тези,които са наясно какво е тази кариеристична сган ГЕРБ.Не обръщайте внимание на защитниците на пожарникаря,те просто мразят нещо,но не знаят какво.Те са безпросветни.

твърде си ограничено за да обясняваш на другите кой какъв бил но от простотия и това няма как да го разбереш

мисля че по тъпа и проста кратуна от тебе няма!!!!!!!!

Да, на европейците им е съвсем ясно какво струват другите "политици" от Бг. и разбира се, че няма да искат да си губят времето с тъпанарщината им. Нормално е кенефчетата на свинеевски да мразят Бойко повече от всичко, защото си знаят, че никога няма да му се намажат и на нокътя и на малкият му пръст.

Доста послушно животно се оказа Рапона, зяпаше в устата Меркел и изпълняваше. Глупав, но удобен.

Ама разблокира спряните евросубсидии нали? А помниш ли защо бяха блокирани и кой носи вина за това? пак ли Боко беше виновен?

Нагледен пример за ръкоположен примат в една прогнила система, който се самовъзвеличава. Жалкото е, че служат за пример на безмозъчното мнозинство и така винаги се самовъзпроизвеждат.

друго си е когато дойдат интелигентните от влаковете на местан, нали

нас червеното знаме ни води - през турзя и рuсiя - право в анадола. така ни се пада - отново ни "управляват" руско-турски подлоги. анатема! а боико ви е крив, понеже ви беше спрял кранчето!

БОКО ГО Е ЯД ЧЕ ТОЙ НЕ Е ОТКРИЛ БЪЛГАРСКИЯТ РЕСТОРАНТ В ХАНОЙ. НЯМА СТРАШНО БОКО - В СОФИЯ Е ПЪЛНО С КУЧЕТА - - ЕКСПОРТ ЗА ВИЕТНАМ - АМА ПЪК ТИ КАК НЕ СЕ СЕТИ БЕ БОКО ПО-РАНО??? ТЪКМО ЩЕ ИЗЧИСТИМ СТОЛИЦАТА???

Значи ти като се влачи по Катар го направи, щото България е в Европа ли бре, тиквун? Иначе - прав си - България не е в европа и това стана ясно, когато един европейски премиер си подаде оставка заради недеклариран подарък от 200 Е, а твоя силов министър така и не можа да си докаже доходите за апартаментите си и нищо не последва от това. А този, дето бяхте натиснали яко да го покрива го сложихте и депутат от ГЕРБ, ма се смени палачинката и той напусна дружинката ви.

ма земи смени палачинката, ма село просто

Хубаво, че е ББ и от ЕС влязоха малко пари и за хората. На крадливите и лъжливи комуноиди и лудите не им дават нищо, нормално е сега да квичат само като му видят снимката. Дано ББ пак да спечели!

Нищо което казва Боко тиквата, отдавна не е новина! Господин Никой, просто си бръщолеви простотиите! Както винаги ...Само че преди беше само смешен, а е сега жалък!