Борисов разпитан заради руските самолети над България

Премиерът Бойко Борисов беше разпитван днес час и половина във Върховната касационна прокуратура по сигнал на "Протестна мрежа" за руски самолети над България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разпитан заради руските самолети над България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да пази единствената ни надежда срещу Крадците на Съвременна България!

Борисов е заобиколен от агенти на отровното общество ,на сорос

ЕХ ГОСПОДИН БОРИСОВ ЗА СМЯХ ВИ НАПРАВИХА ВАШИТЕ ДОБРИ "ПРИЯТЕЛИ"

То е ясно, че всичко е предизборно.

Българският хачшим тачи-б.б.рапонеТиквонии 1 Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Този страда от психично заболяване. Мястото му е Карлуково.

и така, изглежда разпитват министър-председателя заради събитие, което не е ставнало и заради което тои се е изразил "ако....тогава... по-добре ...." аз не съм му фен, но явно в българия има една параноидална група, която навсякъде вижда руски самолети и зелени човечета. може би да се отвори нов психодиспансер посветен специално на "борците" против русия. веднага ще се запълни, например в блоговете на дир.бг има поне десетина кандидати за там.

Информацията, с която разполагат американските служби за нашия премиер е повече от достатъчна не само да го свалят от власт когато поискат, а и да го вкарат в затвора: 14. (S/NF) Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на Лукойл България Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов. Кметът ангажира Лукойл в множество публично-частни партньорства, откакто е на власт: Лукойл се ангажира да дари асфалт за поправката на столичните улици, да се грижи за паметника на съветската армия и да финансира жилищно строителство за малоимотните. Като насрещен жест, Борисов съдейства за предоставяне на общинска земя за изграждане на нови бензиностанции на Лукойл. Въпреки че сделката изглежда танто-за-танто, публичните договорки на Борисов с Лукойл са само една страна на неговите много по-дълбоки и по-широки бизнес взаимоотношения със Златев, информация за които получихме по други канали. Големия въпрос е защо не я публикуват открито в медиите си (примерно "Капитал") и какво получават в замяна от страна на Борисов. Предполагам, че имат някаква изгода да не разгласяват това, което знаят, въпроса е каква точно. Ясно е, че не са приятелски настроени към българския народ защото крият истината от него.

Не съм съгласен с Протесна мрежа, крайни са, сизират прокуратурата за глупости и се заяждат на дребно, това не е достойна и принципна позиция. Разбира се че ще пропуснем руснаците ако се налага и не само тях, защото човешкия живот е на първо място, каквито и да са отношенията ни с тях. През соца имаше свален израелски самолет с 80 пътници, ако не греша, заради опита на бивш военен пилот да се измъкне от нашите изтребители. Няма съмнение грешка на пилота, от която загиват хора и не се печели нишо за националната ни сигурност, само по света дава основание да ни разасят(Каква е тая страна дето стреля по цивилини?). Може да се пусне нота официално, но не повече.

"Ако си поискам ще ли ми дадеш"!!!!!!!!!!!!!!бе Боце кой те пита от де ше фъркат самальотите???????????Бе да си фъркат бе!по-харно ли ще да кацат туканкана!!!!!!!!!!!!!!!!

ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКАОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА

Зад всяка тайна се крие престъпление.

Много се злоупотребява в така наречената държавна тайна. Трябва да се напише ясно и точно в закон, какво може да е държавна тайна и този закон да мине на общонационално обсъждане, а не някакви шушумиги да си играят тука има тука нема.

Каква държавна тайна е това, ай стига глупости, той Бойко прост, ама и тия не му отстъпват. Държавна тайна било това, ха ха ха, егати майтапа.

то така лесно се спасява една малка изнемощяла българия. иска се ум и такт. волен няма такт, наи много да ни забърка по дълбоко в кашата. тои може и да милее за нас, но само с добри намерения не става. помисли колко сме зависими и какво ще се случи след няколко хода ако тръгнем с рогата

Ал

Цирк Борисоф! "Предизборната кампания е вяла" ... Па и малко да оправимЕ и имиджО на Протестна мрежа...

Ал

"Ти на мене, аз на тебе"...

Русия мачка муджехедините и без "великото благоволение" на Боко. Той е двулика лопата. Но е крайно плиткоумен.

Всичко което е казал Волен Сидеров е станало! Предупреждаваше да се построи ограда по границата преди 2 години,за танкове,за теглените 16 милиарда от тиквенното правителство-че са военен заем,за това че ще станем фронтова държава на нато за война с Русия...всичко се сбъдна!!! Не се бойте, има един голям народ в този свят, пишат с нашите букви, говорят с нашия език, имат остри шашки, винаги са побеждавали , и са наши братя по вяра и по кръв. Дружбата ни е стара ,няма страшно. Няма да ни изоставят те нас и ние тях. Не се бойте. Бог с нами,а ние с братята,пък каквото сабя покаже.

Може би нещо става в небето над София! Уличното осветление беше спряно за около 30мин. от 22.20 до 22.50 часа!? Само в южните квартали ли е така?

Ми става, мангоджеритата откраднаа жиците и кабелите};-)))

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Борисов говори хипотетично, не си представям разумен човек да изложи на риск мира, сваляйки да речем руски самолет.

Абе мъж, мъж, ама като стане дума за война го хваща шубето, щото руснака и в ада ше го намери и доведе в Кремъл за разпит. Хахаххахаха

И защо да влиза във война с РФ, която се бие срещу ИД. Мъж е но не е малоумен.

ай стига бе

Катаджията от Банкя (за кратко )пак се изказа...

не го изпущайте разпитайте го и за уйкилис ,самолетите са бял кахър.

не го изпущайте разпитайте го и за уйкилис самолетите са бял кахър

не го изпущайте разпитайте го и за уйкилис

Интересното е не толкова статията или коментарите - и двете са очаквани. Интересното е, че когато става дума за ББ започват да изчезват коментари - изчезват безследно. Не с анотация, че са премахнати по еди каква си причина, а просто изчезнали без следа. Това е най-интересното при коментарите за ББ.

изтребители и прихващачи - цели 2 , макар и в БГ Лувъра.

да се скрият и да не си показват повече мърсотийте, че всички добре знаят от кого са платени, на кого служат и чии интереси обслужват! Да не се правят на светена вода ненапита, за да не им се наложи да си припомнят публично или в съдебна зала за контактите си с американските сенатори и бивши или настоящи хора от американското посолство! Тръгнали сега да се правят на по-големи католици от папата, след като са си чисти безбожници и сребролюбци! Я кажете на основание на какви документи и факти направихте изводите си кое в политиката на правителството в конкретния случай е в разрез с националните интереси на страната и подлежи на съдебно преследване?! За да имате достъп до такива документи зад вас трябва да стой чужда, ясно чия, централа която има възможностите да се добере до такива документи, което от своя страна автоматично ви поставя в редиците на работещите в интерес на чужда държава! Не съм му фен на Борисов и дори в отделни случаи изпитвам омраза към него, но не мога да си затварям очите пред факта, че вашите действия са ви продиктувани от чужда държава в отговор на изказването му пред американските бизнесмени! Защо след като мина почти месец от прелитането на руските самолети до този момент мълчахте и не обелвахте и дума?! Ами мълчахте, защото сега с изказването си Борисов поразказа за нечии интереси и действия и с това изведнъж стана не до там удобен на тези които ви дърпат конците и ви плащат! За това сега чрез вас същите искат да му напомнят къде му е мястото и какво може да му се случи ако продължава против интересите им да пуска руски самолети и да приказва против интересите интересите и действията им!

Чифутите от т.н. протестна мрежа никой не ги брои за живи!

Току виж са спретнали бежански поток

Пак питам-кога Белла Злааа-тка ще отиде да докладва пред прокуратурата?

Че те нали затова го направиха, че бая го беше позакъсал с рейтинга покрай бежанските истории и другите му гафове :))

Брей, кой така посмя да разпитва премиера-Слънце??? Недейте така, ще закъснее човекът за поредното ленторязане! Ще се открива нова тоалетна! С неговия лик връз тоалетната чиния!! :)))

да бъдем нормална държава, то трябва първо да свалим и разкараме тия гейарбайтери. Те никога не са имали място по тия ширини !

Не само имат място, но и доказват, че към момента са на място. И за съжаление са единствените, които осигуряват по политически начин изхранването на нацията и на пенсионерите й. БСП вече 4 пъти им взема парите, след като им е обещала повишение. Прилича на риболов - срещу червейче излизат цели шарани :-)

е , че държавата управлява в предприятията, че се грижи за обществените услуги и управлява в стратегически сфери от национално значение като енергетиката? Защо? Каква им е целта? Намирам отговора няколко реда по-долу: До края на 1998 г. да бъдат приватизирани всички индустриални и търговски предприятия. Производството ще бъде експортно насочено, така че висококачествени продукти с българска марка ще заемат своето място в европейския и в световния потребителски пазар. Големите предприятия ще бъдат собственост на корпоративни международни компании, които ще включат нашите заводи в световната икономическа общност. Такава е била визията на управляващите през 1998г. До известна степен тя се осъществява и днес. Големите ни рудници са продадени 1 000 пъти под реалната им цена Продажбата на МДК Пирдоп на белгийска компания без пари и фрашкан догоре с продукция, няма нищо общо с българския национален интерес. Предприятието, експлоатиращо рудник Челопеч, е приватизирано на сто процента. Днес то е част от голяма канадско-ирландско-австралийска фирма. Над 10 години то изнася в чужбина тонове злато, сребро и други редки елементи. Само че не изнася висококачествени продукти за световния потребителски пазар, както са ни приспивали през 1998г., Приемствеността на политиците е в послушанието им пред Брюксел А Брус Бъртън излъга позорно,че САЩ е финансирала укрепването на правовия ред в България с 64 млн.долара. Най-голям проблем за страната е високата смъртност. С 14.3 на 1000 души България е на 6-о място по смъртност от анализирани 225 държави. По този показател изпреварваме дори Афганистан (7 място) и Сомалия (9 място), в които от години се водят военни действия и условията за живот са далеч от нормалните. България е сред държавите с най-застаряващо население. Средната възраст на българите е 42.6 г. 40.3 г. при мъжете и 44.8 г. при жените.

Добър урок за Борисов.Врвме е да помисли преди да си отвори устата.Хората не са толкова глупави,колкото си мисли.

Ако бяхме правова държава, тези от Престъпната Мрежа отдавна да са в затвора. Тези престъпници, са освен това и предатели - плащат им от чужди държави и организации, за да дестабилизар България.

Абе ясно, бат Бойко е крив, та нема накъде! Ама чудим се кога ли Белла Зллла-тка ше се яви в прокуратурата? Зер множко има да обяснява милата...

"Протестна мрежа" Никой не може да ме убеди, че едно НПО финансирано щедро от САЩ, мисли за България!

интереса клати феса

Дано да е случайно. Ще видим. Но ако един Премиер не казва точната истина тогава много жалко и тъжно за него.