Кънев: Не гледах Борисов, бях на фитнес и не съжалявам

Лидерът на ДСБ Радан Кънев коментира във Фейсбук днешното интервю на премиера Бойко Борисов, в което той коментира различни политически теми.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Не гледах Борисов, бях на фитнес и не съжалявам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тьпанар пореднияс купена диплома без мнееениеее

само една голяма тиква! Една марионетка и нищо повече!

Радан тренира за глава - челото му се е напомпало като гръмнал кондензатор:)

"Феномена" властва вече 10 г. Как ти се струва България за тези 10г?

На Рамадан фитнеса му е толкова резултативен, колкото и политическата кариера.

кънев е абсолютно прав , за всичко. Боко щял да подкрепи Плевналиев!? Повярвахме ти!

БОЙКО Е ГОЛЯМ И ВЕЛИК ЗА РАЗЛИКА ОТ рада

не разбирам на фитнес във фейсбук ли е бил на ръчна

Добро утро Радане не ти ли беше ясно , че като се хванеш с мутрите резултатите ще са такива, на коя мутра му се прави реформи, че боко да е разлечен от тях и затова, както иван ще си платите политически на следващите избори.

Девойката на фотото много е сериозна ми се струва.

ББ прекрасно е усвоил тодор-живковите хитрувания и демагогия,в милиционерските комунистически школи!Но действителноста е много по различна и не се покрива с хвалбите!

ОСНОВАТЕЛНИ СЪМНЕНИЯ ЗА ОЩЕТЯВАНЕ НА БЮДЖЕТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ С ЦЕНАТА НА СУРОВИЯ ПЕТРОЛ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ЗАЩО ЦЕНИТЕ СА ПО-ВИСОКИ С ОКОЛО 15%.ВИЖ ТУК : link

Не си пропуснал нищо. То па едно интервю. Имаш чувството, че дете от първо помощно е седнало срещу гламаваците в Нова и те се чудят, как точно да сдъвкат въпросите си, до начин, съществото с една книга в живота си да не се обърка нещо, поради заблуда. Една мила картинка, тий вика на водещите Ани и Виктор, те не си позволиха да му кажат Бойко или Тикво, ама им беше на езика. Една веселба, една идилия в една негова телевизия с едни които преди две години, само питаха КОЙ, ама нещо вече забравиха за КОЙ.

Единият рита мач в работно време, другият ходи на фитнес в работно време. А всеки реве, че е най-добрият вариант да управлява България... в извънработно време, щото през работно са заети.

бат Бойко е готин и силен (да видя дали и това ще изтрият ;))

и мутра ..

И тиква

Никой не го вълнува, че този мушморок е бил на фитне и, че не е гледал Борисов! Аз му предлагам да започне да го гледа и да се учи как се прави политика и да гледа как на Борисов му идват на крака еврокомисари и му казват, че се гордеят с България, че е надежден партньор на ЕС, поздравяват го и тн. Всичкото това е благодарение на водената политика от Борисов. Така, че кака Радка да се учи, а не само да мърмори и да си мени шизофренното мнение!!!

Барак Обама е уверил,от Япония, че страните от Г-7 смятат да използват всички средства, с които разполагат, за да се върнат хората на работа и да се увеличат заплатите им.

Да си стои във фитнеса и да не се появява повече пред обществото!

Браво тигре,то и ти личи че,си фитнес маниак! С добро май няма да стане! Тези започнаха да се подиграват с нас...без значение леви ли са десни ли!

всички са маскари, както е казал нашият известен политолог Бай Ганьо Балкански.

като спира поръчките: Защо ги спира? Като не ги спира: Дори вече не ги спира..., Угодия няма! Егати дребнавите коментари! Егати дребнавите журналя, ако ББ пръдне и това ще пуснат за коментар...

ТОР Герберчета на кълбета, Де Се Бе-та,Се Де Се-та, святкат, бляскат от далеч... Приближиш ли се-кереч! Куневица-демократ. Трандафорът пък Сократ. Баце- вожд на филолози...? Плямпат. Тъпи монолози. Със офшорки -Президента, На Европа прецедента! Дружно синият отбор, произвежда само тор. Паси,10.02.2014г.

На критикарите по долу ще отговоря защо има такива коментари, каквито има: 1. Да, Борисов си крие главата в пясък и казва на черното - бяло. Да, България затъва. 2. Да, Кънев е прав за нещата, които казва. И сега внимание: При всичко това, Кънев е много по разложен политически труп от Борисов. Всъщност той никога не достигна до степента на жизненост на Борисов. Кънев претендира да е алтернатива на Борисов, да бъде лидер, даже за президент иска да се пласира, баща на нацията. А истината е, че няма харизма (каквато Борисов има), дребнав е, не може да надскочи себе си, работи само с отрицателни послания, няма стратегия и големина, просто е малък човек. Обикновен, може би не глупав, на ясла и .... без Дух, без живец, без мащаб. Няма как и не може да бъде алтернатива дори на такива елементи като Цветанов. А че Борисов е едно от големите проклятия в новата история на България - спор няма. Който и да беше обаче - истината е, че сме губерния на щатите последните десетилетия и всеки изпълнява заповедите на генерал-губернатора. Вижте който и да е политик - министри, президент, лидери на партии. Смешници. А ние сме без елит и без алтернатива. И без право на свобода да изберем сами. Факт.

е нали не искахте да сте с Русия, сега пък защо щатите. Е нали те са обратния полюс на Русия, нормално е! Нормално е всеки да има съюзник, но и двата варианта не се харесват! ЕС се разпада, те не ни и обичат, там никой не се бори да ни привлече, че да оказва влияние! Според мен по-добре Русия, те си ни обичат от край време, но сега са ни обидени

интересно дир изтриха поста ми , че бат Бойко е мутра..било спам и или извън темата :)

Фитнес в работно време и този работар ще оправи България.Това е марионетката на Костов а последния е продукт на БСП и ДПС.Създадоха го за да им е удобен както и Волен.

Или на Питнес е бил?!

Е днес в колко точно Радан отиде на работа? Бас държа, че не е в 9.

Плужак във фитнес -голям смях.

...оФлювче на фитнес...?!

Добре де ... Радан това Радан така Радан онова ... ама някой може ли да ми каже: Какво СМИСЛЕНО чухме от "премиера" Борисов в участието му, в сутрешният блок на НТ?

Какво невярно е казал Радан? Може би не е вярно, че Румъния и Сърбия ни изпреварват по ръст на икономиката? Или не е вярно, че няма реформа в правната система и в администрацията? Много бавно и трудно се променя нещо в България за съжаление. Съпротивата на определени кръгове на властови позиции в София е много голяма.

Пази боже - хората на Иван Костов говорят за законност. Всичко лошо което ни се случи започна от тях. Няма смисъл да изброявам какво - умните знаят за какво говоря.

Абе на тоя охлюв не му ли викаха Рада ДЪЛБОКАТА

Вярно си е, дълбоко го вкарва.

Държава с ходене на фитнес и писане по фейсбук не се управлява, Радане. Във всяка коалиция има различия. Силният политик инициира срещи, ПРЕГОВАРЯ, отстоява, настоява, прави разумни компромиси, за да може отново и отново да се бори за по-добри решения. А с наблюдението на процесите отстрани, ще походиш още някоя и друга годинка на фитнес с депутатската заплата, след което ще започнеш да си плащаш фитнеса с личните спестявания или с адвокатските си хонорари, ако има такива.

Ти не си никакъв политик, Ти си нищожество! стой си във фитнеса, България въобще няма нужда от тебе, Кретен!!!

Някой май пропуснал алюзията с футбоното мачле на Борисов, докато се гласуваше оставката на правосъдния министър ;) Нищо, за вашете интелектуално ниво това е нормално. Простено да ви е!

Когато човек е лидер на политическа партия, или поне претендира да е такъв, би трябвало да внимава какви ги пуска в публичното пространство - например когато поства във Фейсбук и по форуми или когато туитва в Туитър - в повечето случаи казаните думи (както и написаните такива) могат да бъдат изопачени и/или изтълкувани по различни и неподозирани начини.

Тея киснат само във фейсбук, а матряла само се пеняви..Дейби и блогърите... :)))))))))))

абе то беше към 9 без 15- кога ходи Радан на работа или до обяд си е на фитнес? Или почти не ходи- полза и без това няма

Много добре казва Радан, защото ще се окаже, че за два мандата Борисов нищо няма да свърши, освен да набута чужди войски в България ! Колкото до "магистралите", те и без Борисов щяха да се построят, защото при толкова автомобили няма друг начин, все пак трябва да се движим някак си ! А колкото за важни решения, (касаещи държавата) трябва да пита Брюксел ! Така че, живота на българина, зависи от Брюксел !..

Е как щяха да се построят ,когато като дойде момата и сачмата ЕУ ви спира винаги кранчето и бяга от вас като от чумави!

Да оставим всичко на самотек? Правилно идиоМ!

коментирал политически теми. КАКВИ? Коментира клюки. И лъга. Че уж подкрепял Плевнелиев за втори мандат.

То, Раданчо дядовото, не че има файда да ходиш на фитнес - пак същия запъртък ще си останеш, ма пак е по-добре да ходиш на фитнес, отколкото да се вреш в политиката. Не е за умствени джуджета тая работа.

Само руското лоби в България се бори за пълна дестабилизация и изтъква неуспехите. Между Радан Кънев, Корнелия Нинова, Лютви Местан и Георги Първанов няма никаква разлика. Те са безидейни, непрофесионални и горделиви.

за бат Бойко не каза.. умен, силен и красив, и ехе..

Странно, не гледал, не слушал, а коментира какво е казал....

Не се притеснявай,Радане. Дори и тези,които са го гледали,не са разбрали нищо от несвързаните му брътвежи.

тоя ако си мисли че Борисов пък го гледа жалък,по-жалък,най-жалък радан кънев

Присмял се хърбел на щърбел!