Коментари - Бойко Борисов призова ГЕРБ в София да подкрепят Васил Терзиев | Днес.dir.bg

Бойко Борисов призова ГЕРБ в София да подкрепят Васил Терзиев

Ние трябва да подкрепим кандидата на правителството, колкото и да не ми е отвътре, призна той

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов призова ГЕРБ в София да подкрепят Васил Терзиев | Днес.dir.bg

Коментари

Посъветваха го от едно място и зае правилна позиция

Бойко,време е да предаваш поста на Делян и да заминаваш нанякъде!

Това ти беше най-голямата грешка тикво проста. Сега отивам да гласувам за комунистите и никога повече няма да гласувам за Герб.

Трябва народен съд за еничарите от посолството. Лолер, Иванов, Габриел, Кирчо, Кокорчо, Денко, Тагаренко..и когато частите от бивше цяло се изтърколят по нанадолнището и вече няма кой да пази българската мафия,то нека осъдим и пратим при бай Ставри: Бойко Пеевски Доган Сарафов и останалите престъпници!

Боко, Боко, Боко, Боко-някаква мастия. Този Боко скочи лошо на един Терзия. Моята Ваня има Боко, една уруспия. Този Боко скочи лошо на един Терзия.

Недоклатени педерасти, до един далавераджии и празнодумци?

Добре де, разбрахме вече че ти одкрепяш или доказани марксити-ленинисти, или доказани розови комунисти. Но защо трябва всеки ден да ни го натякваш...???

Аз си мисля, че му харесва да му казват Тиквата! Един напълно реален боклук. Хем празна, хем семки...мишок....зайко байко....

Фурнаджийска лопата? Ами! Вентилатор направо!

Мижитурка си Бойко, живей с това.

Е-е-е, да не се пошегува човека ...

Общинските избори не са състезание, в което партиите трябва да покажат превъзходството си над политическите си противници! Те са технология за постигане на най-доброто качество на живот на хората по места! Не са много българските политиците, за съжаление, които го разбират това! Аз поне познавам само един такъв партиен лидер! Когато си преценил, че един кмет се е справил добре в мандата си, че хората са доволни от управлението му, че може да направи още за общината си и ако не смяташ, че имаш кандидат, който може да бъде по-полезен на обществото, редно е да подкрепиш досегашния кмет. Бойко това го направи на много места. Типичен пример е Перник, въпреки че кметът не крие, че е четвърто поколение социалист, че е с леви разбирания. И не е само Перник!

Победа на ПП, на Бонев, на Терзиев е зло за София, на победа на анархокомунисти, атакисти и путинисти е по-голямо зло!

мириканците така са му стиснали топчиците в менгеме,че ако трябва,ще даде на В.Терзиев да го опъне(и не само на него),но да запази парите си и позиция в политиката;)

Същите неща си ги мислихме и за Пеевски, че мириканците като намагнитят Пеевски, ще го извадят от голямата политика!

Целта е не да го извадят от политиката, а да го подчинят.

Недей да говориш наизуст! Я си припомни, кои са намагнитени, освен Пеевски!

Шиши Пеевски отдавна е мъртъв бе, нещастник. Само, че той се прави, че не знае.

Гербаджийския електорат нямат ли глави на раменете си, та трябва да ги инструктират за кой да гласуват?

Те ако имат за Герб ли ще гласуват

Защото имаме глави на раменете си, затова гласуваме за ГЕРБ! Политици от класата на Бойко в България няма! Веднага ти давам пример, Нинова се чудеше, че Бойко е готов да подкрепи успешни кметова на БСП! Никога Бойко не е смятал, че извън неговата партия няма стойностни хора, той го е признавал това и винаги е бил готов да ги подкрепи!

А за ПП ли бе олигофрен?

София няма нужда от червената болонка на Нинова, ваня!

Много ли ви е страх от Нинова?

"Истинският избор за десен кандидат приключи през миналата неделя", допълни той по повод отпадналия кандидат на ГЕРБ Антон Хекимян. Баси, щом "левия" Хекимян е десен, какво остана за левите. С толкова пендели във властта и тъпотиите, които творят, толерантността ми към "различните" стремително намалява. Имаше един стар лаф - Обичам курвите, не обичам курвенските номера. Ще го перефразирам в тон с новото време - Нямам против педерасите, ама много мразя педераските номера!

еми ходил е на инструктаж...Ваня ми е симпатична, Васко е оправен...ама зад тях какви отрепки има...Иначе Хекимян да го лапка...

в тази плоскост,предпочитам Оправна синдикалистка пред опрАвен васко;)

Как да защитим държавата от Постоянно назначавани от Нинова, 500 Червени БСП калинки, Нищоправци на ключови постове в държавната администрация на България? Сега и тази Ваня трябва да намърда 500 червени хрантутници от ЦК на БСП, в Столична община

Вътре в зурлата ти е Боци, барабар с ташаците, чак до сливите, ГЕРБава курво!!!

То на тебе каквото ти идва отвътре. И тоалетните не го щат. Земай един чатал и памук. И крепи.

ПИТАМ ТУЛУПА, ТОЙ КАТО ПРИЗОВАВА СТАДОТО ГЕРБ ДА ГЛАСУВА ЗА КАНДИДАТА НА ППДБ, ППДБ ЗАЩО НЕ ПРИЗОВАВАТ ТЕХНИТЕ ХОРА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ, КЪДЕТО НЕ СА ЗАЕДНО НА ИЗБОРИ. ТОВА НА НАРОДА ТРЯБВА ДА МУ ГОВОРИ МНОГО БОЦЕ ГО Е ЗАКЪСАЛ И ГО ДЪРЖАТ НА КАИШКА

Аз съм близала лайняния гъз на Гоце Муфлона, затова сега той се е вкопчил така здраво в путката ми.

Без мнение заради туй сме мизерствали 12 години

Слабо комундрело-копейково присъствие... Кинти йок, а? Не сте интересни!

Сега видяхте ли как Борисов е кукла на конци. Явно е, че американското посолство го е подтикнало да говори така, а и самия Борисов си призна, че ката ден е в Посолството, но не за доброто на България. Уважаеми гербери, подкрепете Ваня Глигорова на балотажа за да я има София и да възтържествува социалната справедливост пред уродливото лице на неолиберализма с ДС оттенъци.

Да ти еба майката По Борисовски

И ТИ ИМАШ МАЙКА, НАЛИ?

Стига бе, Боте ! Подкрепете тая, сега не . Подкрепете другата фльорца. Аре, бегай вече.

След като гласува за явни мошеници и неприкрити педерасти!

ХОРА, ТУК СИ ИЗЛИВАМЕ ЯДА ОТ ПРОСТО...ТИЯТА НА ТУ..ЛУПА, КОЙТО НЯМА НИТО СРАМ, НИТО СВЯН. СЛЕД СНОЩНАТА СВИН..ЩИНА СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ТОЙ ВЕЧЕ СЕ ГАВРИ С НАС, А ВСИЧКО Е В НАШИ РЪЦЕ. НИЕ НЕ СМЕ СТАДО ОВЦЕ, ТА ТУ..ЛУПА ДА НИ НАСОЧВА, ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМЕ! АКО НИЕ НЕ СЕ МОБИЛИЗИРАМЕ СЕГА, СМЯТАЙТЕ, ЧЕ ТАЗИ ПРЕ...СТЪПНА СГЛОБКА СЪТВОРЕНА САМО ЗА КРАЖБИ, ЩЕ НИ УНИЩОЖИ КАТО НАРОД.

Гъци-гъциииии, Ванчеееее!

Свърши се с комундрелите и протежетета им! За пореден път!

Каквото кажат от горе

Кое е това горе???

положително за Русия и Галя ще ти обясни нагледно;)

Не са убедителни призивите на Толупа! Особено, когато знам, че петък е денят за посещението в Посолството и канала с двете тухли! Когато видиш тухлите между краката си, започваш да говориш това, което иска Амбасадата!

Е все пак става дума за едни 2.5 милиарда ... Така каза Бонев. В политиката всичко е пари. Както в миналото един председател на партия каза - партията е най-печелившата фирма. И още нещо каза тогава - милионерите от приватизацията ще са бедняци в сравнение на тези, които ще разпределят и вземат средства от Еврофондове Хората може и да са го пропуснали това, но днес го виждаме в действителност

Щом ПОСОЛСТВОТО е наредило - ТРЯБВА! :)))

Кого лъжеш мръсна тикво, предаде София, да не идеш в панделата!

Днес не е ли ден за размисъл, та оставяте на страниците агитациите на Боко Тиквата?!

Банкянският посран зайчар продължава да разиграва театро как се дава столицата на простите кирчовци ама хората не са стадо та да правят това което им казва овчаря...или са?!

Мерси, Тиква! Много се колебаех дали изобщо да гласувам и кого да подкрепя, но сега вече знам! Знам и с какво ще гласувам

все пак пп и герб са едно и също, нали?

Стоя днес и си мисля. Колко десен кандидат е Терзиев? 1. Отгледан от Държавна сигурност (майка, татко, баба, дядо, чичо - всички заклети във вярност към Съветския съюз). 2. Реализиран в живота от същата Държавна сигурност - създали му фирма с ДС капитал, осигурили му ДС съдружници, ДС контрагенти в Русия и бившите Съветски републики... Колко десни са ПП(ДБ)? 1. Гласуваха против покупката на F16. 2. Гласуваха против новите блокове с технология AP1000 на Westinghouse. 3. Дадоха на Лукойл дерогация, от което Лукойл спечели 3 милиарда лева, а България нула. 4. Купуваха руски газ през посредници с 30% надценка. 5. Увеличиха дела на руския петрол в България от 48% на 94%. 6. Увеличиха вноса на руски суров петрол 3 пъти - от 15 млн барела на 45 млн барела. 7. Издигнаха за кмет на София пряк наследник на ДС. "По делата им ще ги познаете". (Матей 7:20) Понякога стоя и мисля..., а понякога просто си стоя /Мечо Пух/.

така изброено от 1-7 ако е вярно, аз искам да съм Нео !

Кога са гласували против покупката на F16?!?

Kalin

Тоя пак са го викали на Козяк да му набиват канчето както и на Пеевски кво ги чака ако не слушкат и изпълняват.Бедна България кви продажни душички ни управляват !

Боко се уплаши че харвардиите пак ще г арестуват , ще му свалят гащите ( имунитета) ще го надупят и ще го опраскат с 200... Затова Винету обърна палачинката и агитира вече за ченгеларското отроче...Само че българите - най-вече софиянци се осъзнаха...

Провинциалната паплач (хора - пол.) са толкова неграмотни и неадекватни, че продължават да избират руснака Портних, а пловдивчани - гербераста Здравко, преди - Тотев! И останалата Б-я, потънала в дълбок сън, продължава да гласува по инерция за шайката на Мутрата и да потъва в още по-голяма морална, духовна и материална нищета - слава Украiнi.

С последното се усра!

Кофти е да си зависим от Галя от посолството. Столичани няма да послушат тъпата мутра.

Сглобката иде от посолството . Да не забравяме записите на пп-дб

Колкото и да се напъват застаряващите им ментори. Ще се наложи план "Б" Терзиев на Бахамите, Петков в Канада, Асенчо в САЩ a Борисов на майната си.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАНЯ, НЕ ЗА ПРЕСТЪПНИТЕ ШАРЛАТАНИ, ПЕ..ДАЛИ!

За циганската курва от околовръстното, нали ПРИЗИВ

Майка ти ли я познава от там?!

ТЮФЛЕКА ПРЕВЪРНА ГЕРБ В СТАДО ОВЦЕ, КОИТО НЯМАТ ПРАВО НА МНЕНИЕ. В ПАРЛАМЕНТА Е СЪЩОТО И НЯМАТ СРАМ, ДЕПУТАТИТЕ МУ НЯМАТ ПРАВО НА МНЕНИЕ. ГЕРБ ВЕЧЕ НЕ Е ПАРТИЯ, А СТАДО С ПАСТИР БОКО. ХОРА МОБИЛИЗИРАЙТЕ СЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАНЯ, НЕ ЗА ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ СГЛОБКА!

Боко, Боко, Боко, Боко-някаква мастия. Този Боко скочи лошо на един Терзия. Моята Ваня има Боко, една уруспия. Този Боко скочи лошо на един Терзия.

Така ли бе тикво, пак си извъртя ебания симитлийски задник!

В крайна сметка истината е една. Софиянци с всичките си претенции за модерни образовани демократи се оказаха тъпи прикрити руски путки. Колкото и да е противен тулупа сега е прав. Избора е между червен и тъмно червен кандидат! Поздрави на всички софиянци, счупихте тъпомера за пореден път!!! Хем сте прости, хем сте тъпи, хем се мислите за умни и културни, няма спасение за вас!

Коментари - Бойко Борисов призова ГЕРБ в София да подкрепят Васил Терзиев | Днес.dir.bg

Бойко Борисов призова ГЕРБ в София да подкрепят Васил Терзиев

Ние трябва да подкрепим кандидата на правителството, колкото и да не ми е отвътре, призна той

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов призова ГЕРБ в София да подкрепят Васил Терзиев | Днес.dir.bg

Коментари

Посъветваха го от едно място и зае правилна позиция

Бойко,време е да предаваш поста на Делян и да заминаваш нанякъде!

Това ти беше най-голямата грешка тикво проста. Сега отивам да гласувам за комунистите и никога повече няма да гласувам за Герб.

Трябва народен съд за еничарите от посолството. Лолер, Иванов, Габриел, Кирчо, Кокорчо, Денко, Тагаренко..и когато частите от бивше цяло се изтърколят по нанадолнището и вече няма кой да пази българската мафия,то нека осъдим и пратим при бай Ставри: Бойко Пеевски Доган Сарафов и останалите престъпници!

Боко, Боко, Боко, Боко-някаква мастия. Този Боко скочи лошо на един Терзия. Моята Ваня има Боко, една уруспия. Този Боко скочи лошо на един Терзия.

Недоклатени педерасти, до един далавераджии и празнодумци?

Добре де, разбрахме вече че ти одкрепяш или доказани марксити-ленинисти, или доказани розови комунисти. Но защо трябва всеки ден да ни го натякваш...???

Аз си мисля, че му харесва да му казват Тиквата! Един напълно реален боклук. Хем празна, хем семки...мишок....зайко байко....

Фурнаджийска лопата? Ами! Вентилатор направо!

Мижитурка си Бойко, живей с това.

Е-е-е, да не се пошегува човека ...

Общинските избори не са състезание, в което партиите трябва да покажат превъзходството си над политическите си противници! Те са технология за постигане на най-доброто качество на живот на хората по места! Не са много българските политиците, за съжаление, които го разбират това! Аз поне познавам само един такъв партиен лидер! Когато си преценил, че един кмет се е справил добре в мандата си, че хората са доволни от управлението му, че може да направи още за общината си и ако не смяташ, че имаш кандидат, който може да бъде по-полезен на обществото, редно е да подкрепиш досегашния кмет. Бойко това го направи на много места. Типичен пример е Перник, въпреки че кметът не крие, че е четвърто поколение социалист, че е с леви разбирания. И не е само Перник!

Победа на ПП, на Бонев, на Терзиев е зло за София, на победа на анархокомунисти, атакисти и путинисти е по-голямо зло!

мириканците така са му стиснали топчиците в менгеме,че ако трябва,ще даде на В.Терзиев да го опъне(и не само на него),но да запази парите си и позиция в политиката;)

Същите неща си ги мислихме и за Пеевски, че мириканците като намагнитят Пеевски, ще го извадят от голямата политика!

Целта е не да го извадят от политиката, а да го подчинят.

Недей да говориш наизуст! Я си припомни, кои са намагнитени, освен Пеевски!

Шиши Пеевски отдавна е мъртъв бе, нещастник. Само, че той се прави, че не знае.

Гербаджийския електорат нямат ли глави на раменете си, та трябва да ги инструктират за кой да гласуват?

Те ако имат за Герб ли ще гласуват

Защото имаме глави на раменете си, затова гласуваме за ГЕРБ! Политици от класата на Бойко в България няма! Веднага ти давам пример, Нинова се чудеше, че Бойко е готов да подкрепи успешни кметова на БСП! Никога Бойко не е смятал, че извън неговата партия няма стойностни хора, той го е признавал това и винаги е бил готов да ги подкрепи!

А за ПП ли бе олигофрен?

София няма нужда от червената болонка на Нинова, ваня!

Много ли ви е страх от Нинова?

"Истинският избор за десен кандидат приключи през миналата неделя", допълни той по повод отпадналия кандидат на ГЕРБ Антон Хекимян. Баси, щом "левия" Хекимян е десен, какво остана за левите. С толкова пендели във властта и тъпотиите, които творят, толерантността ми към "различните" стремително намалява. Имаше един стар лаф - Обичам курвите, не обичам курвенските номера. Ще го перефразирам в тон с новото време - Нямам против педерасите, ама много мразя педераските номера!

еми ходил е на инструктаж...Ваня ми е симпатична, Васко е оправен...ама зад тях какви отрепки има...Иначе Хекимян да го лапка...

в тази плоскост,предпочитам Оправна синдикалистка пред опрАвен васко;)

Как да защитим държавата от Постоянно назначавани от Нинова, 500 Червени БСП калинки, Нищоправци на ключови постове в държавната администрация на България? Сега и тази Ваня трябва да намърда 500 червени хрантутници от ЦК на БСП, в Столична община

Вътре в зурлата ти е Боци, барабар с ташаците, чак до сливите, ГЕРБава курво!!!

То на тебе каквото ти идва отвътре. И тоалетните не го щат. Земай един чатал и памук. И крепи.

ПИТАМ ТУЛУПА, ТОЙ КАТО ПРИЗОВАВА СТАДОТО ГЕРБ ДА ГЛАСУВА ЗА КАНДИДАТА НА ППДБ, ППДБ ЗАЩО НЕ ПРИЗОВАВАТ ТЕХНИТЕ ХОРА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ, КЪДЕТО НЕ СА ЗАЕДНО НА ИЗБОРИ. ТОВА НА НАРОДА ТРЯБВА ДА МУ ГОВОРИ МНОГО БОЦЕ ГО Е ЗАКЪСАЛ И ГО ДЪРЖАТ НА КАИШКА

Аз съм близала лайняния гъз на Гоце Муфлона, затова сега той се е вкопчил така здраво в путката ми.

Без мнение заради туй сме мизерствали 12 години

Слабо комундрело-копейково присъствие... Кинти йок, а? Не сте интересни!

Сега видяхте ли как Борисов е кукла на конци. Явно е, че американското посолство го е подтикнало да говори така, а и самия Борисов си призна, че ката ден е в Посолството, но не за доброто на България. Уважаеми гербери, подкрепете Ваня Глигорова на балотажа за да я има София и да възтържествува социалната справедливост пред уродливото лице на неолиберализма с ДС оттенъци.

Да ти еба майката По Борисовски

И ТИ ИМАШ МАЙКА, НАЛИ?

Стига бе, Боте ! Подкрепете тая, сега не . Подкрепете другата фльорца. Аре, бегай вече.

След като гласува за явни мошеници и неприкрити педерасти!

ХОРА, ТУК СИ ИЗЛИВАМЕ ЯДА ОТ ПРОСТО...ТИЯТА НА ТУ..ЛУПА, КОЙТО НЯМА НИТО СРАМ, НИТО СВЯН. СЛЕД СНОЩНАТА СВИН..ЩИНА СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ТОЙ ВЕЧЕ СЕ ГАВРИ С НАС, А ВСИЧКО Е В НАШИ РЪЦЕ. НИЕ НЕ СМЕ СТАДО ОВЦЕ, ТА ТУ..ЛУПА ДА НИ НАСОЧВА, ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМЕ! АКО НИЕ НЕ СЕ МОБИЛИЗИРАМЕ СЕГА, СМЯТАЙТЕ, ЧЕ ТАЗИ ПРЕ...СТЪПНА СГЛОБКА СЪТВОРЕНА САМО ЗА КРАЖБИ, ЩЕ НИ УНИЩОЖИ КАТО НАРОД.

Гъци-гъциииии, Ванчеееее!

Свърши се с комундрелите и протежетета им! За пореден път!

Каквото кажат от горе

Кое е това горе???

положително за Русия и Галя ще ти обясни нагледно;)

Не са убедителни призивите на Толупа! Особено, когато знам, че петък е денят за посещението в Посолството и канала с двете тухли! Когато видиш тухлите между краката си, започваш да говориш това, което иска Амбасадата!

Е все пак става дума за едни 2.5 милиарда ... Така каза Бонев. В политиката всичко е пари. Както в миналото един председател на партия каза - партията е най-печелившата фирма. И още нещо каза тогава - милионерите от приватизацията ще са бедняци в сравнение на тези, които ще разпределят и вземат средства от Еврофондове Хората може и да са го пропуснали това, но днес го виждаме в действителност

Щом ПОСОЛСТВОТО е наредило - ТРЯБВА! :)))

Кого лъжеш мръсна тикво, предаде София, да не идеш в панделата!

Днес не е ли ден за размисъл, та оставяте на страниците агитациите на Боко Тиквата?!

Банкянският посран зайчар продължава да разиграва театро как се дава столицата на простите кирчовци ама хората не са стадо та да правят това което им казва овчаря...или са?!

Мерси, Тиква! Много се колебаех дали изобщо да гласувам и кого да подкрепя, но сега вече знам! Знам и с какво ще гласувам

все пак пп и герб са едно и също, нали?

Стоя днес и си мисля. Колко десен кандидат е Терзиев? 1. Отгледан от Държавна сигурност (майка, татко, баба, дядо, чичо - всички заклети във вярност към Съветския съюз). 2. Реализиран в живота от същата Държавна сигурност - създали му фирма с ДС капитал, осигурили му ДС съдружници, ДС контрагенти в Русия и бившите Съветски републики... Колко десни са ПП(ДБ)? 1. Гласуваха против покупката на F16. 2. Гласуваха против новите блокове с технология AP1000 на Westinghouse. 3. Дадоха на Лукойл дерогация, от което Лукойл спечели 3 милиарда лева, а България нула. 4. Купуваха руски газ през посредници с 30% надценка. 5. Увеличиха дела на руския петрол в България от 48% на 94%. 6. Увеличиха вноса на руски суров петрол 3 пъти - от 15 млн барела на 45 млн барела. 7. Издигнаха за кмет на София пряк наследник на ДС. "По делата им ще ги познаете". (Матей 7:20) Понякога стоя и мисля..., а понякога просто си стоя /Мечо Пух/.

така изброено от 1-7 ако е вярно, аз искам да съм Нео !

Кога са гласували против покупката на F16?!?

Kalin

Тоя пак са го викали на Козяк да му набиват канчето както и на Пеевски кво ги чака ако не слушкат и изпълняват.Бедна България кви продажни душички ни управляват !

Боко се уплаши че харвардиите пак ще г арестуват , ще му свалят гащите ( имунитета) ще го надупят и ще го опраскат с 200... Затова Винету обърна палачинката и агитира вече за ченгеларското отроче...Само че българите - най-вече софиянци се осъзнаха...

Провинциалната паплач (хора - пол.) са толкова неграмотни и неадекватни, че продължават да избират руснака Портних, а пловдивчани - гербераста Здравко, преди - Тотев! И останалата Б-я, потънала в дълбок сън, продължава да гласува по инерция за шайката на Мутрата и да потъва в още по-голяма морална, духовна и материална нищета - слава Украiнi.

С последното се усра!

Кофти е да си зависим от Галя от посолството. Столичани няма да послушат тъпата мутра.

Сглобката иде от посолството . Да не забравяме записите на пп-дб

Колкото и да се напъват застаряващите им ментори. Ще се наложи план "Б" Терзиев на Бахамите, Петков в Канада, Асенчо в САЩ a Борисов на майната си.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАНЯ, НЕ ЗА ПРЕСТЪПНИТЕ ШАРЛАТАНИ, ПЕ..ДАЛИ!

За циганската курва от околовръстното, нали ПРИЗИВ

Майка ти ли я познава от там?!

ТЮФЛЕКА ПРЕВЪРНА ГЕРБ В СТАДО ОВЦЕ, КОИТО НЯМАТ ПРАВО НА МНЕНИЕ. В ПАРЛАМЕНТА Е СЪЩОТО И НЯМАТ СРАМ, ДЕПУТАТИТЕ МУ НЯМАТ ПРАВО НА МНЕНИЕ. ГЕРБ ВЕЧЕ НЕ Е ПАРТИЯ, А СТАДО С ПАСТИР БОКО. ХОРА МОБИЛИЗИРАЙТЕ СЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАНЯ, НЕ ЗА ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ СГЛОБКА!

Боко, Боко, Боко, Боко-някаква мастия. Този Боко скочи лошо на един Терзия. Моята Ваня има Боко, една уруспия. Този Боко скочи лошо на един Терзия.

Така ли бе тикво, пак си извъртя ебания симитлийски задник!

В крайна сметка истината е една. Софиянци с всичките си претенции за модерни образовани демократи се оказаха тъпи прикрити руски путки. Колкото и да е противен тулупа сега е прав. Избора е между червен и тъмно червен кандидат! Поздрави на всички софиянци, счупихте тъпомера за пореден път!!! Хем сте прости, хем сте тъпи, хем се мислите за умни и културни, няма спасение за вас!