Ген. Радев: Държава не се управлява с телевизионни скечове

Кнадидатът за президент на БСП генерал Румен Радев призна своя различен от премиера Бойко Борисов стил на говорене и отношение към българите.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев: Държава не се управлява с телевизионни скечове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета и се чудя, само аз ли помня какво беше? За да учиш във ВВУ трябваше да си от семейство на партийци, за да завършиш ВВУ трябваше да станеш член на БКП, а за да растеш в чин трябваше да си агент на ДС. Който твърди друго-лъже. Толкова за деполитизацията на Радев. Ако си честен и отговорен не мълчиш 26 г. за проблемите и не живуркаш 26 години, с генералска заплата. Ако си достоен човек не започваш да критикуваш след пенсиониране, съответно с 20-30 генералски заплати, нито приемаш да си кандидат за президент на политическа партия докато си на редовна служба. Е, това са фактите, ако можете- опровергайте ме.

Гербери, не се пънете да мислите. Не го можете, директно отивайте пред ЦИК да дежурите и да помагате на младежите си. Те съвестно соят от една седмица пред ЦИК , а вие криете кандидата си.

българинът е така устроен, когато той прави нелицеприятни неща - може, ама като ги прави друг - леле мале. Ако има някоя некомунистическа медия все ще се намери някои да го пита - кога се е развел, защо се ожени един ден след или преди номинацията на БСП.Ж Жиляри ри са заедно на съпружески начала. .

почакай малко, от ГЕРБ водили негативна кампания, не съм забелязал, както и БСП не води засега такава. Още по-лошо - Радев води такава - позволено е, дори задължително. Но генерале, почакай да оповестят кандидата си. Ще имаш време - един месец. Ние тук за има- няма седмица те разнищихме, та месец е време бол.

има една приказка "Една патка мислила, мислила, пък се удавила". Това важи едно към едно за Корнелия. Само че тя няма да удави само себе си - тя ще потъне задължително, но ще удави и цялата си партия - все пак е на второ завидно място.

ГЕРБ да води негативна кампания срещу летеца.Верно, когато бъдещия президент ръси глупости и клевети му отговарят. А това, че хората се възмущават от миналия и настоящ облик на Радев и са свободни поне в тези форуми да се възмущават, това не е кампания на ГЕРБ. Надявам се да не влезе в такава кампания и в бъдеще.

ГЕРБ още нямат обявен кандидат, но: Имат лого "Работим за гражданите" /без да уточняват за кои граждани става въпрос - български, европейски или други/. Правят президентска кампания, основно с оплюването на опонента, без да изтъкват качествата на техния безименен кандидат за който знаем само, че е разпознаваем в Европа!!! И на фона на всичко това, техни комсомолци висят пред ЦИК, за да се регистрират първи! Кого регистрират????!!!! Може би поредното магаре!!!! /Това е извадка от изказа на ББ/.

Боже, прости им на тези герберски тролчета. На този етап вече нищо не им раждат главите и ръсят всевъзможни глупости. Наистина се убедих, че за нищо не ставате. Едно умно изречение не прочетох от вас. Генералът направо ви застреля, и тепърва ще го прави. Станахте за смях.

И аз се чувствам застрелян от простотия. Или поне генералът опитва. Явно успява само с избиратели на БСП, понеже на мен ми се повръща от посредственост. На електората на БСП му се повръща от интелигентност, както сме забелязали. Всеки оцелява, респективно реагира по своему. Не съм виждал някой да ненавижда повече интелекта, откокото комунист. Просто подивяват! Така се и самоунищожават всъщност. След като нацията ни оцеля някак от погрома на комунизма, сега те, уродите се търкалят в собствените си фекалии.

истината- комунисти в българия са всички родени до 1990 г- след това 99% станаха предатели т.е.предадоха идеите- защото комунизъм е идея-а интелектуалците трябва да са социални- т.е.със ума си да работят за духовността на народа си а олигарсите да печелят капитали -на гърба на този народ и го правят успешно-така че всичко е една каша-народа прост живота тежък

БСП забиват все по-дълбоко в тинята. Всъщност правят това, за което са работили десетилетия. Това беше посоката им, тя се реализира. Междувременно се откачихме повечето българи от корпуска на комунистите, те вече го правят сами, без нас. Надявам се да сме без тях занапред, а те сами да си се самоунищожават в глупостта и уродливостта си. По-просто до сега не е било кндидат за президент на България, поне аз не си спомням, щях да бъда впечатлен. Понеже от този съм впечатлен. Щеше да му е поне неудобно да ръзи простотии, ако имаше поне малко в горния етаж. Явно нема нищо там. Все се надявах, че за войската в днешно време се иска повече, оказва се, че се иска пак толкова, колкото помня от преди четвърт век. За жалост.

Не разбрах защо Корнелия ли, Първанов ли избраха генерала. Да бе - да не е партиен член, ама е кандидат на БСП, ама бил предложен от инициативен комитет, пък той ръководен от Стефан Данаилов - и той безпартиен - ха-ха-ха.. Корнелче, защо не предложи Пирински - или важи приказката за българна в катрана, където нямало дяволи да го пазят. Пирински е възпитан, има управленски опит, умерен е, много го харесват.Но това е ваш проблем - затривайте се, какво по-добро..

Ами Пирински е мошеник, а генералът е само глупав. Макар в днепния ден това да няма никакво значние. Който и кандидат да издигнат, ще катапултира, не само летецът, както алегорично се изказа Бойко.

В случая глупавият си ти! Кажи нещо за вашия кандидат!!!!

в повечето случай съм добронамерена, толерантността издигам в култ, нямам нищо против генерала, като генерал и човек, като пилот. Уважавам много пилотите те са по-особени хора. Почти всички имат любовници - всяка жена трябва да има едно на ум. Може да е отличен пилот, но за президент ама абсолютно не става. Дали има слушалка в ухото от БСП - но не трябва така да лъже. Хората ще го гледат под лупа, ще ровят, ще търсят - това е тяхнО право. Абе не се обяснявай толкова.МЪЛЧИ!

"Всяка жена трябва да има едно на ум"... , а всеки мъж не трябва ли? Нали любовницата може да е жена на някой друг????

си чувал от всички гербери във властта да има свое собствено мнение не слушалки а рупори имат в ушите но не и собствено мнене те всички са една гъбена маса- а мицела го знаете

сравнително добре го бяха намислили бесепарите - хем учил в САЩ, хем и русофил. Ще го приемат много хора и от двете страни. Ама той много се увлече - нервак. Защитава Русия повече от Александър Морозов. Не мой така бе кандидате - не всички са русофили.

Тези защо са на нож. Какво делят. Не са ли на различни "софри"? Еех, "боцнал" от "паницата" му няколко двигателя за Миг, голяяма работа! Кацата на военните винаги се пълни, ще има друга далавера! Не трябва да се излагат така.

Господа управляващи! Една държава се управлява, а не се кара!!

досега е управлявал само самолет. А той се управлява с поръчки от кулата. Няма РВД, което да направлява генерала, има БСП.

Оставам с впечатлението, че не си слизал от военен самолет! Толкова компетентно се изказваш ...... като платен трол!!!!

Само така ГЕНЕРАЛ РАДЕВ пиша генерал с главни букви,защото си е заслужил и заработил с труд и учение генералските пагони за разлика от други,които са получили звания от един европейски КОМАРДЖИЯ и ПСЕВДОЦАР,в който няма нищо българско,за да го титуловат цар на Българите:ГЕНЕРАЛЕ искам и се надявам да получите подкрепата на всички българи и от Вас да започне възходана БЪГАРИЯ и излизането й от блатото в което я натикаха и продължават да я натиква.ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ!!!!!!!!!!

По големи клоуни от Меркел и Оланд няма и няма да има.

Радев, Радев ти московски клоуне. Та ли няма България проблеми, че ти си седнал всеки ден да ревеш за руските санкции. Какво ни интересува нас, че санкционират руските олигарси. Гледай си любовницата, за която се ожени преди 1 седмица и не ни занимавай със себе си. Поне хубава любовница да имаше ... май нещо самолета а

Иване, Иване, толкова си тъп и неосведомен, че ако се явиш на конкурс за тъпаци ще заемеш второ място, защото си толкова тъп, че ще изпуснеш първото. Но на такъв се казва, прости му Господи!! Лека нощ, и ей, не сънувай Генерала.

Добре си е Иван,ама ти си един прост руски трол,че ви и платили да ви слушаме тъпотиите!Изобщо не ви интересува държавата,а руските интереси и ставате досадни с едно и също бръщолевене!

Колко пъти още да специализира в САЩ, та да не е московец?

Гаче ли, американските парици са на привършване. Каква песен запяха нашите "патриоти" ...

Герберите са с промити мозъци , а младежите им седят и дежурат пред ЦИК. Не знаят кой е избранника , но дежурят за Нищото. За вас нормални ли са?

Честно, бил съм комсомолец по време на соца, но такива неща, каквото се случват не са ни минавали и през ума тогава. Тези надминаха и нацистите.

Явно паметта ти е слаба.

Само не разбрах какво общо имат дежурствата на герберите с това, че другаря генерал Румен се оказа най-обикновено комунде?!

Ами нали знаеш кой е Гюро Михайлов??? Пазят си реда пред ЦИК, за да бъдат първи там, а още не знаят за кого става въпрос.Ако имаш мъничко мозък си отговори сам.

Ако комундетата са като него, то са спечелили нашите гласове. Никога ве че сини болшевики от ГЕРБ, но те дежурят пред ЦИК.

Ами това с дежуренето пред ЦвИК си е един лайв скеч.

Нормално за бесепарски трол да недовижда!Кой се интересува от вашата кампания дето сте в почнали ни е клин ни в ръкав и занимавате аудиторията с глупости да гледаме излагацията на един бивш генерал ,сякаш много ни интересува при толкова други проблеми по важни!

Ами не я гледайте!!!! Продължавайте със зомбирането!!!

Българите трябва да бъдат доволни, че на сцената за кандидат президент се появи една неочаквана, но силна личност. Дай Боже и от други партии се предложат такива. И има едно истинско , честно и почтено съревнование, основано на качества и професинализъм. Пък българина, колкото и да го мислят за тъп, ще прецени и збере достойния. Само дано да няма фалшифициране на избори, което е напълно възможно.

Вепе ставате смешни с това циркажийско пласиране на стоката представляваща " достоен" бивш " български",а вече не български ,дженерал" минал на служба на друга държава!

Най-големи заслуги има ВЕЖДИ РАШИДОВ. Дал е много за Бг. Добро семейство. Едно дете, внуци. Най-подходящия за ПРЕЗИДЕНТ. Няма да има това желание, поради възраст и здравословни причини. И престанете 120 минути и др. ... по заобиколен начин да го питате, разпитвали... Той не е прост човек и веднага разбира подсъзнанието ви... Когато си останеш у дома с това заболяване, а и с други болежки е много по-лошо, а между хората се разсейваш, не ти се набиват черни мисли в главата... Той сам ще реши, кога да се оттегли ... На добрите хора само добро им пожелаваме. А Той Вежди го заслужава... С Теб и зад теб Вежди стоят много хора/както турци, така и християни-тракийци/, които искрено те подкрепят. Обичаме те. Неуки сме, но човечни. Весело празници - Курбан Байрам. Живи и здрави всички у дома Ви.

Разбирам, че уважаваш Рашидов. Но ... но ТУК не му е мястото. .......... На Вежди му пожелавам Здраве. Не се интерисувам от това, какви ги "прави" в Политиката.

Чета и ми се Натрапва "едно име". Ще копирам нещо официално от Нета, но преди това ще напиша: Ако това е "човекът на ГЕРБ" ние Никога Няма да Излезем от Тресавището. "...Николай Младенов е роден на 5 май 1972 г. Според бивши служители на Държавна сигурност баща му, Евтим Младенов, е щатен служител на нейното Първо главно управление свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.[2] Самият Николай Младенов не отрича тези твърдения, заявявайки, че подобен факт не би имал влияние върху работата му.[3] Николай Младенов завършва Първа английска гимназия в София. Според негови политически противници, по това време участва активно в младежкото комунистическо движение (Комсомола) и е член на Ученическия комитет на ДКМС на гимназията.[4] През 1995 г. завършва Университета за национално и световно стопанство, специалност Международни отношения. На следващата година защитава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж Лондон с дипломна работа на тема Влиянието на близкоизточния мирен процес върху израелската ядрена програма...."

Тази личност покани на среща в Правец когато беше външен министървсички ръководители на Ислямска държава. Освен това упорито се говори, че е приел и исляма и т.н.

Освен това в "своята първична политическа битност е Отявлен СДС-ар. Това не му пречи, защото "политическия вятър" духа различно за Кариеристите, да стане "Виден" ГЕРБ-аджия. Моето сромно мнение - това е Политическо Мекотело.

Предложение: Копираш изказването на ББ за ген Радев, а аз ти копирам изказването му за ББ. И тогава ще се види кой какво говори.

В една нормална държава на този етап кандидатите пред обществото трябваше да провеждат дебати за техните програми, платформи, политики относно всички проблеми от вътрешен и външен характер на страната. И какво е при нас?? Пет дни се коментира коя жена чу.ал ген Радев, от кога и т.н. Ами вие бе смешници, вие не спите ли с жени и мъже??И ако не го правите, толкоз по- зле за вас. Е няма такава държава.

Не ни интересува коя е ч.кал, интересува ни, че смотава истината. Той ще бъде президент, а не училищен портиер. Чак след медийните публикации взе, че се ожени и сега ни назидава и поучава. Айде нема нужда!

тук един българин казва, че сте чист човек, прекрасен. Ама тези от ГЕРБ го разочарповали основно, как така плюят без спирка чистият човек. Да сте чули ББ да говори против Радев, а да сте чули Радев да говори против Бойко - редовно и то глупости. Ние останалите българи, т.е. част от тях си пишем, изказваме мнение щото това ни остана. Не можеш да ми забраниш да говоря, беше тя, когато треперехме от вас.

Кандидат- Президентът военен пилот ли е, велик щабаджия ли е , или е икономист? Чудя се, защото той говори за икономика, като възпитаван в Долна Митрополия или като суворвски кадет? За армията и 2-та самолета не говори -точно както би направил уважаван икономист завършил ВИИ "Карл Маркс" -специалност "бъдещо ченге". Играе ли футбол? Ако играе, то пада или бие бистричани? Бутал ли е кола на Цар? Ако не е- ще бута ли диктатор? Отговори-няма. Дами и Господа, очевидно пак се шегуват с нас, но аз нямам повече доверие и нерви. Ако го припознаете-вземете си го. Ваш е! Така или иначе "мой тип"- няма. Няма и да има, защото свестните ще откажат, а останалите не "ме кефят" :) D) :)

лъже като за световно,живее си с любовницата, не казвам метресата си пей сърце. Ами да каже - разведен съм, моя си работа с кого живея. А той се жени един ден преди или след предложението на БСП за кандидат президент. Щото ако му беше съпруга щеше съвсем да забатачи конфликта на интереси. Чист човек - кво искате - Митьо Очите ли да предложи БСП?

другите кандидати за президенти ще ги научим след изборите май, хората и без това не гласуват за личности , а за партии и партиици

Достатъчно се изписа за ген. Радев. Щом до този момент не му откриха нищо съществено, явно чист е човека. Сега къде е кандидата на ГЕРБ. Ами малко за него да попишем. Метода на сравнението. Ама не им стиска.

ГЕРБ-аджиите Имаха стъкмена "Кондидатура". Разчитаха, че и "прасе" да издигнат, ще сане "Прези". Кандидатурата на ГЕНЕРАЛА ГИ ИЗНЕНАДА ИСТИНСКИ. И вече е Очевидно, че се Паникьосаха. Сигурно се убедиха, че нароченото "прасе" Няма да има Шансове в тази ситуация. И какво правят - заливат ГЕНЕРАЛА с Измислена Кал и ТЪРСЯТ Нов техен Кандидат, който поне Малко да Има Фацата На Радев. Това е и Причината за 2-ри Октомври. Трескаво Търсят ... и дано намерят...

Генерале след теб и за теб сме. Болшевиките от ГЕРБ много ти помагат. За информация, в ГЕРБ има повече бивши членове на БКП в сравнение с БСП. Не че те са ни любими, н с теб удариха десятката. Само напред и с презрение на лъжите на болшевиките от ГЕРБ.

Августовска жега, задух, никаква хладинка, пот отвсякъде се лее, а ние сме на нивата. Жътва е, ден година храни, работим до изнемога. Селото е опустяло, всички са на полето, мало и голямо работи. Тук-там се чува жътварска песен, но скоро стихва, силите не стигат, жътварите са превили гръб: душата се радва когато след теб лягат сноп след сноп. Само неколцина нехранимайковци от селото, най-големите калпазани, които никой не считаше за хора, са на хладина в кръчмата. Те самите се наричаха комунисти понеже щели да преобръщат света: дрънкаха там някакви глупости, на които никой здрав човек не обръщаше внимание; с една дума болни хора, ако мързелът е болест! Отвреме-навреме започват да пеят революционни песни, и премалелите от труд жътвари чуват бодрата им песен, която те крещят от кръчмата. Запомнил съм само припева, а именно: да-а-а живей, живей труда!. Като че ли днес го чувам: всичко живо работи и се трепе, а комунистите от кръчмата пеят за труда, майко мила! След време същите тези герои се оттеглиха на хлад из горите, станаха партизани, а когато се връщаха, пак пееха (те се извъдиха големи певци!): Ний идем бодри партизани (сиреч, както веднага хората го промениха на калпазани!) с нож и вилица в ръка! така съм я запомнил, истинските думи не помня. Тия същите станаха управници, тогава запяха друга песен: пребиваха хората за каквото им скимне, злобата си изливаха! Успяха за няколко години да разсипят китното ни село. Всичко опустя, стана невъзможно да се живее, тръгнахме на гурбет да си вадим залъка. Така стана какво ли друго можеше да се очаква от тия хаймани и разбойници?! Ех, Българио, какво направиха от тебе!

Родовете ни са били работливи и са забогатявали, понеже с били и умни. Комунистите ги обявиха за врагове на народа. След това народът мина през социалистически комунистически лайна и остана най-бедният в Европа. А преди това беше наравно с швейцарския! И тъкмо беше започнал да се замогва. Всичко, що беше кадърно, беше почнало да богатее година за година, само тъпаците и келешите си оставаха бедни. Ако не беше СССР, разбирай Русия, сега щяхме да сме Швейцария на балканите. Или Швейцария щеше да е България на Алпите, не знам кое от двете. Всеки случай ако България бе останала с хората като дядо ми и баба ми, днес щеше да е райска градина. Вместо това е посткомунистически кенеф. А негативната селекция, която извършиха уродите с нацията ни - я остави интелектуално назад от потенцияла й със 100 години поне. Стадо прасета, ако ги подложиш на негативна селекция, като заколиш най-умните, стадото ще се разтури, а много от живинките ще погинат. А уродите го правеха с нацията си, като я направиха и бърсалка на руснаците. Които не са никакви братя, самите руснаци генетично са братя с фините, но нямат повече от 2-3% родство с нас и с останалите, които наричат славяни. Политиката лъже, генната наука дава неуспорими факти. Такива работи се случиха миналия век, та днес берем плодовете, които понагарчат и миришат на комунистическа гнилоч.

Радев, държавата се дърпа не управлява от клоун или клон, все тая. Интерестното е че на този клон са се закачили много парцали от бившата БКП. При опит да разтърсите клона, същия опитва да се отбранява или да си смени името от клоун на клон и обратното.

Смири се бе, генералче! Още не е късно да си направиш себеоценка, а не да се зомбираш от Корнелия, защото е в безисходица поради амбициозната си тъпотия... Винкеуа поне беше наясно със себе си и си отиде с удоволствие в Перник - нищо чудно и кмет да стане по някое време...

Ген.Радев започна да прилича на Първанов,дори по зле!Явно ще лансира проруска политика,затова е и предложен неслупяйно,,естествено без да забележи каква политика води Русия,хибридната война в която и той участва,по какъв начин окупира Източна Украйна,явно му харесва и още е там,с военна техника,боеприпаси и т.н. "доброволци" от спец.частите!Доста е грубо точно военен да използва носталгията по Освобождението,"победата" над " фашизма" у нас,когато германците са се изтеглили и последващата окупация от Сталин,като че ли нищо не се е случило!Говори за пазари,при положение че Русия е със санкции заради суверенитета на Украйна,обаче генерала също не го забелязва!Прекалено неприятно !Занимава ни с глупости и то кандидат президент!

И на Първанов и на Радев мозъците са татуирани с петолъчка, сърп и чук.

Tаз шапка си е назначил любовницата на заплата и половина и вече си мисли. че знае как се управлява държава Даже не е наясно, че Президентът не управлчва :))

то се вижда с просто око, че няма качествен материал. за сега само един единствен и той се казва Първанов. ама дявол да го вземе и той има нещо гнило * държавна сигурност, бкп, бсп, абв. не знаем кое от двете е за предпочитане? май никое. за риба, за гъби

Мислех, че ГЕРБ е партия, в която има надграждане, че върви по пътя на модерните десни партии в света, а се оказва, че тя е под нивото дори на всяка една друга партия. ПОЗОР!! Отвратихте ме!

Българските кавалеристи на ген. Колев разбиват непобедимите донски казаци, въоръжени с дългите пики На 4 септември 1916 г. за пръв път руски кавалерийски разезди се появяват пред фронта на Конната дивизия. Сред тях са и легендарните и считани за непобедими донски казаци, въоръжени с дългите си пики. Започат сблъсъците с казаците. Те са отблъснати. Взети са и първите руски пленници, които признават: ''Мы думали, что болгары не будут стрелять в нами, между тем они бросаются как собаки пороклятые! Десят человек атакуют сорок

Аз-браво на женичките нъл тъй тролче. Женички, женички, обичам ги всички. Все пак сме от консервативни семейства и не ни се нравят тия неща-ку`рвалъка. Верно е, че е до време. Ама знае ли се като си започнал и се сменил една, че втора, че трета... стягайте се мили женички журналистки, младочки, колкото и да пишете за х, нямам предвид ама много се оляха бре, само на такива попадаме, без жени, жени с млади мъже, жени омъжени с депутати де, е, ай стига де. нямало. вярно е, че вече свършиха свестните, само боклук до боклук. и не ми сравнявайте западните депутати, президенти... или девизът ви е-щом те, що и ние да правим изключение. ама народът ни е прост у булгаристаннннннннннннн

нещо не ти достига и те тресе! Ами, огледай се, бе! За всеки влак, па бил той и с конски вагони, си има пътници! Хай със здраве, па белки те огрее!

Няколко дни ни се внушава по медиите, че ГЕРБ ще води предизборна кампания без компромати, коректна, с преимущество на защита на предлагани програми, професионализъм, честности коректност. Пълна измама. Тези дни още от самото начало се излива такава помия, такива злобни писания, че човек се отвръщава до къде може да стигне човешката низост. И то за един прекрасен човек. Преди всичко човек. Гнусно и показателно е това, че вие сте комплексирани и нечистоплътни хора. Такива като ген. Радев са на стоици години пред вас.

Прав си. Вместо да се "обозначат" и да излъчат фаворитите си, всички си упражняват простотията върху един достоен човек. И те не критикуват знанията и възможностите му, а плещат глупости, защото друго не могат: - Размазаната Жаба (некадърния стрелочник) твърди, че ген. Радев цял живот е живял в казарма и затова е ... не каза какво; - Дилърката и крадлата от БСП Танче До. отиде по-далеч в непотвърдените си глупости; - по т.нар. патриотична ТВ-СКАТ постоянно тиражират как генерала е "гушнал 20 заплати", без не-служилите в БА да кажат, че те му се полагат по закон за около 60-те години трудов стаж (приравнена 3-та категория) докато се е "возил" на "бързо летящи аероплани" и е отговарял за стотици такива достойни българи.

комунистически дегенерат с повече от 15 фланелки на Че Гевара в гардероба, три албума със селфита от Бузлуджа, годишен абонамент за вестник "Дума" и татуировка на сърп и чук на лявото слепоочие

Не, тъпчо! Забравил си хапчетета или си се пре-дрогирал!

Браво на генерала! Точни и кратки характеристики на клоуните във властта. Да си ходят и да дойдат такива нормални хора!

Генерала е руска партенка,личи от самолет и всичко което прави е популизъм да ангажира с " голямата" Русия,да се оголим извън военен съюз за по лесна окупация и от юг и от изток,и най вепе армията да не участва в тренировачни мероприятия ,да не е обучена,да не се обиди Путя!Това е нелепо!Този човек е неадекватен!

Който обещае да разпусне паразитната президентска институция и спестените пари да бъдат пренасочени към здравната каса. В нормалните страни здравно осигурените не плащат въобще за изписаните лекарства за разлика от нас.. А колко много са и другите здравни проблеми на нацията....

Предлагам акцизите от цигари и алкохол за отиват в здравната каса и тя да не може да се пипа.

Майсторите на тв-скечовете са най-вече тези от БСП. Спомнете си Ст.Данаилов как тичаше след трамвая, или "глсуваш за Борисов, получаваш Костов" и т.н...тези "шедьоври" са все от БСП!!!!

И кво, не ли верно - получихме и Костов, и Борисов. И още получихме - една почти разрушена и физически, и морално България, вследствие от тяхното управление!

за бойко имаме мнение вече, но за Ген. Радев все още - не. Дайте повече инфо... как е с пиенето, пушенето, бил ли е член на бкп, държавна сигурност, доносник, какво работи бившата му съпруга, нещо за дечицата му, баща, майка, професии, от тракийски род ли е, в димитровград живеят много пришЪлци от сегашна Гърция... конфликтна личност ли е, сериозен, отзивчив и малко приказлив ли е, към къде ша на води-към россия или запада. цялата автобиография или по новому биография,сиви, както искате, но без пишещите тролове, защото ни обърквате, мили тролчета и от ляво и от дясно. истината искаме. изкарайте дебелите папки от държавна сигурност и започнете да пишете в името и за народа....

Спокойно, сега всички разузнавателни служби , медии и институции има заповед да търсят компромати за ген. Радев. Какво ли ще се изхвърли на повърхността. Но ИСТИНАТА ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА ЛЪЖАТА!!!! А хората имат глави на раменете си, а не тикви.

И аз много искам избирателите в България да имат на раменете си глави , а не тикви. За съжаление опитът от последните избори не ми дава надежди.

Може да си германец, но сините ти очички изобщо не се виждат, само един голям зачервен задник.

Сега ГЕРБ ни плашат, че ако не спечелят президентските избори, излизат в опозиция. И край, държавата умира. СМях!! Ий, няма незаменими хора. Напротив, това е единствения начин да се смени статуквото и държавата тръгне напред. Инак погром.

И аз съм швед. Дай да не им се бъркаме на българите да си решават проблемите.

Стига сте ни занимавали с този губещ кон

Не бъди толкова сигурен ! По всичко изглежда, че ГЕРБ ще извадят кокошка.

Тролчета, няма ли да обядвате. Все пак е празничен ден. Пийте по една бира, хапнете и пак ще се срещнем на тепиха. Много ми е забавно с вас. Докарвате ме направо до оргазъм!!:)