Ще спират ТИР-ове, докато построят магистралите

Ограничаваме движението на ТИР-ове, защото нямаме нито една цяла магистрала, каза пред журналисти в град Раковски премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Ще спират ТИР-ове, докато построят магистралите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най - добре е да среш с глупостите , а пък след това магистрали и висчко останало , щото ако не прекратиш простотиите ,ни магистрали , ни държава ще остане

Ами, да се надяваме, че ще се стабилизираме. Може би би било от полза на ГЕРБ ако си каже, че сега трупа и управленчески опит. Както и да работи на някакво ниво на консенсус с опозицията защото и излизането от кризата, и структурните реформи са трудни и имат висока политическа цена. А опозициите по принцип гледат да изкарат политически кредит за сметка на конкуренцията. Но фактът е, че който и да управляваше все щеше да бъде трудно. Между другото, в икономиката и политиката това, което характеризира избора е не поемането на рискове, а несигурността. А в тази криза имаше високи нива на икономическа несигурност-гръцките капитали, свиването на чуждите пазари, валутният борд - помага, но и ограничава, проблемите на тютюнопроизводителите, стачките в Гърция, какато и фактът че населението има изключително нисък потенциал (!) за затягане на коланите, което означава и по-ниска толерантност към по-крути мерки. Това са фактори генериращи несигурност, които и обществото, и опозицията следва да отчитат. И професорът по икономика от Лондон, и той. А ГЕРБ следва да разреди позоваването на опозиционното "наследство" и да смени фокуса по посока на гражданите. Тази криза я изнасят най-вече гражданите на гърба си и това трябва да намери отражение и в риториката. Г-н Дянков като финансит номер едно може и да смята, че намаляването на дефицита и прочие е изключително негова заслуга, то това си е мнение на г-н Дянков. Колкото повече обществото се чувства част от реформите и процесите, толкова по-голяма ще бъде и подкрепата му за реформите. Не знам вие какаво мислите за малката езикова революция, на която г-н Дянков сложи началото, но на мен не ми изглежда много добра идея, защото така какато чета изказването на г-н Б. Димитров бих казал че навлизаме в лингвистична спирала. Така нареченият "езиков гаф" е просто зад чертата на въображението. Колоритът да бъде за сметка на фолклора, народните умотворения, известни фрази и пр. Б. Димитров спокойно можеше да каже, че сме като орел, рак и шука или от сорта, или ди цитира някого. Да не говорим за това, че няма монопол върху научното мнение.

Eвала, Бойко! Доживях да видя един властоимащ, да използва властта с която разполага в интерес на хорат. Всеки знае, че 50 % от тежките катастрофи стават заради тирове през почивните дни, а хората плащат със живота си заради печалбите на разни безгръбначни...

точно това отдавна трябваше да стане, защо не престанете да плюете нещастници такива?

Какво ми пука за тези 260млн? Aз от всяка прерязана лента икономисвам 1-2 млрд. Още 18 ленти и ликвидирам външния дълг.

а защо път до шишманци където е завода за боклук на н. гигов който е комисионера за същите тези хеликоптери. парадокс или......

хаха, този ни говори като на деца 3-ти клас, в училище за бавно развиващи! хахаха

Абе нещастници такива, какво искате от човека, все сте недоволни, какво да направи БЕ??? Тази държава е в критично състояние, нищо няма тука, и нещо не работи! Човека се опитва да направи нещо, за 20-години какво стана, НИЩО!!!

От как е стъпил на власт, не спря да плаче ,като малко дете.Все му някой крив.

Значи,щом ще имаме магистрала от 2012,тогава ще могат да пътуват тировете ли?И кой пътува до нашето черноморие.А до беломорието.Какво става с Магистрала Струма?

БОКО ТИКВАТА КАЗА ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ.

Тировете са холестерола на пътния трафик

Винаги се отнасям критично към "изцепките" на Бойко, но този път той е прав! Тонът му - също е дипломатичен. Имам чувството, че до края на мандата си ще овладее изкуството да се управлява една държава! Ще се радвам да стане това!

Бат Бойко надмина Жорж Ганчев.Онзи не стана президент,но този ББ може да стане.Очаквам първа копка на панорамния път эа Долно Нанагорнище.

Първото умно нещо от това правителство!!!

Така е , все някой плаща и кой, пак българския народ. За тези хеликоптерчета Николайчо Гигов Локото си е взел процента, почерпил е и президента, май и Станишко тогава вече беше мин-председател и стана една голяма:) но пак в задника на народа. Който иска да знае да си го потърси в интернет, там си пише всичко за тези хеликоптерчета.

бб каде ще ги спреш тези тирове като нямаш паркинги

Да могат спокойно да пътуват шопите към морето, а как ще пътуват шофьорите на товарните автомобили

Е не всяко решение на ББ е грешно нека бъдем искрени има и правилни макар, че това за мен е първото му смислено решение. Петък и неделя никакво движение на ТИР-ове така и шофьорите им ще почиват малко и те са хора. Май недоволни са само превозвачите които все не са се наяли достатъчно

ами защо се возиш в тия хеликоптери като ги хулиш - продай ги и ето ти икономисани пари да свършиш нещо!

Приятно е да се чуе,че премиера се грижи за комфорта на хората,които ще пътуват на почивка към морето.А някой може и в чужбина!

Доцента -пожарникар е толкова прост, че не може да осъэнае кой е, къде сe намира и какво прави.Дето викаше една бабичка-учен човек па прост.

Абе палячовци недоволни, ако тир отнесе някоя къща или семейство пак хулите, ако нещо се опитат да направят добро за да намалят инцидентите вие пак сте недоволни. Долно мързеливо, недоволно, мрънкащо племе

Гоце траеше при предишните, щото Сергей искаше одобрение предварително, пък и Доган бдеше!!!

В нормалните държави тировете не се движат през почивните дни, така се намалява трафика и рисковете за хората с автомобили :) Браво на ББ, това е едно много положително решение

Ама не му ли пречи да лети всеки път с хеликоптер? Тогава капе ли му кръв?

За да се намали замърсяването,спираме яденето до като построим завод за тоалетна хартия и необходимото количество тоалетни!

Хахаха. По-голям комедиант от ББ НЯМА!

Какво ти пука за тези 260млн? Ти от всяка прерязана лента икономисваш 1-2 млрд. Още 18 ленти и ликвидираме външния дълг.

Преди си нямахме ТИР-ове и всичко в държавата беше у ред! Сега ТИР-овете служат само за контрабанда!

Тоя селски хитрец надмина и Т. Живков ей.Много популизъм и пълна неграмотност от към управление на държавата е това е "премиера"на България.

"Кръв ми капе от сърцето за тези 260 млн. лв., които дадохме за хеликоптеритe.... "Да го пита човек Станишев защо не му ги плати!!! Щеше да ме остави не 8, а 7 милиарда излишък. Колко мириарда остави БУШ на ОБАМА - николко, а някакъв си там дефицит в трилиони!!! Но дори и това да беше направил, Станишев пак щеше да е виновен. Платил хеликоптерите, пък те не са произведени и ББ нямаше с какво да прелита от първа копка на рязане на ленти, от рязане на ленти на първа копка!!!

а на костов колко оставиха,точно нула+ фалиращи банки и пирамиди и за 4 години изправи държавата ,че даже и в ЕС ни приеха.

Данякъде си прав - какво му оставиха: БГА Балкан, Кремиковци, предприятия за дъщеря му, фондация за жена му, УБО му построи ограда и къщичка за охраната, куфарчетата на Хр. Бисеров от кап. Андреево, работническо-мениджърската приватизация и т.н. Виж за пирамидите - не си прав. Те се зародиха в правителство, на което той май бе министър на финансите. Все пак трябва до проверя в нета.

Съвсем скоро Боцко ще достигне рейтинга на Костов.

За приемането ни в ЕС претендира ЦАРЯ!!! Костов тогава май пак беще в опозиция!!!

а сега и резерв има, и БГ е в ЕС и пак нещата вървят към дъното!

"изправи държавата", смени парите като махна вече излишните "нули", разплащайки се по този начин с изпълнителите на ВИДЕНОВА ТА зима, ограбвайки банковите влогове на хората и стопявайки до смешни нива банковите кредити на правилните хора. Продажба на работещи фирми на "стратегически инвеститори" на нищожни цени, които впоследствие бяха източени и ликвидирани.

Народа прост, не вижда истинския спасител - Костов. Те всички политици крадат, но Костов поне наистина разбира от държава. По добре крадец отколкото глупак. Аз избирам вече "крадеца" и "мангала" Костов.

А какво ще кажеш за старите фантоми, които смяташ да купуваш? Трябва да му преливаме кръв на тоя.

Хахахахахахаха. Този пак се изцепи

Сибанк им събра таксите за годишни винетки,можеш да ги спреш да пътуват до януари 2011,когато отново ще трябва да ги плащат!