Москов: На бас - Борисов няма да се кандидатира за президент

Здравният министър Петър Москов заяви, че се хваща на бас, че Бойко Борисов няма да се кандидатира за президент. Румяна Бъчварова обаче не е сигурна в това.

Обратно в новината

Коментари - Москов: На бас - Борисов няма да се кандидатира за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе Москов, гледай нещо да направиш за здравеопазването, не се пъхай между шамарите на Борисов.....

На бас на една тубичка гел,че ще се кандидатира!

Бориславова?!!?

Tой си е набелязал да предстедателства по време на председателството на България в еп:))))Сладка работа - всички ти се умилкват, ти четеш нещо дето са ти го написали тия дето са дали българите 60 милиона да ги ''обучи'', всеки те прегръща от височаещите дебили, разхождаш се на воля,,,,Да не е луд да пропусне тая възможност нарциса????още повече че не трябва да плаща на избиратели и да е неспокоен до последно или най малкото излъган в бройката си като на последните избори,,

Ако Реформаторсният блок е преял с власт с новата наредаба за специализации на лекарите, с елетронните търгове за лекарства, със системата заплащане на ощопрктикуващите лекари, с премахването на ТЕЛК с 85 милиона евро за здравната помощ, то нека преяждат с власт аз съм ок.

Явно някой още не е проумял че това дека го говорят не значи че ще стане:((((Наслушали сме се на високопарни приказки ама сме се е и нагледали на кражби, бездействие и ''забравяне'' на казаното с тях,,

Вие така говорихте и за коалицията с ГЕРБ, и за правителството с Борисов и за още много други неща, г-н Москов. Вече каквото каже реформаторския блок - обратното ще се случи, знаем.

на бас, че ни ми пука

Цветелинка е готова за президент, не разбрахте ли? Може и без напън Боко да я постави на този пост. Електоратът от "факултето" и "Столипиново" са готови да помогнат на напъна.

И у нас президентите ги "слагат".Това е само за тия,които си мислят,че ги избират.

Не се напъвай Борисов! Предложи Царя за Президент! Дължиш му го. Не се оправдавай с възрастта му. Само Той е оптимално възпитан да заеме този пост, който му отнехте преди години! 25 години без визия е България. Симеон Сакскобургготски е част от България и то точно определена част, искаме или не! Напънете се в тази посока, а не към жените.... Всички сме грешни!

Най-накрая тиквата е взела да осъзнава (ама едва ли, няма с к'во), че а се е пробвал за президент, а не са го избрали и тогъз позорът за винету ще е пълен...

ГЕРБ - Останалите 12: 0 Празни приказки на зарзаватчия!

Искаш да кажеш, че в момента Борисов е на върха? Добре. Но Конфуций е казал, че всички пътища от върха водят надолу. Загряваш ли? А и винаги има първи път - би ли прогнозирал резултатите на Герб на следващите избори - хеле пък ако въведат задължителното гласуване?

Да, но Миков ще се кандидатира,което си е много зле.

Какъв президент! Борисов го очаква съд и ефективна присъда. По-скоро за Централния софийски да се готви. Или се отказахте да реформирате съдебаната система, може би!

Не искам мнение от тройната коалиция БСП, ДПС и АТАКА!

Без комуно-мутро-КДС-арски инсинуаци, моля! Никой не се инътересува от мнението на някаква си мъртва Тройна мафиотска комбинация!

Ако наистина няма да се кандидатира, причината е ясна - не могат да му скрият досието.

Москов, лекувай се млад си още.

Няма да се фащаме на бас, щото Борисов обеща да се НАПЪНЕ и да СЛОЖИ жена за президент.

Тоя пак се е надишал с Райски газ! Дзъркелите са му ще изхвръкнат от напрежение....

ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" ще номинира "жена" за президентските избори.... и това ще е... и това ще е... и това е Бочка Борисова!!!... Нали на срещата на "жените" самата Бочка каза: - "Ние жените..."...!!! :::))) Така че Московчето е загубило баса още преди да го е сключило...!!! :::)))

Млък бе, фес!

Само че не с фес, а с бурка е банкянската БОКо-КончитаВурстова...!!! :::)))

Шалварите от АТАКА какво изквичаха по въпроса? ;)

ПЛАЗМОДИЯ ИСКАТ ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕН С ДЪРТА ЗЛОБНА КУЧКА-КЛИМАКТЕРИЧКА...

Баце, не се лови за такива неща на бас, че че изгориш!