Борисов заяви, че няма да се кандидатира за президент

Премиерът Бойко Борисов заяви пред ТВ7, че няма да се кандидатира за президент на следващите избори след пет години, както планираше по-рано. Каза, че му е омръзнало от избори и няма желание да се занимава с това.

Обратно в новината

Коментари - Борисов заяви, че няма да се кандидатира за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той и Роско Мажоретката така твърдеше по телевизията, даже интервюто е качено в ютюб, пък взе че се кандидатира за президент!? На гербаджия, на думите не може да се вярва!!

Ха ха ха, как не съм забелазал по-рано тази новина? Това първоаприлска шега ли е?

БСП е тази която 20 год.само с копуването на гласове са се занимавали и затова сега говорят сьс злоба че ГЕРБ са ги изтьргували.Но ГЕРБ сбьрка с Лечков аз още преди това го казах,но някой го е изльгал.ПОБЕДА.ЧЕСТИТО.

Ама, наистина заслужавате бой, е...не и лопата 8 номер. Никога няма да излезете от кочината, с коятосе изчерпва кръгозора ви...

Искам да поздравя всички българи, които излязоха да гласуват за европейска България. Главната цел на БСП на тези избори не беше да спечели президентски пост, а да докаже колко доверие са загубили ГЕРБ и да свикат предсрочни избори. Това обаче не се случи, защото хората не са толкова късопаметни и помнят кои са БСП. Вълкът козината си мени, но нрава не.

Бойко пречупи гръбнака на БСП. Ами там разни Станишевци, Кутевци, Корнелии, Маи ....каква опозиция са те? Сега ще ореват орталъка ... за смях и на кокошките.

Не е пречупил гръбнака на БСП, а я реанимира.

Какво пречупване е това с 2% печалба за ГЕРБ последно, за президентските избори! Това, както и да го гледаш драги ГЕРБ-ере, показва, че ГЕРБ е пътник, който скоро ше слезе от политическата сцена! Още по-бързо ще слезе, ако Уорлик - Посланика на САЩ, запази поведнието си което имаше по време на кампанията за изборите, да не се меси ачик и медийно в подкрепа на ГЕРБ!

Убре, дебре, абре, ибре, комуняги, неизлечими сте, да знаете, Господ да ви е на помощ... От злоба ще се пръснете, ама няма да ни заразите, и вие живуркате, но не можете да се радвате никога на нищо, пфу!

Има ли нормален човек,който е повярвал,че е имало избори?

Има, ненормалните сте малко!

Унтер,напълно си прав,а на мутрата защо му е президентството,той ще се е налапал предоволно защото ние му позволихме.

Стига бе. Комунетата лапат вече 80 години и не им стига...

Прав си защото и той е от това котило.

"Свалям шапка на българския народ, защото не предизвика политическа криза в условията на световна финансово-икономическа криза." = "Браво на овцете, хич не се оплакаха като ги клахме!"