Коментари - Борисов за противниците си: Страх ги е, до август ще им гледам акъла | Днес.dir.bg

Борисов за противниците си: Страх ги е, до август ще им гледам акъла

Премиерът Бойко Борисов заяви пред журналисти, че му е забавно това – колко се страхуват политическите му опоненти преди предстоящите наесен избори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за противниците си: Страх ги е, до август ще им гледам акъла | Днес.dir.bg

Коментари

самохвалко нещастен

Борисов изправя България от най-тежката криза от началото на миналия век насам. Направи го добре. Хората искаха да няма криза, но имаше и не Бойко я докара. Хората искаха страната да е по-добре подготвена за криза, но Орешарски твърдеше до последно, че криза няма (само заради това трябваше българите да приемат, че е икономически некомпетентен). Днес имаме 3-ти месец положителен икономически резултат. До есента всички ще усетим, че икономиката се подобрява. Без спекулативни инвестиции в строителството и без изкуствен временен бум. Оказва се, че Борисов е най-компетентният политик от цар Борисово време насам. Очевидно не е нужно да си много подготвен, а е нужно да си патриот и мъж. А голяма част от българите не могат все още да вдянат кой им е добрият демократ. Все още не могат да приемат свободата и дърпат към измамниците, които им шушнат сладки приказки с напудрени усмивчици, но пък ги душат с мъртва хватка вече има-няма 70 години.

Това фейлетон ли е? Или си фен на братя Стругацки?

Борисов наистина вече успява. Вижда се, усеща се, въпреки трудностите. Предвижданията на БСП за бойкови зими и последни пролети все се отлагат за бъдеще. Другар/к/ите изпадат непрекъснато в неловката и смешна ситуация на празноговорящи. Това ги принуждава да бъдат нагли и да си служат с откровени лъжи и обиди. Това вече им отива...

Бойко Борисов е основателят на списание МИЛИЦИОНЕРСКА МИСЪЛ - 50 празни бели листа. Смешно е , когато старшина от МВР говори за акъл. Този подофицерски манталитет е пряко продължение на тежкото му детство под петата на БКП, която го направи приближен до Тато и подобните му, репресира го с леки коли и облаги и го направи подобие на човек. Този пожарникар е точно въплъщение на поговорката - ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ.Лошото е, че го отъждествяват с българската нация, а това вече е открита гавра с електората. Но нищо - и ма и друга поговорка - всяко чудо - за три години.

Пак ще гласуваме за ГЕРБ. Трите години може да станат 30. Червената стогодишна мазница, отдавна не е интересна, нито актуална. Някакво пещерно изкопаемо от минали епохи и векове, на което Бойко дава да чете 50 празни листа. Дано сляпо да прогледне. А филийката с мас е вкусна с червен пипер...

борисов, а не ти ли прави впечатление, че противниците ти също не са обявили кандидат и също ти "гледат акъла"??? Какво виждат, е отделен въпрос...

И с какви очила... Твойте са червени. А на Бойко въобще не му е интересно кой,как,какво... Истината е, че бесепарите са много уплашени.

Герберастче, представи си Слънцеликият да държи реч на Гергьовден или на 2-ри юни... Само си го представи как ще обвини Станишев за гибелта на Ботев! За червени очила не ми говори, когато защитаваш Вожда, не аз напуснах МВР заради партийния билет! Аре, гмуркай се!

Бойко прави такива физиономии когато получава парламентарно питане от БСП /Кутев, Кутнелия, Манолова, Станишев, Р.Петков.../

СТРАХЛИВЦИТЕ ВИНАГИ СА ТЕЗИ КОИТО СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ И КРЕЩЯТ ОТ БЕЗСИЛИЕ. ЗАЧИТАЙТЕ ДОСТОЙНСТВОТО НА ВСЕКИ, А КОГАТО НЕЗНАЕШ НЕ СЕ ПРАВИ НА БЕЗСМЪРТЕН

Умен и красив, далновиден държавник, всяко действие и изказване му е като по протокол. И в Бъкингам ще му завидят. Предлагам да не се хабим, а направо да гласуваме с референдум за смяна на формата на държавно управление и да изберем абсолютната монархия. От там вече няма да ни се налага да избираме. Ех... Снимката е много силна :)

не ти подобава на поста господинчо да се изказваш така и да се държиш така. поне не публично.

Синко, може би си разбрал, че роденият да пълзи не може да лети. Не можеш да надхвърлиш себе си, опирайки се единственно на разочарованието на електората, особенно когато не можеш и не искаш да му оправиш положението му. Отмъщението на избирателите ще е точно като това на НДСВ. Странно е как овластените самовлюбени бивши училищни побойници са лишени от логика, чувство за реалност, знания и национално чувство. Как третират страната си като заден двор за игра на футбол със скъсани маратонки, как не знаеш езици, нямаш хабер от икономика, не си способен да привлечеш съюзници като САЩ, които те третират като шут, и не си способен да приемеш и грам упреци и приятелски забележки. За тебе всички са врагове и ти си горд с тази аборигунтска нагласа. Това е продължение на 133 годишната агония на тази държавица, която ражда не чеда, а изроди.

Пак не си разбрал/а/. И затова се учудваш и много има да се чудиш. Заден двор, скъсани гуменки, училищен побойник...Лесно го казваш. А виждал/а/ ли си му бележниците и оценките? И може ли един побойник да е пълен отличник с примерно поведение? От 12 год. Борисов е на полит. сцена и все още е политик с най-висок рейтинг. Гласувай за когото си искаш, но бедите на държавата ни не идват от Бойко, а от такива ,,умници" като тебе, които все чакат някой да ги ,,оправи"...

Страхотни сте бе хора, ... вие сте като лисицата щом не можете да достигнете до гроздето значи е кисело да....ама НЕ. Не ви оттърва затова така ожесточено плюете по БОРИСОВ.

Да... ама не ,момчето Бойко пожарникаря си отива!!!

Няма начин безделниците в държавата да са богати и доволни, това го имаше само по комунизма (дай Боже да не се връща). Та в този ред на мисли и предвид факта, че повечето коментари са в работно време, не ме учудва никак и царящото анти- настроение. Зле ще сте, мързеливци, и зле ще си останете!

Боко Борисов е икономически и стопански гуру.

Голямо търсене е падало, за да се намери точно тази снимка. Сигурно Курнелия му отправя парламентарно питане. А след това следва Мая...

Ще ходили някой да гласува и после да гладува???

малко се успокой. и ти и костов ядете от държавната баница и сте яли от нея. не сте сами в българия

А на Рапоня ежедневните тъпизми, с които "омайва" матриала, някои брои ли ги?

аз виждам е дин застаряващ гибон на снимката вие какво виждате бе слепци опомнете се кого избрахме и какви ги свърши тоя маймун.

Никой не го е страх от Борисов...Ще му се да е така. Всъщност народа вече започна да се страхува от него и пагубното му правителство. Крайно време е да се измитат всичките до един.

....Как си бърка в носа тояяя..

Като гледам и слушам, голям страх ги е обхванал конкурентите ти, от страх сън не ги лови. Ама май тебе най-много те е страх,щото ако не си властен, ще си безвластен и тогава старите ти страхове пак ще те обладаят.Абе ти да не спиш с Болен Лидеров и да си прихванал от него болестта на властта и страха? Щото и той сънува че все някой го заплашва, като теб дето те е страх ако не си във властта. Моли се Темида да не си развърже очите, че тогава и страха няма да те спаси.

Бойко, ти надмина в пъти бай Тошо,от когото си се учил, само че в негативен план. Лошо.

Пак ще гласувате за ГЕРБ.

"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен."

Подкрепата за Герб става все по-голяма....

Че кой няма да го е страх, ако домът му ще бъде превзет от олигофрен, господин Борисов?

Не гледай акъла, а гледай беднотията на народа си! Защото приказките ти вече омръзват, а хората гладуват. И няма да се изненадам, ако се окаже, че си същия мошеник като Царя, Доган и Станишев!

"...до август ще им гледам акъла" Гледай, гледай .. твоя го видяхме..

СНИМКАТА Е ВПЕЧАТЛЯВАЩА. НАПОМНЯ МИ ЗА СЪЩЕСТВО ОТ ЖИВОТИНСКИ ВИД, ЧИЕТО ОСНОВНО ЗАНИМАНИЕ Е ДА ГРУХТИ СЪС ЗУРЛАТА СИ НАД КОРИТОТО С ПОМИЯ.

Бойко е върха... Отгоре надолу!!!

Боко удивително мяза на маймуна! И кой направи маймуняка главен секретар??? С каква цел???

Ако трябва да перифразирам един популярен израз, ще кажа: Боже, колко простотия има по тая земя, Боже! . . . Скоро съвсем случайно дочух, че в интернет за плъзнали организирани клакьори, които да пищят с/у премиера Борисов и ''ГЕРБ'' като цяло. Е, днес, като влязох тук и се убедих, че тази анти-правителствена web-кампания наистина е в действие. Да, в ''ГЕРБ" има за махане на определени идиоти, но Борисов трябва да управлява поне още година-две, за да се почувства ползата от негово присъствие в политиката на България.

Че тоя ако остане година две да ни управлява??? МИ ТО НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!!!!

Аз не искам Борисов / Мутрата/, да ме управлява и минута повече, а камо ли година. Мисля че тогава няма да има какво и кого да управлява, освен любимите "котараци" и мафиотско-охранителната дейност на големи петролни и цигарени компании, банки и алкохоли фабрики!

Майтапиш ли се?! Може би му трябват на Борисов още година-две да довърши окончателно България и народа й. И не се опитвай да вкараш несъгласните с ГЕРБ в клишето "платени".

Има си хас - каспичанските клакьори от Позитано веднага се появяват....

Нямам нищо общо с Позитано или пък БСП, но разбирам малко от управление и икономика. ББ нищо конкретно не е направил досега. Хората около ГЕРБ в по-голямата си част са пълни некъдърници и нищо не рабират. Последните си твърдения мога да ги докажа лесно и с факти.

г-н илинов ,маи и вие сте част от тази простотия за която пишете по горе,толкова от мен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГЕРБ да си преимунуват партията на НАРЦИС, което изразява най-точно същността на техния цар-слънце. А наесен народът да изхвърли на боклука теци НАРЦИСИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ИЗГНИХА И ТРОВЯТ АТМОСФЕРАТА НА бЪЛГАРИЯ.

Ама много неподходяща снимка сте му поставили тука . Имам имам чувството че г-н Премиера си е бръкнал в едното отверствие и сега се наслаждава на собствената си телесна миризма ! Душейки пръста си самодоволно . ;)

" Сеира " По правилно е да се каже Бойко - " до август ще им гледам сеира " някак си по издържано по българо - турски звучи , по подходящо за български премиер . :)

гербери изезвайте народа се мина то се видя не става нищо само обвинения и яки кражби

Бойко, думата "акъл" е турска. Все едно да чуя Барак Обама да каже "машаллах" на арабски по случай ликвидирането на Осама бин Ладен!!!

Ега ти тиквеника, тоя с всеки ден ми е по-смеше!

Това изказване на премиера надхвърля всякакви граници на благоприличие. Къде са гръмките предизборни обещания? - в магистрали. Да ама народа не яде магистрали! вече две години се оправдава с тройната коалиция. Е не, че и аз харесвах тройната коалиция, ама тогава имаше и работа, и бизнеса вървеше и пари имаше, а и заплатите се вдигаха. Да не говорим, че пенсиите се вдиаха два пъти в годината. И аз питам Г-на Борисов защо сега нещата в България са толкова зле? въобще дане се кандидатира за президент ами да вземе та и оставката да си подаде, стига е лъгал хората.

Отвратителен е.

Снимката кърти!

Е след авгус-септември ще ми е забавно теб да те гледам с подвита опашка!

ПРЕЗИДЕНТА ОСВЕН ,ЧЕ Е ГЛАВНОКОМАНДВАщ Е И ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА. КАК ВИЖДАТЕ В ЕДИ САМОВЛюБЕН ЧОВЕК- О Б Е Д И Н И Т ЕЛ И ПАЗИТЕЛ. НАПРОТИВ ТОЙ ПОКАЗВА САМО РАЗЕДИНИТЕЛНОСТТА СИ ЪМРАЗА КЪМ ИНАКОМИСЛЕщИТЕ.НЕ УВАЖАВА ДРУГО МНЕНИЕ.

Управлявай, не се забавлявай!

ВНИМАНИЕ!!! ГЕРБ уврежда сериозно вашето здраве!

кАК СЪЖАЛЯВАМ за помията по лицето на Ц.Цв. горкият честен, принципен, физкултурник а как го омакариха: " А бе ти ми дай Солунската митници, пак не ме питах" .......мислете малки овчицки ...избиратели, какви въпроси ще задавате на кандидатие за следващите избори, независимо от коя партия са....защото примери като този : бол..

МАХАЙ СЕ

Какъв ъкъл? Гледаме му липсата на такъв. Той вече е опасен за страната всеки ден с него нанася непоправими щети на народа!

Доста години му гледаме акъла на борисов, ще го погледаме и до август, пък после, ако ние имаме акъл ще му покажем, че не става за нищо.

Вие - ДА (постоянно разправяте, че не става - а ние и вие знаем, че другите не стават)! Но ние ще си го изберем пак! И магаре да посочи за президент - и за нещо ще гласуваме!

Първо се научи как се пише съществително собствено име и тогава може би ще вземем под внимание мнението ВИ.

След август=като махнеш ББ ще ми ядеш голия дядов комунисте:)))

Коментари - Борисов за противниците си: Страх ги е, до август ще им гледам акъла | Днес.dir.bg

Борисов за противниците си: Страх ги е, до август ще им гледам акъла

Премиерът Бойко Борисов заяви пред журналисти, че му е забавно това – колко се страхуват политическите му опоненти преди предстоящите наесен избори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за противниците си: Страх ги е, до август ще им гледам акъла | Днес.dir.bg

Коментари

самохвалко нещастен

Борисов изправя България от най-тежката криза от началото на миналия век насам. Направи го добре. Хората искаха да няма криза, но имаше и не Бойко я докара. Хората искаха страната да е по-добре подготвена за криза, но Орешарски твърдеше до последно, че криза няма (само заради това трябваше българите да приемат, че е икономически некомпетентен). Днес имаме 3-ти месец положителен икономически резултат. До есента всички ще усетим, че икономиката се подобрява. Без спекулативни инвестиции в строителството и без изкуствен временен бум. Оказва се, че Борисов е най-компетентният политик от цар Борисово време насам. Очевидно не е нужно да си много подготвен, а е нужно да си патриот и мъж. А голяма част от българите не могат все още да вдянат кой им е добрият демократ. Все още не могат да приемат свободата и дърпат към измамниците, които им шушнат сладки приказки с напудрени усмивчици, но пък ги душат с мъртва хватка вече има-няма 70 години.

Това фейлетон ли е? Или си фен на братя Стругацки?

Борисов наистина вече успява. Вижда се, усеща се, въпреки трудностите. Предвижданията на БСП за бойкови зими и последни пролети все се отлагат за бъдеще. Другар/к/ите изпадат непрекъснато в неловката и смешна ситуация на празноговорящи. Това ги принуждава да бъдат нагли и да си служат с откровени лъжи и обиди. Това вече им отива...

Бойко Борисов е основателят на списание МИЛИЦИОНЕРСКА МИСЪЛ - 50 празни бели листа. Смешно е , когато старшина от МВР говори за акъл. Този подофицерски манталитет е пряко продължение на тежкото му детство под петата на БКП, която го направи приближен до Тато и подобните му, репресира го с леки коли и облаги и го направи подобие на човек. Този пожарникар е точно въплъщение на поговорката - ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ.Лошото е, че го отъждествяват с българската нация, а това вече е открита гавра с електората. Но нищо - и ма и друга поговорка - всяко чудо - за три години.

Пак ще гласуваме за ГЕРБ. Трите години може да станат 30. Червената стогодишна мазница, отдавна не е интересна, нито актуална. Някакво пещерно изкопаемо от минали епохи и векове, на което Бойко дава да чете 50 празни листа. Дано сляпо да прогледне. А филийката с мас е вкусна с червен пипер...

борисов, а не ти ли прави впечатление, че противниците ти също не са обявили кандидат и също ти "гледат акъла"??? Какво виждат, е отделен въпрос...

И с какви очила... Твойте са червени. А на Бойко въобще не му е интересно кой,как,какво... Истината е, че бесепарите са много уплашени.

Герберастче, представи си Слънцеликият да държи реч на Гергьовден или на 2-ри юни... Само си го представи как ще обвини Станишев за гибелта на Ботев! За червени очила не ми говори, когато защитаваш Вожда, не аз напуснах МВР заради партийния билет! Аре, гмуркай се!

Бойко прави такива физиономии когато получава парламентарно питане от БСП /Кутев, Кутнелия, Манолова, Станишев, Р.Петков.../

СТРАХЛИВЦИТЕ ВИНАГИ СА ТЕЗИ КОИТО СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ И КРЕЩЯТ ОТ БЕЗСИЛИЕ. ЗАЧИТАЙТЕ ДОСТОЙНСТВОТО НА ВСЕКИ, А КОГАТО НЕЗНАЕШ НЕ СЕ ПРАВИ НА БЕЗСМЪРТЕН

Умен и красив, далновиден държавник, всяко действие и изказване му е като по протокол. И в Бъкингам ще му завидят. Предлагам да не се хабим, а направо да гласуваме с референдум за смяна на формата на държавно управление и да изберем абсолютната монархия. От там вече няма да ни се налага да избираме. Ех... Снимката е много силна :)

не ти подобава на поста господинчо да се изказваш така и да се държиш така. поне не публично.

Синко, може би си разбрал, че роденият да пълзи не може да лети. Не можеш да надхвърлиш себе си, опирайки се единственно на разочарованието на електората, особенно когато не можеш и не искаш да му оправиш положението му. Отмъщението на избирателите ще е точно като това на НДСВ. Странно е как овластените самовлюбени бивши училищни побойници са лишени от логика, чувство за реалност, знания и национално чувство. Как третират страната си като заден двор за игра на футбол със скъсани маратонки, как не знаеш езици, нямаш хабер от икономика, не си способен да привлечеш съюзници като САЩ, които те третират като шут, и не си способен да приемеш и грам упреци и приятелски забележки. За тебе всички са врагове и ти си горд с тази аборигунтска нагласа. Това е продължение на 133 годишната агония на тази държавица, която ражда не чеда, а изроди.

Пак не си разбрал/а/. И затова се учудваш и много има да се чудиш. Заден двор, скъсани гуменки, училищен побойник...Лесно го казваш. А виждал/а/ ли си му бележниците и оценките? И може ли един побойник да е пълен отличник с примерно поведение? От 12 год. Борисов е на полит. сцена и все още е политик с най-висок рейтинг. Гласувай за когото си искаш, но бедите на държавата ни не идват от Бойко, а от такива ,,умници" като тебе, които все чакат някой да ги ,,оправи"...

Страхотни сте бе хора, ... вие сте като лисицата щом не можете да достигнете до гроздето значи е кисело да....ама НЕ. Не ви оттърва затова така ожесточено плюете по БОРИСОВ.

Да... ама не ,момчето Бойко пожарникаря си отива!!!

Няма начин безделниците в държавата да са богати и доволни, това го имаше само по комунизма (дай Боже да не се връща). Та в този ред на мисли и предвид факта, че повечето коментари са в работно време, не ме учудва никак и царящото анти- настроение. Зле ще сте, мързеливци, и зле ще си останете!

Боко Борисов е икономически и стопански гуру.

Голямо търсене е падало, за да се намери точно тази снимка. Сигурно Курнелия му отправя парламентарно питане. А след това следва Мая...

Ще ходили някой да гласува и после да гладува???

малко се успокой. и ти и костов ядете от държавната баница и сте яли от нея. не сте сами в българия

А на Рапоня ежедневните тъпизми, с които "омайва" матриала, някои брои ли ги?

аз виждам е дин застаряващ гибон на снимката вие какво виждате бе слепци опомнете се кого избрахме и какви ги свърши тоя маймун.

Никой не го е страх от Борисов...Ще му се да е така. Всъщност народа вече започна да се страхува от него и пагубното му правителство. Крайно време е да се измитат всичките до един.

....Как си бърка в носа тояяя..

Като гледам и слушам, голям страх ги е обхванал конкурентите ти, от страх сън не ги лови. Ама май тебе най-много те е страх,щото ако не си властен, ще си безвластен и тогава старите ти страхове пак ще те обладаят.Абе ти да не спиш с Болен Лидеров и да си прихванал от него болестта на властта и страха? Щото и той сънува че все някой го заплашва, като теб дето те е страх ако не си във властта. Моли се Темида да не си развърже очите, че тогава и страха няма да те спаси.

Бойко, ти надмина в пъти бай Тошо,от когото си се учил, само че в негативен план. Лошо.

Пак ще гласувате за ГЕРБ.

"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен."

Подкрепата за Герб става все по-голяма....

Че кой няма да го е страх, ако домът му ще бъде превзет от олигофрен, господин Борисов?

Не гледай акъла, а гледай беднотията на народа си! Защото приказките ти вече омръзват, а хората гладуват. И няма да се изненадам, ако се окаже, че си същия мошеник като Царя, Доган и Станишев!

"...до август ще им гледам акъла" Гледай, гледай .. твоя го видяхме..

СНИМКАТА Е ВПЕЧАТЛЯВАЩА. НАПОМНЯ МИ ЗА СЪЩЕСТВО ОТ ЖИВОТИНСКИ ВИД, ЧИЕТО ОСНОВНО ЗАНИМАНИЕ Е ДА ГРУХТИ СЪС ЗУРЛАТА СИ НАД КОРИТОТО С ПОМИЯ.

Бойко е върха... Отгоре надолу!!!

Боко удивително мяза на маймуна! И кой направи маймуняка главен секретар??? С каква цел???

Ако трябва да перифразирам един популярен израз, ще кажа: Боже, колко простотия има по тая земя, Боже! . . . Скоро съвсем случайно дочух, че в интернет за плъзнали организирани клакьори, които да пищят с/у премиера Борисов и ''ГЕРБ'' като цяло. Е, днес, като влязох тук и се убедих, че тази анти-правителствена web-кампания наистина е в действие. Да, в ''ГЕРБ" има за махане на определени идиоти, но Борисов трябва да управлява поне още година-две, за да се почувства ползата от негово присъствие в политиката на България.

Че тоя ако остане година две да ни управлява??? МИ ТО НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!!!!

Аз не искам Борисов / Мутрата/, да ме управлява и минута повече, а камо ли година. Мисля че тогава няма да има какво и кого да управлява, освен любимите "котараци" и мафиотско-охранителната дейност на големи петролни и цигарени компании, банки и алкохоли фабрики!

Майтапиш ли се?! Може би му трябват на Борисов още година-две да довърши окончателно България и народа й. И не се опитвай да вкараш несъгласните с ГЕРБ в клишето "платени".

Има си хас - каспичанските клакьори от Позитано веднага се появяват....

Нямам нищо общо с Позитано или пък БСП, но разбирам малко от управление и икономика. ББ нищо конкретно не е направил досега. Хората около ГЕРБ в по-голямата си част са пълни некъдърници и нищо не рабират. Последните си твърдения мога да ги докажа лесно и с факти.

г-н илинов ,маи и вие сте част от тази простотия за която пишете по горе,толкова от мен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГЕРБ да си преимунуват партията на НАРЦИС, което изразява най-точно същността на техния цар-слънце. А наесен народът да изхвърли на боклука теци НАРЦИСИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ИЗГНИХА И ТРОВЯТ АТМОСФЕРАТА НА бЪЛГАРИЯ.

Ама много неподходяща снимка сте му поставили тука . Имам имам чувството че г-н Премиера си е бръкнал в едното отверствие и сега се наслаждава на собствената си телесна миризма ! Душейки пръста си самодоволно . ;)

" Сеира " По правилно е да се каже Бойко - " до август ще им гледам сеира " някак си по издържано по българо - турски звучи , по подходящо за български премиер . :)

гербери изезвайте народа се мина то се видя не става нищо само обвинения и яки кражби

Бойко, думата "акъл" е турска. Все едно да чуя Барак Обама да каже "машаллах" на арабски по случай ликвидирането на Осама бин Ладен!!!

Ега ти тиквеника, тоя с всеки ден ми е по-смеше!

Това изказване на премиера надхвърля всякакви граници на благоприличие. Къде са гръмките предизборни обещания? - в магистрали. Да ама народа не яде магистрали! вече две години се оправдава с тройната коалиция. Е не, че и аз харесвах тройната коалиция, ама тогава имаше и работа, и бизнеса вървеше и пари имаше, а и заплатите се вдигаха. Да не говорим, че пенсиите се вдиаха два пъти в годината. И аз питам Г-на Борисов защо сега нещата в България са толкова зле? въобще дане се кандидатира за президент ами да вземе та и оставката да си подаде, стига е лъгал хората.

Отвратителен е.

Снимката кърти!

Е след авгус-септември ще ми е забавно теб да те гледам с подвита опашка!

ПРЕЗИДЕНТА ОСВЕН ,ЧЕ Е ГЛАВНОКОМАНДВАщ Е И ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА. КАК ВИЖДАТЕ В ЕДИ САМОВЛюБЕН ЧОВЕК- О Б Е Д И Н И Т ЕЛ И ПАЗИТЕЛ. НАПРОТИВ ТОЙ ПОКАЗВА САМО РАЗЕДИНИТЕЛНОСТТА СИ ЪМРАЗА КЪМ ИНАКОМИСЛЕщИТЕ.НЕ УВАЖАВА ДРУГО МНЕНИЕ.

Управлявай, не се забавлявай!

ВНИМАНИЕ!!! ГЕРБ уврежда сериозно вашето здраве!

кАК СЪЖАЛЯВАМ за помията по лицето на Ц.Цв. горкият честен, принципен, физкултурник а как го омакариха: " А бе ти ми дай Солунската митници, пак не ме питах" .......мислете малки овчицки ...избиратели, какви въпроси ще задавате на кандидатие за следващите избори, независимо от коя партия са....защото примери като този : бол..

МАХАЙ СЕ

Какъв ъкъл? Гледаме му липсата на такъв. Той вече е опасен за страната всеки ден с него нанася непоправими щети на народа!

Доста години му гледаме акъла на борисов, ще го погледаме и до август, пък после, ако ние имаме акъл ще му покажем, че не става за нищо.

Вие - ДА (постоянно разправяте, че не става - а ние и вие знаем, че другите не стават)! Но ние ще си го изберем пак! И магаре да посочи за президент - и за нещо ще гласуваме!

Първо се научи как се пише съществително собствено име и тогава може би ще вземем под внимание мнението ВИ.

След август=като махнеш ББ ще ми ядеш голия дядов комунисте:)))