Борисов: При мен няма лобистки интереси, на Политбюро няма да им се дам

Никакви лобистки интереси няма при нас, заявява премиерът Бойко Борисов в Министерски съвет на среща с представители на природозащитни организации и на организации, подкрепящи промените в Закона за горите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: При мен няма лобистки интереси, на Политбюро няма да им се дам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето това се внушава на обществеността: "Борисов разказва, че на световната купа по ски в Банско отишъл на опашка на лифта и имало може би два часа чакащи. Той попитал шефа на федерацията по ски Цеко Минев защо не направят още един лифт до него и той му отговорил, че не дават. "Сигурен съм, че ако вие отидете зимата, застанете на опашката или питате скиорите, те ще ви кажат какво мислят. Толкова години е чакал, ще изчакаме още една. Чуйте и мнението на тези хора. Преценете колко дървета, ако ще се прави втори лифт, трябва да се насадят и да се направи. Но давайте възможност да се развива и туризмът, защото безспорно приходите на държавата и работните места са факт в последните две години", обяснява премиерът." И нито дума за ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ДОСЕГАШНОТО СТОРИТЕЛСТВО. Нито дума за МОНОПОЛА НАД СЪОРЪЖЕНИЯТА И НАЛАГАНИТЕ ЦЕНИ. Нито дума за ПОЛИТИКАТА НА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНИТЕ и КАКВО НАЛАГА ДА СЕ ДАДАТ ПОЧТИ БЕЗГРАНИЧНИ ПРАВОМОЩИЯ НА ШЕПА ХОРА. Така излиза, че Борисов се събудил един хубав ден и що да види - опашка на лифта. Ау! Значи трябва а оправим този проблем на държавата - заповядай Цеко пълно право да сечеш още и да построиш още няколко лифта, защото така не може! А че не може и от Витоша и Пирин да правиш правиш Алпи, както от Алпите не можеш да направиш Хималаи - пак нито дума по медиите. И също така - нито дума за ПРАВАТА НА ГРЖДАНИТЕ ВЪРХУ ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ. НА ТЯХ КОЙ ИМ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСА? Хората масово казват - не харесваме Банско, не харесваме Черноморието. ИСКАМЕ РАЗУМНО СТРОИТЕЛСТВО, ИСКАМЕ ДЪЛГОСРОЧНО РАЗВИТИЕ, КОЕТО ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ КОНКУРЕТНОСПОСОБНА, А НЕ УВРЕДЕНА ДЪРЖАВА!

... кой в световната банка, кой в европарламента, където искате там ги сложете.

"...политически ход и твърда реакция срещу българския геноцид... ти виждаш къде, в "управлението" на ГЕРБ?!? Луд човек.

Ало, Брюксел, приберете си мекеретата.

По нагъл лъжец от този некадърник Б. Борисов не съм срещал.Понеже дядо му е бил убит баща му е взет на работа в МВР по времето когато на власт са "убийците " на дядо му. А него са го допуснали само до пожапникар, въпреки, че е син на милиционер.Ясно е че е станал пожарникар защото за това става! То се вижда и сега за какво става. За нищо, освен да лъже и маже. Вече и за пожарникар не става.

Ш глупак, майка ти мръзна, няма да говориш така за човека. Смотаняк !!!! Човека говори истини които търпим от 20 години насам. бегай ад си играеш на пясъчника. Не си за батковците тука. АРЕ!!!!

Ами последното ви изречение 100% се отнася за ББ....и сте напълно прав да му го кажете..

Жалко, че в България се раждат подобни драскачи. Да не виждащ положителното за страната от както ББ е на политическата сцена означава , че си тотален слепец ,комунистически обременен, мрачен скептик, некадърник,безидеен , песимист,непрокосал дребен човечец,подъл зависчия,платен дупедавец. За 3г. и половина при такъв % плювачи-некъдърници в страната и 65 г. комунистическо наследство не е лесно да се изчисти България и да заживеем на ново. Колкото за Примиера,да е жив и здрав и да има сили да продължава да работи за народа ни. Дар божи е,не е за вярване , че го има.

Съжалявам хора като теб,които се възхищават на един простак само защото е асфалтирал няколко километра пътища,тебеподобните навремето изпратиха диктатора Живков със сълзи,независимо че ги мачка 45 г.,вие винаги сте и ще бъдете мишки,дори не ми е жал за вас

БОЙКО ШЕ ОСТЯВИ ПОНЕ МАГИСТРАЛИ...ДРУГИТЕ И ТОВА НЕ ОСТАВИХА, ЗАШОТО ЗАПАДА НЕ ДАВА ПАРИ НА ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ...ЗАПАДА Е РАЗВИТ ЗАЩОТО ТАМ СА НЯМАЛИ ПЪРВИЧЕН КОМУНИЗЪМ И ХОРАТА СИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ.

Не е за вярване, че има хора като теб все още. ВИЕ ни натресохте това недоразумение начело на цялата държава, та българите повсеместно да обедняват все повече от ден - на ден, докато тъпата, алчна власт си раздава милиони за бонуси. Направеното е едно нищо, сравнено с голееемите приказки, с които не спират да се възхваляват ГЕРБ. А Борисов е тотален, патологичен лъжец.

Ти добре ли си?! Как може да вярвате на човек, който сменя партиите, според която е на власт, и където има далавера. Забрави биографията си, макар другите да я помнят. Човек, който не си държи на думата и два дена и на който винаги другите са му виновни, а той чист като сълза? Вероятно сте като него, затова.

В случая не ме интересува кой какъв е бил и с кого е играл ,важното е всичко свързано с природата да принадлежи на обществото -държавни лифтове,язовири,хижи,плажни ивици.

За човек на33 години Борисов е удивително тъп. Защото не си дава сметка, че е продукт на социализма. Че го направиха такъв, какъвто е, не мутрите, а нормалните хора на България. Левите. Днес виждаме деградацията на лидера на една деградирала държава. Липсва тежестта на управленеца, езикови знания, отврат от книгите, милиционерски манталитет и злоба, характерна за мутрите. И до днес нямаме данни какъв е, откъде произлиза, какво има и какво е пропуснал, нищо. Мъгла, в която се ловят риби. Гербери, неориентирани и надъхани в стил мач между "Левски" и ЦСКА. Плоско, тъпо, скучно и затъпяващо. Загубено време с един сив пожарникар.

Абе само да те попитам ти на колко години си

Не харесвам ГЕРБ, но Витоша в момента наистина на нищо не мяза. Всичко е изпочупено, продават съмнителни кебапчета, в ръждиви будки. За тоалетни, да не говорим. На "Момина скала", където се събират стотици хора има само едно WC, което е само зараза. Хората се "облекчават" по храстите. Екозащитници и туристи осраха и опикаха цялата планина. Кошчетата за боклук са изпочупени! "Екозащитниците" и обикновените мърлячи си оставят отпадъците по полянките! Витоша е заприличала на бунище! Ако всичко това ще се промени към по-добро, какво значение, че някой ще направи далаверата! Далавера ще има и за софианци, защото лифтовете и ски пистите ще докарат чуждестранни туристи, а софийските скиори ще престанат да пълнят гушите на Банско! Търговци, ресторантьори и хотелиери също ще загладят косъм! Ако следваме логиката, ще се открият и нови работни места за същите тези млади протестиращи, които в момента не могат да намерят работа! Е, далавера някой ще направи, но не трябва като шопа да казваме "Не сакам на мене да ми е добре, сакам на вуте да му е зле!".

И кой стопанисва Витоша???Кой отпуска пари за нейната подръжка????Кой е собственик на занемарените хижи???Като си отговорите на тези въпроси ще знаете какво е лобизъм и келепир...

"При мен няма лобистки интереси" - казваш, бащице. А нещо да споменеш за протежирането на Мишо Бирата, лека му пръст. Помниш ли го? Онзи твой верен приятел, който почина в хотела на друг твой приятел от горивата. И за когото нареждаше на митничарите по телефона за да не го безпокоят!

Типично поведение на първосигнална мутра - като го понастъпят малко, побеснява и започва да се държи супер агресивно.

Толкова си можеш, да - нищо. И ти, и другите некадърници около теб. Народът потъва в мизерията все повече и повече.

Ах, да, дядото... скоро не беше го споменавал. А другия дядо? А бащата - полковник от МВР? А той самия, насила ли е бил накаран да подаде молба на членство в БКП? Че си и вярва... Сериозно ви казвам: този човек нещо не е наред с главата, наистина.

Много думи и нищо съществено, както обикновено!!!

Стига с призраците на това политбюро бе - лицемерие и лъжи, това е борисов - естествено, че защитава интересите на олигарсите - на кой продадоха Кремиковци ? На кой продадоха Надин ? На кой дадоха да застрои хиляди декари с фотоволтаици по морето ? С кой си играе голфа - със валентинчо златев и подобин на него олигарси ! Няма нито един серозен обект, който да не е спечелен от герберска фирма и тоя сега ми се изтъпанчил, да ми обяснява, че не бил лобист ! Абе писна ми от нагли лицемери !

Детектор на лъжата за теб и комунистическото котило.

Холивуд търси такива артисти, Бойко, не си пропускай шанса.

"Върху името ми не съм дал дума да се каже..."Горкичкия, да го ожалиш като ежедневно името му трупа от "хубави по-хубави" неща. Този човек наистина не е в ред, не помни какви ги е говорил, не слуша какво говорят за него, не проумя че миналото не може да се "изтрие"когато той пожелае..Едно и също мърмори като счупена грамофонна плоча....

Тази така наречена "приватизация" бе започната при кабинета Костов, но основно бе довършена при Симеон Сакскобургготски, докато Борисов беше гл. секретар на МВР, а Цветан Цветанов му носеше папките. Именно тогава влязоха големите мутри в Слънчев бряг.

"В политиката съм 12-13 години на различни постове върху името ми НЕ СЪМ ДАЛ думичка да се каже..." Нооо..., и твоят край ще дойде, Боко.

Ако има малко акъл в главата ще пусне дава три реферндува и ще спечели на следащите избори минимум 40%. Лек популизъм. Ще отспъпиш малко - ще получиш много. Да го запомни - от ттт.

Господин Борисов,не си хаби нервите,че ще ти трябват за да управляваш още един мандат,а тези отрочета на комуноидите ще се наврят в земята,действай така и с твърда ръка,те вече агонизират и малко им остава,имайки в пред вид разпада на комунистите по малките общини,ГЕРБ е кадърната партия за да управлява ограбена България,

Абе Диньо стига си писал глупости. Сигугаменте целият ти род са от тези конунисти, които плюеш. Да знаеш, че си жалък. Аз нямам в рода си нито един комунист и какво като не съм съгласен с правителството ти ще ме етикетираш като комунист. Кой си те бе??

Вземи си шапка. Явно силното слънце не ти понася

Динев, защо не пуснеш същия коментар под новината за безплатните карти на Пампорово? Ти и подобните на теб сте или слепи, или платени. Има и трети вариант - да сте крайно ограничени.

Лелей, още имало толкова заблудени овце като Динев. Кой Динев си ти, от онези с яхтите ли?

ХАйде бе! Не бъди толкова сигурен! Аз не съм комунист и никога няма да го подкрепя този! Така, че не всички сме комунисти!ОК?!

Брей тези комуноиди - кой беше охрана на Тодор Живков и член на БКП бе гербер ?

След като те няма да пишат закони, ТО НЕКА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ВЛАСТ. А, ние хората ще се организираме, самоуправляваме и ще си пишем закони, но за целия народ, за даържавата ни. А, не за група хора. МАХНЕТЕ СЕ И НЕ НАСТРОЙВАЙТЕ ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ! Искаме да живеем спокойно!

ТИ САМИЯТ СИ ПОЛИТБЮРО, СЪД, ПРОКУРАТУРА, ПРЕЗИДЕНТ, СЛЪНЦЕТО И ВОДАТА ЗА НАРОДА!!!!

Няма ли да има край на подигравките с хората и на лъжите на тоя "политкомисар"!

Златоносната мина в Челопеч е дадена на концесия. На всеки сто/100/ kg добито злато концесионната такса е 0,750 kg.

Ауууу негово Височество се засегнал. Ми като не му харесва защо не събере всички Калинки, Цветелинки, Цецовци, Федоски и там подобни герберчета и финансови дружки и да иде да спасява друга държава. Може да пробва в Гърция, Испания или някъде из Африка

Да бе! То при теб няма други интереси, освен лобисти! Слуга на олигарсите си Борисов, прост слуга!

Бойко, много си сладък, продължавай все напред! По-енергичен и деен премиер България не може и да се надява да има скоро! Тези мразещи живота си хейтъри винаги ще са недоволни и черногледи! Те никога не са живяли добре, няма и да живеят, докато лежат, цъкат и чакат Михаля да им решава и "оправя" съдбата. Липсата на интелект, когато е съчетана с невероятен мързел = Летаргия!

Тези патетики защо не вземеш да ги изрецитираш на някой пенсионер с пенсия от 200 лв, небутната вече три години, а, папагал такъв, празноглав?

Политбюро:))))))) Смях в залата. Това не съществува от 22 години, нито пък членовете му вече са между живите. Явно в БГ народеца е доста прост за да приема такива изказвания.

Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето е да го направиш Толкоз му е силата, но не и в политиката. Но чак пък да си е мълчал ? При толкова медийни изяви! То по-добре да си беше мълчал, че да не става за смях. Тя природата сама ще ни накаже и вече го прави. Само дето страдат пак невинните и ще продължат да страдат децата и внуците ни! Бедни ми, бедни народе!

Бойче, никой не е против зимния туризъм ПРОТИВ СМЕ ПО НАЧИНА ПО КОЙТО ИСКАШ ДА ГО НАПРАВИШ, като обслужиш олигархистични интереси в ущърб на държавата. И вземи се ограмоти НЕ ТИ (изпълнителната власт) ЩЕ ЗАПОВЯДВАШ на ЗАКОНОДАТЕЛНАТА власт (народното събрание), А ОБРАТНОТО. Е затова ти казват, че си ДИКТАТОР. Ама прости тикви има много! Пари в бюджета като неможеш да намериш СИ ХОДИ при мутрите. ВЪРНИ ЗЛАТОДОБИВА И ЩЕ ИМА ПАРИ ЗА 1000 лв минимална заплата и 500 лв. минимална пенсия.

E, и какво следва от това, дето го разказваш? Че ги е взел под крилото си и е станал поредната сива гугутка от прехода?

Вместо да коментираш разни снимки, виж историята на комунизма и неговите жертви, виж двата фалита на държавата, и как правоверните комунисти станаха капиталисти, обясниси защо им викат ,,хайверена левица"?

Кои фалити? дето не си и разбрал , че ги има:)))) И кои са жертвите на комунизма в България? Веднага ти казвам, отявлени убийци, фашисти и изедници като днешните! Внуците им сега ги наричат "цвета на нацията", не знаех , че плевелите се водят за цветя!

Този от ден на ден изтрещява все повече! " Когато комунистите и тези, на които им дърпат конците и са убили дядо ми, на мен ми дадоха да работя сам в пожарната."Много добре са те преценили и за там не ставаш, много са ти дали, какво плачеш от комунистите, а защо писа молба"Моля да бъда приет l БКП и мотиви сигурно си писал? Отвратително нагъл си и нахален, престани с този дядо, смешен си отвсякъдеи, другарю комунист Борисов!!!!!

Да не забравяме все пак че Бойко е бил и единствения сирак с живи родители. А за дядо му знаем

Наистина трябваше тая "новина" да я оставят на първо място! За да се види "обичта" на народа към сегашния премиер. И всички, които не знаем вашите пароли "Москва" и "Позитано" да си кажем колко го "обичаме" вашият премиер. Наистина, за да си гербер, преди това трябва да си бил и да си комунистически боклук.

Много хубаво му го каза!!!

Бате Бойко. Нито добива на шистов газ е решение на финасовите проблеми на България, нито инвестициите. Ако не знаеш какво означава думата ИНВЕСТИЦИЯ мога да ти я нарисувам. Инвестиция означава някой или някои да вложат дадена сума пари с цел ПЕЧАЛБА. С други думи, всеки който инвестира пари в България очаква в последствие да си ги върне МНОГОКРАТНО. Е тези инвестиции си ги наврете в ... Ако наистина искате да намерите пари, може да се съсредоточите в това златото на България да се добива и остава тук, не да го взимат канадците. Може да си върнете електроенергията на Българите, не печалбите да излизат зад граница, може да се поинтересувате защо българските хранителни вериги не могат да просъществуват, не пазара да е залят от големите Пени, Плюс, Лидъл, Кауфланд и да източват парите на българина отново зад граница.

Припомни си приятелю тези грехове за които говориш на чия съвест тежат! Всичката дивотия беше направена пред Борисов. Българинът очевидно иска да живее зле. И така ще бъде като няма акъл и памет.

Не ви ли омръзнаха тия глупости? "всички дивотии бяха направени преди Бойко". А защо тогава животът беше по-сносен? И какво е направил Бойко, което да не е дивотия? Най-малкото държанието му е дивашко. Може би това ви харесва, герберчета?

Стига вече с това мачкане на комунистите бе! Какви комунисти, какви демократи! Всички са еднакви! И какво точно са го мачкали? Знаем откъде е започнал, използва всяка власт, благодарение на царя влезе в политиката, като кмет - кръгла нула, а сега като премиер - срам и резил за държавата и нацията! Необразован, невъзпитан, без капка морал и достойноство! На това ли се възхищавате! Това е най-антисоциалното и човекомразещо правителство, което помня!

Мухобойко е толкова тъп,че не може да разбере,че никой не му вярва.За какво петънце върху себе си говори,та той е затънал до уши в кал.Негова фирма спечели търга за винетките още в началото на мандата.Бившият американски посланик в доклад до Б.дом цитира данни от ЦРУ според които Боко е замесен в контрабанда на наркотици.Прододе куп предприятия без да вземе нито лев надминавайки Ив.Костов,най важните и пагубни подаръци,които направи бяха на Булгартабак подарил го на Доган и на EVN.Последното беше подарено за 45млн.при положение,че плащаше 100млн.дивидент всяка година.Властта явно изтъпява мозъка на човек ако изобщо този го е имал.Плаща на хора за позитивни коментари в нета и си вярва,че те са истина.

Ти като ги пишеш тези неща вярваш ли си? И ако си вярваш, смяташ ли, че останалите помнят само от ден до пладне?

такива сме близнаците-чувствителни...малко е погрешно шващането че боико е един вид"диктатор",тва изглежда така -защото тои е от наща зодия близнаци,а някои близнаци са доста чувствителни,даже от минимума отрицателни мнения дадени за тях,съдя по себе си...за това изглежда едва ли не че тои спира,пуска,решава всичко,не боико се страхува от тъмното а тъмното се страхува от боико....а всъщност е чувствителна личност...аз бих посъветвал премиера-да се опита да върне селяните там откъдето са дошли,и да се научат че всъщност да си селянин не е толкова лошо,и да се обработва земя и да се гледат животни е доста по-добре отколкото да се учи икономика....или право...а това г-н премиера може да направи чрез насърчаване на селското стопанство... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На Бойкомуха искам да кажа, че Иво Инджев е брилянтен журналист и истински достоен човек, за което е уважаван, не е проста мутра

Говориш за агент "Иваайло" нали. Дето сам си е предложил услугите да доносничи срещу колегите си и да се развива в кариерата. На него и майка му е била кадровик от дъжавна сигурност. Наистина "много достоен човек" със среден пръст да го сочиш като го видиш!

Кога беше брилянтен, когато беше агент или сега.

"аз толкова мога", казва още Борисов. Ако някой има да добави нещо-сега е момента, уважаеми. Защото се доказа, че общото благо не може да е дело на един, а изисква усилията на всички ни! Да се насрочи референдум, за да се види кой-колко може!

На Позитано могат винаги най много, в последствие се оказва да крадът и говорят без да казван нищо.

Браво,Бойко!Къса е паметта на хората,трябва им пак тройната коалиция,това заслужават мрънкащите!Ама те пък мрънкащите са още с феодалното про-комунистическо мислене,където държавата трябва да се грижи за тях като пеленачета,от такива боклуци страда държавата!

Държавата страда най-вече от некадърното управление на сегашната прокомунистическа гербероидна паплач. Същата, която се е окопала във властта и си мисли, че ще управлява 100 години. Също като в Северна Корея или Беларус.

Аман от популистки лозунги и демагогия!

Политбюрото предполага поне няколко души, което на фона на организацията, която създаде ББ си е направо нещо като класическа демокрация. ББ е само един и няма място за други, той строителя, той е рожденнника, той мести кокичета, той спира и пуска законите, той е шампиона по футбол, той единствен и отруден, със своята грижовност решава с лекота ежедневните проблеми на хората, ПРОСТО ТОЙ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА, която не заслужаваме, защото сме грешни. Нека да се помолим за него, да пребъде.

baicoder

---кръгът Агнешки главички--- Или ги осъди или не говори!