ГЕРБ нямало да прави предизборна пропаганда

"ГЕРБ няма да прави предизборна пропаганда, а ще покаже какво е свършила", заяви премиерът Бойко Борисов в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ нямало да прави предизборна пропаганда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че той ГЕРБ откак е на власт не е спирал с пропагандата - само с това се занимава, тъй, че разлика действително няма да има...

пенсионерите ще ви изберат пак това което направихте за тях е наистина много чудно ми е как можеш да докосваш тази жена с мръсните си мутренски ръце изрод

Бойко Борисов е професионален лъжец! Борисов и неговото правителство е едно от най неконпетентното което е управлявало някога страната! Народа тотално изнемощава! Масово на хората им чука на врата мизерията и немотата! Колко се е увеличила безработицата за последните 3 години??? Какво стана с дупките по улицете? Стоят си!!! Плащаме си данъците и нищо! Като почнем от здравеопазването и стигнем до пътищата! Под всякаква критика са!!! Борисов си остана само с обещанията и рязането на лентички! Пак гласувайте за него, циментените глави в тази държава няма да се свършат никога!!!

Ами това на снимката какво е? Пълни некадърници!!!!!!!!!!!

След като ББ се прави на най-големия строител на магистрали, защо предното правителство има много повече километри магистрали, отколкото това? Или май цялата пара на ББ отива за свирката, а за магистрали или каквото и да било не остава нищо.

Ей, "Батко", кое от предните правителства има повече магистрали? Ти май наистина забравяш близкото, а да не говорим за по-далечното, минало? На кой от предните министри, било то и министър-председател, му пукаше въобще за магистралите или за пътищата? На Ахмед Доган може би, или на Емел Етел, или на Станишев, Царя, Костов? Мога и да продължа с изброяването, но не виждам смисъл. Изпонаправиха си по 5-6 къщи палати, загладиха косъма, зопочнаха да се търкалят вместо да вървят и едвам пуснаха кокъла, защото е сладък, нали? Е, хайде, гласувайте пак за тях- та дано този път затънем изцяло и да минем даже и Гърция!

Бойко Бприсов е първият български държавник слд Борис II, който прави нещо изпреварващо за България. Всички останали от новата история на България са били изоставащи ученици в световната политика. Живков бил построил пътища и електрифицирал... Сякащ има неелектрифицирана държава в Европа! А как е построил пътищата, че се клатим по тях като с каруца по черно, каква електопреносна мрежа беше и как си стояхме на тъмно вечер... Луканов разказа играта на икономиката, защото я разпредели на некадърници; Костов направи нелепа приватизация; Симеон само чакаше, което обаче беше по-добре от Станипев, който като младо неопитно комсомолче изглеждаше смешен с болшевишкото си възпитание, но с яловите си възможности. Борисов взе управлението в период на най-дълбока световна криза след безплодното разхищение на БСП и ДПС и днес икономиката ни има ръст, който е чудо невиждано за Българи през криза. Жан направи 1000 % инфлация дори без да има някаква осезаема криза в света. Време е да научи българинът, че приказките от партийните заседания са ялово семе, а че онова, което се направи, е по-ценно от всяко обещание. Едно е да искащ, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш (Хайтов). Борисов е 3-4 степени над БСП, защото вече прави и то много. И вкарва милиарди в България, но не за да бетонира Черноморието, както на Станишев брат му, а да свърже бизнеса с българите, там, където живеят. Очаквам възход, ако гласуваме за Борисов, но под контрола на таката като Кунева. Ако двамата направят правителство, майката им ще се разплаче на комунистическите навлеци. Пожелавам го!

Още една циментена глава :)))

Много гербераст, много тъпанар се е хвърлил днес на амбразурата да си заработи надника под тази дописка. Някакъв баламчо (адмирации за прякора, много е сполучлив, характеризира с една дума притежателя му), дежурното кокорче, ай кю 0, некво евлампи дето явно като пенсионирано закапече си докарва някой друг лев, спомняйки си непохватно за някоя друга хватка от комсомолския агитпроп. Браво! Да вярваш на мутрата-бодигард, фен на др. Живков е все едно сам да си сложиш въжето на шията. Балканска патология, която може да си смени мнението само и дори в рамките на един час.

Всичко е много точно! Съмнявам се, че работодателят ще им плати, защото повтарят едни и същи глупости:)

Боян Иванов

Който нарича глупости икономически растеж на Родината, е крайно идиотизиран индивид. Долно племе, ей! Чак собственото си семе ще затрие от глупост и невежество! Айде разкарайте се, бе изроди! Като лайно в канализацията сте! Здръствате и мирише.

Ние предизборна кампания няма да правим. Показваме това, което сме направили. Ако българите имат глави на раменете си, ще могат да преценят", заяви Борисов, цитиран от БГНЕС. Стига с чужди пити помен бе Борисов !!! И магаре може да срои магистрали като друг плаща сметката. Опитваш се да се правиш на бай Тошо, ама неможш на малкия пръст да му стъпиш. Пожарникарче, хората са гладни, изнемогват и лентички не папкат. Аре още малко и да се корегираме от предишния вот, че вече те боли ръката от рязане на ленти на де що има построено независимо от кой (в случая ЧАСТНА БОЛНИЦА), а и очите ше си развалиш от това постоянно седене пред камери и апарати.

ГЕРБ само щел да покаже, какво е свършил. Но трябва да покаже, какво е започнал и свършил, а не само довършил. Освен това трябва да отчете точка по точка обещаното преди изборите 2009 г. и какво е изпълнено. Само тогава може ГЕРБ да покаже цялата истина. Но такъв отчет просто няма да има, а само прах в очите на народа.

В коя друга европейска държава, пък и не само европейска министър председателя ходи да открива приключил ремонт на детска градина, откриване на няколко километра третокласен път, откриване на ремонтирана болница и много други подобни. Такава държава няма. Вижте само как бащински и съчувствено е прегърнал възрастната жена. А...А ..да и помогне, но не би. Цяла Северна Корея е осеяна с такива фотографии на Ким Ир Сен и всички след него наследници.

Без пропаганда. Само мутро- медийни пушилки и пиратки.

И аз отдавна го казвам, не е важно как гласуваш, а кой брои! герб наистина са най-добрите през последните двайсетина годинки.

ПРОСТО НЕ МОГА ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА-"Първо се оправя инфраструктурата, а после доходите. ТАКА СЕ ПРАВИ ПО СВЕТА! В края на тоя мандат - 10%, през следващия мандат - по 10% всяка година общо над 60%! НЕСИМВОЛИЧНО! А след ТРЕТИЯ МАНДАТ НА БОКО, може и да осъмнем с повече от двойно увеличение на доходите... Ако всички КРАДЦИ от 90-а год. насам действаха по тоя начин, сега да сме с 1000 евро пенсия(минимум!). Но освен КРАЖБИ, друго не видяхме!След магистралите и инфраструктурата, идва ред на пенсиите... След това и на заплатите... И така, бавно и полека, БЕЗ УВЕЛИЧАВАНЕ НА КРЕДИТНАТА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ, към средни европейски заплати. Първо гръцките, после словенските, словашките, чешките и т.н... Това е правилният път! Браво на ГЕРБ! И на Дянков-тук заслугата е негова! Пожелавам им още няколко мандата, за благото на България...А на следващите избори се оформя коалиция - всички партии - срещу народа. А на страната на народа е единствено ГЕРБ(разбирай Бойко Борисов). Народът най-сетне осъзна, че ВСЕКИ, и най-простия, е по-добър управник от КРАДЕЦА.Защото КРАДЕЦЪТ нищо не прави, за да има пари за КРАЖБИТЕ! Сега, за първи път от 22 г. в България ври и кипи. Работи се! Това не могат да простят на Бойко КРАДЦИТЕ! Че показа на народа - парите от бюджета могат да се харчат и в полза на хората, а не само да се КРАДАТ!"

няма смисъл от агитация слагай цецо ченгето да оглави предизборния щаб и всичко е наред бай ганьо

То не било пропаганда, никак дори! Няколко цитата през годините на велможата Борисов: "Така софиянци ще стигат до морето за три часа вместо за четири" - по повод откриване на нов участък от АМ "Тракия" през 2010 година. "Трафикът към курорта "Слънчев бряг" е огромен... пътят ще стане с четири платна" Шефе, само почивката на Софиянци ли ти е в главата, бе мушмул? И то не толкова почивката, а стигането от София до Слънчев бряг. Къде останаха приоритетите от предизборна кампания 2009 - намалена битова приестъпност, намалена корупция, осъдени от високите етажи на властта в това число и Ахмед Доган, повишаване качеството на здравеопазване? За плюещите гербери - не съм комунист, софиянец съм и не съм държавен служител.

"Във всяка държава има мафия,но в България мафията си има държава."-изказване от ЕС.

ОТКРИВАНЕ НА БОЛНИЦА, ПОКАНА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ 50% от средствата , че то това ако не е предизборна агитация, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

НАДЯВАМ СЕ , ВСИЧКИ ТОЗИ ПЪТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ГЛАВИТЕ СИ! И ВСИЧКИ ДА ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!

Какво ще ни покажат - колко лентички е отрязал ББ? Да си ходят, че ми писна от тия!!!

Ами тази болница започнаха да я строят от времето на Сакскобурготски. Боко пак се бие в гърдите и лъже, че той бил направил. Народе събуди се балгаранино. Мани се Боко. Знаете ли биографията на този чиляк партиен мутрак.

те са във вечна пропаганда с лъжи, лентички, мачове, дефектни пътища, глупави приказки и какво ли не. Каква наглост и безпардонност.

Ще покажеш ли на народа незаконния трафик на хероин от Турция който го извършва фирма ДАИМОНД гр. Хасково и приятелството ти с нейния шеф.

Че Герб друго правили??????????

Че вие не се спирате!

Ако не е предизборна кампания, то какво е ходенето на трима министри в Бургас? Това разширение, което ще го строят е има няма три километра. Трима министри, три километра! И забележете, открива се ЧАСТНА БОЛНИЦА. ЗАЩО ЧАСТНА ЩЕ ОТКРИВА ПРАВИТЕЛСТВОТО? И като последен удар наредил на пристанището да даде пари на футболен отбор. А хората там не са си получавали заплатите. Е, ако това не е предизборна пропаганда, не зная какво е.

Не е ли пропаганда да откриваш болница дето се строи от три правителства и да даряваш чужди пари?Тъпото си е тъпо и тва е.Все едно аз да съм пастроил нещо и да ми намалят заплатата и после Боко да дойде да ми открива и да дарява моите пари.Единственото нещо което ще искам е да му счупя тъпата кратуна и нищо друго.

как да започнеш нещо ,като не си спирал?!това прави и тиквата!!прегръща старци,деца само и само да се хареса!!а ,иначе пари за подобряване на живота им няма!!типичен популист!!заминавай си!!

с чужда пита бащин помен прави-каза ли хората. герб не е спрял предизборната кампания-всеки ден обещават и обещават-но това са нашите пари които те определят как дасе харчат-стига толкова

Има нещо много сбъркано у режисьор(к)ите у Нас. Хем гледат все да Ни объркат, хем са явно сбъркани генетично. Та, бате Бобчо : --речи го ти на сценаристо, че да не го откарам по-цветисто !

Добро утро, Секач, обърни се директно към ефирните и някои кабелни Телевизии. Бате ти Бобчо само яде баницата, като Бате ти Тошко:) (Ако си чувал за него)

Тъй де ! Аз-лично за Джепетто имах предвид (Да му/й обади де ;-) .. Или направо на Синьор Колоди (за по-така) --------- ...Биз Камъчето има някои Виждания. Ама си е малко завеян. Нищо, ще го поотаковам.

ЛЪЖЦИ И МОШЕННИЦИ!!

Тя предизбораната пропаганда не е спряла от последните избори бе. Ден няма без "независимите медии" да публикуват поредния "успех" на Борисов.

-много хубава снимка-поздравления за фотографа и този които я качил... - кое ми харесва - любимеца на народа- другаря борисов как властнически е прехвърлил ръка през рамото на бедната отрудена женица... - едно към едно- със филмите за някогашите мафиоти - как дребните , нищожни и малки същества от народа се изреждат при кръстника със своите проблеми- а тои великия ги изслушва чинно- става замислен- прехвърля ръка през раменете му-и обяснява , че нещата са под контрол-и скоро всичко ще е наред.... - единствената разлика е - кои какво връща след това за жестовете...- за другаря борисов жеста просто е - на изборите само едно единствено вотче- пък после пак може само да му се свиваме и оплакваме- а тои да ни успокоява колко е добре държвата- и че накрая и ние ще сме добре.. накрая де- като ни доиде края... - а в контекста - замисляли ли сме се защо е толкова добре държавата а е зле народа... -ами ясно е маи- държавата -това са парламента, министерския съвет... , милицията , пожарникарите , данъчните... това са тези които сучат от народа и не са източник на матерялни благини- а пък са добре- а народа все повече оредява и обеднява... - но важно е да е добре държaвата...- за да има парици за заплатки на министри и дупетати...

rado_7_6@

То фалшифицирането на избори лесна работа ще дойде - строиш и не крадеш и ей ти на - фалшифицирани избори :)

Движете се с каска по улиците, да не Ви удари някой заблуден строителен материал:)

Те вече ги видаха хората какво могат и трабва да се скриат в миса дупка и нимой да не ги види никога

аззз

вееерно ли ве ....

Верно е, изрод герберастки...

Te в момента са 100% от времето в новините и се хвалят кво са направили и обещават кво ще направят. Не мога да си представя ако направят и предизборна кампания къде ще я съберат.

Няма да правят предизборна пропаганда, защото ще спечелят изборите с абсолютно мнозинство. За 20 години те са единствените, които направиха нещо. Останалите просто крадяха.....

ооо- изобщо не крадяха - ама изобщо не крадат герберите - нито от магистралите -които за всичко друго стават -но не и за шофиране с нормален автомибил.. , нито от метрото-дето протече при първите есенни капки дъжд.... не се заблуждаваите- че ако повтаряте една лъжа стотици пъти- ще стане истина- и някои тепърва ще си промени мнението- и ще харесат тиквата...- просто ставате смешни с изтърканите клишета- тиквата строяла , не крадяла- нямала алтернатива.... от улицата първия циганин да хванем- и да госложим на неговото място- повече работа ще върши... тъжно е , че има още тъпи плямпачи- които като развален грамофон само едно си знаят и си баят ...-и мислят , че някоио им обръща внимание....

Ами че аз не съм написал, че ГЕРБ не крадат. И те са българи, и те са така възпитани... Ама поне нещо правят и за народа! А всички преди тях САМО КРАДЯХА, и нито пътища, нито детски площадки, нито заловен кокоаин или там каквото и да било! Тези ВЪРШАТ НЕЩО! И бая мутри влязоха в затвора, дето комунистите просто ги отстрелваха.....

А, ти си от ония тъпаци, дет като го гледат постоянно по телевизията и си мислят, че не крадял. Сигурно щот все го показват него и останалите как режат лентички. Затва ли Бойко има най-много протести? Да, мижави, ама протести. При БСП кво имаше? При царя? При Костов? Тоя го чака повторение на 97-ма.

Не си Баламчо, голяма Балама си:)

Че съм балама, балама съм. Всички досега се опитваха да ме излъжат, не че съм им вярвал. Ама за това, кой ще спечели изборите, независимо по какъв начин, съм готов да се обзаложа с всекиго!!!

Kalin

Че те откакто са дошли на власт само пропаганда правят а с чужда пита помен спретват.Неща които други са построили почнали правили а те само дошли и прерязали лентичката!!!Що не покажат нещо което те са измислили подготвили направили и довършили?Щото няма такова нещо.О да разсипването на фирмите и растящата безработица и цени-те го почнаха нищо чудно и да го довършат.

rado_7_6@

Премиерът да не подценява на какво са способни освирепял за крадън бесеапаш (и Господарите им) и напъните да се легитимират в ЕС с каква цел са реално. Щото и Костов, ако имаха глави на раменете хората щеше да кара втори мандат и да сме Градина сега, ама не се получи!

То добре, че Костофф не се добра до втори мандат, че сега България щеше да е разпродадена напълно. А хората, именно ако имат глави на раменете си няма да гласуват за ГРОБ, защото вземат ли втори мандат, безработицата и бедните българи (както и циганите на помощи) ще продължават да се увеличават.

rado_7_6@

Значи - много добре! Щеше да е отлична, ако имаше тънкия детайл - как гробарите са по-крадливи от теоретично невъзможната граница - АЛЧНИТЕ КРАДЛИВИ БЕСЕАПАШИ :) Троен надник Друарю!

bg_muncho

"ГЕРБ няма да прави предизборна пропаганда, а ще покаже какво е свършила" = Свинята няма дя рови е да яде л*йна. Както казваше един друг с доста "респектиращ" бодигард - "Вервайте ми" ;-)