Борисов: Без ремонт на кабинета, който пречи, си отива

Не се налагат промени в правителството, заяви премиерът Бойко Борисов. Всеки митничар, който пречи да се постигнат приходи от 1.5 млрд., обаче ще бъде уволнен.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Без ремонт на кабинета, който пречи, си отива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

й пречи целия Борисов 2, заедно с Роско тапета.

Значи,инвестицията е 8 млн,от които 4 млн. са по програмата за развитие на селските райони,т.е евросредства,а Борисов се изхвърля че са от държавата /данъкоплатците/но не е така,пак локуми,че той ги дава!Но иначе успех в начинанието!

Жалко, военният министър е за изстрелване на луната без връщане. Щом шефът му не го разбира, ще му сърба попарата.

С какво ти пречи военния министър,матрьошке?

Па тоя пречи не само на нея, а на всички, даже и на теб, ама ти май по-бавно схващаш.

Вежди Рашидов е бил задържан за кратко на парижкото летище "Роаси-Шарл дьо Гол", научи ексклузивно B I G 5 от очевидец на мегаиздънката. Успешно прикритият до момента скандал се е разиграл на 14 април, въпреки дипломатическия паспорт на министъра. Тогава Вежди заедно с Бойко Борисов и Румяна Бъчварова кацнаха във френската столица за официалното откриване на изложбата в Лувъра. Вече на френска земя, Вежди се отклонил по спешност от официалната делегация в търсене на санитарен възел след редовната лека почерпка в самолета. След като успешно осъществил мисията си, Рашидов се опитал да се върне в българската група, но се загубил на огромния аеропорт. Тогава щуращият се насам-натам български министър е бил забелязан от френски полицаи, охраняващи аеропорта. Както е известно, културният ни шеф е скаран с чуждите езици и владее слабо само матерния си турски. За беда нямал и документи в себе си, с които да удостовери кой е. Затова и лицето на България в Париж не успял да обясни, че е министър, нито какво търси на летището, при което ченгетата са го отвели в полицейския арест, където е престоял около 15 минути до установяване на самоличността му. Грандиозната издънка обаче е укрита от властите, за да не повлияе негативно на повода за визитата - гръмко рекламираната у нас изложба в Лувъра.

Работното време на Г-н Бойко Борисов е: Понеделник-рита топка в Дупница; Вторник-инспектира строителството на магистралите; Сряда-открива смяна на контактите в Медицинска академия; Четвъртък-открива пребоядисана детска градина; Петък-рита топка в Бистрица; Събота и Неделя-играе карти. Ето затова получаваше и заплата. Този човек е постоянно в платен отпуск.

"Всеки митничар, който пречи да се постигнат приходи от 1.5 млрд., (от които 50% трябва да влязат в моя личен джоб), ще бъде уволнен. Казах!"

Колкото и да раздуват медиите гениалността на ген. Бойко Борисов Премиерството му води до непрекъснат упадък на Българската икономика и непрекъснато увеличаване с всеки изминат ден разликата в жизненият стандарт на народите в Европа(не само в ЕС) и българският в наша вреда! Медийното затъмнение, относно изолацията ни в ЕС и изключването ни от плана Юнкер, май са теми, забранени за медиите! Защо? За какво ни наказват? Кой крие виновните и защо?

За големи и важни, стратегически и енергийни проекти, да не говорим - НЯМА НИ, всички тръби НИ ЗАОБИКАЛЯТ ... но в медиите имаме - ХЪБЧЕТА, ДИВЕРСИФИКАЦИЯ, 3 ЕНЕРГИЕН ПАКЕТ, ВЕРТИКАЛНИ КОРИДОРИ и т.н. и т.н., а истината е, че инвестициите в България намаляват и традиционни компании и фирми излизат от нашия пазар ....

Затова сме на това дередже - защото министър-председателя ни е гола вода!

Фашистките Терористични Щати,Ще бъде съдено пред Интрнационален съд за геноцида над Народите по Света през последните 100 години!!!! Няма да има прошка!!!! СМЪРТ на ционисткия амреикански Фашизъм!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Наемната агенция влезе в действие!Там всички ли сте идиоти или сценария е да се правите на такива!Темата е за Борисов,защо пречите на дискусията,тролски боклуци! Или както се вика,това ви е работата!

по добре г-н борисов ако ти стиска и не се плашиш от циганите затвори социално поддпомагане и ето ви 3милиарда икономии на година толкова е бюджета на социално подпомагане но ако ви стиска ще се вди дали сте мъж българи стига сме харнили циганите

Фонд социално подпомагане не е към НОИ,а от него се ползват дори и минимални суми и българи,като основно инвалиди ,стари хора и малки деца!Смятам че мислиш дискриминационно!Във всяка държава има такива фондове за подпомагане,това е нормално и трябва да има ,дори и за ромите,които са български граждани ,ако не знаеш и повечето безработни,а безработицата ражда престъпност, както ти е добре известно!

Хубаво е че се откриват такива центрове за преработка на зеленчуци и плодове!Похвално за хората които са успели,но що ще Борисов там и го открива,сякаш е държавно предприятие!Дори и със средства от ЕС,пак не е държавно!Не разбрахме дори кой е собственикът !И дано след това откриване, гербажиите не му хвърлят око,та да провалят бизнеса на хората!

боико тикво скапана хубаво е и ти да си ходиш.народа не те иска и теб и тези 240 парламентарни пронститутки.

Бойко ,с тези ,,риформатори"в правителството ,които не знаят що е реформа, доникъде няма да стигне България.Те действат по изпитаният път на СДС.Уволнения,ликвидация и назначаване на другарчета.Следващото правителство ,което ще е след теб ще уволни всички назначени от теб.По следващото ще уволни новоназначените и така докога?

ВЪН БЕЖАНЦИТЕ!!! ПАРИТЕ-НА БОЛНИТЕ И ПОРУГАНИ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ !!!! ВЪН БУДА!!!

Генерала да въвежда спешно стамболовия ,,Закон за изтребление на разбойниците,, и да да пуска качулките и камионетките срещу шайките на капута, сидераста и вазелина докато не са продали на москалите и кръста на баща си! Докато не докажат доходи,катинара на вратата на алф тв, шайката путака -всекидневно подписване при кварталния,а сидераста - в мазата на следственото на,, майор векилски,, за шпионаж,саботажи ,пропаганда,диверсии и предателство срещу държавата!

След 6 месеца работа : арогантно и посредствено правителство !

Борисов, ПРЕЧИШ!

Ненчев и Митов са директни назначения на американците, Бойко има право само да им се подмазва да не го натопят на шефовете.

Капута и сидераста ли ни предлагаш ,юродивецо?

И плач викаш за Първанката и Сидераста,дето искат московско,под егидата на Кремъл!Пак се въртят пачки от московците за дестабилизация!

Ако това нещо продължава да бъде на власт, подкрепяно с изпростялата и заслепена част на бг народ, то същия този народ си заслужава мястото, където го води нещото, наречено политик! А за останала част от народа май вече е късничко да промени нещо...но...

Да ми предложиш по-добра алтернатива от Борисов? Ама конкретно име, а не "няма значение кой".

След неговите напъни и упражнения в "управление" и със всичко което заложиха във времето напред ТЕЗИ "управляващи", аз не мога да се сетя за достоен, умен и почтен човекм който да МУ/ИМ/ оправя поразиите!? ... или може би бъркам ...

В много институции използват точно казаното от вожда. Неудобните вън. Не че няма хора за съкращения, но те са недосегаеми нищо не вършещи, а си отиват можещи и знаещи но неудобни.

И какво излиза,че е голямото добро е да си на работа, държавна. Защото в психиката на масовия чиновник голямата заплаха е да го отстранят от мястото му. Не е ненавистта на хората, не е присъда за злоупотреба, а просто отстраняване. Но Борисов го изкава сякаш това е в противовес на голямото благо - държавна работа. Че то с тази чиновническа психика Боко си е баш комундела. Но понеже е по- простоват и не се впуска в разсъждения горе долу се задържа. Само че един лидер освен да плаши и преди всичко останало трябва да познава това което прави. А за министър председател - понеже това не е професия се иска огромна обща култура, която Борисов няма. Да управляваш държава не е като да управляваш фирма и/или банда. Далеч не е и достатъчно да организираш хората, ако не знаеш какво в крайна сметка да се прави. Не е и само цели да поставяш. Борисов НЯМА познания нито е задълбочен, за да напипва същината на проблемите. А без това, без най- точната диагноза нищо не бива да се прави. Борисов поне има елемент на устойчивост, който е важен, познава и чнегеджийските номера, на които ще е подложен ВСЕКИ дошъл на власт в България без руска,ционистка или американска подкрепа ( ЕС и Турция са просто фигурнати в наистина световната политика). Борисов е компромисна фигура на много лобита в България.

Мръсотията в Държавен фонд Земеделие (ДФЗ) продължава за изплува с пълна сила. Нашите информатори алармираха, че шефът Румен Порожанов всеки месец поръчва за кефа на екипа си от приятели и няколко любовници ядки за над 1200 лева! Голямото хрупане на фъстъци се заприходява като представителни разходи, подчертаха само пред link гневните на безобразията служители във фонда. Безбройните разхищения на държавни средства тук текат по много линии, уточниха от институцията. Сред най-фрапиращите се класира и откровено присвояване, дело на мастития директор. Според информацията ни Румен Порожанов си е сменил дограмата вкъщи, като ремонтът отново бил заприходен за сметка на управляваната от него институция. С течение на годините пряк досег до властта Прожанов е в Министерството на финансите от далечната 1991 г. аристократът, който в момента зад шефското бюро в ДФЗ, е развил и навиците на чиновник-благородник, обясниха информаторите ни. Като всеки един уважаващ себе си елитарен управник Румен Андоново Порожанов обичал да почива по подходящ за поста му начин. Пред link очевидци издадоха, че кохортата от намазани началници и пиари най-харесвала да разпуска сред лукса на Държавно ловно стопанство Витошко-Студена край пернишкото с. Кладница, което като ДФЗ е на подчинение на земеделското министерство. Естествено, харчовете по воаяжите отново минавали по благата графа представителни разходи или под формата на семинари за екипа тежки управленци. Навикът да посещава баровското ловно стопанство Румен придобил още по време на първия си мандат начело на фонда, през който на година минават по няколко милиарда лева европейски пари.

- далавери за милиони с общините в страната - интереси, настроения и лобита в министерство на "Земеделието" и в Държавен фонд "Земеделие" - манипулирани обществени поръчки - безобразно похарчени стредства за ремонт на сграден фонд, закупуване на автомобили и други "екстри" - ролята на главния секретар на фонда Димитър Стефанов във всички далавери - кой седи зад Румен Порожанов и кои политически сили опъват чадър над злоупотребите в институцията, през която минават най-много европейски пари

16%+15% = 31% намаление от Марици-те /и то на ПРОИЗВЕДЕНИЯТ но НЕПРОДАДЕН на НЕК ток/ ... ТОВА агент ГОЦЕ ли го пресметна или "премиера" и една НЕГОВА министърка, а ... НЕПОКЛАТИМИ ...

на цялото Борисов 2 и паплач.

За какво са ви тия мнения,като не вършат работа? Силата върши работа,има си физични закони!

"Всеки митничар, който пречи да се постигнат приходи от 1.5 млрд., обаче ще бъде уволнен." Абе някой митничар да не би да пречи на трафика на наркотици, бежанци и проституки на бат Бойко?

Прав е г-н шлифера , какъв смисъл да ремонтираш нещо дето всеки момент ще се срути .

Ако се срути - потърпевш ще е народа. Докато Борисов е на власт - има надежда за България.

България на ЦЪФНАЛИТЕ МАГНОЛИИ ЛИ? Я бързо да отиваш да поливаш магнолиите и ... НАЛЪМИТЕ МУ /да цъфнат и те/ ...

Магнолията продължава да ръси все същата плява, предназначена за тези, които му се връзват! Да внимава за тези, които не му се връзват, защото стават повече!!!

Отбраната никаква я няма.Българското небе не се пази.Няма такава държава в света без собствени самолети и въртолети.Вижте "Шокираща истина -химикали от небето-VBOX7.На 6 място в света сме по смъртност ,по данни на ЦРУ.За обикновените самолети си има сайт flait.radar-там се получава информация всяка секунда за пътническите самолети.За военните самолети няма такава информация.Военни български самолети няма ,значи дирите се оставят от чужди самолети.Ненков да обясни на народа с кави самолети и чия принадлежност са самолетите разпръскащи химикали и тровещи българското население.От такива химикали пчелите измират.Какво правят на територията ни 4 американски бази,не плащат за това?Провеждат се чужди учения.Договора за базите така е сключен ,че се изпитват в тях нови оръжия.Обработваеми площи ,превърнати в бази.Освен това при изостряне на отношенията НАТО-Русия в тях може да се разполага и ядрено оръжие,че и отпадъци.За екологични щети не носят отговорност.Договора за базите изтича 2016 год,но с такова правителство едва ли ще бъде прекратен.Българското правителство купено от Вашингтон- казва го бивш финансов съветник на Рейгън-Пол Робъртс.Енергетиката,изпуснаха ЮП-"Турски поток и проповедниците на лъжите".Оправдаха се с ЕК,че не разрешавали,те не се месят от къде ще мине тръбата,намесват се само когато вече е изградена,как ще се разпределя горивото.Борисов би трябвало да разсъждава по следния начин-Политик вреден на народа ,да напуска поста,но това не се прави.

тва кой ти го съчини знайме ги тия копи пастета

Най-много пречат олигофрена Роско, тъпака Боко и поредицата идиоти и продажници- Куневица, Сталинка, Митов, Ненчев.....

ей за тва пак ше ги избереме

Борисоф ти пречиш най-много.

Борисов е единственото спасение на България. Добре че го има.

аре пак да те подсетя да си вземеш хаповете

523 не е рождената дата на кумира ти, да знаеш! Смени си ника на 136...

не е точно така. твоите мургави избиратели пречат най много, но не си отиват. Всеки данъкоплатец влачи по няколко на гърба и за капак може и да го утрепят за нищо.

"Магистралата е на 1 км и продукцията може да се кара директно за Гърция". На тая мутра никой ли не смее да му каже, че освен правенето на 2-3 пътя, правителството (премиерът на една страна) има и други задължения? След като имаме път за "каране на продукцията", нали трябва, първо, да я произведем! А там как сме? Преоритетите на едно правителство са икономиката, заетостта и доходите на хората, здравето и образованието им.А не 2-3 магистрали, които още незавършени, имат нужда от ремонт!

Като разбираш толкова, защо не си премиер?

Да ти отговоря аз? Защото НЕ е тъпа мутра с наполеонов комплекс!

Някой в последните 5-6 години да е чул нещо за Ники пилето или подобен герой в контрабандните канали!? Далеко съм от мисълта, че няма такива, но явно се отчитат на правилното място.

А! И това става за дефиниция на "който пречи" ...

А може ли "премиерът" да дефинира: "ПРЕЧИ" ... за да им е по лесно на Ваньо и компания!

ех, да си бяха бсп и доган на власт. нямаше да се случват такива гадни неща:))

И като се отприщи една народна любов към тъпата мутра! Направо ще го удави!

Ами ФАКТ е, че Борисов е най-добрият политик и държавник който сме имали.

ко не, хаповете. Колкото до митничарите боко почиства цецко скоро цецко ще опере пишкиря

Вярно е! Като изключителност няма равен в историята на държавата! Както казва един малко известен автор: "По-просто нещо на по-високо място до сега не сме имали...". Може би само Йвайло Бърдоква е бил с "по-добра" репутация от Неговата...

А с Мултакът на годината... с него какво правим?

не правим,защото не е импресарио на ревльовци.

По теорията на системите класиката сочи, че политическата система на една държава създава своите под-системи съдебна, образователна, здравна и др., и под-под-системи митническа, проверителна, инспектираща и др. След като в политическата ни БГ-система има системна грешка (т.е. в хард диска на тези, които си я избират), защо се кефим, когато матрапазите на политическата система арестуват няколко дребни чиновници от под-под-под системите? И след като се сменят кормчиите, уволнените се връщат там, където са навредили не на държавата, а на системата? В конкретния случай считам, че става въпрос за една поредна битка между едни тъпи меринджеи, менажиращи тъпата ни политическа система.

Благодарим ти, пожарникарю, всички сме зад теб. За да те изритаме!

Борисов: НЕ СЕ НАЛАГА РЕМОНТ НА КАБИНЕТА! Бих коментирал това изявление, така: "НАМАЛИХМЕ ТОКА ОТ МАРИЦИ-ТЕ С 31% - 15% от едната и 16% от другата" - КОМПЕТЕНТНО, ЯСНО, ТОЧНО ... жалки сме, че ги търпим ...

Не само който пречи да си отива, ами и тъпите също. Айде Бойко марш от България!

реши,че някой го интересува какво квичиш?

Малеее, шо сам гламав, я си мислех дека плодове, зеленчуци и консерви идват от гръчко каде нас, а оно било обратно.

И кво стана сиа... Намина г-н Хойт Ий (или г-н Кор) и три дни след това се разхвърчаха митничарски глави и фуражки... Всеки, който ми пречи да получа 1,5 млрд. ......... нали! Ми то това 1/4 от откраднатото от тебе, бе баце!

Колкото и да се хили и да се пъчи пожарникаря по кабеларките, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.

Борисов, направи повторна управленска преценка за компететност на назначените от правителството лица сега докато е време, защото догодина ще е късно. Идват парламентарни избори. Няма смисъл да сдаваш властта заради нещо, което си могъл да предотвратиш. Не гледай на тези кайто изпълняват безупречно, като на съвестни.

докато не се преборим с червения СПИН, няма да просперираме

Ето тази заблуда пречи най-много. Насъскват ни едни срещу други и те си правят далаверите.

Трудна работа - при условие че и президент, и премиер, че и половината правителство и парламент са червени!

Браво Борисов, разбивай!!! БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!!!

те упълномощил да ме представляваш - ти не си България, значка такава!

Замажете, замажете ни очите...........Докато в България няма закон за категорично доказване на доходи за съответни придобивки като скъпи коли, къщи и пътувания ще си разигравате коня на наш гръб !